אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אהלן! יש ברשותי כונן חיצוניWD Passport. כאשר אני מנסה להעביר אליו קבצים הוא כותב לי שהדיסק מלא למרות שיש המון מקום פנוי. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חברים.. השבוע אני מתכוון לקנות את הדיסק קשיח החיצוני הנ"ל, Western Digital My Passport Essential 500GB WDME5000 עכשיו אני רק מתלבט מאיפה לקנות.. מאייבורי או מKSP. המחיר הוא הבדל של 10 שקלים ככה שזה לא משנה לי, אני רק רוצה לשבת בראש שקט ולקנות מהחנות האמינה. אז מאיזה אחת מהחברות לקנות? :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג למה זה קורה, אבל אני לא מצליח לקרוא מהדיסק הקשיח עליו נמצאים כל המסמכים שלי. כשאני אומר לא מצליח זה כולל את הדברים הבאים: צריבות נכשלות אם מנסים לצרוב קובץ שנמצא על הדיסק הקשיח הזה, קבצי RAR שנמצאים עליו (אפילו חדשים שהורדתי אליו) לא ניתנים ל"פתיחה". לא ניתן להעביר ממנו קבצים לכוננים אחרים. לעומת זאת כן ניתן להעביר אליו קבצים, אך לא ניתן להעביר קבצים ממנו. מדוע בעיה זו קורית פתאום? לא חושב ששיניתי איזה הגדרה שאמורה לגרום לכך. מדובר על דיסק בנפח 320GB, של WESTERN DIGITAL. יש שם קבצים חשובים מאוד בשבילי, כך שאופציה של פרמוט ללא גיבוי כלשהו אינה בעיה בחשבון. אשמח לעזרה דחופה בנושא תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב כתוב: "זוהתה חומרה חדשה" ואז הוא רוצה להתקין את הדיסק אבל הוא כבר מותקן
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצה לכונן קשיח לDVD שלי. 500\1T המטרה שסרטים יעבדו בו חלק ללא תקיעות. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא צריך מהיר וסופר יקר, אלא רק מהיר יחסית (מיועד למערכת הפעלה, ומשחקים) ולא יקר בשמים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח (פנימי) בנפח 250GB של WD - נקרא לו D. כשאני מחבר אותו ומפעיל את המחשב, אני שומע רעש של "קנאק", "קלאק"... לא יודע איך לתאר במילים, בנוסף שומעים גם צליל של כיבוי כונן קשיח (הדיסק מפסיק את פעולת הסיבוב)... אם אני מבין את זה נכון, אז הכונן הקשיח הראשי שלי (נקרא לו C) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (Windows 7 64-bit), שגם הוא WD 250GB רק מודל שונה, הוא זה שמכבה את עצמו ולא D (אני יודע שזה הוא ולא C מפני שאם אני מריץ את המחשב בלי D, אין שום רעשים - המחשב עולה והכל עובד פיקס). בגלל הרעשים האלו עבדתי בשבועיים האחרונים רק עם C. היום קניתי כונן קשיח חדש WD 1TB (מודל: WD10EADS) וחיברתי אותו - נקרא לו E. הפעלתי את המחשב ושוב היו רעשים מוזרים שהגיעו מהמחשב, בערך ד…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת - האם כדאי? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני 500G, ויש לי 2 התלבטויות: 1. אין לי ESATA במחשב, אבל אני חושב שכדאי שתהיה את האפשרות, לדעתכם זה סתם מייקר את כל העסק, או שכדאי? 2. ראיתי שיש את האפשרות לקנות כונן בנפרד ומארז בנפרד, גם זה מייקר את כל העסק או שווה קנייה? וגם, הוחלט שהגודל יהיה 2.5, אין לי כוח להתעסק עם כל החשמליידה. וראיתי גם שיש אחריות שונה לכל כונן, אז כמה שיותר, יותר טוב! אבל לא קריטי. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בעיקרון מצאתי כמה שנראים לי, האם למישהו יש ניסיון איתם? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=423243 האם הוא עובד עם ויסטה? איפה ניתן למצוא את מהירות ההעתקה והקריאה? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=490318 מטיטניום, לא רואה הבדל גדול http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=712567 לא ממש הבנתי איך הוא נפתח, ושוב, האם הוא עובד עם ויסטה? איפה ניתן למצוא את מהירות ההעתקה והקריאה? אני מחפשת דיסק או קי נשלף ולא משנה לי אם יש U3 או לא, כי אני גם ככה אעשה ל-U3 הסרה. תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך אחד כזה אבל אני לא מוצא איפה יש איזה דגמים? מה אתם אומרים על האמינות של המוצר? האם זה תומך במחשבי MAC? איך מתבצע החיבור? זה מוסיף לי עוד כונן במחשב שלי כאילו? מה המהירות העברת נתונים? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אוקיי אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אבל לאחרונה עלה לי זיכרון מהרדיו דיסקים הישנים שהיו ברכבים פעם אשר לא היו קוראים צרובים וזה הכניס אותי לאיך בדיוק הרדיו דיסק הבדיל בין דיסק מוזיקה מקורי לצרוב? האם זה השיטת צריבה\מדיה\מהירות? כמו כן, איך דיסק שאתה לוקח ועושה לו אימג' 1:1 יכול להיות הבדל בין מקור להעתק? תודה לעונים ;D נ.ב, שיהיה ברור שזה למטרת ידע כללי(לא בטוח שיש משהו לא חוקי בשאלה, אבל בכל זאת...) ולא ידעתי איפה לשאול =]
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, איזה כונן קשיח יותר טוב לדעתכם SAMSUNG 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD642JJ או WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS, אשמח אם תגידו גם למה.
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אוקיי אז הסתכלתי על דיון ההמלצות, בן חודשיים פלוס כבר מה שדיי משנה כשמגיעים לטכנולוגיה. רציתי לדעת מה הכי הכי מומלץ שבכל מפרט חדש תוקעים? 120 שקל הכי פשוט ומומלץ ונפוץ שעושה הכי פחות בעיות..לא צריך איזה טכנולוגיה מסובכת שכנראה שמשתמש ממוצע כמוני לא יבין מה לעשות איתה, מיועד בשביל לצרוב בצורה הכי פשוטה שיש עם הNERO המיושן שלי. עכשיו אני הולך לקנות מ www.ksp.co.il כי הסניף שלו במרחק 5 דקות נסיעה ממני ולא אכפת לי מאמינות שממינות..כולה צורב אחד לא עסקת מליונים. בקצרה: צורב DVD 120 שקל , הכי מומלץ , KSP - שוט!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש דרך פשוטה לעשות את זה? המחשב שלי הפסיק לעבוד ואני אקח את המחשב הישן של אחותי. במחשב שלי ישנם 2 כונני SATA שהייתי שמח לחבר מדי פעם ככוננים קשיחים חיצוניים לצורכי גיבוי. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
אשמח אם מישהוא יוכל לעזור קניתי כונן קשיח של טרה חדש חיברתי את כל החיבורים למחשב כולל ספק כוח המחשב מזהה את הכונן החדש במנהל ההתקנים אבל לא מופיע איקון או כל צורת גישה אחרת לכונן ניסיתי להדליק לכבות אפילו ניתקתי מהחשמל והדלקתי מחדש בפעם הראשונה שחיברתי המחשב הוציא הודעה כי זיהה כונן חדש מאז אין כל תגובה מהמחשב לגבי הכונן, גם כשניסיתי לנתק את הכונן ולחבר אותו מחדש. נישאר כמיקודם מזהה אבל אין גישה... תודה מראש וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי. רציתי לדעת על איזה פרמטרים אני צריך להסתכל ברכישה כזאת כי אני לא יודע מה ההדבל בין הסוגים. אם תוכלו להמליץ לי על דגם ספציפי ועל המחיר שלו זה יהיה מעולה כי נכנסתי לאתר זאפ ועל דיסקים קשיחים של חברה מוכרת כמו WD היו אנשים שרשמו הרבה חסרונות.
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי.. קניתי WD My Book Essential Edition 2.0, איך כדאי לפרמט/לחלק אותו? הוא הגיע מפורמט מראש ב-FAT32.. הבנתי שרוב מכשירי ה-DVD תומכים רק ב-FAT32 ובקבצים לא גדולים מ-4GB כפי שאותו פורמט מאפשר.. האם אפשר לחלקו למחיצה ראשית של FAT32 שתיועד לצפייה בסרטים בחיבור ל-DVD ומחיצה שנייה משנית של NTFS לשאר הגיבויים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כזו: יש לי מחשב שמריץ xp/sp3. ניסיתי לחבר אליו כונן פנימי wd160 ממחשב קודם דרך ממיר sata/ide ל- usb. תחילה נראה כי המחשב מזהה רכיב חדש והוא מציג אייקון של חיבור usb - mass storage device אבל אני לא מצליח לראות את הכונן בשום מקום, גם לא רק computer management מה יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
טופיק אחרי שעות של קריאה הגעתי למסקנה שהדבר הכי חשוב ב SSD זה המהירות קריאה רנדומלית בקבצים קטנים מ 512 K ואפילו 256 K אפשר לראות בתמונה hdd.jpg שהבעייה של ה HDD היא זאת אם הביצועים של ה SSD חלשים בתחום אז לא שווה לקנות אותו [ אפשר פשוט לעשות RAID ולקבל כמעט את אותו ביצועיים ] הקובץ PDF יש רשימה של SSD עם מהירות קריאה וכתיבה רנדומלים בבלוקים של 4 K שרק מהם כדאי לקנות לבינתיים .אולי אני יוסיף עוד SSD לחברות האחרות לקח המון זמן להגיע לביצועים של ה SSD של INTEL http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=3631&p=27&cp=21#comments עכשיו אפשר לעבור לכוננים החדשים שמבוססים על הבקר של Indilinx וכמובן תמיכה ב TRIM ===================================== נושא ישן אם …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא, האם כונני פלאש, (DOK) עלולים לאבד חלק מהמידע השמור בהם? כלומר, אפילו חלק מזערי מהמידע - 1 בייט? ואני לא מדבר על מקרים קיצוניים של להנחית עליו מסוק או לזרוק אותו מעזריאלי.. אני מדבר על שימוש רגיל וזהיר בDOK.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רק שאלה- נסיתי לחפש אך ללא הצלחה איך לעשות BOOT מ-USB לגירסה מוקדמת של HIRENS לדוגמא גרסה 9.3. אני מכיר את הדרך לעשות BOOT מגרסאות חדשות כמו 10.0 או 9.9. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם טכני זה אפשרי לחבר 4 כוננים קשיחים על מחשב אחד. מדובר במחשב עם מעבד DualCORE 3GB זכרון פנימי כוננים קשיחים SATA האם זה אפשרי לחבר 4 כוננים? זה לא מומלץ? במה זה כרוך? תודה !
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היום הגיע אלי DOK 32GB ולאכזבתי הוא מעביר קבצים במהירות של 2-3 מגה בייט בשניה מן הסתם זה גורם לאיבוד הייעוד שלו כיוון שתכננתי למלא אותה בקבצים גדולים ואין לי כוח לחכות כלכך הרבה זמן האם יש דרך כלשהי לגרום לנתונים לעבור מהר יותר? כל דבר שיכול לעזור ינוסה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-