עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by -Tal-,

שלום קניתי הארדיסק WD 5000AAKS , שמתי לב שהוא עושה רעש כמו שהכונן דיסקטים (FLOPPY) עשה בזמנו.. סוג של תיקתוקים. במאמץ הוא מגביר את מספר התיקתוקים וכך גם את העוצמת רעש. קראתי את הסטיקי ולא מצאתי איפה יש ל WD תוכנה לאבחון הארדיסק. אבל הורדתי את HD TUNE לפי ההמלצה בסטיקי ואלה התוצאות: http://img517.imageshack.us/img517/5185/picub.jpg ההארדיסק חדש מלפני כמה ימים וגם המחשב עצמו. תודה

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by Charybdis,

שלום, יש לי הארד דיסק של WD בנפח 80GB. הוא אצלי כ 5 שנים לערך, אולי אפילו קצת יותר. לאחרונה אני מתחיל להרגיש קצת איטיות בכל דבר שקשור למע' ההפעלה (פתיחת תוכניות וזמני תגובה כלליים). סוג החיבור הינו IDE. קראתי קצת בסטיקי אחסון והורדתי את HD Tune לאבחון של ההארד דיסק. כמה תמונות שצילמתי אחרי סיום כל תהליך: יש לציין שבזמן פעולת התוכנה האנטיוירוס היה מבוטל ולא עשיתי איתו כלום רק התוכנה עבדה ברקע. תודה

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by Forest14,

הוצאתי 2 צורבי DVD (שהפסיקו לתפקד) וחיברתי צורב חדש ודיסק קשיח של 1 טרה (שני המוצרים של סמסונג) המחשב (ויסטה 32) מזהה את הDVD , אבל לא את הדיסק הקשיח. למעשה מתייחס אליו כרל DVD. בסט-אפ המחשב מזהה הייטב את הרכיבים השונים. מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  4. רציתי לדעת איזה הארד דיסק שוכן לו בתוך המארז... סדרת ברקודה? מישהו יודע?

5. אני מעוניין בכונן פנימי למחשב, בגודל של 500GB. קראתי את הסטיקי וראיתי שהכוננים המומלצים בגודל זה הינם הST3500418AS והST3500410AS, כשה410 אמור להיות שקט יותר. חיפשתי בחניות מחשבים, ה418 כמובן נפוץ יותר ומצאתי אותו במחיר זול מאוד של 240 שקל בKSP. את ה410 מצאתי ב295 שקל בפנדס. 1. ההמלצה עדיין בתוקף? כי היא ניתנה לפני חצי שנה. 2. ההבדל במחיר הוא 55 שקלים, שווה להשקיע בשביל ה410? 3. לא כדאי לקנות היום כונן עם 32MB באפר? למשל זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8278 4.בנוסף הלוח שלי תומך בSATA1, ממה שאני יודע לא תהיה לו בעיה להפעיל את הכוננים הנ"ל, נכון? תודה.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by yotep,

שלום, ברשותי כונן נייד 250GB של IOMEGA אשר במחשבים מסויימים לא מזוהה כלל מה יכולה להיות הבעייה?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by core_i7,

האם האלטרנטיבה היחידה למחירי ההפקר בארץ היא להזמין מחו"ל?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  8. מה זה משנה אם יש sata 1 או sata2 ? גם ככה ההרד דיסק החלק הפיזי לא יכול לפעול במהירויות האלה ולהעביר באמת 3 גיגה בשניה או 1 וחצי גיגה בשניה ובכלל הכוונה ב3 גיגה בסטה 2 זה 3 גיגה ביט או 3 גיגה בייט? 3000 מגה הכוונה בשנייה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני מעדיף שיהיה מהיר כמה שיותר אבל שלא בגלל זה יעלה לי פי כמה וגם אני עוד יותר מעדיף שיהיה אפשר לעבוד עליו ולהתקין עליו .ושכל זה לא יהיה יקר ביותר מ100 ש"ח מהרגיל חשוב לי אחריות מעל שנתיים ודסיק קשיח אמין .כי אני שם שם חומר חשוב חשוב לי גם שהוא יהיה כמה שיותר קטן {אם יש משהו ממש קטן והוא עולה מממש יותר יקר אף בחריגה,אשמח לשמוע עליו} בכל שאר דברים אני כבר לא מבין

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by ShOw-Time,

יש לי כרגע על הלוח אם 2 חיבורי SATA בלבד על אחד מהם מחובר צורב, ועל השני מחובר הארדיסק קטן של 80 גיגה ועכשיו אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק, יש אפשרות לקנות מפצל או משהו בסגנון על מנת שאני אוכל לחבר עוד כוננים של SATA?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  11. אורח
    Started by אורח,

יש לי הארד דיסק של SAMSUNG F1 והבעיה היא שלפעמים הוא עושה רעשים של קריאה, לא רעשים כאלה של הדיסק נדפק או משו אלא רעשים של כאילו הוא עובד וקורא. בהתחלה חשבתי שהדיסק נדפק אז החלפתי אותו לאחד חדש וגם הוא עושה את אותם רעשים, אולי זה נורמאלי? והוא פשוט מרעיש? יש לי עוד דיסק אחד חיצוני של MAXTOR והוא עושה רעשים של קריאה רק כשאני פותח קבצים שנמצאים עליו, ועל הSAMSUNG נמצא וינדוס 7 יכול להיות בגלל זה יש יותר רעשים בתדירות גבוהה יותר? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by masterohad,

אני הולך לקנות עכשיו הארד דיסק... עכשיו השימושים שלי הם רק סרטי HD למלות אותו http://www.skypc.co.il/pl_product~ST310005FDA2E1~7~0.htm האם זה עונה לדרישות שלי הקצבתי גג 550 שקל

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  13. Started by linkinuser,

יש לי דיסק און קי 8 ג'יגה הקרוזר של סאן דיסק ויש לי איתו בעייה מוזרה שבעבר הייתה קורה לפעמים ועכשיו כל פעם... יש מצבים שהוא פשוט לא מוכן למחוק קבצים ישנים , הוא מראה לי שהוא מוחק אותם והכל סבבה ואיך שאני בא להעתיק קבצים חדשים הקבצים שמחקתי מופיעים מחדש כאילו לא קרה כלום. בנוסף אי אפשר לבצע לו הוצאת חומרה בטוחה משום מה הוא לא נותן תמיד מעלה הודעה של לא ניתן כעת נסה מאוחר יותר... מה הבעייה פה הדיסק און קי או החיבורי USB שלי שמישו יתן לי תשובה לבעייה המעצבנת הזו בבקשה...?? בנוסף כבר עשיתי לו פורמט איזה 5 פעמים כי זו הדרך היחידה למחוק אותו אבל זה לא הכי נוח כל פעם להעתיק מחדש את כל הקבצים במקום פשוט להוסיף על הקיימים... אם הבעייה היא בUSB אשמח לשמוע באיזה דרך אוכל לסדר את זה

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  14. Started by roeesnir,

האם זה אפשרי? אפילו בקטן, האם אפשר לצרוב ל-2 צורבים במקביל? אם כן - באיזה תוכנה? או שצריך חומרה מיוחדת?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by talsa,

יש לי 2 כוננים ראו מפרט בצד הכונן הנוכחי שלי הוא ה320 וקניתי את הטרה אתמול מה המערך האופטמלי לכוננים ? האם כדאי לבצע רייד 0?כמה זה משפיע על הביצועים (אשמח להסבר קצר איך זה משפיע) האם יש אפשרות להתקין את הWIN 7 ULT X64 על הכונן של הטרה ואז להעביר את כל התוכנות והמשחקים שמותקנים בויסטה X64 לכונן הזה עם הWIN 7 ?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by avive2004,

קניתי הארד דיסק 320 חדש לעסק המחשב שם ישן אז נאלצתי לקנות דיסק עם חיבור של IDE אני מצליח לחבר אותו הכל טוב ויפה אבל הוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי" שאני נכנס למאפייני חומרה החומרה נמצאת אבל רשום "דיסק לא מאותחל" איך אני מאתחל אותו במצב כזה? אני לא רוצה להתקין עליו וינדוס זה דיסק גיבוי נטו תודה רבה לכם

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by gal555,

קיבלתי במתנה DISK ON Key 512GB חדש וכשחיברתי אותו למחשב ראיתי שהוא FAT אז אתחלתי אותו בNTFS אבל בטעות כיביתי את המחשב ועכשיו כשאני מנסה לאתחל אותו שוב זה לא מצליח ואני גם לא יכול להיכנס אליו מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. שלום קניתי מחשב חדש עם ווינדוס 7 וברצוני להעביר מהמחשב הישן את המידע למחשב החדש, כיצד אני יכול לעשות זאת? לעוזרים, תודה מראש. אני מקווה שאני בפורום הנכון...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shainov,

שלום רב, ברצוני לרכוש HDD לנייד מסוג DELL 1525 במהירות 7200..במקום ה5400 שכרגע מותקן שם. קודם כל רציתי לדעת לגבי הבדלים בביצועים אם שווה את תוספת הכסף? דבר שני רציתי לדעת לגבי דגמים מומלצים וחנויות באיזור המרכז? תודה לעונים??

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by Judas Iscariot,

וכן - קראתי את הסטיקי מומלצים - הוא בדיוק מה שחיפשתי - ועל כך תודה ועכשיו לשאלה - אני רוצה לרכוש את HD103SJ ובKSP מציעים למכירה את הדגם אשר לו הם קוראים כך: ‏1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ/UJ‎ אני מניח שזה אומר שזה או SJ או UJ. אני חייב לומר שלא הבנתי כ"כ מה ההבדל בין הSJ לUJ - משהו בפלטות. בפירוט על המוצר באתר של KSP כתוב שהמודל הוא: Spinpoint F1 HD103SJ שזה בכלל מבלבל, כי לפי הסטיקי הבנתי שה-SJ הוא F3 וה-UJ הוא F1... אז מה זה מה ומה ההבדל ביניהם בכלל? הושיעני! תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by oh-da,

שלום! ברשותי נייד toshiba a300-1nd יש בו מקום ל 2 כוננים קשיחים, כאשר הוא מאוייש כעת ע"י כונן יחיד בעל 320ג'יגה, והייתי מעוניין בכונן נוסף, בגודל זהה. התקציב לא מוגבל. השאלה שלי היא א. המלצות ודעות על כונן שיתאים ל'דרישות' ב. המחשב עדיין באחריות, האם התקנת כונן נוסף באופן עצמאי תפגע באופן כלשהו באחריות? בסה"כ כיסוי פלסטיק עם בורג 1 על חלל הכונן, אך אני לא מעוניין לפגוע באחריות. תודה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by ColdRiot,

יש לי Dok של סאנדיסק בנפח של 16 GB . ועכשיו נשבר לי החיבור של ה USB ונשאר לי רק הצ'יפ .. ובכל זאת אני לא רוצה לקנות חדש תהייתי אם אני יוכל להלחים את החיבור USB לצ'יפ בלי לגרום נזק ? ואם כן ,אז תוכלו להמליץ לי על חנות תיקונים בצפון ?(זולה כמובן :-\)

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  23. הדיסק קשיח שלי משמיע רעש מאוד חזק, למה זה קורה ? ואיך אפשר לתקן את זה ? תודה. עריכה: זה לא אמור להיות ככה. כי לפני חודש הוא היה שקט

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. רציתי לכתוב תגובה באשכול "מאגר תוצאות של ביצועי DOK..." אבל רציתי קודם לשאול שאלה. במאפיינים של ההחסן הנייד שלי יש טבלר "מדיניויות" ובו אפשר לבחור בין שתי אפשרויות "הסרה מהירה" או "ביצועים מיטביים". השאלה, אם אני מסמן "ביצועים מיטביים", הקריאה והכתיבה להחסן תהיינה יותר מהירות? דרך אגב, מה הראשי תיבות DOK? אף פעם לא שמעתי ביטוי כזה.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  25. Started by jiddisch,

יש לי שני דיסקים קשיחים, אחד מדגם ST3500418AS והשני מדגם WD5000AADS. אני משתמש בטכנולוגית RAID-0 SATA לצורך שיפור ביצועים. מקריאה באינטרנט הבנתי שה-WD מהסדרה הירוקה מאוד איטי, לכן אני מתלבט לקנות עוד ST ולהשבית את ה-WD. רציתי לשאול האם מדובר בשיפור משמעותי וניכר לעין? ודרך אגב אני ישמח אם מישהו יסביר לי מה ההבדל בין הירוקים לכחולים?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.