עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי חברי וחברות הפורום. שמעתי וקראתי בהרבה מקומות שהדיסקים של Verbatim הם הכי אמינים ומחזיקים כ15 שנה בערך. הלכתי לקנות באופיס דיפו כ25 דיסקים ב60 ש"ח כולל מע"מ, ואז הקופאית אמרה לי שיש מבצע שהשני בחצי מחיר. לקחתי עוד יחידה של 25. מתברר ש2 הקופסאות שקניתי של 25 כל אחד זה דיסקים PRINTABLE... הם חלקים בצבע לבן ועשויים ממעיין ציפוי של גומי. כתבתי עליהם עם דיסק מיוחד של דיסקים. רציתי לדעת האם זה יכול לפגום בדיסקים או לא. לפי הבנתי, על הדיסקים האלה צריך להדפיס עטיפה בעזרת מדפסת מיוחדת. ושאלה קצת בנושא אחר: האם הדגם WD5000KS נחשב לאמין? אשמח לפרטים נוספים עליו. (וסטון דיגיטל 500 גיגהבייט SATA) תודה מראש, אפי

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by ido-nava,

שלום, יש לי 2 כוננים, האחד WD 250GB YS והשני SEGATE 500GB AS, הסיגייט יהיה מיועד למלא סרטים (HD), משחקים וכו' ואילו הWD יהיה מיועד למערכת הפעלה (ויסטה 64). 250 גיגה רק למערכת הפעלה זה נראה לי המון, אם אני יעשה מחיצה, זה יוריד לי מהביצועים ?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  3. נשאר לי קצת עודף מקנייה של כרטיס מסך(כ200 ש"ח), חשבתי אולי לקנות SSD קטן (60 ג'יגה) אבל בKSP/אייבורי המינימום לאחד כזה הוא 400 ש"ח אז..נראה לכם שהמחירים יירדו , או ששווה להתאמץ ולגרד עוד 200? מבחינתי אם בטווח של השלושה חודשים הקרובים תהיה ירידה, אז שווה לחכות. יש משהו כזה באופק?

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  4. שלום לכולם ! קראתי כאן איפה שהו שהדיסק הקשיח של סמסונג נחשב לשקט ביותר ואף מומלץ כאן במפרטי המחשב לקולנוע ביתי. האם זהו הדגם המדובר :? דיסק קשיח Samsung SpinPoint P 80GB 7200RPM דגם: SP0802N Ultra DMA 133 זמן גישה: 8.9ms Buffer 2MB אם כן שאלתי היא האם השקט שלו בא על חשבון משהו אחר ?...שכן מחירו בהשוואה לדיסקים לא שקטים הוא רגיל (360 שח) ולא מחר מיוחד לדיסק שנחשב לשקט ביותר.

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שמתי לב שיש גאפר בכונן והוא מציין כמה מצבים של sata כמו איפשור ssc, או ssc ו-pm2 ביחד, או הן מבוטלות. מה האופציות האלה אומרות? ועוד שאלה בתוכנה WD Diagnostics אני מצליח לראות רק את הדיסק הקשיח שמחובר לsata 0 ,ובמקום לזהות בשני כונן אחר הוא מזהה לי את אותו הכונן שמחובר בsata 0. גם בתוכנות אחרות אי אפשר לקרוא מהsmart של הכונן השני (טמפ, מידע דיאגנוסטי, וכו). יש לציין הsata 0 זה 80jd והשני זה 250ks... האם מישהו יודע מה ההסבר לזה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם רציתי לשאול אם מישהו צרב דיסקים של LABELFLASH - ואם כן - עם איזו תוכנה הוא עשה את הגראפיקה ועם איזה צורב ועל איזה דיסקים. יש לי אפשרות לקנות FUJIFILM DVD-R 16X LABELFLASH במחיר של 5 ש"ח ליחידה. האם זה מחיר טוב/סביר? בתודה מראש לכל העונים משה.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by ofir123,

הם מוצעים למכירה בזול בKSP, למישו יש נסיון איתם?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by boris86,

ראיתי Seagate Black Armor וWorld Edition של WD. האם יש עדיפות? אולי מוצרים אחרים טובים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אם כן אז נא לצרף לינק לחנות

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  10. המחשב כבר לא קורא את ה DOK הוא דורש שאפרמט את ה DOK אך עדיין לא פירמטתי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  11. הטייפ הוא טייפ חיצוני Parallel ומערכת ההפעלה היא Win2000 Server

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by rbox,

של חברות מוכרות כמו Verbatim או פיליפס וכ"ו?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  13. הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת ממשתמשים שיש ברשותם צורב Lite On והינם צורבים על מדיות של Silver Line. האם השילוב הזה עובד בצורה תקינה לחלוטין? האם נדפק לכם אי פעם דיסק? אני עומד בפני קניית צורב חדש ויש לי חבילה שלמה של Silver Line בבית ולכן חבל לי לזרוק אותם לפח. תודה :smiley5:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, רציתי לדעת האם המכשיר שמעבירים בו את החפצים שלוקחים לטיסה, שבודק מה יש בתוך המזוודה או התיק יכול להרוס דיסק קשיח? תודה

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by avihy,

אני מעוניין להוסיף עוד דיסק קשיח (WD2500AAKS) כדי ליצור מערך RAID0 . האם זה מומלץ? ועד כמה זה ישפר את הביצועים במשחקים,עליית המערכת? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS זיכרון: פעמיים KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ספק כוח: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by benyben,

מדובר בכונן SAS שאני שוקל לרכוש. האם עלי להכין את עצמי לרכישה של כבל מיוחד/שונה מאשר זה שנמצא בספק הכוח שלי (SATA)? או שמדובר באותו הממשק? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by amit1242,

אהלן קניתי בKSP את ה640GB של WD אבל הוא לא עובד אני יכול להוסיף 35 שקל ולקבל את ה750 של סיגייט השאלה היא אם כל הכשלים והתקלות שהיו שווה לקנות עכשיו.. מה אתם אומרים? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  18. אפשר להגיד שלום ולא להתראות?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  19. אני יודע שתיאורטית הביצועים הכי מהירים יוסגו מחיבור של כל דיסק לבקר נפרד (לא מעשי מבחינתי) האם למישהו יש נסיון אם מערך כזה שהצביע על שיפור בביצועים? תודה

20. היי יש לי מחשב חדש שהגיע מותקן כך: ההארד-דיסק MASTER על IDE1 והצורב SLAVE על IDE1 גם (אין התקנים נוספים שמחוברים ל-IDE) האם יש בעייה בצורה הזאת? האם עדיף (ולמה) כל התקן על IDE משלו? תודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  21. האם מקבלים כבל SATA כשקונים או צריך לקנות בנוסף? תודה מHEAD

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  22. קיבלתי 25 דיסקים של 700 מגה ומחברה שקוראים לה CODEX משהו שמע?

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  23. אהלן לכולם. האמת, שאני לא יודע הרבה על RAID, אבל קראתי על RAID1 והבנתי שאפשר לעשות אותו גם על שני partitions באותו הגודל (ולא רק על כוננים זהים). זה נכון? אני רוצה לקנות כונן קשיח חדש ולעשות RAID1 בין partition שאני אצור עליו, לבין partition שאני אצור בכונן ישן אחר. נניח חצי טרה בכל אחד. האם יש כוננים שלא מתאימים לזה? חשבתי לקנות WD green 3TB, ושמעתי שאולי ה-head parking עלול להפריע. הכצעקתה? שמעתי גם ש-WD RED עושה RAID ברמת החומרה, אבל אין לי שום כוונה לקנות שני כוננים חדשים (אם באמת אפשר לעשות RAID בין שני partitions). ל-Red יש גם Time Limited Error Recovery, שלא הבנתי אם זה עדיף לי או לא. השאלה היא גם, בהנחה שאפשר באמת לעשות RAID בין מחיצות, האם המחיצות חייבות להיות על…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Cahiml,

האם משתלם הדגם CT512MX100SSD1 המופיע בפלונטר בקישור הבא: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT512MX100SSD1 המחיר נראה מחיר מציאה לנפח SSD ענק...

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני מחפש קשיח נייד כתוספת לדיסק של המחשב הנישא. האם שווה לקנות דיסק קשיח בחו"ל או שעדיף לרדת בנפח ולקנות אותו בארץ? יש לי אופציה לקנות בחו"ל - seagate FreeAgent go 1tb במחיר של 150 דולר (600 שח) כלומר 250 פחות מהארץ האם האחריות על הדיסק היא בינ"ל? (האם ניתן לקבל שירות במידה ומשהו מתקלקל) במידה והדיסק נקנה בארץ, אני אלך כנראה על ה-seagate FreeAgent go 500gb שעולה 400 שח.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים