עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by NoNiNatioN,

שאלה! האם פרמוט מחדש של כונן קשיח יכול להזיק לו בצורה פיזית? ??? ??? ??? תודה רבה :-*

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

לקוח בעבודה שלי סיפר שכשצורבים על דיסקים רגילים הם מתחילים להידפק אחרי 5-8 שנים, ולעומת זאת יש את הדיסקים השחורים שהם מחזיקים הרבה יותר זמן... זה נכון?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by avraham711,

שלום איזה קשיח יותר טוב איכותי ומהיר???? 1. http://www.tms.co.il/product/11471 2. http://www.tms.co.il/product/11269

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני שמתחבר רק בעזרת כבל USB (שלא דורש חיבור מתח לחוד) התקציב עומד על 500-600 ש"ח והוא מיועד להתחבר למערכת ברכב שלי. אם אפשר לקבל גם קישור למקום שאני יכול להזמין או ללכת לקנות דרכו. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by אנטי-פסטו,

אהלן, הבחנתי שבביוס מוגדר לי הsata כ ide. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שאני לא יכול לשנות לAHCI בלי שמערכת ההפעלה תקרוס לי. מצאתי 2 פתרונות: 1) להתקין את הווינדוס מחדש ( קצת בעייתי כי זרקתי את הכונן האופטי לפני שנים ויש צורך לפרמט) 2) יש את המדריך הבא שמאפשר לשנות בלי פירמוט והתקנה מחדש: http://forums.pcper.com/showthread.php?t=444831 הבעיה שהורדתי את intel Storage manager (כמו שרשום במדריך) ובהתקנה צצה הודעה שהמחשב שלי לא תואם לדרישות המינימום של ההתקנה ולכן אני לא יכול להמשיך. מערכת: win xp pro sp3 (32bit) asus p5b delux intel core2due 6400 ich8 עזרה?

6. האם ניתן ליצור IMAGE ל BLU-RAY מצורב שגם קורא BLU-RAY עם NERO (למשל)? נראה לי שאפשר, האם מישהו ניסה זאת בפועל ??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Tomerb1,

יש לי כרגע את הארדיסק Seagate 1TB 32Mb ST31000340AS, עליו מאוכסן המון מידע, (כ22 ג'יגה פנוי בכל הארדיסק). בימים האחרונים הוא התחיל להשמיע רעשים של תיקתוקים, ולפעמים כאילו פתאום הוא מפסיק לעבוד, שיר ששמור עליו ומושמע ממנו פתאום קופץ לשניה ודברים בסגנון. מה לדעתכם הבעיה? אשמח לעזרה תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הדרישות: כמה שיותר מינימליסטי. (מינימום כבלים, גודל), ואמינות כמובן. אני הולך לאחסן עליו את כל התמונות והוידאו מהמסעות שלי, + סרטי HD כשאני חוזר, אז אני מניח שלמהירות קריאה יש פה משקל. תודה רבה, מעריך את זה. אני קונה בבנגקוק, המחיר הממוצע פה בערך בסביבות ה320 שקל.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by OverclockedMyToaster,

בגלל שהמחשב שלי היה ליד הסאבוופר מתחת לשולחן, החלטתי להעביר אותו לפני השולחן (גם בגלל שהמאוורר צד הזה שאב למטה מלא אבק). יש סיכוי שרמקול 20W המסומן בתמונה יזיק באופן כלשהו לHDD או לרכיבים האחרים? הוא משנת 2000, אז אני לא יודע אם יש לו MAGNETIC SHIELDING. (ד"א - אלה וואחד רמקולים. איכות מדהימה. 2 רמקולים של 20W וסאב (רואים למטה) של 40W. הם שווים את ההון ששילמתי עבורם בשנת 2001.) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by shaynac,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של בערך 6500 ש"ח. מקריאה בפורומים למדתי ש-RAID 0 יכול לשפר את מהירות הקריאה\כתיבה של הכוננים הקשיחים. אני מודע לבעייתיות שבכך שבמידה וכונן אחד נופל אין תועלת במידע בכונן השני. ולשאלות: 1. האם ניתן להתקין מערכת הפעלה על כונני RAID 0? 2. האם תוספת של כונן נוסף, מעבר לשני כונני ה-RAID, יפריע לביצועי המחשב? 3. האם שילוב של כונני SATAII (בקונפיגורציית RAID) וכונן IDE יאט את ביצועי המחשב (כונן IDE לשמירת מידע חיוני)? 4. שאלה אחרונה. האם הפעלת מערך RAID פוגעת בכונן הקשיח ומקצרת את אורך חייו?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by TheMadKow,

שלום, בעקרון יש דיון דומה בפורום קירור, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174610.new#new אבל - זה הדגם של הכונן שלי, WDC WD2500KS-00MJB0 with firmware 02.01C03, ולמרות שיש עליו (מולו) מאוורר 120 ממ, הוא עדיין טורח לציין כי הוא ב-50 מעלות צלסיוס, דבר שלא מתיישב עם החום שהוא מפיק כשנוגעים בו. הבנתי מפורום של WD שזו כנראה תקלה במנגנון הזיהוי, האם לעוד מישהו קרה דבר דומה ? ומה הוא עשה ? בתודה מראש, אלירן.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון. אני רוצה לבנות שרת דיסקים קשיחים אני מעוניין לאחסן בין 8-14 דיסקים קשיחים (3 טרה כל אחד) - SATA2\3 אני לא מעוניין בRAID, אני רוצה שכל דיסק יעבוד בצורה עצמאית לחלוטין ללא מערך יתירות כזה או אחר. אני מחפש מארז (עדיפות למארז שוכב שיוכל לאחסן כמות כזו של דיסקים קשיחים (גם על חשבון מפרצי 5.25) מחפש לוח אם שיכול לספק כמות כזו של חיבורים סאטא או לחילופין להרחיב חיבורים באמצעות PCI מעבד - סביר להניח שאני אלך על משהו מאוד פשוט (דואל קור אפילו יד 2) וזיכרון בין 1- 2 ג'יגה. עדיף שללוח האם יהיה כ. מסך מובנה ואפשרות לחבר WIFI\BT וקורא כ. זיכרון וחיבור LAN 1GBIT אשמח להמלצות תקציב גמיש איזור ה 1000 +\-

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכם. אני מחפש צורב DVD חיצוני לנייד של HP . משהו נורמלי שישמש לגיבוי קבצים ,תמונות וסרטים בייתים. תקציב עד 400 ש"ח מבקש עזרה כי אין לי שום ידע בנושא הנ"ל. או שיש הצעות למשהו טוב יותר מהנתון מעלה. תודה מראש

14. שלום. יש לי MYBOOK של WD בנפח 1TB. כשאני מנסה להעביר אליו קבצים גדולים (סרטים באיכות HD ששוקלים 4-8GB) אני מקבל הודעת שגיאה "הקובץ גדול מדיי לתקיית היעד" והוא לא עובר. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ציפורים בניוטרל,

שבת שלום לכולם, אוקיי אז לפי המפרט שלי אפשר לראות שיש לי הארדיסק אחד של 250 הבאתי עכשיו עוד הארדיסק SATA 160GB אף פעם לא התעסקתי בכל ה RAID הזה ואין לי מושג איך מתקינים את זה, הבנתי שזה מומלץ פשוט. אשמח אם תגידו לי איך עושים זאת כי אין לי מושג. יש לי לוח ASUS P5N-D nForce 750i. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכל החברים, רכשתי אתמול כונן SSD של crucial m4 128gb. אני עומד להתחיל את כל תהליך ההתקנה במחשב, והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה. עברתי על המדריך שקיים באתר, שהוא מעולה אגב, ובאמת עזר לי קצת לעשות סדר בנושא. עכשיו, למיטב הבנתי, הכונן עובד בצורה הטובה ביותר כשהוא לא מלא לגמרי, וגם כשמבצעים בו מינימום של מחיקות וניקיונות, לכן חפשתי עזרה בנושא תיקיית המשתמש שנוצרת בכונן של מערכת ההפעלה, וכל המידע שנשמר עלייה, בעיקר דברים שהם לא בשליטתנו (כמו הורדות) אלא דברים שאוטומטית נשמרים שם. מצאתי את המדריך הבא: http://www.newsgeek.co.il/windows-user-folder-ssd/ אשמח לשמוע את התייחסותכם, האם זה מדריך ששווה לעקוב אחריו ולבצע אותו. במידה ולא אשמח למדריך אחר, או להתייחסותכם לכל הנושא של ת…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום קיבלתי בשעה טובה ומוצלחת את הצורב דיוידי החדש ה NEC ND3520A קניתי גם 25 דיסקים של SKY 4.7g DVD+R x4 ב- 50 ש"ח = מישהו יכול להוסיף על זה משהו? אם זה עסקה טובה? או חרא דיסקים? חוץ מזה יש לי בעיה קטנה, אחרי שהצריבה הסתיימה הכנסתי את הדיסק לכונן ה DVD-ROM באותו מחשב והוא לא קרא את הדיסק. הכונן dvd-rom הוא Aopen x16 אחרי זה הכנסתי את הדיסק חזרה לצורב ושם הוא הצליח לקרוא אותו. מישהו יכול לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ניסתי להתקין כונן 20G בכונן 40G במחשב פנטיום 166MHZ ולא הצליח לי האם יש הגבלה על הגודל במחשב הנ"ל תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום חברים! מס שאלות למבינים: רציתי לדעת האם אני עלול להתקל בבעיות בהעברה של ההארד דיסק הנ"ל לPC (גירסת ה 4 TB ) האם הוא מפורמט בצורה מיוחדת? תודה! טוב אז לעדכן : דבר ראשון יש על שני הכוננים JUMPER שכופה עליו לעבוד במצב לגאסי 1.5 אז צריך להוציא אותו. ושנית למארז הקטן יש הצפנה על הכוננים אז אם רוצים להעביר את ההארד דיסקים למחשב צריך לפרמט אותם אז באמצעות הDisk Management מחקתי כלמני מחיצות הזויות שהיו עליהם ופירמטתי אותם . (כמובן שיש לחלץ מידע חשוב לפני) וזהו =)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by foniko,

אני מעוניין לקנות כונן SSD למחשב בחנות RSM. התקציב שלי הוא באזור 1200-1300 שקלים ההתלבטות העיקרית היא בין הכוננים הבאים: Crucial SSD M4 Sata3 128GB OCZ SSD Vertex 3 120GB intel SSD Intel® Solid-State Drive 510 Series 120GB Sata3 מה אתם אומרים? איזה כונן הכי טוב מבחינת ביצועים ואמינות? אם יש לכם המלצה על כונן SSD נוסף שעונה לדרישות אני אשמח לשמוע.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש למישהו מושג מתי אמור להיות זמין HD של 1 טרה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by eladsh,

שלום ושבוע טוב! אני מעוניין לרכוש כונן SSD חדש, השימוש שלו הולך להיות בעיקר למערכת ההפעלה (ווינדוס 7 64BIT) וקצת לדברים אחרים כך שאני לא צריך הרבה מקום. אחרי שעזרו לי פה לסנן מועמדים שונים ושעות שביליתי באתרי אינטרנט שונים (פיידבקים, השוואות וכו'.) הגעתי לכונן הבא: Intel 320 Series SSDSA2CT040G3K5 2.5" 40GB SATA II http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820167044 כרגע יש ברשותי כונן HDD רגיל, ה HD321KJ של סמסונג, והשאלה שלי היא האם למרות שבגרסת ה40GB מהירות הכתיבה היא רק 45MB/s האם אני ירגיש בהבדל עצום במהירות ובביצועים? אני רוצה להדגיש שוב שמטרת הדיסק העיקרית היא התקנת מערכת ההפעלה, ובגלל זה אין אני קונה דגם עם יותר מקום.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. יש לי thinkpad edge e530 שהגיע עם ארד דיסק של טושיבה 500GB 2.5 אינץ עובי בין 7-.9.5 SATA 2\3 לא בטוח איזה.. אבל 7200rpm בוודאות. עכשיו אני קונה SSD ומחליף את הענתיקה, אז חשבתי לעשות ממנו כונן גיבוי... מצאתי מגירה שתומכת ב usb 3 אבל אין לה חיבור חשמל יש לה רק חיבור sata. וזהו זה, מהצד השני היא מתחברת לusb מה יקרה? האם הכונן יעבוד לאט יותר ? לא יעבוד בכלל? אם הכונן הוא sata 3 והמגירה היא sata 2 יהיו בעיות ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Jinjis Han,

הלוח שלי תואם SATA אבל אני ב ATA רגיל 60 ג'יגה המקום כבר מתחיל להגמר מהורדות ואני מתחיל להתעצבן מלמחוק כל שניה משהו אני מתלבט בין שני הארדיסקים אחד http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2623 ו http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6964 מה יותר משתלם והwestern הוא SATA 2?! כל כך זול (יחסית?) והוא לא יתמוך בלוח שלי? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.