אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הדגם הוא HDD:320.0g 7200 ATA100 Seagate 16Mb 7200.10 (ST3320620A) יש לי נתונים טכניים אבל הם ברוסית מי שמבין שיגיב תודה. Емкость накопителя: 320 GB Интерфейс: ATA-33/66/100 Формфактор жесткого диска: 3.5" Объем буфера: 16 MB Скорость вращения шпинделя: 7200 rpm Поддержка SMART: 1 Среднее время ожидания: 4.16 мс Скорость передачи данных: 100 Mb/s Тип коннектора питания: 1 4-конт. разъем(а/ов) Стандартный Molex Максимальный уровень шума: 30 dB Максимальная потребляемая мощность: 13 Вт Физические размеры, вес: 635 г
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש לדעת איך אפשר לחבר האר דיסיק SAS ל PC. איזה בקר אני יכול לקנות במחיר סביר ואיפה. תודה
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
אני לא ממש מבין אני צריך עזרה..הופניתי לפה ע"י חבר שאמר שאנשים פה מבינים. אז ככה...יש לי 2 מחשבים המפרט לא ממש חשוב כרגע. מה שרציתי לעשות זה להחליף הארד דיסק ביניהם עכשיו באמצע נתקלתי בבעיה.. אחד ההארד דיסקים היה מחובר לא ללוח אם אלה לאיזה שהוא כרטיס אני לא יודע איזה אבל בכבל שכל היציאות שלו הם זכר והארד דיסק יש לו יציאה נקבה עכשיו במחשב השני ההארד דיסק יש לו יציאה של זכר והכבל של החיבור הוא נקבה ב2 הצדדים.. עכשיו מה קרה שלא יכולתי להעביר תהארד דיסק למחשב הראשון בגלל שאין שם את הכרטיס הזה החיבור ישר ללוח הוא דרך חיבור זכר וגם הכבל הוא זכר אז אין התאמה.. לא ניסחתי טוב אבל בכל מקרה האם קים כזה כבל נראה לי IDE שהוא יציאה אחת נקבה ואחת זכר ועוד הצעות אם מיהשו לא הבין שיכתוב …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מעביר משהו מן ההארד דיסק אל לוח אם אז זה פועל במהירות של 100 מגה הרץ או 133 מגה הרץ במקרה של Ata 133 האם יש דרך בעזרת טכנלוגיה אחרת שהיא לא ata133 להעביר במהירות יותר גבוהה כמו 533 מגה הרץ או פחות אם כן נמקו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של SAMSUNG מסוג HD080HJ שקניתי לפני כמה חודשים הכל עבד מצויין עד שלפתע פתאום לפני כמה ימים שמתי לב שלאחר כמה דקות של פעולה הווינדוס נתקע (כלומר המסך קופא ואין אפשרות להזיז את העכבר) בהתחלה לא הבנתי מה הבעייה עד שהוצאתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו למחשב אחר בחיבור חיצוני ואז שמתי לב שבאמת אחרי כמה דקות שהוא דלוק הוא פתאום מפסיק לעבוד ופולט קולות חרחור מחזוריים. הרצתי hdtune למציאת שגיאות וגיליתי תופעה מעניינת: אם אני מריץ בדיקת שגיאות ישר איך שאני מחבר את ההארד דיסק הכל בסדר. לאחר זמן מה מופיעות מספר שגיאות ולאחר הרבה זמן כמעט הכל הופך לשגיאות והוא גם נתקע. מה עושים?? יש לי אחריות על ההארד דיסק אבל הייתי רוצה למצות את האפשרות לתקן את ההארד דיסק לבד. הא…
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שקוראת לי לפעמים ונראה לי שאולי יש לי בעיה בכונן SSD שלי (קורסייר 60 ג'יגה) - קורה לי זה שאני למשל מוריד קובץ טורנט ולוחץ עליו ואז הוא פותח את התוכנת טורנט שלי ואז יש לי חלון שאני אמור לאשר וההורדה מתווספת לתוכנה ומתחילה אז איך שאני לוחץ על האישור לא קורה כלום ואחרי איזה שנייה - או 2 יש מין קליק כזה ואז זה קורה, כאילו ההארד דיסק "קופא" לשנייה ואז מגיב. מישהו מכיר אולי ?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש עם הארד דיסק של 160 ג'יגה. אחרי שהתקנתי את הווינדווס ראיתי שיש לי על המחשב רק 127 ג'יגה. קראתי את ההודעות הנבחרות אצלכם וראיתי שהיצרניות מפרשות מס ג'יגה כ 1000*1000*X במקום 1024*1024*X אבל לפי החישוב הזה היו אמורים להיות לי 157 גיגה ולא 127. ואכן, לפני שהתקנתי את הווינדווס באמת ראיתי שיש לי 157 ג'יגה בהארד דיסק, ופתאום אחרי שהתקנתי את הווינדווס יש לי רק 127. על המחשב התקנתי רק ווינדווס אקס-פי וpartition magic 7. אז אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה שיגיד לי בבקשה . תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מחפש HD אמין ומהיר. עדיפות לכזה עם אחריות בארץ. תודה!!!! :yelclap: :yelclap: LaCie 1TB Porsche Design Mobile Drive P'9220 http://www.bhphotovideo.com/c/product/813187-REG/LaCie_302000_Porsche_Design_Mobile_Drive.html Seagate 1TB Backup Plus Portable Drive USB 3.0 (Silver) http://www.bhphotovideo.com/c/product/874905-REG/Seagate_stbu1000101_1TB_Backup_Plus_Portable.html Seagate FreeAgent GoFlex Ultra-Portable Drive (1 TB, Silver) http://www.bhphotovideo.com/c/product/768769-REG/Seagate_STAA1000104_FreeAgent_GoFlex_Ultra_Portable_Drive.html
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מאיזה חברה כדי לקנות, למה רציתי ללכת על ה WD אבל אמרו לי שהם נארסים מהר... אז מה כדי?
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קראתי באתר שיש חברה שמיצרת הארד דיסק של 200GB האם אפשר לדעת איך קוראים לחברה? ??? :
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני שתקפצו, קראתי את הFAQ, שם כתוב שזה צריך לזהות 186GB, סבבה, הכל טוב, אני מבין למה, אבל זה מזהה רק 131. זה הבדל של 55GB מהרצוי למצוי! עכשיו, יש לי פנטיום 3, 1GHZ... יש מצב שהוא פשוט לא תומך בכמות הזו? יש משהו שיכול לעזור לי? אני ממש מקווה שאני לא עברתי על החוקים, נכון, שאלה דומה לשלי מופיעה בFAQ, אבל זו לא הבעיה שלי... אצלי הבעיה אחרת... תודה מראש לכל עוזר...
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
SR יצאו בסקירה מקיפה של כונני 250 http://www.storagereview.com/articles/200601/250_9.html נראה שההיטאצי לוקח את המקום הראשון ולמי שלא משחק אז ה-P120 כנראה בחירה טובה יותר. בין שני אילו ההבדלים הם בעיקר במשחקים - פער של כ-90 I/O לטובת ה-T7K250 אך למשל בבאנצ' ל-אופיס פער של כ- 45 I/O לטובת הסמסונג מישהו יכול להסביר איך זה בא לביטוי בפועל, עד כמה נרגיש בההבדל ביניהם בשני המקרים האלו?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום , מעוניין בדגם ST2000DM001 האם זה דגם שנחשב "בסדר" אני זוכר שהיתה סדרה לא טובה של סיגייט הדיסק ישמש לאחסון חומר - סרטים תמונות והרבה מוסיקה מערכת הפעלה מותקנת על SSD תודה לעוזרים וגמר חתימה טובה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי מת לי ההארד דיסק באחד המחשבים... (WD2500KS מ-2006) אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש בנפח שני טרה. חיבור SATA. ההארד דיסק יהיה היחיד במחשב, גם למערכת ההפעלה והתוכנות במחיצה אחת וגם לשאר ירקות (מוזיקה, סרטים, תמונות, מסמכים וכו') במחיצה שנייה. כנראה אקנה את הכונן בKSP סניף ת"א השלום (פשוט כי זה נוח לי שם, אבל אפשר גם במקום אחר באזור אם יש משהו שאין שם) מבין הכוננים הזולים (600 ומשהו) המוצרים שאני רואה בKSP זה WDCaviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX Seagate 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 מה מומלץ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ההארדדיסק שהתשמשתי בו עד עכשיו(SEAGATE 60GB 2MB CACHE) להקלטות כנראה עושה את נשימותיו האחרונות בכתיבת שורות אלה (תרתי משמע) והייתי מעוניין להחליפו. בעצם הבעייה היא שהוא מתחיל להרעיש נורא (טרטור כזה, כמו רעש חריטה) ואני מעוניין באחד שקט אני חושב ש-320GB יספיקו בהחלט בינתיים, מה גם שהם(עד כמה שידוע לי) מציגים יחס מצויין של מחיר\נפח בקיצור אני מעוניין ב-320GB(אם פחות עדיף לדעתכם, פסדר) עד 500 ש"ח, שקט ומהיר - יעני עם סיקטיימס נמוכים ו-16MB CACHE(עדיף), חיבור SATA (עדיף II עם PERPENDICULAR RECORDING או איך שלא קוראים לזה (PMR או NCQ, יתכן מאוד שאני מבלבל כי אני לא מעודכן)) - כמה שפחות כואב לכיס. אממ אם גם תוכלו להמליץ על ברגים מיוחדים כאלה (THUMB SCREWS כאלה אם עדיין מוכרים א…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק ATA חדש של ווסטרן אני קונה מחשב בקרוב ואני מבין שכל הלוחות הם SATA אני אוכל לחבר את הארד שלי ללוח החדש??? תודה
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אז ככה... לפני שבוע קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק sata. רציתי לחבר אליו את הארד דיסק הישן שלי שהוא ata כדי להעביר ממנו את המידע למחשב החדש. שמתי אותו על מצב סלייב והדלקתי את המחשב. עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה שהווינדוס בפעם שעברה שהוא הופעל הייתה לו בעייה ואני צריך לבחור לעבוד במצב safe mode או בתצורה הנורמלית שלו. לא משנה מה אני בוחר המחשב עושה לעצמו ריסט ומחזיר את עצמו לאותו תפריט. חיברתי את הג'מפר גם במצב של cs וזה עדין עושה לי את אותה הבעייה. הארד דיסק הצליח ל עלות פעם אחת ויחידה על המחשב החדש שהג'מפר חובר בcs ואחרי הפעלה מחדש זה החזיר אותו לאותו התפריט. פרטים על הארד דיסק הישן. חברת יצור: מקסטור. דגם:32049h2 יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ברשותי ההארד דיסק IBM ULTRA 160 10000RPM 36GB עם הבקר ADAPTED 29160 עשיתי לו BANCHMARK וההארד דיסק הגיע לתוצאה עלובה של 20MB/S ! למה הוא כל כך איטי ? מה צריך לעשות ? אולי צריך להגדיר משהו בבקר ? אגב הבקר כותב שמהירות החיבור של ההארד דיסק אליו היא 160MB/S ניסיתי הכל אך לשווא... מישהו יודע מה צריך לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס בקר SAS במחשב וחיברתי הארד דיסק SAS.(התקנתי את הבקר) לא מצליח לראות הדיסק מה עלי לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להרכיב במהלך החודש הקרוב מערכת מחשב חדשה... חשבתי לקנות את לוח האם Asus P6T Deluxe המכיל בין השאר קונטרולר לשני דיסקים בממשק SAS. האם ההשקעה היקרה בדיסק אחד כזה שתרוץ עליו המערכת הפעלה שווה? זה ישפר לי את הביצועים משמעותית או עדיף לחכות שנה פלוס מינוס שהמכירים של הSSD ירדו?
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה יותר מומלץ מבחינת אמינות ? הכוונה איזה מהם ישרוד יותר זמן רעש פחות חשוב ,כל עוד זה בגבול הטעם הטוב בנוסף, האם יש הבדל משמעותי בין LG H10 לבין PIONEER DVD111 ? הPIONEER שווה את התוספת של ה70ש"ח ? אני צורב 99% מהזמן רק על VERBATIM , איזה מהצורבים עובד יותר טוב עם המדיות הנל? תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות מחשב חדש. רציתי לשאול בנושא של הארד דיסק. איזה חברה מייצרת הארד דיסק SATA II שנחשב אמין כיום? תודה מראש, איתי
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, האם ישנה אפשרות לחבר הארד דיסק SATA(לצורך העניין - Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II) למחשב מבוסס AMD 2500 בעל לוח ללא חיבורי SATA? האם ישנם מתאים שמאפשרים חיבור כזה והאם זה מומלץ? אני לא רוצה לקנות חיבור IDE-ATA כיוון שאני חושב לשדרג בקרוב את המחשב ככה שאני אקח את הארד דיסק לשידרוג. תודה.
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-