עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by matan2411,

אני צריך המלצה על SSD של 500GB, אין ממש תקציב

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by xpl0it,

היי חברים. קניתי מSKYPC את הצורב של LG, ה-GSA-H62N. קראתי את האשכול פה של צורבים מומלצים, ראיתי אותו שם, בכלל אני אוהב את LG ויש לי הרבה מוצרים שלהם, אך הצורב הזה - אכזב אותי. אחרי שראיתי באשכול פה של הצורבים שאמרו שהצורב הזה שקט, חיכתה לי הפתעה ברגע שהכנסתי דיסק לצורב. בהכנת דיסק CD רגיל עם תמונות לצורב, הצורב התחיל להשמיע רעש כאילו מישהו הדליק שואב אבק בתוך המחשב. הצורב יושב בסדר גמור במסילה שלא במחשב, לא רועד, אבל מרעיש כמו סוס. מדובר פה על קריאת CD. קריאת DVD קצת פחות מרעישה, אבל עדיין. מה שמוזר הוא שצרבתי כבר 2 DVDים והצריבה הייתה ממש שקטה. פשוט מעולה. בקושי שמעתי אותו צורב. אבל אחר כך שאני מכניס את הדיסק לראות שזה באמת צרב - הצורב עושה כזה רעש שזה לא יאומן. האם זה נ…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by OldNavyפלאפון,

הבנתי שהטרנד החדש הוא כונן SSD שעליו יושבת מערכת ההפעלה בלבד ובמקביל כונן "רגיל". איך מבצעים בפועל את החיבורים? צריך לבצע משהו מיוחד או רק לחבר את 2 הכוננים ללקוח אם? (הבנתי שצריך לעשות קונפגורצית RAID?)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by morben,

שלום קניתי מחשב ושינתי בביוס מide לahci ורק אחרי ששינתי התקנתי את המערכת הפעלה שהיא vista ultimate 64bit עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם אני עדין צריך להתקין דריברים בשביל לממש את היכולות של הארד דיסק או שויסטה עושה את זה לבד בהתקנה ועם אני צריך אז תוכלו להגי לי בבקשה איזה דריברים הלוח שלי הוא asus p5q e והארד דיסק למרות שלא נראה לי חינוי http://zap.co.il/model.aspx?modelid=592533 בתודה מראש מור בן

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by geniaXP,

היי אני רוצה להוסיף כונן ATA ישן בנפח 80GB (אני יכול לחבר אותו יש ללוח האם שלי יציאה על תדאגו ) יש לי כמה שאלות: 1)האם יש הבדל מורגש בביצועים בין SATA2 לATA? 2)איזה מידע מומלץ לאכסן עליו? 3)זה כונן מלפני 4 שנים בערך, יש סיכוי שהוא פתאום ידפק? 4)איך בכלל עובדים עם 2 כוננים? איך מבדילים ביניהם בזמן התקנה של מערכת הפעלה וחלוקה למחיצות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  6. שלום , אני רוצה לקנות את זה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6011 הלוח שלי - לחצתי קליק ימני במחשב שלי ואז "ניהול" ואז שמה תחת MOTHERBOARD : IDE ATA/ATAPI CONTROLLERS -INTEL®82801g(ich7 family) Ultra ATA Storage Controllers - 27DF -INTEL®82801GB/GR/GH(ICH7 FAMILY) Seruak ATA Storage controller - 27C0 בארד דיסק שאני רוצה לקנות מאיבורי זה תומך הלוח אם שלי ב SATA 3 , או SATA 2 ? ואיך הארד דיסק הוא בסדר ? תודה רבה ושבת שלום .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by the_lighting,

שלום חברים, יש לי דיסק קשיח של WD 1T עכשיו לאחר נסיונות להתקינו בFREENAS החזרתי אותו למחשב מבוסס windows אך עכשיו הוא מופיע כ32MB בלבד, נסיתי פורמטים למינהם כלום לא עוזר... חייב עזרה, תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Sting,

היום החלפתי ארד דיסק 30GB 7200RPM של Maxtor שהיה אצלי כבר שנה וחצי והתחיל להראות סימני גסיסה...המוכר הביא לי בתמורה אליו ארד-דיסק 40 ג'יגה של WD הארד-דיסק הקודם היה מחובר כארד-דיסק משני לארד-דיסק המרכזי (Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 DMP9) שעליו היתה מותקנת מערכת ההפעלה כשהבאתי את הארד-דיסק של WD התקנתי עליו windows xp pro כמו בארד-דיסק השני , הבעיה היא שכשאני מחבר את שני הארד-דיסקים ביחד אז המחשב מזהה רק את ה WD ולא את ה Maxtor וככה זה נתקע בדוס ...ניסתי לשחק עם הג'מפרים אבל זה לא עוזר *כשאני מחבר כל ארד-דיסק בנפרד אז הם עובדים בלי בעיה *אולי הבעיה היא ??? ... שעל ה WD מערכת הקבצים היא NTFS וב Maxtor המערכת היא על FAT32 ? ...כי אני יודע שזה עלול לעשות בעיות ... *המט…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, החלטתי לשדרג את הכונן בלפטופ שלי (תומך בהחלפת כונן) לכונן SSD. אשמח לעזרה עם כמה שאלות: 1) המחשב שברשותי נקנה מIvory, עם וינדוס מובנה. יש כפתור בצד שאם לוחצים עליו ניתן לפרמט ולהתקין מחדש את וינדוס. האם לאחר התקנת הכונן החדש (והעברת כל המידע מהכונן הישן) הפונקציונליות תשמר? האם זה אפשרי להעביר את כל המידע כולל הוינדוס בשלמותו בין הכוננים? 2) כרגע ההתלבטות היא בין שלושת הדגמים הבאים, של 500GB: 1. Crucial MX500. 2. Samsung 860 EVO MZ-76E500B 3. Samsung 860 EVO MZ-76E500BW אני לא מחפש את שיא הביצועים, רק את השיפור הניכר במעבר מ HDD ל-SSD, ואמינות לאורך זמן (גם כמובן אחריות אמינה). למיטב הבנתי (מהמלצות שקיבלתי), כדאי לי ל…

10. Started by feretory,

יש לי את הלוח EPOX EP-4GEA+ בלוח יש 4 כניסות ide כלומר 2 u dma ו2 u dma & raid ההיגיון אומר לי ש לא אמורה להיות בעיה לחבר HDD או cd שלישי בכניסות השלישית והרבעית אבל זה לא הולך לי למישהוא יש מושג אם זה אפשרי ואם כן אז למה זה לא הולך ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=DVDSMAXIM500 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  12. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי חבר מהעבודה שעושה התקנות בסיסיות לאנשים, החבר הזה עשה התקנה לאיזה בחור למחשב חדש ולאחר שבוע הבחור החזיר לו את המחשב בטענה שמערכת ההפעלה לא עולה..עד פה. כאשר חבר שלי שעושה התקנות, ניסה להעלות את המחשב הוא ניסה להעלות את windows repair של WIN 7 . באחד החלונות שם הוא הבחין ששמות המחיצות השתנו. הארדיסק של 1 טרה, ה100 מגה שמוקצים למערכת מופיעים כ-C, מה שהיה C מופיע כ-D כ250 ג'יגה, ומה שהיה D מופיע כ-E. הוא טוען שזה קשור לווירוס וכנראה משהו שהתקין הבחור(בעל המחשב) גרם לתופעה. יש למישהו רעיון איך להתגבר על זה או כתוצאה ממה זה נגרם?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  13. אם כן.. אז קישורים לחנויות בארץ תודה רבה

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  14. האם זה תקין או שיש בעיה?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by nesber,

היום קניתי לראשונה SSD. הכל טוב ויפה, אבל לא חשבתי על עניין התאימות למארז. במארז הcooler master elite שלי אני לא רואה איזה התקן מיוחד כזה או אחר שיתאים לכונן הSSD 2.5. מחפירה קצרה באינטרנט נתקלתי בסרטון הזה: מהדברים שלו נובע שבדרך כלל מתקינים את הכונן בתוך מתאם מיוחד, שיושב בסופו של דבר בכלוב שמתאים להארדיסק רגיל. אבל, לתדהמתי הוא פשוט "מדביק" את הSSD על אחד המשטחים. השאלה שלי היא האם זה בטוח לדעתכם להתקין SSD באופן מאולתר. מעולם לא הייתי זאת עם דיסק מכני בגלל נושא הוויברציות, אבל האם במקרה של SSD אין חשיבות לקיבוע וליציבות של הכונן בתוך המארז?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mb74ever,

יש לי הארד של 40 ג'יגה, של WD, לפני זמן מה הוא התחיל לעשות לי בעיות, כמו סירוב העתקה על הכונן, הייתה שגיאה שמערכת אומרת שלא ניתן לכתוב עליו, פירמטתי אותו - וגם זה בדרכים קשות ואיטיות, ועכשיו כשאני מנסה להעתיק אליו מהארד אחר הוא מעתיק בלי בעיה, וכשאני מנסה להעתיק ממנו להארד האחר, זמן ההעתקה מתחיל לעלות ולרדת, והעתקה נמשכת הרבה זמן ממש הרבה יחסית להעתקות עם הארדים אחרים, ניסיתי לעשות לו פרמוט מלא אך ללא הצלחה.. הצלחתי פרמוט מהיר..ניסיתי לאחות אותו והצלחתי, בדקתי עם בודק שגיאות והוא לא מצא כלום, אך כאשר אני מנסה לעשות פרמוט מלא, לוקח לו ממש הרבה זמן, יום אחד השארתי אותו ללילה לפרמט, ובבוקר הוא הגיע ל99 אחוז ושם נקתע - הניסיון הזה היה תחת וינדוס אקס פי. ניסיתי להעביר למחשב אח…

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by kalda01,

לאור המחירים המופרזים של דיסקים קשיחים, אני מאוד מתלבט אם להשקיע 150 שקלים נוספים על WD מסידרת GREEN בגודל 1TB או לקחת 500GB מסידרת BLUE. האם הדיסק ה"ירוק" באמת יותר שקט וחסכוני באנרגיה ?

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  18. אני מחליף הארד דיסק ורציתי תוכנה שעושה אימג' של כל המחשב כדי שאני יוכל לשים אותו בהארד דיסק החדש כי אני לא רוצה לעבד את כל המידע שצברתי

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  19. פתחתי חבילת דיסקים DVD-R חדשה של HP ומאז כל כמעט כל דיסק (חלק זוהו לאחר שהוצאתי והכנסתי את הדיסק מספר פעמים) שאני צורב מזוהה כדיסק ריק זאת הפעם הראשונה שזה קורה לי עם דיסקים של HP ובכלל. כשאני צורב על דיסקים רגילים (700 מגה) זה לא קורה. הבעיה היא עם הדיסקים? קניתי חבילה דפוקה?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by galgalgal2001,

אני רוצה לקנות בקרוב הארד דיסק חיצוני לגיבויים ורציתי דעה שלכם הראשון: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=23619 אני לא יודע אם אשר לחבר אותו למחשב ללא תחנת העגינה.. חוץ מזה הוא נראה ממש טוב. 250G השני: http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=HDDR160E03E&Cat2Cat1ID=53&Cat2ID=217&aff=Zap〈=HE קל קטן ללא הרבה בעיות רק הנפח שלו שונה מכולם. 160G השלישי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3943 הבעייתי מכולם, לא מתחבר לDVD , עובד רק עם כאבל הUSB שמגיע איתו ועוד שטויות כאלו ואחרות. אני לא יודע לגבי המהירויות של כל אחד מהמוצרים הנ'ל וכמו שאתם רואים יש לי תקציב של 350 ש'ח ולא יותר... אשמח לדעת את דעתכם ב…

21. שלום, דיסק קשיח חיצוני פתאום הפסיק להיות מזוהה במחשבים, הוא מחובר דרך USB, ניסתי בשני מחשבים שונים והוא עדיין לא מזהה. אני מניח כי מדובר בתקלת חומרה, אבל, לפני שאני פונה למעבדה כדי לנסות לחלץ את הקבצים, האם יש דרך לבדוק את הבעיה מהבית? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by nesber,

לאחרונה קניתי SSD והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה(XP). קראתי ושמעתי שבניגוד להארדיסק רגיל, לSSD יש יכולת מוגבלת לכתוב מידע מחדש. שלוש שאלות: 1) האם מדובר בשינויים אלקטרוניים פיזיים, שגם פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס לא תעזור? 2) האם מדובר בירידה מוגבלת בביצועים, אן שההתדרדרות כל כך משמעותית, בסופו של דבר הדיסק יהפוך לעיות "בעייתי"? 3) האם חלוקה לPARTITIONS רלוונטית לפתרון הבעיה? כלומר, אם אני אבודד את מערכת ההפעלה והקבצים הקבועים שלי משאר הקבצים על ידי חלוקת הדיסק- האם תהיה לזה השפעה?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  23. היי מה הסיבה שאני לא רואה את ההרד דיסק ב"ניהול מחיצות" ולא במנהל ההתקנים ? אני יכול לגשת דרך המחשב שלי אבל אינני יכול לנהל את המחיצות . את ההרד דיסק החדש שלאחרונה חיברתי דווקא רואים . ( לוח אם GA-M51GM-S2G , מעבד AMD סמפרון 2800 זיכרון קיננגסטון 2G סטיק אחד הרד דיסק חדש שרואים WD 1 טרה ההרד דיסק הישן הוא של WD הסידרה הירוקה - אאל"ט בנפח של 160 גיגה ועליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס XP פרופשיאונל 32 ) תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by RJ1,

אהלן! יש לי כונן IDE ואני רוצה להעביר אותו למחשב HTPC חדש שאני קונה. קניתי כונן 3TB שעליו יהיה כל המידע ואני רוצה שעל הכונן שאני מעביר תרוץ המערכת הפעלה. 1. האם שווה לקנות מתאם? או שרוב הסיכויים שזה ישרוף/יהרוס את הכונן? 2. אם אני מעביר את הכונן כשכבר מותקנת עליו מערכת הפעלה, האם הוא יצליח להעלות או שהמערכת תקרוס?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  25. משום מה אני מרגיש שהכונן של מערכת ההפעלה של HITACHI לא עובד כמו שצריך. התקנתי מערכת הפעלה והכל כמו שהיה בעבר. והכל עובד לאט שאני מנסה להתקין תוכנה כבדה כמו אוטוקאד או קיובייס, או להיכנס למאגר קבצים סמלפים בקיווביס התכנה נתקעת. וגם בהעברת מידע מכונן C מערכת הפעלה ל D שהוא ה 1000 גיגה המחשב נתקע באמצע ואי אפשר לעשות כלום. תמונות,האם יש משהו לא תקין? אלו עוד בדיקות אני צריך לעשות על מנת לדעת תשובה נכונה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים