עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by jeyjey,

ההבדל ביניהם גדול? ומה יש בSATA שאין בATA?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by poyzon,

של 40 ושל 80 פינים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SLI/CF,

שאלה מתוך סקרנות...אין לי מה לעשות ביותר מ-2TB כידוע כל מחשב מגיע עם MBR ו-MBR מתאים עד 2TB מעל 2TB נצרך GPT אבל GPT לא מתאים כבוט (לפחות לרוב מערכות ההפעלה) במידה ואני רוצה קשיח בעל נפח של 2TB ומעלה להתקנת מערכת הפעלה מה עליי לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם ההתקן SATA משפיע המון על הביצועים של הדיסק הקשיח או שכדאי בכסף שהייתי משקיע ב-SATA לקנות נפח גדול שיותר? ובתרגום לכסף, מה עדיף? האם שווה WD 80/7200 SATA 8MB ב-450 ש"ח או כדאי לקנות WD 120GB 7200RPM 8MB BUFFER ב- 420 ש"ח (אין לי טעות במחיר)? ב. האם ניתן להתקין SATA כ MASTER ודיסק קשיח אחר ישן ב- SLAVE? האם הביצועים יופחתו? (הישן בעיקר לגיבוי)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Xilver,

שלום, קניתי צורב DVD, ואני פשוט לא מצליח לצרוב משחקי PS2 או כל דבר אחר ב-DVD. הוא מצליח לצרוב רק דיסקים רגילים, אבל משום מה הוא לא מצליח DVD \: השגיאה שמופיעה לי היא User Aborted, והפירוט שלה הוא זה: הדיסקים הם דיסקים של RITEK (www.ritek.com אם זה עוזר), שרשום על האריזה שלהם 8X, DVD-R. אשמח לפיתרון.. אגב, ניסיתי לצרוב גם עם NERO וגם עם Alcohol 120%

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shuki142,

היי שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשבוע האחרון וכיום אני מעוניין להוסיף דיסק קשיח שיש אותי לגיבויי קבצים חשובים שלי + ישמש את שאר מחשבי הרשת שלי להעברת קבצים + שיתוף קבצים ברשת. אשמח לשמוע המלצות לגבי דיסק קשיח חיצוני של 500 ג'יגה (מאמין שיספיק לי הנפח הזה). הדיסק חייב להיות אמין, בכל מובן המילה, אני הולך לאחסן בו גיבויים של קבצים נורא חשובים לי, של העבודה השוטפת שלי, אז שלא יהיו בעיות אמינות בעתיד הרחוק ובטח שלא הקרוב. חשוב שיהיו לו את שלושת החיבורים USB eSata ופיירוור (משהו כזה - לא יודע איך רושמים). דבר נוסף חשוב, הדיסק הולך לשבת לי בחדר אז שלא ישמיע רעש בכלל. אשמח לשמוע המלצות מאנשים שיש להם ניסיון עם דגמים שמתאימים לדרישות שלי. סכום לא מהווה שיקול פה, העיקר שיתאים לביצו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לוח אם ASROCK Z68 EXTREME 4 win 7 מה צריך להיות הSCORE של AS SSD ? לי יש כרגע 460 וזה נראה לי נמוך מדי עדיין זה כיף בלתי רגיל.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. WESTERN DIGITAL 1TB CAVIAR BLACK 32MB או שני SEAGATE 500GB BARACUDA 7000.12 במערך RAID0 חשובה לי מאוד המהירות, אבל אני שואל את עצמי מה גודל הסיכון ברייד, שכן אם הכונן קרס אי אפשר להציל יותר מדי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Cynicoren,

שלום, מתלבט בין 2 כוננים חיצוניים - WD my book 3tbWDBFJK0030HBK and Seagate backup plus 3tb STCA3000200 תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by House M.D.,

שלום. יש לי דיסק און קי Sandisk 4GB שהשתמשתי בו הרבה עוד מ 2008. לאחרונה, אני חווה את הבעיה הבאה, בכתיבת קבצים בלבד (בקריאה הכול תקין): הכתיבת מתחילה והמהירות המדווחת נעה בין 25-35 MB/s שזו כמובן מהירות לא סבירה לDOK הזה. בערך באמצע ההעתקה, בר ההתקדמות נתקע ואיתו גם הנתונים לגבי מהירות ההעתקה וכמה עוד נשאר, אך ה DOK ממשיך להבהב ז"א שמידע עדיין נכתב אליו. לאחר כמה דקות, החלון העתקה חוזר להתקדם אך הפעם המהירות המדווחת יותר קרובה למציאות, 8-5MB/s. זה לא היה כל כך מפריע, אבל בזמן שהחלון נתקע לכמה דקות, המחשב הופך לבלתי שמיש לגמרי. כל תוכנה שאפתח בזמן הזה, תיפתח רק אחרי שההעתקה תמשיך. גם תוכנות שכבר פועלות כמעט ולא מגיבות. יש לציין שהבעיה לא קוראת כאשר אני מעתיק קבצים לפלאפון …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tazok,

יש לי כונן DVD של LG שעושה בעיות בהחלפת אזורים ובקריאה של האזור גם אחרי מאמצים רבים שהצלחתי להחליף את האזור למשל... הבאתי לפני כמה ימים את שר הטבעות והכונן לא היה מוכן לקרוא אותו ובDVD הבייתי לא היה בעיה מעצבן! וגם הוא עושה בעיות שהוא לא מוכן להחליף לי אזורים...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח אחד ויש לי 2 אפשרויות: http://ksp.co.il/?uin=14740 או http://ksp.co.il/?uin=18367 אני רוצה שהכונן יהיה מהיר ואמין, איזה מהם כדאי לי לקחת? תודה מראש למי שיעזור לי!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by er0101,

הי יש לי 2 כוננים WD6400AAKS והחלטתי לעבור לRaid. הלוח הוא Gigabyte EP43-UD3L. אני מתלבט אם כדאי Raid 0 וצריך לדעת אם יש שיפור משמעותי בביצועים ואיך ההרדיסקים מוצגים ב"מחשב שלי" ( כונן אחד? שניים?). אם אין שיפור משמעותי אז אעדיף JBOD. השאלה האם צריך להתקין ווינדוס מחדש ולפרמט את הכונן הקיים, איזה תוכנה של Gigabyte צריך לניהול Raid, ואיך בדיוק מבצעים את ה2 האופציות? עריכה: הפעלתי את SATA AHCI והווינדוס לא עולה אז זה אומר שצריך להפעיל את האופציה ואז להתקין ווינדוס?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by TheCuBeMan,

שלום חברים. כבר כמה שבועות יש לי בעיה (שלא ברורה תחילתה) של צריבה איטית מאוד באופן מפתיע, ואני אפרט: קודם כל אני אציין את מפרט החומרה הרלוונטי: מעבד פנטיום 4 מהירות 2.8 לוח אם ASUS דגם P4P800 דלוקס צורב של NEC מהירות 16 דו שכבתי, דגם 3520, חדש יחסית זכרון בגודל 1 ג'יגה, לפחות חצי פנוי רוב הזמן. מערכת הפעלה: Windows XP PRO SP2 מעודכן רוב הזמן. אז ככה, מיד לאחר התקנת הצורב במחשב, הכל היה "10", צרב לי על דיסקים של מהירות 8 בממוצע של מהירות 7 והכל היה בסדר. באיזשהו שלב (לא זוכר אם התקנתי משהו או שיניתי הגדרות במערכת ההפעלה), הוא התחיל לצרוב רק במהירות ממוצעת של 2 בערך ולא משנה על איזה דיסק. משהו מחריד - אני מדבר על דיסק DVD שלם ביותר מחצי שעה לפעמים. במקרה ה"טוב", משהו כמו 27…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by danver,

ה DVD נעול על אזור 1. יש דרך כל שהיא לשנות ? אשמח לקבל תשובה .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Hunter-Of-Death,

כשאני בא לצרוב על דיסק(לא DVD) איזשהו סרט(או משחק ניסיתי את שני הדברים האלה)זה מראה שתהליך הצריבה התחיל אבל אחרי כמה שניות זה רושם לי שתהליך הצריבה נכשל כשניסיתי לצרוב דיסק DVD,הצלחתי,אבל זה לא קורא אותו(לא בכונן ולא בצורב) בכל אופן מה הבעייה?אפשר איכשהו לתקן את זה? נ.ב.: השתמשתי בתוכנות 120% אלכוהול נרו 6/7 אשמפו ועוד דבר,משום מה מהירות צריבת הדיסקית ירדה מ40X ל16X

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לרכוש כונן חיצוני על מנת שישמש כגיבוי נוסף לקבצים שעל המחשב לפי מה ששמעתי החברה שנחשבת למובילה בתחום היא Western Digital הדגמים ביניהם אני מתלבט: WD MY BOOK Essential Edition 2.0 500GB USB2.0 WD ELEMENTS Portable 500GB USB2.0 WD Passport Portable ESSENTIAL 500GB USB2.0 אני יודע שהראשון הוא 3.5 ודורש חיבור לחשמל. הפספורט 2.5 ואינו דורש חיבור לחשמל, ובנוגע לאלמנט אני לא יודע. לא חשוב לי הגודל או החיבור לחשמל, הדבר הכי חשוב הוא שיהיה אמין. אילו מבין שלושת הדגמים הוא המומלץ ביותר מבחינת אמינות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by elad-k1,

שלום יש לי צורב סוני 48/24/48 ויש לי בעיה אני צורב דיסיקים שנקראים MCD בצבע סגול הדיסק במהירות 48 ואני צורב על הדיסק שירים במהירות 32 והשירים קופצים לפעמים מדלג על שיר מה עושים.............. בבקשה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. חשבתי לרכוש כונן כזה (אין הגבלה תקציבית). האם משתלם? יש למישהו נסיון? טוב? רע? אשמח לתגובות/המלצות/הארות מועילות וכו...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Cahiml,

עכשיו כשבאג '8MB' כנראה מאחורי כונני INTEL, יש ביקורות על ביצועי SSD סדרה 320 ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by N.S,

איך אני בודק כמה סל"ד יש לי ...אם איזה תוכנה...העיקר בלי לראות מה כתוב על הארד דיסק...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. על הצורב שקניתי... http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=55887&af=10 עלה לי 90 דולר שווה?? (ואל תגידו לי שיש יוצר טובים כי זה ברור אני רוצה לדעת אם הצורב מספיק לי)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אחרי כונני ה-SU800 המגוונים, מגיע תורם של כונני ה-SSD החיצוניים לטעום מה פוטנציאל של ה-3D NAND לכתבה

24. היי, סוף סוף המחשב בסדר עכשיו .. חיברתי הכל והכל עובד... יש לי שתי שאלות: 1. מקודם, ה-Samsung HD103SJ שלי היה מחובר לSATA 3 (ככה זה צריך להיות) , העברתי אותו לחיבור SATA 2 ... כי מישהו אמר לי פה שאני בקושי יראה הבדל בביצועים, אם בכלל. זה בסדר ? 2. כמו שידוע לכם (למי שקורא את הבעיות שלי בפורום חח) אין לי כרגע מחיצה ב"מחשב שלי" ל-Samsung EVO 840 .. אני רוצה לפרמט את ה-Crucial M4 ולהתקין את הוינדוס על הסמסונג .. שנכנסתי להתקנה של הוינדוס כן ראיתי את הסמסונג שם, זאת אומרת שאני יכול שם לעשות לו מחיצה חדשה, ולהתקין עליו את הוינדוס והכל יהיה בסדר.. השאלה היא כזאת, האם להתקין עליו את הוינדוס ואז לעשות את עדכון הקושחה שכולם מדברים עליו שפותר את בעיית האיטיות הידועה שלו, או…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by viper_sb,

יש לי לוח אם שלא תומך בRAID מישהו יכול לעזור לי איך לבצע RAID?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים