עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת כמה זמן לוקח לי לצרוב עם צורב כזה NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 דסק רגיל ודיסק של DVD וגם רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בנרו 6 או שאני צריך תוכנה מיוחד לצורב DVD

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gshhar,

ומה זה בכלל Firmware? אגב לי יש לייטאון 52X32X52

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Mandheling,

יש ב-DX כמה כוננים שלהם במחירים מאוד נמוכים: 32GB ב-200 ש"ח 64GB ב-340 ש"ח 60GB ב-440 ש"ח המחיר של השניים הראשונים כמובן יותר מפתה, אבל כנראה שיש סיבה למחיר הגבוה יותר של ה-60GB. מהירות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kfirkb,

שלום לכם, במחשב שלי יש 4 כוננים קשיחים של 500GB כל אחד כאשר הויסטה מותקנת במחיצה של 200GB באחד הכוננים ואין לי במארז מקום לעוד כונן רגיל בגודל 3.5. אני מחפש אפשרות לרכוש כונן פלאש קטן מימדים ומהיר בגודל סביב ה 150GB שבו תיהיה מערכת ההפעלה ושאר ההתקנות וכל ארבעת הכוננים ישמשו לצורך איחסון בלבד. האם יש כיום אלטרנטיבה לכוננן כזה לצורך שיפור הביצועים ובמחיר שפוי יחסית?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. במשך שנה מתקלקל הקונן הקשיח השלישי ומתחיל להיות מוזר. לא התקלקלו לגמרי אבל התחיל לבקש CHDSK ו-BAD SECTOR מדובר על קוננים WD : ראשון היה 250 - פעל כשנה וחצי שני - 640 ופעל כ-3 חודשים השלשי - 640 - םעל כ-7 חודשים המחשב הוא חזק עם חלקים יקרים ויש עוד 2 קוננים נוספים. אני לא יודע אם אני חושב נכון: לוח אם יכול לקלקל את הקוננים? מה עוד יכול להיות כיב-20 שנה שני מששתשמ במחשבים לא היה לי אף פעם בעיה כזאץ

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by kalda01,

אני מחפש דיסק נייד רצוי בגודל 1TB שלא דורש חשמל חיצוני כדי לאחסן בו קבצי מוזיקה בפורמט FLAC. חיבור למחשב באמצעות USB. מה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בעשור האחרון השאלה עלתה שוב ושוב. בעקבות שיפור עצום בביצועי המעבדים והמעבר לריבוי ליבות (והמערכת בכלל) ומכיוון שגורם ההרדיסק כצוואר בקבוק הולך ומחמיר משנה לשנה. עולה השאלה, האם כתיבה וקריאה ל/מכונן מכווץ תחסוך זמן המתנה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אשמח את תתנו את תעדכם על הקשיח הזה- http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=61&subtype=78&model_cd=439&ppmi=1170 מחירו 250 שח. אני יכול להוסיף 40 שח בכדי לקבל 7200RPM רגיל (לא ECO GREEN) או להוסיף 80 שקל ולקבל 640 עם פלטה כפולה. אשמח לשמוע דעות. המחשב הוזמן כבר עם הקשיח הזה אבל עוד לא מוכן. תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by fux,

www.p1000.co.il/hot_sale_produ...sp?g_id=1300665 איך זה? תודה ותתחשבו שהתקציב לא גבוה {בשביל חבר} תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, קניתי samsung ssd evo 120GB והתקנתי עליו מערכת הפעלה נקייה (win7 ent 64 bit) מדדתי לפני ההתקנה עם HDD את זמן עליית המחשב שהיה כדקה, ולאחר ההחלפה ל SSD הזמן התקצר לכ 40 שניות. האם זה זמן סביר? ציפיתי לביצועים יותר טובים. יש לציין שהלוח אם שלי תומך ב SATA2 בלבד, ואם זה משנה משהו אז מעבד הוא INTEL QUAD וזכרון 4G תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ronik56,

לא הבנתי מה זה? זה מוסיף ראם? נפח ל-HDD? אם יש לי 4GB מה-READYBOOST בעצם יש לי עוד 4GB ראם/HDD? אם הוספתי מ-RB נפח אני אוכל לפתוח עוד תוכנות בו זמנית (נגיד שאם יש לי 4GB ראם אני יכול לפתוח 150 תוכנות. אם הוספתי 4GB מה-RB אני אוכל לפתוח עוד 150? כמובן שזו רק דוגמא והמספרים לא רציניים, רק לצורך הדוגמא)? ואם לא- אשמח להסבר מפורט יותר. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. משהו מכיר תוכנה שפועלת תחת מערכת הפעלה שניתן לשחזר איתה???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מה זה בדיוק ומה זה עושה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. רציתי לדעת דבר ראשון אם יש טעם לקנות עכשיו צורב דיוידי עכשיו, או שיש לחכות ולצפות למשו מתוחכם הרבה יותר בזמן הקרוב? ואם לקנות צורב דיוידי, איזה צורב מומלץ ביותר? אם אפשר לתת הסברים למה דווקא צורב מסויים על פני אחר, למשל בין צורב של נק וצורב של LG תודה רבה למי שיוכל לעזור

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Syrex,

שלום לכולם ראיתי בפורום שרבים טענו כי מחירי המדיות של LightScribe יקרים בצורה משמעותית ואינם משתלמים,ואני שואל למה? המחירים נראים (דיי) הוגנים. http://www.pricegrabber.com/search.php?form_keyword=Lightscribe&topcat_id=1

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הבוס של יצרנית בקרי ה-SSD הצנועה Phison מציג חזון מרחיק לכת בו כונני SSD בנפחי 128GB ו-256GB יחליפו את הכוננים המכאניים במחשבים ניידים באופן סופי - בתוך שנה או שנתיים מהיום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%91%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%9a-%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%94/

17. סליחה על הבורות אבל אני חייב לשאול. אם אני קונה מחשב עם צורב DVD אני צריך לקנות גם כונן DVD כדי לראות סרטים,או שהצורב DVD גם מעלה סרטים לצפייה? או בעצם האם עדיף לקנות גם כונן וגם צורב? ושוב סליחה על הבורות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Booooome,

שלום, חדש כאן... יש לי DVD ישן: Graetz AV-290 ולאחרונה קניתי את הצורב: Nec ND-3520A. ה- DVD שלי לא מזהה את ה- DVD+-RW הבאים: Fujifilm DVD+RW, Memorex DVD+RW, Ritek DVD-RW אני מקבל את ההודעה: no disc בכולם. האם מישהו יודע אילו RWים ה- Graetz AV-290 יודע לקרוא? האם שינוי ה- Booktype עבור DVD+RW יכול לעזור? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ויש לי שאלה לגבי הכונן הקשיח. מה ההבדל בין שני הדגמים? WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS WD GP 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AACS אותו מחיר. ההבדל?. והאם יש כוננים יותר מומלצים במחיר של 300+- ושקטים וכמובן 500GB.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by git,

יש לי דיסק חיצוני של seagate, נפח 1T, ולא ברור למה אבל הוא הפסיק להיות מזוהה (נבדק בשני מחשבים שונים). נורית החיווי שלו דולקת, אז הכבל כנראה תקין. גם מרגישים את המנוע עובד. אבל הדיסק בכלל לא מזוהה במערכת ההפעלה, ברמת ה USB. זאת אומרת, המערכת לא טוענת שהדיסק ריק, או נמצב במצב שדורש פירמוט, אלא הוא פשוט לא קיים מבחינת מערכת ההפעלה. נשמע לי שיש בעיית חומרה (זרוע או ראש בדיסק עצמו). מה הייתם עושים כדי לשחזר את הנתונים מהדיסק הזה? פונים למעבדה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by weamir,

קניתי מדיות DVD-RW מקוריים של VERBATIM וכשאני מנסה לעשות ERASE DISC, הוא פשוט נותן לי שגיאה הקשורה לצורב. ניסיתי למחוק מספר מדיות חדשות!!!! הצורב הוא LG 4163B והוא צורב ללא כל בעיה. למישהו יש מושג?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מחקתי בטעות את הכרטיס SD של המצלמה עם המון תמונות,ניסיתי לשחזר עם R-STUDIO והתוכנה לא מוצאת כלום,יש תוכנה אחרת שיכולה לשחזר? או שזה בלתי אפשרי לשחזר כרטיס SD

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by FireStar,

שלום לכולם, הזמנתי את ההארד דיסק הבא: Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD. כאשר אני יקבל אותו, אני אמור לעשות לו FDISK ולאחריו FORMAT. נאמר לי שדוס יזהה את הדיסק רק בתור 10 ג'יגה או משהו כזה. האם לאחר התקנת מערכת ההפעלה, אני אראה את מלוא הנפח שלו? זה משנה איזה מערכת הפעלה (98 או XP) אני יתקין?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Shay Shd Dave,

היי אז ככה הלפטופ שלי (hp pavilion 15 p101nj) כרגע עם hdd של 750 מחולק לשתי מחיצות (תהרגו אותי למה...) והוא די מפוצץ ולא מספיק לי מבחינת אחסון שמעתי שיש אפשרות לוותר על הcd לטובת ssd מה הsdd הכי מומלץ שתומך בsata 3? תקציב בגג 700 בתקווה לפחות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מה החברה שהכי כדאי לי לקנות? silver line, nashua, verbatim וכו'? ואיזה גודל כדאי לי? 700? 800? 900? זה די חשוב לי כי אני צריך לנגן את הדיסקים האלה בהרבה מקומות ואני לא יכול להסתכן בבעיות תמיכה. ועוד שאלה, זה נכון שDVD-R עדיף על DVD+R?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.