אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
רוצה לקנות הארדיסק חיצוני עם כמות הזיכרון והאיכות הכי גבוהות שאפשר להשיג במחיר הזה.. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום.. יש לי הארד דיסק חיצוני של 40 ג'יגה (לא יודע אם קוראים לזה הארד דיסק אבל הוא די גדול ומתחבר עם USB.. כמו אמצעי איחסון גדול כזה..) עכשיו .. אני מנסה להעביר אליו קבצים גדולים מ4 ג'יגה והוא כותב שמערכת קבצים לא תומכת.. (אכן FAT32 אינה תומכת) לכן אני צריך לשנות אותה לNFTS.. כיצד עושים זאת?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, כל הדיסקים שלי הם 3.5 גדולים, רק אחד הכנסתי לתוך מארז חיצוני שיש לי-שכולל ספק,כבל חשמל,כבל USB והכל כבד ומגושם. אני מחפש הארד דיסק חיצוני, קטן מאוד, הכי חשוב אמין ! המטרה היא פריקה של חומרי וידאו FHD מכרטיסים, באתר הצילומים. זה אומר שאני יוכל לפרמט את הכרטיס, ולסמוך על ההארדיסק שהחומרים ישארו עליו עד שנגיע לעמדת עריכה. אני זקוק ל 2. גודל - 500GB נראה לי יספיק, אם יש 1T בהפרש קטן- מתקבל. שוב - חשוב אמינות, וגם שיהיה מהיר. מה ההבדל בין 2.5 ל 1.8 ? הקנייה דחופה להיום-מחר. תודה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הרי ורבטים היא לא חברה שמייצרת כוננים קשיחים.. אז רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה כונן בתכל'ס מגיע בתוך המארז של ורבטים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות הארד דיסק לסטרימר שלי.. ההארד דיסק הזה זול במיוחד ועם 5 שנות אחריות. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם ההארד דיסק הזה והאם כדאי לי לקנות אותו? תודה רבה! לינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נפל לי הארד דיסק.פיזית. עכשיו כשאני מחבר אותו למחשב הוא שואל אותי אם אני רוצה לפרמט. מה האפשרויות שלי? אני מנסה כל מיני תוכנות אבל אני מאמין שאני אצטרך לפנות למישהו.. מישהו יכול להמליץ מניסיון על איזה חברה או משהו שמתעסקת בדברים כאלו? תודה
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש הארד דיסק חיצוני. מאפיינים: * גודל: 320GB-1TB * מחיר: כמה שפחות * שיתחבר לDVD עם כניסת USB (הכי חשוב) תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב יגמר לי המקום אחסון במחשב(נשאר לי משהו כמו 27 גיגה וזה מתמלא תוך שבוע-שבועיים) אני צריך המלצה להארד דיסק חדש,שיהיה חיצוני או פנימי(עם העדפה לחיצוני,אבל שיהיה מהיר) ושיהיה לו מספיק מקום,משהו כמו 320GB או 500GB..הוא ישמש לאחסון. ואני צריך אותו ב-SATA1 וזאת הבעיה הרצינית(המחשב לא תומך ב-SATA2. תודה רבה לכולם .
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי כונן ישן ששכב בארון כבר איזה שנה. ניסיתי לחבר אותו למחשב והוא התחיל להשמיע ביפ בעוצמה נוראית. אני יודע שהארד דיסק מכיל חלקים נעים וכל זה ושהוא עשוי לא לעבוד אחרי שנה. אבל עדיין, למה הביפ?
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום ברשתוי כונן 160GB של W.D הוא היה מחולק 50 גיגה למחיצה של ווינדוס 7 100 גיגה למחיצה של XP לאחר חודש שראיתי שהכל עובד כראוי, רציתי לצמצם את תיקיית ה-XP למינימום (6 גיגה) ואת כל השאר להעביר לווינדוס 7. מכיוון שה-UNALLOCATED SPACE היה משמאל לתיקיית הווינדוס 7 נאלתי לבצע זאת באמצעות תוכנה חיצונית ולא דרך ווינדוס (שאינו מאפשר זאת). ביצעתי את הצמצום וההרחבה בעזרת תוכנת Easeus Partition Manager עליה קיבלתי המלצות. הכל עבר כראוי וכיום יש לי תיקיה של 150 גיגה לווינדוס 7 ותיקייה קטנה ל-XP. הבעיה - ההארד דיסק כל הזמן עובד, כל הזמן שומעים אותו "טוחן". עברו מאז כמה ימים, ביצעתי דיפרגמנטציה עם AUSLOGICS וגם ביטלתי את שירות האינדקס, אך הבעיה נשארת... אשמח מאד לעזרתכם, אביעד
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום יש לי הארד דיסק 80 גיגה עכשיו הארד דיסק היה בו מלא חומר שלי (תמונות שירים סרטים) הוצאתי את הארד דיסק מהמחשב העברתי לככמה אנשים מזה חומר ופתאום אני מחזיר אותו (הוא slave מהתחלה ) עכשיו אני מחזיר אותו אני לא רואה את הכוננים שלו במחשב שלי אני ניכנס לניהול דיסקים ורשום לי עליו לא מוקצה ! ויש לי מלא דברים שאני צריך ואיך פתאום זה ניהיה ככה? 2) ואם רשום זה לא מוקצה חייבים לעשות מחיצה חדשה? בבקשה תעזרו לי מהר תודה
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היו לי במחשב שני הארד דיסקים SATA הראשון WD320 שעליו הייתה XP - הכונן נשרף (ממש עם להבה) השני סמסונג של טרה שעליו כל המידע שלי ( לא נפגע) קניתי כונן חדש WD 500 ועליו התקנתי את מערכת ההפעלה. עכשיו המחשב לא מזהה את הסמסונג טרה , שעליו כל המידע שלי. מה עושים? מדובר בכונן הדינאמי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי 2 הארד דיסקים במחשב... 1 של 40 ג'יגה 1 של 30 ג'יגה לפני כמה זמן, לא יודע איך, אחרי שהפעלתי את המחשב (אחרי כיבויי) ההארד דיסק של 30 גי'גה הפסיק לפעול והמחשב לא זיהה אותו יותר... פתחתי, בדקתי, פירקתי, חיברתי ואפילו פרמטתי ולא יצא כלום פשוט כאילו הוא לא קיים כל מקום בווינדוס לא מזהה אותו, גם דרך Partition Magic, Fdisk, דיסק התקנה של ווינדוס, תוכנות לגילויי חומרה - כלוםםםםםם!!! (חשוב לציין שיש לי שם מידע יחסית חשוב) בגלל זה קרה איזה משהו במחשב וכל פעם שאני מדליק אותו (לרוב אחרי כיבויי ולא הפעלה מחדש) הוא עולה חצי וכותב שאין לי Boot Device ושאין לו לאן לעלות ולכן הוא נתקע ולא עושה כלום. אחרי שאני לוחץ ריסטארט הוא עולה כרגיל על ההארד דיסק של ה-40 ג'גה ועד…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום. ברשותי הארד דיסק של LACIE עם יציאת ESATA בנפח 1TB היום הוא התחיל לעשות בעיות בכך שהמחשב לא מזהה אותו ע"ג "המחשב שלי" הוא מזוהה במנהל ההתקנים.מזוהה באופציה להוצאת החומרה כשאני מחבר אותו.אבל לא משנה מה עשיתי הוא לא מזוהה ע"י המחשב.(זו לא בעיה בהארד דיסק עצמו כי שמתי אותו על לפטופ עם ESATA והוא כן עבד וזוהה) אני כבר נואש.מישהו יכול לעזור לי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חבל שנעלתם את הדיון הקודם כי בשאלות הנפוצות כתוב 160GB=149GBבעוד ששלי מראה רק 127GB זה הבדל של 22GB מה הסיבה לזה??
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אהלן, קניתי 160 ג'יגה סאטה2 של ווסטרן דיגיטל, כשאני נכנס לביוס הכל טוב ויפה והוא מראה את מלוא הנפח, אבל בווינדווז הוא על רק 130 ג'יגה משום מה.. איך אני מסדר את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים המליצו לי כאן על ההארד דיסק הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10296 קיבלתי את הכונן ושניסיתי לחבר אותו ראיתי שהחיבורים לא מתאימים בכלל! אני לא מבין גדול אבל על הכונן החדש כתוב SATA ועל שלי כתוב UATA זה ההארד דיסק הנוכחי שלי: יש לי בקשה ושאלה: 1.אפשר המלצה להארד דיסק אחר שיתאים בבקשה 2.פנדה יקבלו את ההארד דיסק בחזרה נכון?
-
- 14 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הארד דיסק מהמחשב של אח שלי לא עובד. ניתקתי אותו וחיברתי למחשב שלי וזה גם לא עובד. כשמדליקים את המחשב ההארד דיסק עושה כמה תקתוקים ומפסיק אחרי כמה שניות. יש על ההארד דיסק מידע חשוב שאין לו גיבוי..... WD CAVIAR SE 80GB SATA מה אפשר לעשות?? תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי מארז חדש אתמול(CM 690), חיברתי את כל החלקים של המחשב במארז החדש ואחד מההארדיסקים לא עבד. אחר כך פתחתי את המחשב וראיתי שהחיבור SATA לא יושב טוב,אז חיזקתי אותו והוא עדיין לא עבד ולא זוהה בביוס. היום עשיתי סדר במארז וחיברתי שוב את ההארד דיסק,הפעם הוא כן זוהה בביוס אבל המחשב נתקע במסך של הWINDOWS. כאשר ניתקתי את ההארד דיסק אז המחשב פעל כרגיל. ההארד דיסק נדפק?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את הדיסק- SUMSUNG 1TB SJ בביוס הוא מזוהה וגם במנהל התקנים של וינדוס, אבל לא מופיע במחשב שלי מה עושים?!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 320GB שמחולק לשתי מחיצות, על האחת מותקנת מערכת הפעלה, על השנייה ישנם קבצים בעיקר תמונות. הדיסק הוא פנימי לא חיצוני. לאחר שניתקתי וחיברתי כמה פעמים את ההארד דיסק (אני מדבר בשם חבר, אז יותר נכון הוא עשה את זה), אני כבר לא רואה את המחיצה השנייה שמכילה את כל התמונות, פשוט לא ניתן לגשת אליה יותר. רואים אותה אבל אי אפשר לעשות כלום. בנוסף יש לי תחנת עגינה וכשחיברתי את הכונן אליה ואז למחשב MAC אני יכול לראות את שני הכוננים, גם את זה עם הקבצים האבודים. אבל אני לא מצליח להעתיק את הקבצים למחשב. ממש חלק קטן מהם הצלחתי כמו שצריך, על כל השאר הוא נותן לי הודעה שהקבצים מוגנים, או שההעתקה שלהם למחשב מפסיקה באמצע. ניסיתי להשתמש ב-Windows commander אך ללא הצלחה. יש דברים נוס…
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
יש לי 3 הארד דיסקים 1 SSD ועוד 2 דיסקים קשיחים לאחסון הארד דיסק של 500 ג'יגה פתאום ביום בהיר אחד החליט לא להזדהות שאני מחבר לו את זוג הכבלים הוא מנסה להיכנס לפעולה (שאני מחזיק אותו ביד אני מרגיש שהוא משתדל) פתרונות? או שהוא פשוט נהרס/הלך ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהארד דיסק החדש שלי סמסונג 160 גיגה סאטא2 על פנטיום 4 865G העניין הוא שהמחשב מזהה לי את ההארד דיסק בתור 130 גיגה ולא 160 למרות דעידכנתי את הביוס! מה הבעיה?ומה הפתרון?
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
בכונן של הוינדוס שלי © רשום ש-8 ג'יגה תפוסים, אבל שאני בודק את כל הגודל של הקבצים שם אני רואה שהם שוקלים 4 ג'יגה.. ניסיתי לנקות עם CCLEANER ו-WINDOW WASHER ולא עזר.. מה תופס לי עוד 4 ג'יגה!?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-