עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אמאזון מספקת לכולנו עוד הזדמנות להתחדש בחומרה איכותית במחיר איכותי - רק עד מחר בבוקר לכתבה

2. קודם כל שלום, זה הודעה ראשונה שלי ברוך הבא התעסקתי קצת בטעות בביוס באזור של ה CMOS (משהו כזה) כי זה לא זיהה לי את הארד דיסק... וכנראה שבטעות שיניתי שם משהו ששקשור לCD ולCDRW... בבקשה מישהו יכול להדריך אותי איך לסדר את זה... :'(

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  3. יש לי דיסק און קי שמזוהה בטלוויזיה ומקרין עליה דרך כניסת יו אס בי שיש לדי וי די, יש בפנים תוכנה בילדאין המאפשרת זאת לי. בדיסק קשיח חיצוני 2.5, אין תוכנה והוא מזוהה אך ורק על הפי סי. אפשר להתקין תוכנה שאוכל לראות את התוכן שלו על מסך הטלוויזיה דרך הדי וי די? תוווודה רבה.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  4. הרכבתי מחשב חדש עם הדיסק הקשיח הזה: Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ולפעמים הוא משמיע רעשים של חשיבה, שהמחשב כאילו חושב או טוען האם זה אמור להיות ככה או שאני לא אמור לשמוע אותו בכלל?

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  5. Started by roes,

1. הדיסק הקשיח הזה טוב? Maxtor 6V250F0 DiamondMax 10 SATA2 16mb 250GB 2. שקט? 3. תגובות נוספות... הוא שווה... דרך אגב הוא עולה 593 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=6V250F0

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by r.g.comuters,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=201594&sid=10 מקור נענע חיים ברשת> גאדג`טים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הי לכולם . אני שוקל לרכוש לחברה שלי לתחילת השנה הסטודנטיאלית שלה הרד דיסק נייד חיצוני של WD בנפח 80 ג'יגה מהסדרה השחורה אלו שנכנסים בכף יד. הביקורות על המוצר הן לא אחידות אז אני פונה אליכם כאן חברי הפורום לעזרה . הסיבה שאני חושק דווקא בדיסק קשיח מאין זה הוא בגלל הגודל הפיזי שלו (נכנס בכף יד) והעיצוב שלו (דק ומגניב) . אם אתם ממליצם אשמח לשמוע . אסף

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by WarNet,

יש לי על המחשב שני HD .1 WD 160GB (8MB) 7200 RPM ,שעליו מותקן ה-OS שלי. 2. Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM 32MB Sata 2 כבר תקופה ארוכה,אחד מהם עושה רעשים חזקים בגלל ששניהם קרובים אז אני חושב שזה ה-WDC WD1600AAJS-07PSA0 ATA Device שעושה רעשים חזקים. היום במהלך גלישה באינטרנט עם דפדפן FF המחשב נתקע,עשיתי הפעלה מחדש ואז מסך ה-POST היה תקוע ורק לאחר הרבה זמן(כמה דקות) הוא המשיך למסך הבא. במסך צויין לי למטה DISK BOOT FAILURE ושאני צריך להכניס את הדיסק של מע' ההפעלה שלי. הכנסתי,וזה העביר (התהליך לקח מלא זמן) לתהליך הפירמוט. לא פירמטתי. אחרי מס' נסיונות הדלקה של המחשב שבכל אחד מהם הצלחתי להתקדם יותר עד שה-OS נפעל וקיבלתי הודעה שה-WDC WD1600AAJS-07PSA0 ATA Device שלי,כולל …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ההרד דיסק מזוהה בביוס אך בהפעלת המחשב הוא מציג הודעת שגיאה של HD FAIL גם אחרי ששיניתי את המצב שלו ממסטר לסלב ולהפך....גם אחרי בדיקה במחשב אחר.... אני מגיע למסקנה שהדיסק הקשיח מת..... אבל אני חיב להוציא ממנו את המידע...יש בו חומר לימודי של האוניברסיטה שלי. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  10. יש לי דיסק קשיח של WD 80G ועכשיו חיברתי אותו רק לשניה שמהחשב דולק ומאז הוא מראה לי ERORR מה עושים יש דרך לתן חבל עליו זה הדיסק קשיח לוינדוס

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. דיסק קשיח של 300 גיגה נבדק בעזרת תוכנת HDTINE ונמצאו BAD SECTOR -ים. הפעלתי את תוכנת HDD GENERTOR כל הלילה במטרה לתקן והיום בבוקר המצב נמצא על: שטח שנסרק - 7 % בלבד נמצאו 2915 סקטורים פגומים ותוקנו 18... אני לא מתמצא בתוכנה, האם זה אומר שהשאר יתוקנו בהמשך או שהשאר לא ניתנים לתיקון? זה הקצב הרגיל של הסריקה או שזה הרבה מעבר לזמן הרצוי? האם יש טעם להמשך הסריקה או שהדיסק פשוט פגום ולא ניתן לתיקון? תודה מראש TANGUSH

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  12. הדיסק הקשיח שלי נקנה לפני שנתיים, (Western Digital 160GB 7200RPM (WD 1600 AAJS. הוא נכשל בשלב של הBIOS כבר מספר פעמים בעבר אך בזמן האחרון התחיל לעשות בעיות רציניות, של תקיעות, לא מזוהה על ידי המערכת, ולא לדבר בכלל על מספר ההכשלויות בשלב הBIOS. הומלץ לי להשתמש בתוכנה HDD Health אך כשרציתי להוריד אותה היא לא דורגה כתוכנה טובה במיוחד. בנוסף בדקתי בפורומים של אתר זה אם ישנן תוכנות אחרות, אך לא מצאתי. אשמח אם תמליצו לי על תוכנה שהתנסתם בה וראיתם שהיא באמת טובה. תודה.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by psxr,

צירפתי תמונה מhdd health עד כמה אני צריך להיות מודאג מהממצאים של התוכנה הזאת ? מישהו יודע מה רמת האמינות של התוכנה הזאת ?(או תוכנה דומה, בכל זאת היא מודיעה לי שהיום הדיסק ימות!!!) נ.ב מדובר בדיסק השמאלי של מקסטור. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  14. קניתי לפני פחות מחצי שנה דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל 4 טרה ב1300 שח הדיסק הקשיח מגיע עם אחריות ל5 שנים. יש לי ניסיון רב עם מחשבים וכטכנאי. כמו כן מערכת מחשב בשווי למעלה מ14000 שח. הקירור בהתאם ולכן אין רכיב העולה על 37 מעלות בעבודה. הדיסק הקשיח המדובר עבר את ה70 מעלות בקלות. הפלסטיק של חיבור הsata3 התייבש נחלש והתפורר/נמס ונתקע בתוך הכבל. ניגשתי עם הדיסק הקשיח לKSP שלצערי מהם קניתי ואחרי שבדקו במעבדה נאמר לי שאין מה לעשות וזה לא באחריות. עוד לא הלכתי לאסוף את הדיסק הקשיח. מה אני יכול לעשות? מוצר ב1300 שח בן פחות מחצי שנה עם אחריות ל5 שנים והם אומרים פיזי זה לא באחריות ואני נתקע עם משקולת נייר חדשה ב1300 שח? יש למישהו עצה מה …

15. Started by VT,

הדיסק שלי עומד למות? SAMSUNG SATA SSD EVO 850 250GB לפי השעות שדווחו ע"י ה-S.M.A.R.T הוא עובד כמעט 6 שנים. ה-"health" שלו בריצפה - 1% מצאתי את הטקסט הזה שמדבר על Health בהקשר של SSD איך אני יכול לדעת למה hdsentinel קובעת 1% health? https://www.hdsentinel.com/help/en/57_desc.html ?SSD health - Perfect SSD with low health The text description may contain that the SSD is perfect but the health is relatively low. This can happen if the SSD has no errors, no signs of bad sectors (bad memory cells) or similar problems. However, due to the wearing of the memory cells caused by write operations to the SSD, the health …

16. Started by T-Flash,

שלום אז ככה, אמצע עץ זה הממ נו - הקווים האלה שרואים על גזע עץ חתןך, עוד אומרים שכמות הקווים מסמלת את גיל העץ בשנים. מה קשור הדיסק? נתתי דיסק של משחק לחבר, והוא החזיר לי אותו (שמתי לב הרבה זמן אחרי זה, שמתי לב היום) עם ציור של אמצע עץ עליו. כשאתם כבר מבינים למה אני מתכוון , השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לקווים האלה? חשוב לציין שהדיסק לא מזוהה בשום כונן שניסיתי. למי שבכל זאת לא הבין על מה אני מדבר, העלתי תמונה: טאדהההההה: אני מנחש שהדיסק היה מונח על מנגל חם, או שעברה עליו כמות אדירה של קרינה רדיו-אקטיבית. מה אתם חושבים?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, כשהדיסק הקשיח עובד חזק אז הוא משמיע רעשיי "גירגור" שכאלו... עד כמה שזכור לי שקניתי את הדיסק הקשיח (לפני 4 שנים לערך) הוא לא היה משמיע קולות כלשהם. האם זה תקין?, האם זה אומר משהו על מצבו של הדיסק הקשיח? מדובר ב Maxtor 6Y080M0 80 GB

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  18. כל פעם שאני מפעיל את המחשב כתוב: "זוהתה חומרה חדשה" ואז הוא רוצה להתקין את הדיסק אבל הוא כבר מותקן

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  19. שלום, קניתי לפני שבועיים בערך מחשב חדש, ולקחתי את הדיסק קשיח מהישן (אפשר לראות את הדגם במפרט המחשב בצד ימין), והוספתי למפרט גם SSD. שאני משחק במשחק שמותקן על ה-SSD הרבה זמן ואז יוצא ממנו ורוצה להיכנס לדיסק הקשיח הרגיל המחשב נתקע כזה ובו זמנית אני שומע מהמארז פעולת הדלקה של הדיסק קשיח שבסופה נשמע מין טיק קטן כזה ואז אני יכול להשתמש בדיסק הקשיח. אני לא מכיר את התופעה אבל מהיגיון אני חושב שכשאני לא משתמש בו הוא נכבה אוטומתית, או שזה בעיה אין לי מושג, אבל בכל מקרה יש לי 2 שאלות על זה: 1. האם זה בסדר שזה ככה ? 2. שהכונן לא נמצא בשימוש, כלומר אני גולש באינטרנט או משחק משחק שלא מותקן עליו אלא על ה-SSD הוא נכבה, ואז שאני רוצה לכבות את המחשב אני לוחץ על Shut Down והוא שוב מבצ…

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  20. שלום חברה. יש לי דיסק קשיח של סיגאת בנפח 500 גיגה. אני חושב שהוא תוקע את המחשב מכמה סיבות : כשהמחשב נתקע הליד של הדיסק קשיח נדלק כאור אדום בצורה ממושכת שנית כאשר אני מעתיק קבצים מהדיסק קשיח המחשב נתקע בצורה מופרעת.. ולא אין התחממות של מעבד או כ.מסך. אני רוצה לעשות גיבוי לחומר הרב שיש לי והמחשב פשוט לא נותן לי לנשום והופ הוא נתקע ! מה עושים ?? זה דחוף מאוד. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. שלום חברים. רכשתי לאחרונה דיסק קשיח בגודל 360 GB. כרגע התקנתי windows ועשיתי פרומט למחשב. הגדרתי שיהיו 2 מחיצות - אחת של 30 גיגה והשני של השאר... כרגע זה מה שמופיע לי במחשב: כיצד לתקן את הבעיה?? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. מה אתם אומרים ההרדים של ווסטרן רגישים יותר מדי לפורמטים???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. דיסק של IBM 30 גיגה התחיל לפני יומים אחרי שפירמטתי אותו להשמיע קולות חיכוך. יכול להיות שזה סופו? יש תוכנה שבודקת את התקינות שלו? תודה

24. שלום לכולם מדובר בדיסק או קיי רק בגודל של 100MB אבל בכל זאת הוא היה שימושי בשבילי. אני לא יודע מה קרה אבל פתאום הוא לא עובד. כאשר אני מנסה לגשת אליו אני מקבל את ההודעה אז ניסיתי לפרמט וקפצה ההודעה הבאה ומיד לאחר מכן יש מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש, וחשוב לי מאוד השקט. לא משנה לי אם זה 320GB או 500GB. מקריאה בפורומים בחו"ל ה - Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ הוא דיסק קשיח שקט ובעל ביצועים טובים, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים