עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by NoobSAviv,

אז ככה בהמחשב שלי יש לי 4 דיסקים קשיחים: אחד של 1tb מחובר ישירות למחשב עוד אחד של 150 גיגה (ישן)מחובר ישירות למחשב (עם חשמל של הלוח הכוונה) עוד אחד 232 גיגה מחובר למחשב ישירות עוד אחד חיצוני של 1tb . הבעיה היא שהבאתי עוד אחד בנוסף לכל של 1tb חיצוני..ברגע שאני מחבר אותו הנורה שלו נדלקת והמחשב מזהה אותו..אבל הוא לא נמצא ברשימת הכוננים..מה שכן..שאני מנתק את כל הכוננים החיצוניים אחד אחד הם עולים בנפרד..חבר שלי אמר לי כנראה זה יכול להיות בספק..או בלוח..אשמח לעצות אני עובד עצות..תודה אביב !! מה שכן נסיתי לבדוק את עניין האות של הכונן..הוא לא מופיע בכלל..ד"א מדובר בדיסק קשיח חדש מהניילון..וכמו שאמרתי בנפרד הם עולים אבל לא ביחד \:..יש מצב שזה איזשהי מגבלה או עומס?? תודה !!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מתחת לכונן יש לי סוויצ'ים כאלה (מטגים) יש לי 8 ברצף (כאלה קטנים) siemens זה כתוב על הסוויצ'ים מה זה עושה? למישהו יש מושג? נ.ב זה כונן ישן יחסית מצאתי אותו במשרד של אבא שלי ואני מעוניין להישתמש בו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, ברשותי הארדיסק המשמש לאכסון תמונות וסרטים, ללא תוכנות וללא משחקים. האם ישנה מניעה כלשהי למלא אותו עד הסוף? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, ברשותי WD My Book Home Edition 1TB, המחובר באמצעות כבל eSATA. בכל פעם שאני צריך להשתמש בו אני מפעיל את המחשב מחדש על מנת שמערכת ההפעלה תזהה אותו. חיבור הכונן למחשב תוך כדי שימוש בווינדוס לא נותן כלום, וגם בניהול דיסקים, לאחר סריקה מחדש של הכוננים לא מופיע דבר. יש דרך כלשהי לזהות את הכונן מבלי להפעיל מחדש את המערכת? תודה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by AdiD,

יש לי במחשב 300GB, אני רוצה להגדיל את המקום, האם אני יכול להוסף כונן עם זכרון נוסף או שאני צריך להחליף את מה שיש עכשיו, ואם אפשר להוסיף אז האם זה צריך להיות אותה חברה כמו שיש עכשיו? יש לי של חברת Western Digital , ולוח אם של גיגבייט P35-DS3L

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by aviboots,

אני מעוניין להתקין על המחשב (שאקנה בקרוב) שתי מערכות הפעלה VISTA ו- LINUX עבור לינוקס את אקנה דיסק נפרד. השאלה היא עבור WINDOWS האם כדאי לרכוש 2 דיסקים אחד קטן יחסית למערכת ההפעלה ותוכנות שונות והשני גדול יותר למידע? (כלומר 3 דיסקים סך הכל) או לחלק דיסק גדול נניח 500GB לשתי מחיצות אחד למערכת ההפעלה ותוכנות שונות ואחד למידע? או שכדאי לייצר מחיצה עבור מערכת ההפעלה בלבד? איזו קומבינציה תיתן לי ביצועים טובים יותר? האם רצוי שמערכת ההפעלה תשב לבד בדיסק משלה? ואם כן אז אפשר לחלק דיסק לשלושה חלקים, מערכת הפעלה, תוכנות ומידע. האם ביצועי המערכת יהיו חלשים יותר אם המידע ישב בדיסק ניפרד? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מה זה בדיוק ומה זה עושה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Guardian Spirit,

האם לדעתכם רכישת צורב דיסקים של BlueRay שווה את ההשקעה לצורך גיבויים מאסיביים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Zinger777,

היי, אין לי מושג איך לתאר את זה.. אבל מה זה הפלסטיק השחור שיש לפני המחבר מיני USB שיש פה: http://www.kombinator.co.il/uploaded_files/users_profile/370.fuji_12pin_cable.jpg לשם מה הוא נועד?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Satlan,

שלום העלתי SS מתוך enhancemyse7en תחת ההארד דיסק הראשי שלי.. והמצב די מדאיג. מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by EliranB,

ברצוני לקנות את הכבל הנ"ל בשביל לחבר 2 צורבים הנ"ל Nec 3540A x16 Dual x8 LITEON CDRW 52x32x52 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_630_1346&products_id=7909 האם הכבל יתאים לחיבור הכוננים אלה ? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מחפש דיסק שיהיה בביצועים טובים ומהירים, וגם שקט מאד ללא זמזום מעיק כלשהו. השימוש הוא ביתי, הרבה גלישה ומוזיקה בעיקר. אשמח מאד להמלצות של כולם נאמר לי שסיגייט שקט מאד- אך לא מכיר אותו ולא את ביצועיו. לכן מעדיף לשאול פה בכלל על כל המותגים הטובים שידועים שעונים על דרישות אלה ,מנסיונכם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. התקנתי SSD על המחשב בגודל 128GB. הדיסק הקשיח בגודל 500GB מחולק למחיצת מערכת ההפעלה © של חלונות 7 בגודל 250GB מתוכם 55GB תפוסים, ומחיצה נוספת (E) שבה כ170GB תפוסים. אני רוצה לעשות CLONING של מחיצת C בלבד אל הSSD. איזה כלי מומלץ להשתמש שיעשה את מה שאני רוצה ? (בבקשה לא להמליץ לי על התקנת חלונות מחדש. לא מעוניין באופצייה הזאת)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by THE FOX,

הקריאת SMART מראה נתונים מרתיעים..ולא הגיוניים כי רק היום נקנה.. האם זו בעיה מוכרת עם הקשיחים של סגייט? מישהו נתקל בתופעה זו? על פי ווקפדיה זה נפוץ בכוננים הקשיחים של סגייט..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by hagai-,

ואם כן, היכן ניתן להשיג באינטרנט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האם יש דרך לחבל בדיסק קשיח כאשר יש לי גישה מלאה אליו, בלי שהיצרן יגלה שישנה חבלה במתכוון, כדי שהאחריות עדיין תישאר תקפה... תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המחיר(כולל המשלוח) נראים טוב בעיניי, מה דעתכם על הכונן עצמו? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 הוא מתאים לי הן מבחינת חיבור הUSB2 והן מבחינת הגודל והצורך במתח חיצוני, השאלה היחידה היא האם הכונן, אמין ואיכותי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קניתי wd elements 1.5tb. התקנתי, בדקתי, הכל בסדר. כשאני בא לכבות את המחשב בלילה, אני מגלה שהנורה האחורית של הדיסק מהבהבת ומאירה את כל החדר(זה לא עוזר הרבה שהיא בחלק האחורי, יש השתקפות מהקיר). מובן שאי אפשר לישון ככה, אז ניתקתי אותו מהחשמל. שתי אופציות עולות לי בראש: 1) המהנדסים של WD מפגרים(אפשרי בהחלט) 2) משהו לא תקין(לא סביר לדעתי) אני יודע שמדובר בכונן נפוץ מאד. מישהו נתקל בזה, יודע האם זה נורמלי, וחשוב מכך: האם יש דרך לכבות את זה? אולי איזו תוכנה של WD?(לא מצאתי משהו כזה באתר שלהם)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MoshikoY,

שלום לם, אני מחפש לרכוש 2 כונני SSD לצרכים הבאים יש לי מחשב נייד LENOVO T61 וחשבתי לשדרג אותו בכונן SSD מפנק אשמח לקבל/לשמוע את עצותיכם לגבי כונן טוב ואיכותי לנייד בנפח של 64-128 וכונן נוסף בנפח 32GB שאוכל לקחת איתי לכל מקום, עם חיבור USB כמובן (רצוי USB3-במידה וזה לא מקפיץ את החיר בצורה משמעותית) ובנוסף אשמח לקבל המלצה לרכישה של הכוננים בחו"ל כי המחירים בארץ פשוט מטורפים תודה, מושיקו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. נא ראו הערה חשובה בסוף. 1. אשמח להמלצה לדיסק קשיח פנימי בנפח 1 טרה, הדיסק ישמש גם להרצת מערכת הפעלה וגם לגיבוי חומרים (אפצל אותו), כך שאני מניח שעליו להיות במהירות 7,200 RPM, אשמח ללינק המלצה על חברה ודגם ספציפיים. 2. במידה ואחליט לרכוש נפח של שני טרה, האם עדיף לרכוש שתי יחידות של המלצתכם בסעיף הראשון, או דגם אחר של דיסק יחיד בנפח שני טרה? 3. האם פיצול לשני דיסקים מפחית את הסיכון שהדיסק/ים יהרס/ו, מעלה אותו או לא משנה? (היתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא שאם מפצלים לשני דיסקים, ודיסק אחד הולך לעולמו, אפשר עדיין לעבוד עם השני. 4. האם יש יתרון כלכלי משמעותי ברכישה דיסק אחד (2B) לעומד שני דיסקים של 1T? הערה חשובה: מניסיון העבר, על הדיסק/ים שארכוש לכלול לפחות שלוש שנות אחר…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by דובי770,

שלום. אני מחפש dok של 16 ג'יגה. מעדיף שיהיה עשוי מתכת ועמיד יחסית. כמובן שהמהירות היא מאוד חשובה. תקציב, לא קריטי באיזור 50-100 ש''ח. אני לא מכיר את השוק אז אשמח להמלצה. עדיפות לרכישה מפלונטר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי מצגת פיירפוינט בעזרתה כמה מרצים שלי מעבירים הדרכות. אני פוחד שאחד מהדיסק קון קי שלהם יאבדו והמצגת תיגנב . אני מחפש דרך לעלות את המצגת למקום ברשת דרכו ניתן יהיה לפתוח אותה רק מכותבות IP מוגדרות ללא אפשרות הורדה. מכירים אפשרות כזאת ? אין בעיה שהשירות יהיה בתשלום... תודה מראש ((:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Liran3331,

קובץ של 5-6GB המחשב מחלץ תוך 5-6 דקות, כאילו דקה לכל ג'יגה זה אמור להיות ככה? הבנתי שזה תלוי בהארדיסק... ואם אני עושה פעולות אחרות בזמן החילוץ אז החילוץ נתקע או שהוא מעביר % אחד כל איזה 30 שניות..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. רכשתי עפ"י המלצות בפורום ובמקומות אחרים את הצורב ASUS DRW-2014L1T ושאר המפרט שלי מופיע בפרופיל המשתמש. המחשב עובד עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום 64 ביט בעברית וישנה בעיה עם הצורב בקריאת דיסקים,לוקח לו המון זמן לקרוא דיסקים (DVD או CD)וכשאני אומר המון זמן מדובר על מספר דקות לדיסק בודד כשבזמן הזה כל לחיצה על מקש כלשהו או פעולה כלשהי גורמת לתקיעה של המערכת עד להוצאה של הדיסק . על פניו הכונן אינו תקול ודיסק אחד הוא הצליח לקרוא ,זמן הקריאה לטעמי אינו סביר במערכת כזו חזקה (מפרט בצד),כשבזמן זה כמובן איני מנסה לבצע שום פעולה אחרת שגורמת לעומס. מה יכולה להיות הבעיה והאם למישהו יש ניסיון דומה? קראתי באיזה מקום שהכונן קורא אמנם מעט לאט CD-R אבל לא ברמה כזאת. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by omrit,

שלום, סביר להניח שכבר שאלו את השאלה הזו הרבה פעמים, אך לא מצאתי שום נושא כזה : רציתי לדעת מה ההבדל בין SATA לבין SATA2, ואילו תכונות עיקריות צריכים לבדוק בדיסק לפני שקונים אותו? תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים