אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
האם יש איזו שהיא דרך להפוך את ה-SanDisk Ultra 8GB שלי לקריאה בלבד, על מנת שאוכל להכניס אותו למחשבים ציבוריים שעלולים להכיל וירוס, מבלי שהוא ידביק אותו? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן ויש ברשותי כונן קשיח חיצוני מדגם FREEAGENT DESK 500GB של SEAGATE. עכשיו, בהתחלה הכונן עבד יפה והכל היה לי XP ואז פירמטתי לווינדוס 7 אולטימייט חיברתי אותו (כי כמובן הכל היה מגובה עליו אחרי הפרמוט) והוא עבד יפה כמו גדול הוצאתי ממנו והעברתי אליו קבצים והכל עד שיום אחד חיברתי למחשב הכבל שבא איתו לא עבד (ה-USB כי זה עובד גם עם כבל של השנאי לחשמל וגם ה-USB) אז בגלל שהכבל חשמל כן עבד הוא עשה את הרעש החלש הזה שהוא תמיד עשה (לא משהו שלא אמור לקרות אלא הרעש הסטנדרטי) גם שמתי יד עליו הרגשתי שהוא עובד.. בקיצור אמרתי טוב אולי בעיה ב-USB אז חיברתי USB ואז האור שדולק תמיד בסמל חברה שיש עליו גם דלק אז אמרתי "סבבה בטח הוא תיכף יעלה" חיכיתי הרבה זמן והוא ל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את זה בזאפ: http://king-pc.co.il/product/hgst-3tb-h3u30006472s לא מצאתי עוד אף דיסק קשיח בגודל הזה שמתקרב למחיר הנמוך הזה. אבל, לצערי, אני לא מכיר את החנות ולא הצלחתי למצוא ביקורות על הדגם. מתלבט אם לרכוש או לא, אשמח לעזרתכם, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב סוני 24\10\40. אני משתמש בניירו ,וגם ב- NTI CD MAKER אבל אני לא יכול לצרוב מעל X8. בניירו אני רואה שהתוכנה מזהה שהצורב X24, אבך שמתחילים לצרוב המהירות משתנה ל X8 צריך עזרה!! תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב KSP מוכרים 50 מדיות ב 130 ש"ח נראה לי מחיר טוב לא?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות כונן SSD (כנראה 120 אבל לא קריטי לי לקחת גם 80), תקציב עד 1500 שקל, ואני רואה שיש המון בעיות עם הדור החדש של הSSD וכל בקרי הSF החדשים, במיוחד בOCZ3. לפחות ממה שקראתי בחודשים האחרונים. - האם הבעיה של OCZ3 נפתרה כבר? יש חדש ? - במידה ולא, יש למישהו המלצה על כונן מהדור החדש שמשתלם לקנות? לא אכפת לי שזה יהיה כונן יותר איטי מהOCZ3, אבל כן חשוב לי שהוא יהיה אמין ושיהיה יותר מהיר מהדור הקודם של הכוננים (VERTEX 2 וכו') תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מחובר למחשב שלי קשיח חיצוני ואני מתקין עליו משחקים, האם ה-FPS במשחקים ייפגע או שזה ישפיע רק על טעינת המשחק?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח בנפח 500 ג'יגה בייט ואני עדין לא סגור איזה יתן לי את מקסימום הביצועים. הדרישות הבסיסיות שלי מהדיסק הן: מהירות סיבוב = 7,200 סל"ד באפר = 16MB ממשק = SATA 2 Reading Seek time = נמוך ככל האפשר Writing Seek time = נמוך ככל האפשר מהירות העברת נתונים מבאפר לדיסק = גבוהה ככל האפשר Latency Time אני לא יודע מה הוא הפרמטר הזה אבל הבנתי שהוא בעל משמעות רבה המון תודה לעוזרים ! אלכס.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בקופסא חיצונית המתחברת למחשב דרך USB 1.1/2.0 ומאפשרת להתקין בתוכה התקן" IDE 3.5 (דיסק קשיח או צורב). אם מישהו מעוניין למכור או מכיר היכן ניתן להשיג, אשמח לשמוע. תודה מראש, TheTech
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קיבלתי מחשב חדש.. ניסיתי לחבר את ההארדיסק מהמחשב הישן שלי.. ולהעביר את הקבצים להארדיסק החדש שלי. בהתחלה כאשר חיברתי אותו הווינדוס זיהה אותו כ UNCOLLACTED ולא היה ניתן לגשת לדיסק.. ניסיתי לעשות שחזור לכל הPARTITION שהיו בו לנסות להגדיר אותו בכל האפשרויות MASTER, SLAVE וכו' ללא הצלחה.. אשמח לשמוע מספר רעיונות לנסות לשחזר לפחות חלק מהמידע שהיה שם , כי הוא ממש חשוב .. או שהמידע שהיה שם אבד ?? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, התקנתי צורב חדש של lite on והכל יופי טופי, אבל משום מה הסידירום שלי עכשיו זוחל, לוקח מלא זמן להעתיק מידע מדיסקים. למרות זאת הצורב מעתיק מהר, שניהם על ATA33 עם DMA מאופשר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב-lightscribe אילו דיסקים תומכי lightscribe יתאימו לו עכשיו? ואיפה אפשר לקנות בזול דיסקים כאלה? :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת PNY מצטרפת אל הטרנד עם כרטיס זעיר בנפח אדיר - ואנחנו מקווים לראות את המבחר תופח בהקדם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הצורב שלי (זכרונו לשמצה) מת וכבר לא מוכן לקרוא כלום... ציפיתי לזה, הוא הוחלף כבר פעמיים מאותה סיבה... בקיצור, אני צריך תחליף זול ויעיל. חשבתי כמובן על ליטאון אבל ראיתי שהם יותר יקרים מסוני וידוע שהם מייצרים להם ת'צורבים. 1. האם הצורבים באמת אותו הדבר? 2. האם יש צורב של סוני במהירות 52*32*52? 3. האם הבאנדל זהה? 4. לשניהם שנה אחריות? 5. אפשר לצרוב Firmware של סוני על ליטאון ולהיפך? 6. הם שקטים בכלל? 7. יש משהו שיותר מומלץ בתחום המחירים של עד 300 שקל? תודה :-*
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משהו פשוט. בנפח של לפחות 16 GB. בתקציב של 150-180 ש"ח. וכמובן אמין (אחריות חשוב). יש לי את ה KINGSTON Data Traveler 16gb ובעיקרון אני מרוצה ממנו (הבאסה היחידה בו שהוא לא מקבל מספיק חשמל מהמפצל USB במחשב שלי). יש דגם אחר שכדאי לי לנסות (אולי משהו שפותר את הבעיה שציינתי למעלה)? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מפרט קיים: Ryzen 5 3600 GTX 1650 Super Gigabyte B450m s2h HP 8X2(16GB) 3200mhz Antec GX202 + VP500 PSU 1TB Seagate Baracuda 256GB ADDLINK M.2 NVME SSD מה אני מחפש: KIT של RAM 16X2 32GB. 3000MHZ ומעלה. SSD חיבור SATA כמה שיותר מהיר, נפח לפחות 200GB. חשוב לי שתהיה קניה בארץ. תספקו לינקים בבקשה. הSSD מיועד לעריכת וידאו ישירה ממנו ככה שחשוב שיהיה כמה שיותר ממנו, הSSD הקיים משמש אך ורק למערכת הפעלה ותוכנות ככה שהחדש יהיה נטו לעריכה. מוכן להשקיע עד 900 ש''ח לזכרונות + הSSD. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם אפשר למסור אותו ליבואן בארץ או משהו בסגנון יש לי אחריות בחו"ל אבל משלוח וכל זה יוצא יקר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב בזמן האחרון היו לי כמה ריסטרטים וקולות של "תיראה בי אני לא יכול יותר " הרוב עצלי מגובה והיתר בסטים וגם יש לי אחד טרה איטי חוץ מהראשי אבל אני צריך אחד מהיר מספיק למשחקים ומערכת ההפעלה SSD יקר מידי לי כרגע אז אני רוצה לקנות איזה ארד דיסק 1 טרה מהיר ואמין מה מומלץ ? מפרט בצד בתודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להתקין מערך ראיד 0 משני דיסקים של WD CAVAIR BLACK 640 GB, כל אחד עם 32 MB קש. יש לי מחשב עם לוח אם EVGA N780I ובביוס יש אפשרות להתקין ראיד. השאלה היא האם זה טוב להשתמש באפשרות הזאת, והאם ביוס ריסט או CMOS ריסט יעשו לי בעיות עם המערך? אם אכן יהיו בעיות תמליצו לי בבקשה על כרטיס ראיד. עוד שאלה זה האם אפשר לעשות PARTITION בראיד, והאם זה נעשה באותה צורה כמו לדיסק קשיח בודד? ושאלה אחרונה... מה יהיה יותר מהיר, ראיד דרך לוח אם או דרך כרטיס ראיד? תודה רבה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לא על המקור , אלא לבצע שחזור על ההעתק החדש. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמור להיות לו חיבור USB מפוצל ל2 בשביל תוספת מתח אם צריך לא?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק של sumsung 120GB. דגם: SP1203N. ב"מחשב שלי" אני רואה רק 31.4GB תחת "ניהול דיסקים" אני רואה 111.82GB כל הקבצים נעלמו. הכונן ריק! מה קרה? לאן נעלם השאר? ולאן נעלמו הקבצים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים!!! אבקש את עזרתכם בבעיה הבאה. קניתי דיסק חדש 7200 WD 80JBהגדרתי אותו כMaster . עם 2 מחיצות של C,Dוהתקנתי את מערכת ההפעלה Win XP PRO/ הדיסק המקורי הישו בן 20GB WD 7200 הגדרתי כ slave כאשר הוא היה בעל 3 מחיצות C,D,E. על הדיסק המקורי (20)ביצעתי פירמוט על מנת לקבל כונן אחד E בלי מחיצות. בפועל קיבלתי כונן של E עם 6.8Gפעילים (מוקצים)ו12GB הוגדרו כלא מוקצים כך שאינם פעילים , מה צריך לעשות על מנת לאחד את כונן ה E ל20GBמלא. כך שהאזור הלא מוקצה יהפוך למוקצה ופעיל. אני כמעט בטוח שזהו משהו שטותי של הגדרות. תודה צביקה :kopfpatsch:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי המלצה לרכוש double-layer 8.5GB של TDK או VERBATIM . הבעייה שמדיות TDK אני בכלל לא מוצא ,ואילו מדיות של VERBATIM יקרות מאוד ואין כרגע (ככול שידוע לי) מיבצע עליהם ב-office depot. please help
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את דגם ה40 ג'יגה ככה שמדובר בדגם ה'שמן' המבריק, ולא בגרסאות הסלים והסופר-סלים שיצאו אח"כ. בכל מקרה ה40 חראג'יגה האלה לא מספיקים לשום דבר, יש המלצה לאיזה הארדיסק אני צריך (הבנתי ש5400RPM עדיף על 7200 בגלל התחממות ו\או דברים אחרים)? ראיתי סרטון של איך להוציא את ההארדיסק, פשוט לגמרי - השאלה היא מה קורה כשאני מכניס את ההארדיסק החדש? בטח צריך להוריד עדכונים למערכת מפה ועד-אלא-ידע ? את השמירות אני מניח שלא בעיה להעביר לדיסקאונקי ואחרי ששמים את ההארדיסק החדש אז מעבירים חזרה....מה לגבי משחקים שיש לי על ההארדיסק הנוכחי? יש אפשרות להעביר אותם? ואת קבצי הDATA שהמשחקים שהתקנתי השאירו על ההארדיסק - ? איך ההארדיסק הזה: http://www.ebay.com/itm/250-GB-Replacement-Hard-Drive-for-Son…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-