אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני שקט, איכותי, 1-2TB ובמחיר יחסית נמוך. מישהו יכול להמליץ לי על דיסק קשיח שיתאים לי? לא יודע אם זה חשוב אבל השימוש שלי בדיסק הקשיח יהיה כשטח איחסון לסטרימר שלי, הוא יהיה מחובר לסטרימר שמחובר לטלוויזיה ויפתח והתכבה בכל פתיחה וסגירה של הטלוויזיה מה שלדעתי הרס לי את הקודם אז צריך אחד שלא התקלקל מהר ושיהיה איכותי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש כל מיני מתאמים זולים כאלו בעיקר ב DX/ האם למישהו יש נסיון עם מתאמים כאלו. אני מתכוון לחבר דיסק אחד בלבד עם מערכת ההפעלה כך שזה חייב להיות אמין ב100 אחוז.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
הי יש לי אפשרות להשיג SSD של אינטל מסדרה 600P עם חיבור M.2 באותו מחיר כמו SSD של סמסונג EVO 750 , הלוח שלי תומך בשני החיבורים הללו ומדובר בנפח של 256 GIGA בשניהם השאלה מה עדיף
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות הארדיסק של סביבות 500GB, ולחבר אותו לראוטר בבית. השימוש שלו יהיה בעיקר גיבויים, ואחסון סרטים וכולי. הוא יהיה נייח רוב הזמן במקום מוגן, ינויד מחוץ לבית לעתים נדירות. השאלות שלי הם בעיקר בתחום התצורה שלו, מה מומלץ לי לקנות: חיצוני או פנימי? בעקרון נשמע כאילו חיצוני, אבל האמת שאני נוטה לכיוון פנימי + קופסא כזו שתאחסן אותו עם החיבורים המתאימים. הוא יהיה יותר זול, ובעיקר יותר פרקטי אם ארצה אולי לשלב אותו בהתקנים אחרים בעתיד. 2.5" או 3.5"? בהנחה שקניתי פנימי. ממשק חיבור? אני לא ממש עוקס בתחום הזה, מה נחשב ממשק החיבור הכי מתאים לי? אשמח גם להמלצות לדגמים ספציפיים. תודה, איתי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה יותר טוב סיגייט או סמסונג מבחינת הכל??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כונן חיצוני בגודל 2.5 אינטצ' שיהיה 250-320 ג'יגה. הכי חשוב שיהיה מהיר במיוחד בהעברה של קבצים גדולים מהמחשב לכונן כלומר שמהירות הכתיבה תהיה גבוהה. מה בערך תהיה מהירות הכתיבה של הכונן ? התקציב הוא כ-300 ש"ח אם אפשר בפחות אז פחות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה אחרי שפירמטתי אתמול הכונן מקבל 7.6(מהנסיון שלי במחשבים שונים כונן קשיח לא מקבל יותר מ5.9) צירפתי גם בדיקה בHDTUNE, נראה נורמלי. נראה לכם כמו באג במערכת הדירוג? עוד מישהו נתקל בתופעה? (המפרט בחתימה) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן קניה של מחשב חדש בסביבות 10K לא כולל מסך וציוד נלווה. (לא מחפש לחסוך בתקציב). זה המפרט: (חסרים כוננים לאחסון) מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen RYZEN 9 3900X AM4 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪ 2280 קירור למעבדים: Corsair Hydro H115i RGB PLATINUM 280mm Liquid CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 676 לוחות אם: Gigabyte X570 AORUS ULTRA כמות: 1 - מחיר: ₪ 1432 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 VENGEANCE RGB CMR16GX4M2C3000C15 כמות: 2 - מחיר: ₪ 948 מארזים: Corsair Obsidian 500D RGB Premium TG Mid-Tower Case כמות:…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות רייד 0 במחשב שלי יש לי כבר שני כוננים זהים השאלה שלי היא על זה גודל לפרמט את הסקטורים? הבנתי ש128KB זה לעבודה עם קבצים גדולים השימוש הדיסקים האלה יהיה למערכת ההפעלה ותוכנות אשמח לעצה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרון נייד של WD 750GB והוא הועבר מFAT לNTFS. רציתי להחזיר אותו לFAT אז ניסיתי להשתמש בתוכנה בשם Aomei NTFS to FAT32 Converterהתוכנה עשתה לי מכל ה750GB עכשיו רק 7.59GB איך אני מחזיר את זה למצב שהיה קודם?או אפילו לFAT אבל באותו הנפח?תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש באתרי קניות כמו ווינט שופס, ואללה שופס וכל מיני כאלה מחירים טובים של דיסקים במסגרת מכירות קבוצתיות, מרכזים וכל מיני. בדר"כ אני קונה מאייבורי או KSP כי כבר קרה שקניתי דיסק שהסתבר כתקול והחליפו לי. השאלה שלי אם באתרים האלה כמו שציינתי גם יש דרך לקבל אחריות כזאת של החלפה או החזר כספי במקרה שהדיסק תקול ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי ראיתי ב EBAY את הכונן הזה ורציתי לשאול אם יש דרך לחבר אותו למחשב כדי שישמש כנגן HD. http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-XBOX-360-HD-DVD-ROM-DRIVE-TOSHIBA-SD-S802A_W0QQitemZ250105339532QQihZ015QQcategoryZ122517QQrdZ1QQcmdZViewItem אני מבין שהוא בא בלי פאנל ואני לא רואה איזה חיבור יש לו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי צורב חדש LG H62N SATA עכשיו חיברתי אותו ללוח לחיבור הSATA איפה שרשום PRI SATA הלוח שלי הוא Asus K8V-SE Deluxe עכשיו הצורב בכלל לא נקלט במערכת, הוא אפילו לא נפתח(אין מתח) ליד החיבור של הSATA בצורב יש חיבור שאין לי מושג מהו, יכולת שזהו חיבור מתח לספק? הכונן קשיח שלי מחובר בחיבור SATA בודד, לידו למטה נמצאים עוד שניים אחרים,PRI SATA ,SEC SATA יכול להיות שאני צריך להחליף בין החיבורים? יכול להיות שבכלל הצורב לא נתמך בלוח שלי? חייב תשובה דחוף, תודה מראש!.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע ניסיתי לצרוב כמה שירים על דיסק, אך משום מה, כמה שניות לאחר תחילת הצריבה, אני מקבל הודעת שגיאה. ניסיתי להחליף דיסק, לשנות את סוג הצריבה, אולם אף לא אחד מהשניים עזר. לכן, אני מניח שהצורב לא תקין ואני מבקש את עזרכתם. אני מחפש צורב DVD במחיר של עד 200 ש"ח, כאשר מה שהכי חשוב זה האמינות של הצורב. יש המלצות? נ.ב. האם יש עדיפות לצורב עם יציאת IDE או SATA? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דיסק נייד רצוי בגודל 1TB שלא דורש חשמל חיצוני כדי לאחסן בו קבצי מוזיקה בפורמט FLAC. חיבור למחשב באמצעות USB. מה הייתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי ACER נייד מסוג TRAVELMATE 290. הוא בן 6-7 אבל עובד מצויין. הבעייה היחידה היא שהדיסק רק 30 גיגה. אני רוצה להחליף אותו למשהו יותר גדול. 1. האם כל דיסק קשיח של נייד יתאים? 2. אם לא - איך אני יודע מה כן יתאים? 3. מחפש המלצה למקום זול לקנות בו את הדיסק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון הרהרתי לי לגבי DoK כי הדיסקטים האלה כבר משגעים אותי. חשבתי שזה יהיה די בזבוז לקנות סתם דיסק און קי רגיל וחשבתי ללכת על אחד שמנגן mp3 (ז"א יש חיבור לאוזניות וממשק של נגן ממוצע) ובנוסף לכך יהיה לו פין USB (לא כבל). יש חיה כזו? מספיק משהו בינוני 1GB אפשרי אולי גם משהו שתומך ב-U3 עם אפשרות התקנה מחדש והסרה... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם בעזרת זה ניתן לחבר כמה הרדיסקים לכונן אחד גדול? אפשר הסבר ב 2 מילים למה הדבר הזה מיועד ובאיזה מקרים הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחיר(כולל המשלוח) נראים טוב בעיניי, מה דעתכם על הכונן עצמו? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 הוא מתאים לי הן מבחינת חיבור הUSB2 והן מבחינת הגודל והצורך במתח חיצוני, השאלה היחידה היא האם הכונן, אמין ואיכותי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעשור האחרון השאלה עלתה שוב ושוב. בעקבות שיפור עצום בביצועי המעבדים והמעבר לריבוי ליבות (והמערכת בכלל) ומכיוון שגורם ההרדיסק כצוואר בקבוק הולך ומחמיר משנה לשנה. עולה השאלה, האם כתיבה וקריאה ל/מכונן מכווץ תחסוך זמן המתנה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב לוח אם אסרוק z370pro4 במחשב יש לי 2 כוננים ssd 250 gb אני רוצה להוסיף כוננן נוסף, השאלה האם אני יכול להוסיף עוד כונן Crucial MX500 CT1000MX500SSD1 1TB SSD SATA II כמה כוננים אני יכול להכניס בלוח הזה ? Storage - 6 x SATA3 6.0 Gb/s Connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, Intel® Rapid Storage Technology 15), NCQ, AHCI and Hot Plug* - 2 x Ultra M.2 Sockets (M2_1 and M2_2), supports M Key type 2230/2242/2260/2280 M.2 SATA3 6.0 Gb/s module a Storage - 6 x SATA3 6.0 Gb/s Connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, Intel® Rapid Storage Technology 15), NCQ, AHCI and Hot Plu…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הזמנתי את ההארד דיסק הבא: Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD. כאשר אני יקבל אותו, אני אמור לעשות לו FDISK ולאחריו FORMAT. נאמר לי שדוס יזהה את הדיסק רק בתור 10 ג'יגה או משהו כזה. האם לאחר התקנת מערכת ההפעלה, אני אראה את מלוא הנפח שלו? זה משנה איזה מערכת הפעלה (98 או XP) אני יתקין?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי בחצר אצלנו איזה מחשב ישן וזרוק , שמתי לב שהקשיח הוא WD GREEN 1TB . המחשב מלא אבק וישב בחצר פתוח [ בלי דלת המארז] . ניקיתי קצת את הכונן ולקחתי אותו ואת הRAM. לגבי הקשיח , אם אני אחבר אותו למחשב שלי , יכול להיגרם נזק כלשהו ? אם הוא לא תקין או משהו כזה. לגבי הראם , זאת התמונה שלו , האם הוא מתאים למערכת שלי וכמה GB כל סטיק כזה ? עכשיו יש לי 2 של 4GB , DDR3 1600MHZ.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שניסחתי נכון, אני אפרט, האם יש הבדל משמעותי בין אם יש לי הארד דיסק 1 מחולק נגיד ל 2 כוננים אחד 20GB והשאר נגיד 180GB ה20GB לווינדוס ה 180GB לשאר. לבין אם יש לי הארד דיסק אחד לווינדוס נגיד 40GB ואחד לשאר 200GB ? תודה. [אני שואל כי יש לי עכשיו הארד דיסק אחד מחולק ל-2, ושמתי לב שעכשיו כשאני מוריד על מהירויות גבוהות ובאותו זמן סתם מחפש משהו במחשב, עושה פעילויות כמו חיפוש במסד נתונים, אז המחשב ממש ממש ממש איטי, והמנורה של ההארד דיסק על המארז דולקת כמו מטורפת, האם זה בגלל שיש לי הארד 1?] תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-