עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by pompon,

שלום, קיבלתי 2 הארדסיקים של סמסונג HD502HJ בנפח 500GB ואני מעוניין לעשות להם רייד ולהפוך אותם להארדיסק 1 . מישהו יודע כמה פלטות יש להארדיסקים האלה? והאם כדאי לי להתעקש להחליף ל SEAGATE או שההבדל הוא לא כזה נורא? איך הם מבחינת ביצועים וכו'? כרגע יש לי WD ואני מאוד לא מרוצה מהם! פעם שנייה שהלך לי ההארדיסק של WD ב 3 שנים... בכל אופן מישהו התנסה עם הדגם הזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by catsmonster,

יש לי ווינדוס 7 מותקן על הארד דיסק בחיבור IDE, עד אתמול עבד מעולה. שמעתי אתמול קולות מוזרים מהמחשב, קולות שההארד דיסק מתחיל לקרוא במרץ (כמו הקולות ששומעים כשמפעילים תוכנה כבדה) ואז צליל של קליק פתאומי והקולות של הקריאה נפסקים. כשהפעלתי מחדש את המחשב (וגם כל פעם שניסיתי לאחר מכן) המסך השחור של הביוס עלה בצורה נורמאלית עד החלק שבו אמור להיות Loading Operating System, אך במקום זאת היה כתוב PLEASE INSERT OPERATING SYSTEM DRIVE AND PRESS ENTER, PRESS CTRL + ALT + DEL TO RESTART או משהו בסגנון. כאשר הרצתי מערכת הפעלה mini windows xp אשר פועלת ישירות מדיסק אופטי, הצלחתי למצוא את כל הקבצים שלי בהארד דיסק אבל בכל זאת המחשב סירב להאמין שיש לו ווינדוס מותקן. למישהו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by EroSenin,

היי נעלמו לי המחיצות בדיסק הקשיח של הטרה.ניסיתי לשחזר את המחיצוץ אך ללא הצלחה. ניסיתי לייצר מחיצה חדשה אך גם לא הצלחתי. Norton PartitionMagic 8.0 מזהה רק 8 GB מכל הכונן עצמו לאומת 250 שהוא מזהה מהכונן השני. לאור זה ששני המחיצות שלי נעלמו בפתאומיות ללא שום קריסות יש סיכוי שהלך לי הדיסק קשיח? הדיסק קשיח הוא של סאמסונג 1 טרה. איזה תוכנה יש לבדוק אם הדיסק בכלל בחיים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by BreezeNET,

אני מחפש צורב(עדיף רגיל/לא צורב DVD) שיכול לצרוב גרפיקה/תגים וכדו' על הצד השני של המדייה . ועדיין לא מצאתי (בארץ) :-\

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום חברים, קראתי את הת'רד המושקע של NIKE בנושא כוננים חיצוניים והגעתי למסקנה שאני צריך כונן 1TB חיצוני, 3.5 כמובן, חיבור סטנדרטי (לא מעוניין ב ESATA), לגיבוי ביתי רגיל של תמונות וכו'. כמו כן אינני מעוניין להתעסק עם הרכבה כלשהיא של כונן ומארז, אלא מחפש מוצר מוכן. אז על איזה דגם הייתם ממליצים? (מוכן להשקיע עד סביבות 600-700 ש"ח) והאם הדגמים הבאים שמצאתי הם בסדר מנסיונכם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19345 http://www.cstc.co.il/Product.asp?productid=542 תודה על עזרתכם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. האם להפוך קודם ל-WAV, או לצרוב ישר מ-MP3? לצרוב על המהירות האיטית ביותר שהצורב מאפשר, או מעבר לזה? כל טיפ יהיה טוב, ממש מהרמה הבסיסית פעם אחרונה שהכנתי דיסקים CDA, זה היה עם צורב X8 בערך, ורוב הדיסקים יצאו על הפנים, ומאז לא צרבתי... אני צריך להכין למחר דיסק, וחשוב לי לשמוע בשעות הקרובות איך כדאי באמת לצרוב כמו שצריך. המון המון תודה (:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by ozwrx,

אני מתלבט בין 2 הצורבים האלה בלבד AOPEN 52X32X52 - 190 שקל SONY 52X32X52 - 200 שקל יש לי חנות ליד הבית ולכי אני לא רוצה לקנות LITEON וכל אלה כי צריך לסוע ממש רחוק ואין לי כוח לזה אני צורב 3-2 דיסקים בחודש גג!!! אז אני לא צריך משהו מקצועי! אני רק רוצה אמינות ואיכות!! הכי חשוב אמינות לא אכפת לי מי יותר מהיר כי זה לא משנה בכלל המפרט שלי הוא פנטיום 3 - 800 , 512 זכרון , המחשב הוא די בסדר אפשר לומר אז איזה מבין הצורבים האלה אתם ממליצים? מי שמבין שיכתוב לי בבקשה תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. רוצים להרחיב את נפח האחסון בסמארטפון או בטאבלט שלכם בלי להסתבך, ובאופן שילך איתכם בכיס לכל מקום? לסאנדיסק יש מה להציע לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לסאנדיסק-יש-כונן-usb-אלחוטי-חדש-בשבילכם/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. צריך את עזרתכם בקניית צורב DVD מעוניין בצורב SATA ו- LIGHT SCRIBE בחבילה אחת, ידוע לי שלא קיימים הרבה כאלה בשוק אני כבר ימים מחפש ולא מוצא :'( חוץ מהדגם של ASUS שבו אני לא מעוניין אשמח אם תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי לוח אם: ASRock P4i65G אמרו לי בחנות שיש סאטה ואטא משהו כזה..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by malcolmx9,

סוף סוף, קניתי אלבומי מוסיקה חוקיים בפעם האשונה בחיים שלי, וכבר על ההתחלה שפכתי עליה תה!!! על הדיסקים עצמם באו אולי טיפות, לא משהו רציני. לגבי החבילות שלהם, כרגע מעביר אותם מתחת לפן כדי לייבש לגמרי. אתם חושבים שנגרם נזק לדיסקים אם באו עליהם טיפות תה? כמובן שאחכה עד שיתייבשו לגמרי.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Balaganim,

המחשב שיש לי - AMD 955 3.2GHZ ATI 6870 CROSSFIRE 8GB RAM PATRIOT ולוח אם GIGABYTE 890 GPA-UD3H אני רוצה לקנות SSD 120GB שעליו תותקן מערכת הפעלה WINDOWS7 64BIT,תוכנות בסיסיות ומשחקים. מה הדיסק במחיר הזה שיביא לי הכי הרבה ביצועים, שמתאים לי למערכת ושאין איתו בעיות? חשבתי על micron c400 128gb שניתן להשיג בארץ ב 1100 שקל, אבל אני לא סגור עליו. מה גם לפי בנצ'ים אפילו שהוא גרסה חדשה יותר מ הC300, מהירות הקריאה שלו גבוהה יותר מה C300 אך מהירות הכתיבה איטית יותר. בקיצור מה הכי מתאים לדרישות שלי ומשתלם לקנות? אגב אני מתכנון לקנות אותו בערך עוד חודש-חודשיים, האם הולך להשתנות משהו? הולך לצאת משהו יותר טוב בזמן הזה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי, שמתי לב לכניסתו של הכונן הנ"ל מהסידרה הירוקה,איך הוא בביצועים מול ה"מלכים" כרגע בשוק - SAMSUNG-SJ/WDFALS ? תודה,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by guya2007,

קניתי מחשב לפני יומיים עם לוח של gigabyte ga-p35s3l שהוא לוח מצויין.. יש לי כונן קשיח של חברת סמסונג 320 ג'יגה sata 16 mb הסמסונג הוא הראשי שלי, והוספתי עוד כונן של היטאצ'י 160 ג'יגה 8 mb השאלה שלי היא כזו שניהם מחוברים ב sata הבעיה היא שאת ההיטאצ'י הוא מזהה בלוח ככונן משני וגם בהפעלה הוא נמצא בתצוגה של חוממרת המחשב אבל פיזית, הכוננים עצמם, אני לא רואה. אני צריך לציין שאין לסמסונג ג'מפרים אבל להיטאצ'י יש ולא מחובר כלום אלי. יש לי שם הרבה חומר בבקשה איך לזהות אותו?? מחכה גיא

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by fire15,

משיהו מכיר תוכנה טובה לצריבת DVD?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by guyfaran,

מקודם עזרו לי להגדיר כונן חדש במחשב אך יש לי עוד שאלה. אמרו לי לעשות מחיצה מה שעשיתי... כשעשיתי את המחיצה הייתי בטוח שהוא יחצה לי את הכל ההארד דיסק לשניים -שני כוננים שונים אבל מסתבר שלא...( שלא תבינו אותי לא נכון הכל עבד ואני מודה לכם מאוד : ) ) אז איך בכל זאת עכשיו אני רוצה לפצל את הכונן איך אני עושה זאת?

17. Started by G-BOY10,

אני רוצה לקנות את ההארד דיסק WD 80 GB 7200 RPM 8 MB Cache איך הוא? מבחינת מחיר הוא טוב? שווה לקנות אותו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by IG,

הי לכולם, אני מחפש תוכנה נורמאלית לחלוקת מחיצות שעובדת מהוינדוס ומתאימה לוינדוס 7. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם! אחרי שנמאס לי מהבעיות של ה-CD-ROM שלי (המגש נסגר מיד לאחר שפותחים אותו, בגלל שנשברו 2 שיניים, בגלגל השיניים שאחראי על הנעת המגש ( - תודה לאלו שעזרו לי לאתר את מקור התקלה מפורום תמיכה טכנית, שבאתר) לאחר תקופה ארוכה של שירות נאמן (יותר משנתיים וחצי), החלטתי לקנות DVD. הכי חשוב לי (יותר מביצועים), שהוא יוכל לקרוא בלי בעיות דיסקים שנצרבו בפורמטים שונים של Multisession (בעיקר DLA ו-UDF). מניסיון אני יודע שלכוננים (כונני CD-ROM) רבים יש בעיות בקריאת פורמטים אלו (בעיקר DLA). מכיוון שה-CD-ROM שלי (מתוצרת Toshiba), יכול לקרוא את הפורמטים האלו (ה-CD-ROM היחיד שנתקלתי בו שיכול לקרוא פורמט DLA), אני משער שגם ה-DVD שלהם יכול (באתר של ה-DVD רשום שהוא יכול לקרוא פורמטי Multi…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מה דעתכם עליו? כמה לדעתכם הוא שווה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. היי חברים לרבים מאיתנו לשמחתי יש בבית או בעבודה מכשיר NAS ולרוב מדובר במכשיר של סינולוג'י. סינולוג'י נותנת למשתמשים שלה המון אפשרויות גיבוי ובחינם. אבל מה בדיוק הכי מתאים לצורך הספציפי שלנו? מה ההבדל בין כל הכלים? בדיוק בשביל זה יצרתי סרטון כי באמת לא ראיתי שום מקור מידע שעושה את ההשוואה הזאת. מקווה שתאהבו. קישור לסרטון תצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלנו: Synology User Group - Worldwide

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מדובר בלוח אם ישן המבוסס על צ'יפסט 690G של AMD עם Athlon X2 4200, תומך ב- SATA 2 בלבד. במהירויות האלה אמינות חשובה לי בהרבה ממהירות. ראיתי בעבר המלצה על ה Crucial M4, והמחיר שלו זה פחות או יותר מה שאני מוכן\יכול להשקיע, אבל מחיפוש קצר בדיונים אחרונים נראה שיש כבר דור מתקדם יותר למרות שאין לי מושג מה ההבדלים (SATA 3?). אני מתכוון להתקין עליו Lubuntu, אם זה משנה. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הכונן שאני מנסה לבדוק הוא Intel 335 180gb. צירפתי תמונה של הבדיקה. בכל האתרים השונים ה SSD הזה עובר את ה400 בכיף (Average read). אצלי הוא באזור ה300. (עשיתי את המדריכים לשיפור הSSD , והמחשב הוא חדש אז חוץ מתוכנות של win8 אין משהו רץ) רעיונות מה יכולה להיות הבעייה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by lordbd14,

כשאני צורב קטעים בצורב DVD שלי דרך נרו הקטעים שבמחשב בסדר גמור יוצאים בDVD עם קטיעות מידי פעם של קול כזה ששומעים מקוטע מישהו יודע למה? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by wind-dos,

שלום אני עומד לקנות את אחד מן הצורבים הללו ואני קצת מתלבט הצורב אינו הולך להיות צורב דיוידי אני צריך שיהיה לי צורב אמין ושהדיסקים יצאו טוב רק למי שיש ניסיון וידע עם הצורבים הללו מתבקש לענות כדי שפורום זה יהיה לעניין. 8)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים