עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by CrackPot,

אז ככה, לאחר הפרמוט כל הנפח על הכונן הקשיח חולק לשתי מחיצות. זה סתם מסבך, אז אני רוצה לאחד אותן למחיצה אחת שלמה. איך אני יכול לעשות את זה? ניסיתי ב- Storage management שנמצאת ב- administrative tools. לא היו הרבה אפשריות חוץ מלהפןך את הדיסק לדינמי. אז השאלה שלי היא האם הדבר הזה מוחק קבצים? ובכלליות מה הוא עושה? תודה לעוזרים, עידו.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי יש מארז דיסק קשיח 3.5 אינצ' (לא 2.5 אינצ') שמקבל את הכוח שלו מחיבור ה USB בלבד ? ללא צורך בחיבור לחשמל ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן, אני חושש לבעיה של צוואר בקבוק מצד ההארד דיסק שלי, פרטי המערכת: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) זכרון 4GB GSKILL 800MHZ CL5 ( G Skill F2-8000CL5-2GBPI) לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כ.מ: PCI Express 2.0 x16 ATI Radeon HD 4870 הארד דיסק (שייך לWD): מודל: WD6400AAKS גודל: 640GB ממשק: SATA 3 Gb/s Cache (MB): 16MB RPM: 7200 מידע נוסף ניתן למצוא כאן: http://www.wdc.com/wdproducts/library/SpecSheet/ENG/2879-701277.pdf תחת הכותרת של 640GB בעמוד השני, האם זכרון הבאפר קטן מדי? יהיה הבדל בין הארד דיסק אחר בעל 32MB? ובנוסף הEVEREST מראה לי על זכרון הRAM (בעל מהירות של 800MHZ) את השורות: Real Clock 400 MHz (DDR) Effective Clock 800 MHz האם הזכרון פועל במהירות …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ccc,

למישהו עוד יש דיסק WD בנפח מעל 80 ג'יגה שמרעיש בצורה בלתי גרילה ופעמיים ביום משמיע תק תק תק תק תק תק ? מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by catcher,

לוח asus tusl2-c מעבד celeron 1200 די וי די asus e-612 מערכת ווינדוס 98 אחרי התקנה חדשה עם הדרייברים הכי מעודכנים והביוס הכי מעודכן, אני מסמן את ה dma של הדי וי די אבל אחרי הפעלה מחדש הוא לא מסומן. התקנתי את Intel Applicatin Accelerator וה ide controllers הפכו ל ultra ata controllers ב device manager אבל ה secondary controller מסומן בסימן קריאה והאייקון של הדי וי די נעלם. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ICXdWzgmLmQ רכשתי מאמזון כונן קשיח חיצוני של ווסטרן דיגיטל 8T. כאשר הוא כותב נשמע קול עמום מוזר כמו ששומעים בסרטון. האם זה טבעי ? מדובר בקול עמום, האם יתכן בשל הקופסה החיצונית הפלסטית העוטפת את הכונן ? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Yarimiz,

הי כולם, הפעם לקחתי ארבעה כונני SSD מסדרות 840EVO של חברת Samsung ו-M500 מ-Crucial והשוויתי את הביצועים שלהם בפרמטרים שונים. ידוע שה-840EVO של Samsung הם יקרים יותר, אך האם הפרש הביצועים אכן שווה את הפרש המחירים? צפו בסרטון וגלו! אשמח מאוד לקבל לייק על הסרטון אם אהבתם, וסאבסקרייב לערוץ. סרטונים חדשים ואיכותיים עולים מדי כמה ימים בנושאים שונים, ביניהם גם גיימינג (לא רק חומרה). חג שמח וסופ"ש נעים לכולנו! Yarimiz

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ccc,

איך הוא, טוב? מה דפוק בו ומה טוב בו http://www.westerndigital.com/products/products.asp?DriveID=6 תודה אפ אפשר אז הסבר על כל הקשקושים שיש בפרטים שלו חוץ מה 7200...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, ברשותי דיסק-און-קי של חברת Sony Ericsson מסוג CCR-70. הוא עובד עם כרטיס זיכרון San Disk M2 2GB בתוכו ובעצם מאפשר להעביר נתונים לכרטיס. לאחר שימוש פשוט של העברת כמה שירים ניתקתי את המכשיר בעזרת "הוצאת חומרה באופן בטוח" ולאחר כמה דקות כשחיברתי אותו שוב הוא הפסיק לעבוד. לא מגיב בכלל כשאני מחבר אותו למחשב. אפילו הנורה לא נדלקת, ובטח שהמחשב לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by eyahalom,

שלום, באפשרותי לרכוש אחד מהשניים בטכנולוגיית SATA. המחיר דומה, לשניהם 3 שנות אחריות. איזה מהכוננים עדיף בעיניכם? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by TermiNal,

שלום. הצורב הרגיל שלי נהרס אתמול ואני ואבא שלי החלטנו שהגיע הזמן ללכת על צורב DVD במקום עוד צורב רגיל, ויש לנו מספר שאלות בנושא. קודם כל התקציב הוא 500 ש'ח ואני זוכר שקראתי דברים טובים על NEC אז חשבנו ללכת על זה - NEC 3500A מ-KSP שווה? יש משהו יותר טוב מזיגזאג? או אולי יש משהו אחר בתקציב מ-KSP? וגם חשוב לי שאני יוכל לגבות דברים על מדיה של DVD כי יש יותר מקום מן הסתם, ה-NEC מסוגל לעשות זאת? אם לא? איזה צורב אחר מסוגל לכך בתקציב שלי? עכשיו אם הצורב הוא bulk (הוא bulk או לא?) אז הוא מגיע בלי תוכנה וכבל נכון? אז איזה תוכנות יש בשביל צריבת DVD? והכבל הוא כבל IDE רגיל שאני צריך לחבר כמו שחיברתי את הצורב הרגיל שלי? וזה שהצורב צורב מדיות DVD לא אומר שהוא לא יכול לצרוב על דיסקים ר…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by כפיר,

מצורף NVMe SSD חדש https://www.guru3d.com/news-story/phison-e18-to-be-fastest-pcie-gen-4x4-nvme-ssd-controller-going-for-7400-mbs.html שיהיה מהיר במיוחד אבל לא מובן מכל הדור החדש , האם מתחרים בסמסונג 980 PRO ? מבחינה כתיבה רציפה Intelligent TurboWrite שמגיע בסמסונג 108GB ואף יצרן אחר לא מציין מונח זה אצלו ?

13. Started by HoT-DoG,

שלום! דיי הרבה זמן כבר לא כתבתי פה... אז ככה יש לי כרגע BARRACUDA 40GB שאיך לומר לא ממש מספיק לי כרגע יש לי איפשהו DESKSTAR 30GB בן איזה 3-4 אולי יותר שנדפק בעבר ונשלח לתיקון הוא חזר אליי לאחר כחצי שנה... אז מן הסתם קניתי כבר את הברקודה השאלה שלי היא מה הסיכונים בחיבור ההארד-דיסק הישן, איך לחלק את התפקידים (כלומר איפה לשים מה...) וזהו בערך... תודות לכולכם!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הי כולם, אני מתכונן לקראת קניית מחשב חדש בחודשים הקרובים אך כבר עכשיו אני נתקל במצוקת מקום אכסון על המחשב שלי... לכן, החלטתי ללכת על פתרון אכסון חיצוני בשאיפה להפוך אותו לפנימי בבו העת כשאקנה את המחשב. לכן אני רוצה שהדיסק הקשיח יהיה מהיר ואמין ושהמארז יתמוך גם ב- USB וגם ב- eSATA (אם אני אחליט שיישאר חיצוני). קראתי את הסטיקי המעולה. אך בכל זאת אני רוצה שתעזרו לי לבחור פתרון הולם ביחס מחיר\איכות הגבוה ביותר. אולי אספיק לקנות היום!!! תודה.[br]פורסם בתאריך: 14.11.2009 בשעה 19:14:00 טוב, היום זה לא יקרה כי אני רואה שהם לא פתחים במוצ"ש (מעניין ממתי זה??). בכל מקרה, אז מחר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by shaiky,

http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7741947 מה חושבים על הכונן הזה והמחיר שלו? חשוב לי שיהיה 2.5" בלי חיבור נוסף לחשמל ועם חיבור USB3 ועד 500 ש"ח מקסימום! נראה לי שהכונן הזה עונה על כל הקריטריונים ואפילו משאיר לי עודף.. אשמח לתגובות

16. קניתי DOK של 64 ג"ב, אולם בפועל יש בו רק 54.8 ג"ב, האם זה הגיוני?? אמנם תמיד אני יודע שבפועל הנפח קטן מן הרשום בו, במקום 16 ג"ב מופיע 14.9 זה בערך הפסד של 7%, אך כאן זה הפסד של בערך 13% !! האם זה לגיטימי? האם יש איזשהו תקן מסוים בענין?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. כרגע במחשב יש לי 160 ג'יגה יש לי 2 שאלות קודם, 1.אני יכול לקנות הארד דיסק ופשוט להוסיף? ואם כן,מה אני צריך לעשות עוד חוץ מלחבר להגדיר אותו איכשהו?חייב פורמט?וכו' 2.יש כל מיני סוגים של הארדיסקים שלא יכולים להתאים למחשב שלי? ו... על איזה הרד דיסק אתם ממליצים לי...? חשוב שיהיה מינימום 160 ג'יגה[אפשר גם 250-320 אם יש במחיר של 400] עד 400 שקל... לא אכפת לי מהירות וזה...מספיק לי כמו ששלי זה ההרד דיסק שיש לי עכשיו: Drive WDC WD1600JD-00HBB0 (149 GB

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ofekoo,

לאחרונה רכשתי כונן קשיח חיצוני של WD ( my book world edition ) בעל חיבור Ethernet . הכונן מחובר לרשת ( ראטור ) וממנו למחשב שלי . לרוב אני מעביר קבצים גדולים ( סדרות שירים ) 10 G + זמן העברה די איטי על גבול הבלתי נסבל 10 mb/second או אפילו פחות ! ( אני משתמש ב RAID 1 ) האם זה זמן העברה סביר ככה המוצר או שיש בעיה ויש לה פתרון האם יש חיובר יותר מהיר שמומלץ להשתמש בו ? ואם אפשר לקבל המלצה על כונן חיצוני לשימושים שלי ( העברת קבצים גדולים בזמן המהיר ביותר ) איזה חיבור מומלץ ביותר ? תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by asvg,

שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני 750 גיגה בן 6 שנים USB 2 השתמשתי בו לגיבויים עד לאחרונה, ולפני כחודש בערך התחיל לעשות בעיות: כשחיברתי אותו היה רשום התקן לא מזוהה, כשחיברתי אותו על מחשבים אחרים לא זוהה ולא היתה כל הודעה, עכשיו כשחיברתי אותו שוב למחשב שלי ליציאת USB לא זוהה ולא היתה כל הודעה החלפתי יציאה בהתחלה נשמעו צפצופים מוזרים כאלה ופתאום זוהה טוב ,ועכשיו עובד טוב מזהה את הדיסק ומעתיק אליו קבצים ,מה זה אומר , מה עושים ??? תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אז ככה - יש לי סטרימר BoxeeBox וקניתי עכשיו HDD חיצוני של 3 טרה של WD בשביל כל המדיה. רק מה מסתבר? שהבוקסיבוקס לא יודע מה זה הארדיסק של 3 טרה... מחיפוש באינטרנט ובפורומים של בוקסי מסתבר שזו בעיה ידועה, ללא תיקון רשמי באופק, אבל גם מצאתי שיש כמה שהצליחו לפתור את הבעיה ע"י פיצול לשתי מחיצות של 1.5, או פרמוט של ה-HDD ושינוי ה-bytes per sector מ-4096 ל-512. מצד שני, לא לכולם זה עבד... לפני שאני מנסה את השיטות שהוזכרו, מה המשמעות של שינוי ה-bytes per sector בדיסק? חוץ מזה שיהיו לי פי 8 בכמות הסקטורים על הדיסק, יש לזה משמעות מבחינת בריאות/חיי הדיסק? קישור לפורום של בוקסי עם ההצעה לפרמוט: http://forums.boxee.tv/showthread.php?t ... mp;page=11

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by AxeOr,

מצאתי בחצר אצלנו איזה מחשב ישן וזרוק , שמתי לב שהקשיח הוא WD GREEN 1TB . המחשב מלא אבק וישב בחצר פתוח [ בלי דלת המארז] . ניקיתי קצת את הכונן ולקחתי אותו ואת הRAM. לגבי הקשיח , אם אני אחבר אותו למחשב שלי , יכול להיגרם נזק כלשהו ? אם הוא לא תקין או משהו כזה. לגבי הראם , זאת התמונה שלו , האם הוא מתאים למערכת שלי וכמה GB כל סטיק כזה ? עכשיו יש לי 2 של 4GB , DDR3 1600MHZ.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by roeesnir,

יש לי דיסק של sumsung 120GB. דגם: SP1203N. ב"מחשב שלי" אני רואה רק 31.4GB תחת "ניהול דיסקים" אני רואה 111.82GB כל הקבצים נעלמו. הכונן ריק! מה קרה? לאן נעלם השאר? ולאן נעלמו הקבצים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הדיסקים המומלצים בשרשור הנעוץ למעלה מתייחסים בעיקר למהירות הכונן. אני מחפש המלצות על כונן שמיועד לאחסון של תמונות שאני מצלם והעיבודים שלהן - מה שחשוב לי הוא קודם כל אורך חיים ואמינות מול מחיר (כי זה אומר לקנות שניים - אחד למחשב ואחד לגיבוי) . האם תוכלו להמליץ על כוננים בנפח 2-3 טרה למטרות אלו? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by elad-k1,

שלום יש לי צורב סוני 48/24/48 ויש לי בעיה אני צורב דיסיקים שנקראים MCD בצבע סגול הדיסק במהירות 48 ואני צורב על הדיסק שירים במהירות 32 והשירים קופצים לפעמים מדלג על שיר מה עושים.............. בבקשה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם יש לי כונן קשיח חיצוני של ווסטרן דיגטל מסוג 1TB שעושה רעשים של בייפים ולא מזוהה על ידי המחשב, מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לתקן אותה או לחלופין יודע אם בעיה זו נתמכת על ידי שירות לקוחות? תודה לכל העוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.