אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
הנייד של חבר שלי מקפיץ הודעה כל כמה דק' בה כתוב: אבחון דיסק של Windows זיהה תקלת S.M.A.R.T. בדיסק TOSHIBA MK5065GSX (אמצעי אחסון C:\;D:\). ייתכן שיתרחש כשל בדיסק זה; גבה את המחשב כעת. ייתכן שכל הנתונים בדיסק הקשיח, כולל קבצים, מסמכים, תמונות, תוכניות והגדרות, יאבדו אם יתרחש כשל בדיסק הקשיח. כדי לקבוע אם יש לתקן או להחליף את הדיסק הקשיח, פנה אל יצרן המחשב. אם אינך יכול לבצע גיבוי (לדוגמה, אין לך תקליטורים או מדיית גיבוי אחרת), עליך לכבות את המחשב ולהפעיל אותו מחדש כאשר תהיה לך מדיית גיבוי זמינה. בינתיים, אל תשמור קבצים קריטיים בדיסק זה. דגם ההארד דיסק הוא TOSHIBA MK5065GSX 500GB עשיתי check disk שחזר בידיים ריקות ולא דיווח על בעיות. הנייד תחת אחריות. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן שנה ומשהו, מפרט תוכלו לראות בקישור בצד. הדיסק מחובר בSATA 2, במצב AHCI בביוס. התחלתי להבחין ברעשים שמחולל ההארד דיסק בעת כתיבה או קריאה. הם מסונכרנים עם נורת החיווי, כל פעם שהיא דולקת הדיסק עושה רעש מוזר. (צירפתי קובץ שבו נשמע הרעש - הוקלט דרך מיקרופון) עשיתי בדיקות דיסק, עם תוכנות כמו בדיקת דיסק של וינדוס , HDD Regenerator, וכלי האבחון של WD. כל הבדיקות עברו בהצלחה ולא נמצאו בעיות כלשהן. תוכנת הHDDLIFE מורה על ביצועים ובריאות תקינים לחלוטין. אני מפחד שיום אחד הדיסק קשיח לא יעבוד, אני לא רוצה לאבד את המידע שלי. אני לא רואה בעיות ביצועים כלשהן, מערכת ההפעלה פועלת כשורה, מהירות העברת קבצים נעה בין 20 ל40 מגה לשניה. האם בכל זאת יש ממה לחשוש? אם כן, אין ל…
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי MAXTOR 160 GB IDE אני פשוט לא יכול לישון כשהמחשב מופעל(והוא מופעל כל לילה) אני משאיר את המחשב פתוח להורדות(לא ווארז...) ופשוט רעש של חשיבה כל הזמן , שום דבר לא פתוח חוץ מההורדות ... יכול להיות שזה וירוס שגורם לו לעבד נתונים כל הזמן ? המחשב אחרי פרמוט ... מה אני יכול לעשות ? אני פשוט משתגע ...
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ההארד דיסק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים כול הזמן רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע,האם זה תקלה ומה אפשר לעשות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש כרגע והתקנתי הארד די חדש.. חודש בערך עכשיו כל הזמן שאני בווינודוס לכל דבר הכי קטן שאני נכנס אני שומע רעשים מההארד דיסק כאילו רעידות כאלה ,כאילו שהוא טוען משהו וכל זה.. זה משהו שלא היה לי קודם במחשב הישן האם זה סתם רעשים ממקיום ההארד דיסק במארז? או שמשהו נדפק לי בהארד דיסק? ב-HD TACH אני מקבל 51mb avg read תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ההארד דיסק שמשמיע קולות של תקתוקים, אבל תוכנת HD SENTINEL מראה שה-HD תקין לגמרי (100% HEALTH). האם בכל זאת יכול להיות שיש בהארד דיסק בעיה? אני יכול לדעת למה נגרמים התקתוקים ואם אפשר להפסיק אותם? מדובר ב-HD של סמסונג שנמצא בקייס חיצוני. כמו כן לפני כמה חודשים הוא נפל מגובה (לא בזמן שעבד) - יכול להיות שזה קשור?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שבעת גלישה בכרום יש מעין דיליי בעלייה של דפים, מופיעה בסטטוס בר הודעה "wait for cache", מה שגרם לי להבין שהדפדפן קורא את הקאש מהדיסק וזה לוקח יותר מדי זמן, בנוסף, שמתי לב שלעיתים כשאני מעתיק קובץ לדיסק הוא מעתיק בקצבים ממש איטיים, ויש מצבים שהוא מעתיק בקצבים סבירים לחלוטין. היום כשהדלקתי את הלפטופ התחלתי לשמוע תיקתוקים (במרווחים גדולים) שנעלמו לאחר זמן מה. יש דרך לבדוק מה מצב ה-HD (תוכנה כל שהיא) או להבין אם קיימת בעיה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש המלצה על כונן חיצוני שלתוכו אפשר להכניס הרד דיסק? האם יש הבדל משמעותי לכוננים בטווח שבין 250 שח ל1000 שח? ועוד משהו קטן, האם להעדיף כונן 3.5" עם ספק חיצוני או 5.2" עם ספק פנימי..?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי נפל ההארד דיסק. הארד דיסק עושה רעשים אך המחשב לא מזהה אותו. עקבנו אחרי ההוראות בוידאו הבא: ובעצם החזרנו את הסיכה שאומרה לקרוא את הדיסק למקום שלה. אבל שחיברנו את ההארד דיסק בחזרה המחשב עדיין לא זיהה אותו. והיו רעשים של קליקים כאלה. מישהו יודע איך ניתן לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש למישהו פתרון אני קניתיאת הדיסק הזה בשביל להעביד/לשמור סרטים/משחקים ואני לא מצליח תודה
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק נייד של WD, טרה בייט אחד. קניתי את הגירסא עם ה - eSATA כדי שתהיה מהירות העברה גבוהה יותר.. משום מה המחשב לא מזהה אותו כשאני מחבר דרך eSATA , עם ה - USB הוא מזהה חשוב לציין שהוא זיהה בעבר (שבוע שעבר, המחשב חדש לגמרי) ועכשיו פתאום לא מזהה תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
עד לפני חצי שעה הוא עבד יופי הבאתי אותו הבית פתאום מתקתק לא הפלתי אותו לא כלום עד עכשיו הוא פעל 100%
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק נייד WD ELEMENT 640 GB עובד יפה. אבל יש בעיה אחת, כל פעם שאני עושה ריסטרט או סתם מדליק את המחשב, המחשב מגיע למסך השחור שכתובים בו הכוננים שמחוברים לSATA ועושה ריסטרט ועוד ריסטרט וחוזר חלילה. עכשיו שאני מנתק את ההארד דיסק מהחשמל המחשב עולה.. מה זה יכול להיות ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח נייד 250 Seagate freeagent go ומרגע חיבורו למחשב (גם למחשב הנייד וגם לנייח), לוקח לוינדווס בערך 5 דקות לזהות אותו וכל ניסיון להיכנס לאחד התיקיות מצריך הרבה מאוד זמן חשיבה משהו בסדר גודל של בין 5 ל10 דקות לכל תיקיה, ועדיין אפשרי לעתיק אילו וממנו קבצים, אבל זה לוקח כמובן כמה דקות טובות מחיי. עברתי קצת על הסטיקי של פורום וניסיתי כל מיני תוכנות ניהול וניתור שהמלצתם לראות מה הבעיה. אז ככה :איחוי דיסק גם בתוכנת דיסק קיפר וגם בוינדוז לא ממש מתאפשר לי. בדקתי באתר של סיגייט אם אני צריך עדכון קשוחה דרך המספר הסריילי. והשתמשתי בתוכנת ניתור של סיגייט וביצעתי מספר בדיקות והכונן נכשל בבדיקה של short/long DST. אשמח אם תוכלו לעזור לי..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לקבל איזה חוות דעת על הארד דיסק נייד מדגם WDG1U5000EוWestern Digital שווה לקנות? לא שווה? תודה
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שבת שלום יש לי הרד דיסק WD 120G לפני שבועיים בערך מחקתי את כל הHD בשביל ליצור מחיצות חדשות+התקנתי הארד דיסק חדש. התקנתי על כונן C וינדוס XP sp2 מאז התחילו הבעיות. כונן D היה בערך 90 G עם קבצים בתוכו. תמיד אחרי ריסט כונן D נמחק זאת אמרת לא מאותחל מחיצת C נשארה כרגיל ניסיתי לליצור את המחיצה עם PMAGIC ועדיין נמחק.. זה כבר קרה בערך 3 פעמים *ניסיתי לשחזר קבצים עם recover my files. מה צריך לעשות? תודה ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, לאחר שפירמטתי את המחשב אחד הארדיסקים שלי ביצע כמה פעמים CHKDSK. לבסוף החלטתי לבצע בו איחוי, באמצע ביצוע האיחוי, האיחוי הופסק בטענה שיש להריץ שוב CHKDSK על הארד דיסק. איתחלתי את המחשב והוא ביצא CHKDSK ולאחר מכן הכונן הוצג כ"חדש", מצ"ב תמונה. הפתרון היחיד עכשיו הוא להריץ FORMAT על הכונן, דבר שאני ממש לא רוצה לעשות. האם ישנה דרך להגיע למידע שעל הארד דיסק? זה הארד דיסק של 200GB שמלא במידע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
טוב עז ככה זקנה לקוחה שלי קנתה מחשב חדש היתי צריך לעביר את המידע באשמת אח שלי בן 14 שעוד מעת אני יהרוג אותו אם לא עשיתי את זה כבר הארד דיסק הגיעה על הריצפה עכשיב אני צריך לעציל לה את המידע. המידע שהיא צריכה זה PPS קבצי power point הדיסק קשיח מזוהה אבל עשה רעשים ואי אפשר ליקרוא קבצים maxton 40g תודה על עזרה אני יודעה שהסיכוים אפסיים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כמה ימים בעקבות נפילה מכ-20 ס"מ הכונן החיצוני שלי הפסיק לעבוד - בעת חיבור לחשמל עושה נסיונות להתחיל את הסיבוב ומפסיק (לא מתקתק אלא פשוט מפסיק)... יש לי שתי שאלות: 1. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להציל את ההארד ואת המידע שבו? 2. האם אתם יכולים להמליץ לי על כונן חיצוני בנפח 1TB (או יותר) שהוא עמיד... כלומר מיועד להיות נייד ולא שולחני? (בולמי זעזועים טובים יותר וכו')... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק נשלף עם מגירה שאוכל להוציאו מתי שארצה 1.האם כל המגירות מגיעות עם מאווררים? 2.איזו חברה אתם ממליצים? 3.מה המחירים של הארד דיסק נשלף עם מגירה===250 ג'יגה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש הארדיסק חדש : WD 40GB 7200RPM ata100 הכל עובד כמו שצריך ויפה ועליו גם מותקן הוינדוס של המחשב שלי אבל שאני מתקרב אליו מאוד אני שומע שהוא עושה מן רעשים כאלו ואני לא יודע אם הוא אמור לעשות אותם או לא אמור והאם זה אומר שמשהו שם לא בסדר פיזית ?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם כאשר אמרו לי שהרדיסק שרוף ולקחתי אותו לביתי לבדוק כאשר אני יחבר אותו לIDE ולספק 5V האם הוא יכול לגרום לבעיה אחרת ברכיבים של המחשב או שזה לא קשור?? כי אם הוא טוב אז הייתה רוצה להשתמש בו ואם לא אז יש עליו אחריות עד דצמבר... אבל החנות שממנה קנו אותו נסגרה וזה הרדיסק 20GB של WESTERN DIGITAL איפה אני יכול לקבל את האחריות שלי? http://planet.nana.co.il/gamani/Hardisk.jpg זאת התמונה של ההארד דיסק...
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבת שלום, יש לי הארד דיסק של מחשב נייד שאני מחבר אותו חיצונית להעברת נתונים. הארד דיסק עושה בעיות ויש לו כמה BAD SECTORS. יש מה לעשות בנידון? האם אפשר "לשים בצד" את החלקים הדפוקים? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק פגום (סקטורים פגומים וכל זה) הארד דיסק מזוהה בביוס אבל כ-Bad יחד עם הארד דיסק הזה ,מחובר במחשב שלי גם הארד דיסק פעיל ששמה נמצא בווינדוס.. שאני מעלה את הווינדוס ונכנס למחשב שלי ונכנס לדוגמא לכונן D שבהארד דיסק הפגום ,אני רואה את התמונות ואת כל המידע, אבל אני לא יכול להעתיק או לגבות אותם מרוב שהארד דיסק נפגם.. האם יש איזושהי תוכנה חזקה לתיקון הארד דיסק מבלי פגיעה\מחיקה בקבצים ששם.. או לפחות איזושהי תוכנת גיבוי שתצליח להציל את הקבצים ששם? תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שימו לב לדגם הבא http://www.m-systems.com/site/en-US/Products/IDESCSIFFD/IDESCSIFFD/IDE_Selection_Guide.htm שימו לב לדגם השמאלי ביותר ... 45 מגה לשנייה... בפלאש... mSSD UATA רציתי לשאול אם מישהו מכיר או התעסק , הדגם הזה מגיע אלי ברגעים אלו ... רציתי אולי לנסות לשים עליו מע' הפעלה . הרי הארד דיסק תלוי הרבה במהירותו בזמן הגישה שלו לנתונים אם המע' הפעלה תהיה על הארד דיסק פלאש הרי שזמן הגישה הוא אפסי ביותר... מה שיכול להקפיץ את היציבות ונוחות העבודה פי כמה וכמה ... האם אני צודק בדבריי ? האם מישהו התנסה בכזה דבר פעם ? מדובר בהארד דיסק פלאש 12GB ...
-
- 31 תגובות
- 4k צפיות
-