עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. לקחנו את הכונן המוקשח המשופר של SanDisk מדגם לסיבוב היכרות - ורכשנו חבר חדש המסייע בהעברת נפחי מידע מכובדים ממקום למקום בצורה קלה ונוחה עד מאודלכתבה

2. Started by bigdady,

יש למישהו ניסיון עם המוצר..? איך הוא בהשוואה לwd או seagate? מבחינת הרעש אם יש,המהירות,איכות האריזה,תאימות,צריכת חשמל(מיועד למחשב נייד),עמידות...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. האם יש הבדל בין הSE לרגיל או שבעצם הSE הוא הרגיל?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by haviv822,

לאחר חיפוש קטן בפאנדאס מצאתי משהו מוזר לגבי הדיסקים הקשיחים של חברת WD צירוף האותיות JS כאן: Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM מה ה- JS אומר בדיוק? יש לו משמעות כלשהי? זה מה שמשפיע על המחיר הנמוך של הדיסק הקשיח בפאנדאס? (465 ש"ח) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10296 עריכה: JS - זה אומר שזה SATA 2 ? ו- JD - זה SATA ?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  5. שלום! אני רוצה לקנות DISKONKEY, אני חושב ש 2~4 ג'יגה זה יותר ממספיק בישבילי. הכי חשוב לי שהוא יהיה מהיר, הכי מהיר שיש. אתם יכולים לתת לי בבקשה שם של אחד כזה, או לינק אליו, אפשר מ EBAY, אפשר מזאפ. הכל הולך. התקציב גמיש מאוד.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  6. Started by gtrippleg,

הכוננים שלי: SAMSUNG EVO 840 120 GB WD CAVIAR BLUE 1TB לפי מיטב הבנתי, ב-SSD קצב הקריאה/כתיבה אמור להיות 400-500MB לשניה, ב-HDD אמור להיות 150MB לשניה. כשאני מעתיק מה-SSD לHDD הקצב הוא 120-150MB לשניה אבל כשאני מעתיק קובץ גדול (5-20GB) מה-HDD ל-SSD הקצב מקרטע על 70MB לשניה, זה לא אמור להיות דומה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. דעתכם על ביצועיו ואיכותו במחיר של 300 שקלים... תודה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  8. Started by Tzion,

אני מניח שההבדל בין CD-ROMים הוא רק העיצוב והמהירות (52/56 לא משנה לי :) או שמלבד העיצוב יש עוד דברים שצריך להתיחס אליהם כמו אמינות ומהירות ATA... ??? או מגבלות ספציפיות בדגם מסויים... בקיצור, מה אתם אומרים? ללכת על הLG או שיש משהו עם עיצוב יותר יפה?? וגם מה המהירות ATA שלו? יש משהו יותר מהיר???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by avidan28,

שלום.ראיתי את הכרטיס I-RAM של גיגבייט והוא תומך רק ב DDR 1 שהוא יקר יחסית ל DDR 2. שאלתי היא כזו : האם יש כרטיס דומה של חברות אחרות שתומך ב DDR 2 ובנפחים גדולים יותר מ 4 גיגה. ה I RAM עובד רק עם 1 גיגה בכל אחד מהחריצים שלו ויש לו רק 4 - כלומר 4 גיגה מקסימום.והרבה אי אפשר לעשות עם כזו כמות נמוכה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  10. ראיתי בחנות בת"א 100DVDR Memory 8X 180 שקל וראיתי מגדל צורבים יצרן:Memory Computers מגדל צורבים DVDRW Tower 7 + HDD- יצרן:Memory Computers מחיר מבצע ¤5,490.00 שווה? אני רוצה לפתוח עסק של שכפול דיסקים..

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by arield,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות דיסק SSD והמטכנאי שלי הציע לי 2 אפשרויות: crucial m4 או crucial c300. שניהם אותו המחיר! יש לי לוח אם חדש asrock extreme4 gen3..... תומך usb3. הטכנאי אמר לי שלC300 יש ביצועים טובים יותר(למרות שהוא ישן יותר...) לעומת הM4(שהוא חדש יותר) האם זה נכון? ??? ולשאלת השאלות: מה עדיף לי לקחת? (מבדיקה באינטרנט ראיתי כי M4 יותר טוב מהשני בכל פרמטר חוץ מבקריאת בלוקים באופן רנדומלי..) מה זה אומר והאם זה משנה לי? *אני משתמש בSSD למערכת ההפעלה ומשחקים.. ועוד שאלה , גם אם יש הבדלי ביצועים - האם זה מורגש בעולם האמיתי בכלל כשאני משחק או עובד עם המחשב? מחכה לתשובה...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by מאור247,

רציתי לדעת מזה RAID ???.... ראיתי איזה מחשב נייד וכתוב שם (באנגלית) אם זה 0 קורה כך וכך ואם זה 1 אז..... לא כל כך הבנתי.....אז אם יש למישו איזה מושג בזה או מידע...בבקשה.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by sxs,

צריכה להיות ב Disc at once או ב Track at once והאם זה בכלל משנה... ואם יש לכם עוד טיפים לצריבת מוזיקה. 8)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tal_levi1000,

אני רוצה לשים 2 דיסקים ברייד 0 אבל אנשים כל הזמן אומרים לי וגם במאמרים כל הזמן אני קורא שאם יהיה שגיאה אז הכל הולך! אבל אני שואל למה שתהיה שגיאה?? כאילו זה קורה הרבה?? (אולי זה קורה אצלי הרבה ואני לא מודע לכך -אני משתמש עכשיו רק בדיסק אחד) כאילו ממה יכולה לקרות שגיאה??

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by andrei21,

האם זה נכון שהקשיחים של WD לא אמינים לאחרונה? ושהם מודעים לבעיה , ולכן הם היחידים שנותנים ביטוח על מידע לחודשיים ראשונים (שחזור מידע על חשבונם)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Drek Boy,

אני מחפש צורב DVD שישמש גם בכלל כקונן DVD כי אין לי במחשב וזה מבאס תחת על איזה אתם ממליצים לי במחיר שוק נורמלי? וזה גם מתחבר לאותו חיבור כמו של הCD-R נכון?!

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by integral,

כן, הם מתחילים להגיע.. ה LG 5613D (חיצוני) וה BENQ 1625 (פנימי, אבל רק X8 -R ו DL 2.4): [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. במקרה בו יש לי 3 כוננים ברייד 0 על מחשב אחד, האם אני יכול לקחת את אותם הדיסקים למחשב אחר ולהמשיך את הרייד שיש לי עליהם? או שזה דורש הכנת מערך חדש?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  19. השאלה בכותרת זאת הרשימה של התוכנות ששיכות ל HDD שלי זאת תמונה מהאתר של WD: http://support.wdc.com/download/index.asp?cxml=n תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  20. שלום, ברצוני לדעת אם יש כזה דבר מגירה להארדיסק שאני שם בתוכה הארדיסק IDE רגיל, אך שהיא מתחברת ליציאת ה-USB וכך אני יכול לנתק ולחבר אותה בלי לכבות את המחשב כל פעם ולפתוח אותו... יש כזה דבר? אם כן, היכן אפשר לקנות ובאיזה מחיר? והאם זה מסובך לבנות אחד כזה לבד? (במקרה שזה מאוד יקר)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by pazer005,

רציתי לשאול מה ההבדל בין שניהם. חיפשתי פה בפורום ומצאתי רק מה ההבדל בין sata ל-pata והבנתי שההבדל בין sata ל-sata2 הוא במהירות של העברה אבל אני שואל למה זה אמור להיות משנה המהירות ולמה הגדילו אותה אם כבר ב-sata אין הארד דיסקים שמגיעים למהירות הזה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי כונן חיצוני Hitachi EX35HDD250GB ואני רוצה להבין מה נותן לי הכפתור גיבוי מהיר. זאת אומרת את מה הוא מגבה באיזה פורמט נשמר התוכן שאותו הוא מגבה ואיך אני פותח אותו. אם יש למישהו כונן כזה או את הידע הוא מוזמן לענות, תודה מראש... ואם יש משהו נוסף לגבי הכפתור הזה אני אשמח ללמוד.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by .AloN,

קניתי חבילה של 5 דיסקים CD-RW של חברת GPT. עכשיו הבאתי לחבר שלי אחד שיצרוב לי איזה משהו ואחרי שהעתקתי את זה למחשב הלכתי ל Nero וניסיתי לבצע מחיקה מלאה לדיסק. Nero הראה שהוא כביכול מוחק את הדיסק, אחרי שהוא גמר בדקתי את הדיסק ולהפתעתי הוא היה מלא באותם קבצים. נתתי לחבר שלי את הדיסק שינסה למחוק ואצלו זה הלך. ניסתי גם ב ECC אך הבעיה חזרה על עצמה.. ולי ולחבר שלי יש אותה גירסת נרו בדיוק וגם Windows 98. כנראה זה קשור לצורב.. יש לי צורב HP 8200 4X4X8 ולחבר שלי 40x12x40 LG ועל העטיפה של הדיסקים כתוב שמהירות הצריבה של הדיסקים היא 4X-12X, אז מכיוון שהצורב שלי עומד במהירות הזאת למה זה לא הולך ? תודה לכם.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Peri228,

שלום! לאחרונה ראיתי אצל חבר כונן קשיח (500 ג'יגה) בעל חיבור וממשק לטלוויזיה. הכונן מסוגל להתחבר לטלוויזיה, להציג תמונות וסרטים בכל פורמט כמעט ולקרוא כתוביות. רציתי לדעת אם מישהו מכיר כונן שכזה, ואם אפשר המלצות לאחד בתקציב של עד 600 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by tomerlon,

הי , נגמר לי המקום ב-UNRAID , אני מעוניין לקנות רשיון PRO בשיתוף כדי להוזיל עלויות . בקניית זוג רשיונות העלות בסביבות 270 ש"ח לרשיון במקום 110$ ליחיד . מישהו מעוניין להצטרף ?

• 0 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.