עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי HD של חברת Seagate (www.seagate.com), שנשבר \ נפל לו פין אחד בחיבור IDE, ספרתי שהוא ה10 משמאל בשורה הראשונה. הדגם שלו הוא U6 ST340810A, בנפח 40 גיגה. קניתי אותו לפני שנתיים בערך, ומאז החנות שקניתי ממנה נסגרה. עכשיו השאלה שלי היא האם יש לי עדיין אחריות מהחברה (Seagate). לא קיבלתי שום מסמך של אחריות, אבל יש לי את הקבלה אם זה יעזור. אם יש לי אחריות מהחברה עדייו, אז האם יש להם מעבדה בארץ? ואם כן, אז אפשר לקבל כתובת + טלפון? אם אין, אז האם יש מעבדה, שאני יכול לשלוח אותו לשם, ויתקנו אותו במחיר סביר?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Internal,

אני מחפש דיסק און קי חדש של 16GB שיהיה מהיר ,חושב לקחת USB 3 עם תמיכה לאחור . תקציב בערך 150 Patriot Supersonic Boost XT 16GB USB 3.0 זה על מה שחשבתי. האם באמת כדי לקחת את המוצר ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי מצגת פיירפוינט בעזרתה כמה מרצים שלי מעבירים הדרכות. אני פוחד שאחד מהדיסק קון קי שלהם יאבדו והמצגת תיגנב . אני מחפש דרך לעלות את המצגת למקום ברשת דרכו ניתן יהיה לפתוח אותה רק מכותבות IP מוגדרות ללא אפשרות הורדה. מכירים אפשרות כזאת ? אין בעיה שהשירות יהיה בתשלום... תודה מראש ((:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Kitt0s,

http://tweakers.net/nieuws/39419 זה אומנם בגרמנית.... אבל זה 1 TB!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by OmerD13,

שלום לכולם קרתה לי איזו בעיה במחשב ואני צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. אין לי דרך להגיע לסייפמוד ולגבות את הדברים שני רוצה. ראיתי שאני יכול להעביר את הHDd ממחשב אחד למחשב אחר ולהגדיר אותו בתור סלייב. סוג הכונן שברשותי הוא hitachi stardesk 7k160 721616pla380 sata 160 Gb ובגדול הבנתי איך לנתק אותו ולחבר אותו. הבעיה שלי היא שקראתי שצריך להגדיר אותו כסלייב ע״י הג׳אמפרים שנמצאים על הכונן עצמו, אך אני פשוט לא מוצא אותם בשום מקום. אם אני אחבר אותו למחשב השני שבו מותקנת מערכת ההפעלה על כונן אחר, אני אוכל לגבות מהכונן השני את הנתונים? אולי אפשר להגדיר אותו בביוס כסלייב? מה אני צריך לעשות? תודה ושנה טובה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nfch11,

אני מקווה שאני שואל במקום המתאים.פתאום המחשב לא מזהה לי כונן קשיח חיצוני ודיסק או קי ( במחשבים אחרים זה כן מזהה) זה רושם לי unknown usb ולא ניתן למצוא דרייבר או כל אופציה אחרת שניסיתי דרך הניהול. בבקשה לעזרה נתקעתי וזה מאוד חשוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zohar678,

האם צריך לפרמט דיסק קשיח חדש כהכנה לפני התקנה של מערכת הפעלה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mrraz,

במערכת כמו שלי עם הרבה דיסקים ו- 160 ג"ב נפח, ראיתי שתוספת 256 מ"ב זיכרון (לסה"כ של 512) משפיעה באופן דרסטי על הגישה לכוננים ובמיוחד מהרגע שסימנתי ב סיסטם פרופרטיז /אדוונס / סטינגס/ אדוונס, הפניית יותר זיכרון ל- SYSTEM CACHE

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by NoamOpp,

איפה כדאי יותר לאחסן קבצים משחקים וכו, על הSSD או הכונן הקשיח הפשוט (לא יודע איך קוראים לו). הכוננים של פעם המוכרים.. והאם יש הבדל באופן שבו המשחק ירוץ אם מאחסנים אותו על הSSD או הכונן הקשיח?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. סדרת BX500 התקציבית של מיקרון הוצגה רשמית - ותחל להימכר בימים הקרובים במחיר שכבר נמוך יותר מהערך המומלץ הנקוב לכתבה

11. שלום לכולם! לפני כשבוע ניסיתי לצרוב כמה שירים על דיסק, אך משום מה, כמה שניות לאחר תחילת הצריבה, אני מקבל הודעת שגיאה. ניסיתי להחליף דיסק, לשנות את סוג הצריבה, אולם אף לא אחד מהשניים עזר. לכן, אני מניח שהצורב לא תקין ואני מבקש את עזרכתם. אני מחפש צורב DVD במחיר של עד 200 ש"ח, כאשר מה שהכי חשוב זה האמינות של הצורב. יש המלצות? נ.ב. האם יש עדיפות לצורב עם יציאת IDE או SATA? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קניתי בדיוק עכשיו 500GB נוסף של WD SATA2 יש לי כבר אחד של 200 גיגה מחובר במחשב, עם 2 כבלים אחד שחור כנראה לספק.. ואחד צהוב. עכשיו אני פותח את השקית של הכונן החדש ורואה שאין לי כבלים לחבר אותו... ראיתי בחיבורים במארז עוד כבל דומה לשל הקיים (השחור), אבל את הצהוב אין לי... איזה כבל זה צריך לקנות אותו? או שלא צריך אותו בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by itaysp,

שלום אני רוצה לקנות לעצמי דיסק און קיי.. נמאס לי להעביר קבצים דרך המייל או דרך הנגן MP3 שלי שצריך להביא את הקבל USB בשביל לחבר אותו... הדרישות שלי: קטן, אמין, לא שביר ובנפל של ג'יגה עד 2. המחיר: עד 300 שקלים חדשים. ראיתי שיש הרבה חברות.. אבל אני לא מכיר את התחום הזה טוב ואולי זה כמו בזיכרונות של מצלמות שבסוף את את הזיכרונות מייצרות חברה אחת או 2 ולכן ההפרש במחיר לא שווה. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. רציתי לקנות הארדיסק 2TB, והמועמד הראשון הוא כמובן ההארדיסק הזה, אבל הוא 5400 ולא 7200... ובכלל, עד כמה טוב הכונן הזה והאם יש אפשרויות יותר טובות? האם יש דיסקים של 2TB שהם 7200?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dbx22,

יש לי בעיה בצורב דיוידי הזה. הוא כבר לא קורא דיסקים דיוידי שהוא צרב. שאלתי פה בעבר ואמרו לי שזו בעיה ידועה ויש אותה להרבה אנשים. אז מה שאני רוצה לשאול זה אם צריבת עדכון קושחה אחד מאלה יעזור? http://liggydee.cdfreaks.com/page/3540/

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. המחיר(כולל המשלוח) נראים טוב בעיניי, מה דעתכם על הכונן עצמו? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 הוא מתאים לי הן מבחינת חיבור הUSB2 והן מבחינת הגודל והצורך במתח חיצוני, השאלה היחידה היא האם הכונן, אמין ואיכותי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by AxeOr,

מצאתי בחצר אצלנו איזה מחשב ישן וזרוק , שמתי לב שהקשיח הוא WD GREEN 1TB . המחשב מלא אבק וישב בחצר פתוח [ בלי דלת המארז] . ניקיתי קצת את הכונן ולקחתי אותו ואת הRAM. לגבי הקשיח , אם אני אחבר אותו למחשב שלי , יכול להיגרם נזק כלשהו ? אם הוא לא תקין או משהו כזה. לגבי הראם , זאת התמונה שלו , האם הוא מתאים למערכת שלי וכמה GB כל סטיק כזה ? עכשיו יש לי 2 של 4GB , DDR3 1600MHZ.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אני לא מוצא את הקבלה עבור הדיסק או אזכור של הקנייה במייל. לפי הבדיקה באתר של סיגייט (שרכשה כזכור את חטיבת הדיסקים הקשיחים מסמסונג), הדיסק שלי באחריות עד יולי 2013. השאלה היא איך אוכל להחליף אותו אם אני לא זוכר באיזו חנות קניתי אותו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by hz707,

יש כל מיני מתאמים זולים כאלו בעיקר ב DX/ האם למישהו יש נסיון עם מתאמים כאלו. אני מתכוון לחבר דיסק אחד בלבד עם מערכת ההפעלה כך שזה חייב להיות אמין ב100 אחוז.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by דובי770,

שלום. אני מחפש dok של 16 ג'יגה. מעדיף שיהיה עשוי מתכת ועמיד יחסית. כמובן שהמהירות היא מאוד חשובה. תקציב, לא קריטי באיזור 50-100 ש''ח. אני לא מכיר את השוק אז אשמח להמלצה. עדיפות לרכישה מפלונטר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by LI,

מדובר ב- DVDRW LG GSA 4163B. התקנתי אותו היום, צרבתי כמה דיסקים של שירים, הכל הלך נהדר. ואז ניסיתי לצרוב VCD והוא נתקע תמיד אחרי 2 שניות בערך (בערך ב-40% של שלב ה-analysing). קראתי בפורומים פה על עדכון קושחה (FW?), מאיפה ניתן להוריד את זה? תודה רבה רבה רבה מראש ;D

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. איזה יותר טוב סיגייט או סמסונג מבחינת הכל??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Liran3331,

קובץ של 5-6GB המחשב מחלץ תוך 5-6 דקות, כאילו דקה לכל ג'יגה זה אמור להיות ככה? הבנתי שזה תלוי בהארדיסק... ואם אני עושה פעולות אחרות בזמן החילוץ אז החילוץ נתקע או שהוא מעביר % אחד כל איזה 30 שניות..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הבוס של יצרנית בקרי ה-SSD הצנועה Phison מציג חזון מרחיק לכת בו כונני SSD בנפחי 128GB ו-256GB יחליפו את הכוננים המכאניים במחשבים ניידים באופן סופי - בתוך שנה או שנתיים מהיום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%91%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%9a-%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%94/

25. היי לכולם אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני בנפח של 250-320GB. ראיתי שלחברת WD יש כוננים חיצונים מ-2 סדרות. סדרה אחת: MY BOOK ESSENTUAL סדרה שנייה: MY BOOK PREMIUM מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין 2 הסדרות?<מבחינת מחיר הפריום עולה יותר יקר בעוד 150 ש"ח בערך> שאלה נוספת:הבנתי שיש בחלק מהכוננים כפתור ללחיצת גיבוי?מישהו יכול להסביר לי מה זה?האם זה הכרחי?<פשוט הבנתי של-WD אין את זה> בתודה מראש שי נ.ב- יש לי את הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=148&model=539&modelmenu=2 איזה הארד דיסק חיצוני הכי יתאים לו? בין 250-320GB ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים