אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי hd של wd - 80 mb - אך משום מה כשאני בודק את גודלו - הווינדוס מודיע על גודל של 74.4 - נכון שהחברות מודדות כל מגה לפי 1000 קי ולא 1024 - אז בעצם הגודל היה אמור להיות 78.125 - מישהו נתקל בבעיה כזו? כמו כן בכונן d שלי הווינדוס מציג שיש לי 55 gb - אך כאשר אני בודק את תכולתו אני רואה שיש בו 35 ג'יג'ה מלאים ו 15 ריקים - איפה עוד 5 מגה?
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות Popcorn Hour A200 ראיתי שאפשר לחבר לו דיסק קשיח עד 2TB בתוכו. חיפשתי דיסק מתאים ומצאתי שיש ל-Western Digital כמה סוגים של CAVIAR, Black, Blue, Green ראיתי שה-GREEN הכי זול, אבל לפי הפורום הכי פחות מומלץ, ולעומת זאת ה-BLACK הכי מומלץ. האם מספיק לי ה-GREEN בשביל ה-STREAMER? או אולי BLUE? או שעדיף ה-BLACK גם כאן? אולי בכלל יש למישהו הצעה טובה יותר? (או אולי הצעה לSTREAMER אחר?) (: בקשר למחירים, אז עדיף כמה שיותר זול, אבל שיעבוד לי טוב בלי בעיות! תודה רבה! ושבוע טוב לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה יותר טוב סיגייט או סמסונג מבחינת הכל??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי הארד דיסק נוסף (מפורמט כבר מראש)... וחיברתי אותו למחשב כמו שצריך... אבל מסיבה לא ברורה הוא לא מופיע לי, לאחר שחיברתי אותה בהפעלה הראשונית של הווינדוס המחשב זיהה לי אותו ואמר שהוא מזהה רכיב חומרה חדש, אבל לאחר סיום זיהוי רכיב החומרה הוא לא מופיע לי במחשב שלי (הוא לא אמר שהרכיב הותקן ומוכן לשימוש), מדובר בשני הארדיסקים מאותו דגם, אני מעוניין שהארד דיסק שאני מחבר כרגע יהיה SLAVE הבנתי שכאשר אני מחבר הארד דיסק מפורמט לSATA אז יש בעיות עם זה... במידה ויש צורך זה הלוח אם שיש ברשותי asus m2n אשמח להכוונה תודה
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי שרת (זה משרדי זה מחבר בין 8 מחשבים אז אנחנו מגדילים את הנפח הקטע שיש המון חומר לגבות אז החלטנו לדאוג לRAID הפעם אז ההחלטה נעה בין לקחת את ה2TB MIRROR של WDC שבעל חיבור USB 2.0 או ליצור מערך בין 1TB X2 עם E-SATA שגם יוצא לנו יותר זול מהMIRROR....השאלה פה אם RAID יצור עומס מסוים על שרת גם ככה עמוס אז פשוט עדיף לתת לMIRROR לעשות את שלו לבד או שעדיף את הE-SATA בRAID?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום. יש לי נייד לנובו טי60. יש בו 70 גיגה בערך...יש לי חיבור יואסבי,ואי-אקספרס אם אני לא טועה. אני רוצה להיות בטוח שכשאני אתקין על הכונן החיצוני את WOW או כל משחק אחר,הוא יעבוד לי חלק ובלי בעיות! אנילא יודע אם חיבור יואסבי יספיק או שצריך למצוא דרך לחבר אותו לחיבור אי אקספרס, דרך איזה מעביר או משו כזה??... בכל אופן, זה הדרישות שלי מהכונן... כמובן שאני לא צריך טרה שלם... אבל אם זה הכי משתלם אז סבבה. כונן אסאסדי נראה לי יהיה לי מיותר ולא משתלם... אז איזה כוננים יש לכם להציע לי? סורי שהכל כמעט בעיברית עילגת פשוט אני כותב דרך הפלאפון ולא היה לי כוח להחליף עיברית-אנגלית...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש התפתחויות בקשר לבעיה שהצגתי כאן ולכן אני מוסיף אותם לתחילת ההודעה, מקווה שתוכלו לעזור לי. הורדתי את התוכנה שהציע החבר ron26 ועשיתי את הבדיקה המלאה Extended Test (לא דרך ווינדוס אלה אחרי התחלת המחשב במצב דוס). התוצאה היתה שאין שגיאות\בעיות בכונן ! והבדיקה הזו אמורה להיות אמינה! לא עשיתי את ה-WRITE ZEROS כי ממש אין לי כח או חשק להתקין את כל הווינדוס והתוכנות מחדש אז מה קורה פה ? כשאני מריץ scandisk\Thorough test אני מקבל סיכום שיש סקטורים פגועים (ראה תמונה למטה) ואילו כשאני מריץ (בהפעלה בדוס) את התוכנה של WD אני מקבל שאין כל תקלה ! תודה על עזרתכם ההודעה המקורית ------------------------------------------------------------------------------------ היום…
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הכונן הנ"ל , הוא אחלה מבחינת מחיר וגם מבחינת נפח בישבילי, השאלה האם הכוננים החדשים האלו יוכלו לעבוד על לוח אם שהוא יחסית ישן כבר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני שומע מדי פעם מן רעש כזה מהמחשב כאילו ההארד דיסק נכבה ואז נדלק מחדש. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהארד דיסק, אז החלפתי. אבל יש לי שלושה הארד דיסקים וזה קורה עם כל אחד מהם (גם עם אלו שהם SATA וגם עם אחד שפעם היה מחובר והוא IDE). ואחרי מספר פעמים גם הווינדוס לא מזהה את הכונן. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בדיוק קנינו לבית עוד מחשב ונשאר מחשב שממנו לוקחים חלקים. מה שאני מעונין לעשות זה לקחת את ההארד דיסק שהוא יחסית חדש ונקנה לפני משהו כמו שנה וחצי ולהוסיף אותו למחשב הקיים, השאלה שלי היא איך אפשר לעשות את זה כי ברגע שאני מחבר אותו המחשב מצפצף ולא נדלק, על ההארד דיסק מותקנת מערכת הפעלה ומה שהייתי מעדיף זה באמת להיכנס אליו ולהוציא ממנו דברים, או במקרה הכי גרוע אם אין ברירה, לפרמט אותו
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
מחפש הארד דיסק מהיר ואיכותי 1TB מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין Samsung 840 Pro 128GB לבין Samsung 840 Pro 256GB. 840 הרגיל לא בא בחשבון בגלל אורך חיים קצר יותר. עכשיו ראיתי שמהירות הכתיבה גבוהה יותר בגרסאת ה256. השאלה שלי מה זה אומר? איפה בדיוק אני ארגיש את המהירות הזאת בעולם האמיתי? כי אם זה הבדל של שניה אחת, אני כבר אתפשר על ה-128GB ואחסוך לי כמה מאות שקלים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של western digital מדגם- 500aaks כשאני בודק את הטמפ' שלו עם תוכנת speedfan היא מראה לי שהטמפ' היא כ- 45 מעלות צלזיוס האם זו טמפ' נורמלית? מה נחשב טווח טמפ' נורמלית לכונן קשיח תודה
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב יחסית חדש עם לוח אם של לן פארטי עם NF4 קניתי HD חדש של WD 250MB SATA-II חברתי הכל אבל אני לא רואה אותו ב"מחשב שלי" מה צריך לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ניתן לצרוב עם הצורב, כלומר הוא מזוהה ע"י הwindows אבל, בתוכנה LSS כתוב No lightscribe drive found מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
זה לא סוד גדול שטכנולוגית הדאבל-אר דיסקים של 8 ג'יגה לא כולכך תופסת , הדיסקים יקרים מאוד ואף אחד לא ממש משתמש בזה השאלה אם מתישהו בקרוב אמורה לצאת שיטה חדשה של צריבת דיוידי לעולם או שאם אני רוצה לקנות צורב דיוידי וזה לא דחוף לי כדי בכל זאת לקנות צורב היום?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, כרטיס ה-SD שצלמתי איתו במצלמה שלי דורש שאני אפרמט אותו, וכל התמונות שלי בפנים! האם יש אפשרות להציל את התמונות? אני ממש לא רוצה לאבד אותן ולהבנתי פירמוט אומר שכל מה שעל הכרטיס ימחק, לא? תודה רבה *הנחתי שהנושא שייך ל"אמצעי אחסון" ולא ל"צילום דיגיטלי". מקווה שלא טעיתי
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיסק שכתוב עליו 800MB 90 דקות... שאני מכניס אותו NERO מזהה אותו כ700MB וגם סתם שאני עומד על האיקון של הצורב במחשב שלי הוא כותב גם 700MB מה קרה פה?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
או שאולי יש יותר מומלצים בטווח המחירים הזה? בכונן הישן נשאר עוד 500 ג'יגה פנויים.. תכלס אני עם פלאפון שצועק שנגמר לו המקום.. כך גם במחשב... וגם גם בחמשת הג'ימיילים... האם בטוח להמשיך להשתמש בכונן הישן? או שכדאי לעבור לחדש? לא בא לי שהתמונות של כל חיי יעלמו להן
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי כונן קשיח חיצוני Seagate 500GB ST305004FDD2E1RK השאלה שלי היא אם צריך לפרמט אותו ל NTSC או שהוא מגיע כבר מפורמט בצורה הזאת ואפשר ישר להתחיל להשתמש בו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, האם כדאי לנתק מהחשמל כונן קשיח חיצוני כשהוא לא בשימוש (רוב הזמן הוא לא בשימוש)? האם יש לזה משמעות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדסיק הקשיח הבא נראה ממש מצוין לגיבויים בין מחשבים: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=501103 מדובר על דיסק קשיח חיצוני לניידים, במהירות 5400RPM, בקיבולת 120GB. היתרון הגדול שלו הוא שלא צריך חיבור חיצוני לחשמל, אלא הוא לוקח את החשמל דרך חיבור ה USB2. השאלה שלי היא האם יהיה הבדל משמעותי במהירות הגיבוי והקריאה, לעומת דיסק קשיח 7200RPM חיצוני, שגם הוא משתמש בחיבור USB2 למחשב.
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
נדמה לי שהדגם שלו הוא 8120, אני לא זוכר בדיוק בדיוק. יש לי דיסק של 80 דקות ואני יכול למלא אותו עד הסוף בלי שום בעיה ובלי OVERBURN או משהו כזה, הבעיה היא, שאני צריך לצרוב ווידאו מחתונה של חבר בפורמט SVCD וזה 85.3 דקות. יש איזה סכנה אם אני אעשה ?OVERBURN (אני צורב עם נירו) הדיסקים הם של פיליפס, CD-R80 GOLD 48X זה ההדבר היחיד שכתוב עליהם. יש איזה סכנה או שאני אוכל לצרוב ולא לדאוג שמשהו יקרה לזה?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ה-Backup Portable Portable 5TB של Seagate מזכיר לנו שכוננים קשיחים ממשיכים להילחם על מקומם בשוק האחסון המודרני לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-