אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
מספיק לי חיבור USB2.0 חשוב שיהיה קטן וקומפקטי, אך אם אפשר מעל 160 ג'יגה זכרון תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! אני מעוניין לרכוש כונן SSD חדש, השימוש שלו הולך להיות בעיקר למערכת ההפעלה (ווינדוס 7 64BIT) וקצת לדברים אחרים כך שאני לא צריך הרבה מקום. אחרי שעזרו לי פה לסנן מועמדים שונים ושעות שביליתי באתרי אינטרנט שונים (פיידבקים, השוואות וכו'.) הגעתי לכונן הבא: Intel 320 Series SSDSA2CT040G3K5 2.5" 40GB SATA II http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820167044 כרגע יש ברשותי כונן HDD רגיל, ה HD321KJ של סמסונג, והשאלה שלי היא האם למרות שבגרסת ה40GB מהירות הכתיבה היא רק 45MB/s האם אני ירגיש בהבדל עצום במהירות ובביצועים? אני רוצה להדגיש שוב שמטרת הדיסק העיקרית היא התקנת מערכת ההפעלה, ובגלל זה אין אני קונה דגם עם יותר מקום.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש צורב(עדיף רגיל/לא צורב DVD) שיכול לצרוב גרפיקה/תגים וכדו' על הצד השני של המדייה . ועדיין לא מצאתי (בארץ) :-\
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. כבר כמה שבועות יש לי בעיה (שלא ברורה תחילתה) של צריבה איטית מאוד באופן מפתיע, ואני אפרט: קודם כל אני אציין את מפרט החומרה הרלוונטי: מעבד פנטיום 4 מהירות 2.8 לוח אם ASUS דגם P4P800 דלוקס צורב של NEC מהירות 16 דו שכבתי, דגם 3520, חדש יחסית זכרון בגודל 1 ג'יגה, לפחות חצי פנוי רוב הזמן. מערכת הפעלה: Windows XP PRO SP2 מעודכן רוב הזמן. אז ככה, מיד לאחר התקנת הצורב במחשב, הכל היה "10", צרב לי על דיסקים של מהירות 8 בממוצע של מהירות 7 והכל היה בסדר. באיזשהו שלב (לא זוכר אם התקנתי משהו או שיניתי הגדרות במערכת ההפעלה), הוא התחיל לצרוב רק במהירות ממוצעת של 2 בערך ולא משנה על איזה דיסק. משהו מחריד - אני מדבר על דיסק DVD שלם ביותר מחצי שעה לפעמים. במקרה ה"טוב", משהו כמו 27…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי את זה בזאפ: http://king-pc.co.il/product/hgst-3tb-h3u30006472s לא מצאתי עוד אף דיסק קשיח בגודל הזה שמתקרב למחיר הנמוך הזה. אבל, לצערי, אני לא מכיר את החנות ולא הצלחתי למצוא ביקורות על הדגם. מתלבט אם לרכוש או לא, אשמח לעזרתכם, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי IRIVER H140 עם הארד דיסק 40 ג'יגה. כרגע הוא פנוי לגמריי ואפילו פירמטתי אותו שוב אבל אני לא מצליח להעביר אליו קובץ של 4 ג'יגה וקצת,הוא פשוט אומר לי שאין לי מספיק מקום (למרות שכאמור יש לי) אני יכול בעזרת וינראר לחלק אותו אבל זה לוקח לי זמן כי זה במחשב שהוא די איטי ובכלל הייתי רוצה לדעת מה הבעיה (יש לי XP PRO). אגב,קבצים של 700 מגה למשל לא עושים בעיות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שיש לי - AMD 955 3.2GHZ ATI 6870 CROSSFIRE 8GB RAM PATRIOT ולוח אם GIGABYTE 890 GPA-UD3H אני רוצה לקנות SSD 120GB שעליו תותקן מערכת הפעלה WINDOWS7 64BIT,תוכנות בסיסיות ומשחקים. מה הדיסק במחיר הזה שיביא לי הכי הרבה ביצועים, שמתאים לי למערכת ושאין איתו בעיות? חשבתי על micron c400 128gb שניתן להשיג בארץ ב 1100 שקל, אבל אני לא סגור עליו. מה גם לפי בנצ'ים אפילו שהוא גרסה חדשה יותר מ הC300, מהירות הקריאה שלו גבוהה יותר מה C300 אך מהירות הכתיבה איטית יותר. בקיצור מה הכי מתאים לדרישות שלי ומשתלם לקנות? אגב אני מתכנון לקנות אותו בערך עוד חודש-חודשיים, האם הולך להשתנות משהו? הולך לצאת משהו יותר טוב בזמן הזה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, שמתי לב לכניסתו של הכונן הנ"ל מהסידרה הירוקה,איך הוא בביצועים מול ה"מלכים" כרגע בשוק - SAMSUNG-SJ/WDFALS ? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרשימה באתר הזה: http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=1064&Cat2ID=1327 תגידו לי מה הכי טוב מביניהם בבקשה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hay אני קונה בימים הקרובים אחד משני הדגמים חוות דעתכם בבקשה lg נהנה מעדיפות טכנולוגית: תמיכה בצריבה *12 dvd+r media *5 dvd-ram nec נהנה מאמינות מוכחת לאורך זמן בדגם זה ובכול הדגמים הקודמים בסדרה ובנוסף תאימות כמעט לכול המדיות הזולות שקיימות בארץ השאלה היא האם העדיפות הטכנולוגית משמעותית לצורך העדפת lg או שיותר כדאי לבחור ב nec ''and to be on the safe side'' הערה לצורך גיבוי יש לי דיסק קשיח במגרה נישלפת כך שאני לא רואה טעם בגיבוי על גבי על מדייה נדירה ,לא תואמת כמעט לשום כונן בשוק ויקרה של dvd-ram שעולה 30 שח בשעה שמדייה dvd-rw עולה 7 שח
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב חברים. רכשתי לי הרד-דיסק של WD 2TB MY BOOK העניין הוא כזה: המחשב קורא אותו, והעברתי אליו סרט עד פה הכל בסדר.הבעיה היא כאשר אני מחבר את הכונן אל הסטרימר הוא לא מזהה את הכונןולא נדלקת נורת ה-USB ב-TV.המוצר נפתח לאחר 8 ימים מיום הרכישה.דווחתי לבאג על כך, נאמר לי שצריך לקחת את המוצר למעבדהלצורך בדיקה. הסכמתי.היום אספתי את הכונן העברתי אליו סרט שוב פעם, חיברתי אל הסטרימר ואין תגובה.מה עלי לדרוש?רציתי לציין שיש לי 3 כוננים שכאלו, וכולם בסדר ללא בעיות.אשמח לעצות שלכם כיצד להתנהל עם באג/וחברת בנדא.תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי לכולם, אני מחפש תוכנה נורמאלית לחלוקת מחיצות שעובדת מהוינדוס ומתאימה לוינדוס 7. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום איזה קשיח יותר טוב איכותי ומהיר???? 1. http://www.tms.co.il/product/11471 2. http://www.tms.co.il/product/11269
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, עד היום היה לי raid0 עם 2 הרדיסקים של סמסונג F3 500 ג'יגה. המהירות קריאה הייתה כ220 מגה לשניה. קניתי עוד 2 הרדיסקים זהים לטובת raid5. עכשיו המהירות הממוצעת שלי היא 75 מגה לשניה מה יכולה להיות הבעיה? אני משתמש בבקר RAID שעל הלוח שלי EVGA X58 SLI LE. הstrip size הוא 64k. תודה רבה, דני.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 מותקן על הארד דיסק בחיבור IDE, עד אתמול עבד מעולה. שמעתי אתמול קולות מוזרים מהמחשב, קולות שההארד דיסק מתחיל לקרוא במרץ (כמו הקולות ששומעים כשמפעילים תוכנה כבדה) ואז צליל של קליק פתאומי והקולות של הקריאה נפסקים. כשהפעלתי מחדש את המחשב (וגם כל פעם שניסיתי לאחר מכן) המסך השחור של הביוס עלה בצורה נורמאלית עד החלק שבו אמור להיות Loading Operating System, אך במקום זאת היה כתוב PLEASE INSERT OPERATING SYSTEM DRIVE AND PRESS ENTER, PRESS CTRL + ALT + DEL TO RESTART או משהו בסגנון. כאשר הרצתי מערכת הפעלה mini windows xp אשר פועלת ישירות מדיסק אופטי, הצלחתי למצוא את כל הקבצים שלי בהארד דיסק אבל בכל זאת המחשב סירב להאמין שיש לו ווינדוס מותקן. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שמה כוננים בצבע כחול ירוק כחול בהיר כולם ה HEALTHY מה מסמל הצבע הירוק?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכונן שאני מנסה לבדוק הוא Intel 335 180gb. צירפתי תמונה של הבדיקה. בכל האתרים השונים ה SSD הזה עובר את ה400 בכיף (Average read). אצלי הוא באזור ה300. (עשיתי את המדריכים לשיפור הSSD , והמחשב הוא חדש אז חוץ מתוכנות של win8 אין משהו רץ) רעיונות מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני שקניתי לפני איזה שלוש שנים +- Maxtor Basics 500GB ובקיצור בתקופה של השנה האחרונה הוא ממש מזייף. טכנית אני לא משתמש בו הרבה פעם בכמה חודשים אני מחבר אותו ועושה גיבוי למחשב בנוסף לצריבה על תקליטור או על DOK אבל משום מה הוא באמצע הפעולה מתנתק מהמחשב ואחרי חצי שנייה מתחבר מחדש וככה כל פעולה העתקה נקטעת באמצע. בנוסף ישנו סיפור שבו מערכת ההפעלה זורקת לי על המסך שיש שגיאות בדיסק ומומלץ לבצע סריקה לתיקון שגיאות לאחר כל ניתוק חצי שנייתי שכזה. ממה זה נגרם בעצם? והאם אפשר לטפל בזה? תודה, לירון
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי DOK של Sandisk Cruzer Contour 8gb עם U3 ו-HD IDE של WD 160gb 7200 RPM 8mb cache בתוך מארז USB 2.0 חיצוני של Conceptronic CHD3U. ניסיתי להעתיק סרטים מהמחשב גם ל-DOK וגם ל-HD והסרטים הועתקו ל-DOK מהר יותר באופן משמעותי. השאלה מהו צוואר הבקבוק, ה-HD או המארז החיצוני? האם HD SATA יהיה מהיר יותר או שמארז אחר עם אותו HD IDE שיש לי יהיה מהיר יותר? תודה מראש על כל תגובה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המלצה לארד דיסק שקט למחשב נייד עד 400 שקל חיבור SATA
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי שצורב דיסק עם התקנה של משחק או מערכת הפעלה, הדיסק לא צרוב טוב, יש מלא תקלות בדיסק, בדיסקים אחרים שנצרבו כבר מזמן אין בעיות בכלל. צרבתי בשני צורבים שונים, בכמה תוכנות שונות, וגם בכמה סוגי דיסקים שונים, עדיין אותה תקלה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
התייעצות לפני קנייה איך ההרדיסק הזה ,נישמע טוב ? ראיתי ב זאפ חצי מכמות האנשים שרשמו שהיה להם תקלה כבר בהתחלה ,נישמע לא טוב..........
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום אני מחפש מארז חיצוני לדיסק קשיח SATA בנפח 1 TB סוג החיבורים הדרושים שיתמוך ביציאה ethernet, USB, esata בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. קניתי את הצורב הזה: DVD±RW GSA-H55NB x20 Beige של LG ..ג'ימפרתי אותו כמו שצריך הפעלתי את המחשב הכל פועל מצויין הוא מזוהה ב"מחשב שלי" ואין שום סימן קריאה\שאלה בהגדרות של החומרה.. אני מכניס דיסקים הכל עובד מצויין.. הכל מצביע שהמחשב מזהה ועובד עם הצורב החדש אחלה.. רק שאני בא לצרוב הנרו (גרסה 5.5) לא מזהה אותו.. מה שעשיתי לא הצלחתי.. (הנרו כן מזהה את הצורב הרגיל שיש לי במחשב אבל את הצורב DVD החדש הוא לא מזהה..)אולי הנרו לא תומך בצורב? בכל מקרה אשמח לפתרונות..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכתורת, אבל תכלס, אם אני כונה כונן SSD, בגלל זמני התגובה המהירים שלהם, כמה מהר יותר תעלה מערכת ההפעלה שלי. והאם העובדה שיש לי כונן רגיל יפריע לזה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-