אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין דיסקים של DVD+R לבין DVD-R? קניתי 5 דיסקים של virbatim *8 DVD+R ב-40 ש"ח שווה או לא (אם לא תסבירו למה כדי שאני יוכל להחליף)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי HDD של 250 ג'יגה מקסטור, בן כמעט שנה. יש לי 2 מחשבים עם אותו HDD, ואני עובד על אחד קבוע. המחשב השני עם הHDD הזה יושב לידי ומידי פעם אני שומע אותו כאילו עושה BOOT רעש כאילו הוא מאתחל את עצמו. אני לא אוהב את הרעש הזה, זה מבשר רעות. האם יש תוכנה אמינה שיכולה לבדוק תקינות של HDD ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יום עצוב במיוחד לי היום... אחרי 4 חודשים של עבודת מחשב נונ-סטופ, כיביתי את המחשב (השבתה יזומה) ליממה. כשהדלקתי אותו בחזרה, הוא עלה כשורה, אך היה ב-start-up משהו שלא רציתי שיהיה שם. נכנסתי ל-msconfig והורדתי V מהתוכנה הזו, שלא תרוץ לי שוב. msconfig ביקש איתחול וכך עשיתי. פה מתחילה החגיגה: בחזרה המחשב כבר לא עלה, בטענה ש-NTLDR לא נמצא. אוקי, לא פעם ראשונה: הכנסתי דיסק התקנה של חלונות, נכנסתי ל-recovery console והתפלאתי לגלות שיש לי רק הרדיסק אחד (40גיגה ישן) ואת ה-200 גיגה הוא לא רואה. מוזר, ביוס מזהה אותו יופי, טוב, בוא נראה מה יש ל-diskpart להגיד על כך (זה כמו fdisk). ומה אתם יודעים: 194 גיגה של Unpartitioned space! מההה? איך?? למה??? עזבו שהוא היה מחולק ל-3 פר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את המפרט של המחשב תראו בצד. יש לי הארד דיסק IDE של WD שאני רוצה להוסיף בנוסף לזה שיש לי ואני לא מצליח. ההארד דיסק שאני רוצה להוסיף הוא תקין ומפורמט! בהתחלה שמתי אותו על slave והמחשב לא עלה.. ניסיתי גם לשים אותו כמאסטר ולנתק את שלי ואז בכלל לא עלה כי אין עליו מערכת הפעלה. יש מששו שצריך לעשות חוץ מלחבר אותו? חייב עזרה כמה שיותר מהר תודה. תמונות של ההארד דיסק: http://tinypic.com/r/2d6krbb/3
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הארדיסק המשמש לאכסון תמונות וסרטים, ללא תוכנות וללא משחקים. האם ישנה מניעה כלשהי למלא אותו עד הסוף? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי SSD עכשיו אני צריך לדעת כמה דברים: 1. חיברתי את ה SSD למחשב המחשב קרא אותו ומצא , עכשיו ישלי עוד HDD והוא בעל 2 מחיצות [C AND D ] עכשיו אני לא רוצה להפוך את ה SSD לכונן מכיוון שאני רוצה שהוא יהיה C ובו יהיה מותקן הווינדווס וב HDD אני יסיר את המחיצות והוא יהיה D. עכשיו השאלה היא אם אני חייב להגדיר את ה SSD דרך ה WIN או שגם בתהליך הפירמוט אני יכול להגדיר אותו?ואם כן תנו הסבר קצר צר איך אני עושה את זה. עוד שאלה היא באיזה הגדרה להגדיר אותו [ SSD ] ב NTFS? ואיך אני לזה שהווינדווס יותקן על ה SSD?עם אפשר עם הסבר.. תודה רבה לכל הסובלנים שיעזרו לי =]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המון אנשים מתלוננים על אררדיסק שהפסיק לעבוד וכו..מה גורם לכך? מה ההבדל בין שתי הארדיסקים האלה: רק הUSB 3? כי גם ככה אין לי חיבור כזה אז חבל התוספת כסף. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4419 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4905
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://thcx.org/tech-news/intel-and-micron-are-set-to-announce-25nm-chips.html
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בחדר מחשבים, ש30 תלמידים משתמשים באותו כונן רשת. כרגע, כונן Cloud של WD. מיתר לציין שקשה מאוד מאוד לעבוד כך. אני מחפש פיתרון אחר ומהיר. האם יש כזה דבר כונן רשת SSD? אם כן - הוא יתן פיתרון טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, ברצוני לרכוש דיסקים לצריבה ורציתי לדעת איזה דיסקים הכי הכי טובים למוסיקה (CD-R)? ואיזה דיסקים הכי טובים ל-DVD? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדיסקים המומלצים בשרשור הנעוץ למעלה מתייחסים בעיקר למהירות הכונן. אני מחפש המלצות על כונן שמיועד לאחסון של תמונות שאני מצלם והעיבודים שלהן - מה שחשוב לי הוא קודם כל אורך חיים ואמינות מול מחיר (כי זה אומר לקנות שניים - אחד למחשב ואחד לגיבוי) . האם תוכלו להמליץ על כוננים בנפח 2-3 טרה למטרות אלו? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי במחשב הארד דיסק עם 40 ג'יגה שמחולק ל2 מחיצות והוא פריימרי. הבאתי מחבר הארד דיסק של 10 ג'יגה ג'ימפרתי אותו כסלב חיברתי אותו באותו כבל עם הראשון(פריימרי סלאב). עד עכשיו הכל טוב ויפה אבל שאני מדליק את המחשב הוא עובד כרגיל הוא גם מזהה את ההארד דיסק הנוסף בביוס אבל הוא לא מופיע לי בווינדוס ואני לא יודע מה לעשות כבר השתגעתייי אז אם משהו יודע אולי מה אני אמור לעשות ויכול לעזור לי אני יודה לו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדגם הוא HDD:320.0g 7200 ATA100 Seagate 16Mb 7200.10 (ST3320620A) יש לי נתונים טכניים אבל הם ברוסית מי שמבין שיגיב תודה. Емкость накопителя: 320 GB Интерфейс: ATA-33/66/100 Формфактор жесткого диска: 3.5" Объем буфера: 16 MB Скорость вращения шпинделя: 7200 rpm Поддержка SMART: 1 Среднее время ожидания: 4.16 мс Скорость передачи данных: 100 Mb/s Тип коннектора питания: 1 4-конт. разъем(а/ов) Стандартный Molex Максимальный уровень шума: 30 dB Максимальная потребляемая мощность: 13 Вт Физические размеры, вес: 635 г
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם סוג של גיבוי למקרה שאחד ייהרס וגם שטח האחסון לכל כונן הוא קטן יותר ועל פי ההגיון יעבוד מהר יותר, לא?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב יש לי צורב שלא צורב! :'( הוא מתחיל לצרוב וב99 אחוזים הוא נתקע... ניסיתי לצרוב עם Easy CD Creator 5 Platinum עזרה בבקשה... אני נואש... :'( העוזר יבורך... :saint:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי היבואן של Quantom בישראל?... תודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רכשתי הארדיסק חדש Samsung 502HJ 500GB SATA 2 כרגע יש לי במחשב הארדיסק של WD 120 GB ישן שהוא לא SATA 2 המטרה שלי בסופו של דבר להתקין את הWindows על ה500GB ולהשאיר את ה120 לעוד זכרון. יש לי בעייה עם זיהוי של ההארדיסק במחשב כנראה בגלל שהמחשב שלי ישן ולא תומך בSATA 2 כאשר הביוס עולה הוא לא מזהה את הSamsung ככונן חדש אבל הוא כן מופיע כאשר יש לי את החלון של ה RAID ככה שהוא בעצם חצי מזוהה כאשר אני מנסה לפרמט אותו עם דיסק של ווינדוס נרשם לי שהכונן לא מוזהה והוא מזהה רק את הכונן הישן. לאחר שקראתי קצת בעלון שהביאו לי עם ההארדיסק הבנתי שהוא בעצם עובד על 3GB והלוח אם שלי מזהה רק 1.5GB ושאני צריך לשנות את הארדיסק שיעבוד על 1.5GB אז נכנסתי לאתר של Samsung והורדתי PATCH שאמור לסדר את זה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכונן U3 של סאן-דיסק והוא עובד כמו שצריך חוץ מבעיה אחת: במחשב שלי הוא אני לא מצליח לעשות לו EJECT וגם לא מצליח דרך הסרת חומרה בטחוחה. נתקלתי בבעיה הזאת רק במחשב שלי ובמחשב הנייד של אבא שלי הכל פועל כמו שצריך. יש למישהו פיתרון או רעיון?? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לוחץ על הכפתור, המנורה מהבהבת, יש רעש מוזכר מאוד ולא קורה כלום... ניסית גם עם סיכה גם שהמחשב דלוק וגם שמכובה. אני בטוח שכבר שאלו את זה אבל הרצתי חיפוש ולא מצאתי, באמת !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי בבקשה המלצה על דיסק קשיח חיצוני בנפח 500 גיג'ה, בבקשה מחברה אמינה אני לא רוצה שכל שני וחמישי יעשה בעיות המחיר בבקשה שיהיה עד 300 שקל. אני לא חושב שזה רלוונטי אם אקנה דיסק שתומך ביואסבי 3.0 כי יש לי רק מחשב אחד שתומך בזה אז מעדיף את הממשק הפופלרי 2.0 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן הארד דיסק של Western Digital (WD1600). יש בו 2 חיבורי חשמל (אחד רגיל ואחד אחר) ושאלתי היא אם זה משנה באיזה מהם אני מחבר את ההארד דיסק ? עוד שאלה, הקטע של המאסטר וסלייב הם אותו הדבר כמו ב-IDE כן ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות.... יש לי לוח אם עם צ'פסט של אנוידיה 650I SLI ואחרי שהתקנתי דרייבר לצ'יפסט הבעיה החלה.... תודה ענקית לכל העונים!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעדיף שלא מסדרת הסנדיסק האיטים תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ssd חדש למחשב בנפח של 250gb. יש לי אפשרות לקנות כונן של crucial מדגם M500 ב550₪ דרך חברת מיקרון. למישהו מכיר את הכונן הנ''ל? הכונן יהיה בתוך מחשב נייד ועליו יהיה מותקן שתי מערכות הפעלה, וינדוס 7 ופדורה. רוב השימוש יהיה matlab ותוכנות עריכה קלות כגון photoshop וsketchup ומדי פעם משחקים קלים. התקציב שלי הוא עד 650₪.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-