עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by NIVs,

יש לי APEX 811, יש לי בעיה שכול סרט שאני מכניס יש לי פריזים, וכול מיני ריבועים שלא קשורים לסרט. אני צורב על VERBATIM TAIWAN מהירות 12X. לקחתי תדיוידי לבדיקה והבעיה חזקה על עצמה. ממה זה יכול לקרות ? צריבה דפוקה?מהירות צריבה אוו שפשוט הדיוידי מת שוב=\

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by צחי_אל,

מהו הדגם הכי מומלץ,אם בכלל(אני זוכר שבזמנו היו בעיות עם הארדיסקים של 1.5TB כשהם היו חדשים)? השימוש שלו יהיה בשביל נגן מדיה פופקורן האוור C200 במידה וזה משנה משהו. תודה

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  3. הוא של סיגייט בנפח 1.5 טרה , במהירות של 7200 סל"ד , 3.5 אינצ' , מחיר -560 ש"ח. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=ST315005FDA2E1&Cat2Cat1ID=141&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שמעתי שסיגייט לא אמינים, ואני לא יודע מה לעשות, אני מוגבל בתקציב ומבחינת מחיר תועלת הוא הכי משתלם. השאלה הוא האם הוא אמין. ואם שווה ללכת עליו. אשמח לעזרה. תודה רבה~!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש בו מחיצה אחת.. עכשיו ניסתי דרך.. המחשב שלי - ניהול אבל זה לא מביא לי אפשרות לפיצול.. רק למחוק את כל מה שיש במחיצה.. ניסתי דרךPartitionMagic 8.0 אז זה חילק לי את המחיצה ל160GB ואז את השאר כשאני מנסה לחלק כל אחד גם ל160GB.. זה מביא לי error ניסתי מיליון פעם.. ואין זה לא מצליח... עכשיו אם אני מנסה להחזיר את המחיצה למצב ההתחלתי של 500GB זה גם לא נותן לי ומראה שיש 160GB.. קיצר מה הדרך הכי טובה לפצל ל3 מחיצות?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  5. השאלה בכותרת... תודה! :-)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מתחיל להיגמר לי המקום במחשב והחלטתי לקנות דיסק קשיח פנימי חדש. הדבר הכי חשוב לי בדיסק קשיח זה שהוא יהיה שקט עד כמה שאפשר כי זה שיש לי עכשיו, דיסק קשיח של היטאצ'י 160 ג'יגה SATA2 בן שנתיים, הוא די רועש וזה מפריע שאני הולך לישון בלילה שהמחשב דולק, כי המחשב נמצא במרחק של מטר מהמיטה שלי. מתי שאני שומע את הדיסק קשיח שלי זה מתי שאני מוריד מהאינטרנט הרבה קבצים גדולים והולך לישון. ככה שחשוב לי שהדיסק הקשיח שאני יקנה יהיה שקט מאוד מתי שאני מוריד הרבה קבצים.

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  7. אני לא מצליח לשים עליו קבצים גדולים, בגלל שהוא FAT. יהיה בטוח להפוך אותו לNTFS או שזה יכול לדפוק משהו?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  8. Started by daaanfi,

יש ברשותי כונן חיצוני קשיח מתוצרת WD מדגם My Book Premium ES Edition WD5000H032. בימים האחרונים כל המחשבים בבית לא מזהים אותו. הוא כרגע מחובר בחיבור הפיירוייר שלו. איך אני יכול לדעת אם הבעייה היא בחיבור ,בחוט או במכשיר עצמו? (אין לי עוד דברים עם חיבור פירווייר). יש בכונן גם חיבור eSATA אבל בלוח האם שלי יש חיבור SATA/SATA2 ולא eSATA. האם יש מתאם שאני יכול להשתמש בו כדי שהכונן יפעל דרך חיבור זה? תודה!

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  9. עד היום היה לי במחשב הארד דיסק אחד של 250 גיגה, היום הוספתי עוד דיסק של 1TB והחלטתי לעשות פורמט. במסך הכחול לפני עליית וינדוס, כשהמחשב עושה פורמט לכרטיסים לפני התקנה, ארכה כשעתיים וחצי ועכשיו הוא עושה פורמט לדיסק של ה250 והיא עכשיו באמצע אחרי כחצי שעה, אני רוצה לציין שאת הדיסק ששוקל 250 גיגה הגדרתי את כולו לוינדוס. מה הבעיה?

10. Started by poop,

שלום ושבוע טוב! רציתי לדעת קצת מידע על דיסק קשיח חיצוני ויש לי מספר שאלות. אודה מאוד למי שיעזור לי. 1. מה יותר טוב חיצוני או פנימי? 2. מה מרעיש יותר חיצוני או פנימי? 3. מה מהיר יותר חיצוני או פנימי? 4. מה פחות מתחמם חיצוני או פנימי? 5. מה ההבדל בין SATA ל- ESATA? תודה רבה לכולם מראש! נ.ב. רציתי המלצה לדיסק קשיח של WD הכי שקט שיש האם קיים כזה דבר שכלל לא ישמעו אותו או אולי ישמעו רק אם מאוד מתקרבים ופותחים את המארז? תודה רבה שוב

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לקנות כונן קשיח נייד בגודל של טרה-בייט, והסתכלתי על דגמים שונים אבל אני לא ממש מבין אז יש לי מספר שאלות. 1. ESATA וFIREWIRE - הבנתי שאלו חיבורים שהמהירות העברת קבצים בהם תהיה מהירה יותר. איך אני יכול לדעת איך יש לי במחשב את החיבור התואם לזה? 2. יש המלצות בנוגע לכונן טרה בייט טוב? בינתיים הסתכלתי על הדגמים של WESTERN DIGITAL, אבל העדפתי לשאול פה. אה יש לציין שנכון לעכשיו אני לא מחפש כוננים קשיחים ניידים עם חיבורים של ESATA וFIREWIRE. אני יכול להסתדר אם יהיה רק USB 2.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by tinkerball,

אני רוצה להוסיף עוד HD(יש לי כבר של WD 80G 8BF),איך עושים את זה בדיוק? האם אני יכול לבחור כמה ג'יגה אני רוצה להוסיף לכל כונן?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by POD,

שלום לכם, צרבתי דיסק עם שירים ב- CDA. הצריבה עברה בהצלחה (עפ"י NERO), אבל משום מה לא כל השירים מתנגנים על הצורב! כשבנגנים אחרים הדיסק נשמע במלואו. נזכרתי שהוא לא קרא לי גם איזשהוא דיסק DATA צרוב מצורב אחר. מישהו מכיר בעיה דומה בצורב הזה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום , יש לי DOK מדגם Transcend JetFlash 500 והחור שלו (כמו שתראו בתמונה) ממש קטן ואני לא יכול לחבר אותו לצרור מפתחות. איזה פתרון יש לי על מנת לחבר אותו לצרור? לא זוכר אם מגיע איתו חוט שמתחבר באריזה ואם כן מגיע אז איבדתי אותו. אשמח לעזרה, תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Dmoney,

מישהו יכול להסביר לי סוף סוף מזה הזכרון cache ?... והאם יש הבדל משמעותי מבחינת ביצועים בין ה2 ל-8..?? 10X

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  16. אני יודע שזה לא מייצג לשאול אנשים על נסיונם האישי כי זה מדגם קטן וכו', ועדיין... שמעתי שמועות מדאיגות, ולכן אני חפץ בעצתכם. אני רוצה להזמין מחו"ל את ה- WD Caviar Green 3000GB WD30EZRX ושמעתי שמועות שחלק מפסי הייצור הוציאו חבילות של יחידות פגומות. גם ב-newegg הרבה אנשים מתארים בעיות. נראה לכם שזה קורה באותה מידה אצל כל היצרניות או שהמוצר הזה בעייתי במיוחד ויש מוצר מתחרה עדיף בקטגוריה של 3 טרה? שמעתם משהו בנושא? קניתם והתפגר לכם? קניתם ועובד בינתיים, טפו-טפו-טפו? ממליצים על מוצר אחר של 3 טרה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by שבע-שנים,

שלום, היום רכשתי צורב DVD ואני מתקשה להתקין אותו. כרגע יש במחשבי כונן DVD וצורב רגיל, אני מעוניין להשאיר את שניהם. בכל מקרה הברגתי את הצורב DVD למקום ואיך בדיוק אני מחבר אותו? יש לי כבל בצבעים שחור,צהוב ואדום והבנתי שהוא הכבל של החשמל וחיברתי למקום בצורב. בשקית שקיבלתי עם הצורב יש עוד שני כבלים : 1) כבל רחב ודק עם צבע סגול\ורוד בקצוות. 2) כבל דק עם ארבעה חורים (שאמור להיכנס לארבעה פינים) בצבעים שחור ולבן. בכל מקרה לאן אני מחבר את שניהם? כרגע יש כבל כמו הראשון שמחובר לכונן DVD והוא מתחבר משם לצורב וללוח אם. איך הצורב DVD מתחבר לכל העסק? אני רוצה שתהיה אפשרות לעשות Copy לדיסק DVD... אז אני מניח שצריך איכשהו לחבר גם את הצורב DVD לכונן DVD. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Posford,

אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 8GB או 16GB. רציתי לדעת איזה חברה מומלצת? דגם מדוייק? מחירים? האם כדאי לקנות כעת או שהמחירים עתידים לרדת? תודה.

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by ciauai,

מה עדיף Western Digital או Hitachi? Hitachi Deskstar 160GB SATA II או Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II ??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by BURTON,

יש לי את ה2500 ואני רוצה להפוך אותו ל2510 בשביל השכבה הכפולה איך עושים את המוד? במה זה כרוך? ומה הסיכון?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by eranRohatyn,

יש לי בעיה בסידירום שהוא כול הזמן נפתח מעצמו ואני גם לא מצליח לעשות בוט מהסידי לפירמוט הסידירום של benq אבל אני לא יודע את הדגם

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  22. יש למישהו מושג מתי אמור להיות זמין HD של 1 טרה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by MacGyver,

כאלה כמו שיש באוטו ש"שואבים" את הדיסק....(למחשב...) איתן

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by eranisra,

אני מתלבט בין השניים הללו: מה אתם אומרים?? אני יודע שהווסטרן הדגם הזה נחשב תותח, הסיגייט אני לא שמעתי עליו כל כך אבל זה עוד נפח בקצת מחיר מה כדאי?? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_565&products_id=5324 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_565&products_id=7788

• 5 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים