עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by טוסטר,

יש לי הארד דיסק בן קצת פחות משנה ואתמול הוא אירגן לי "הפתעה" לא כ"כ נעימה. ניסיתי להעתיק ממנו קובץ ששמרתי בתור גיבוי (קובץ בגודל של 3.5 ג'יגה... למרות שזה לא נראה לי חשוב) ולמרבה הפלא קיבלתי את ה CRC המפורסם. על ההרד דיסק הזה (אם כי על מחיצה אחרת) מותקנת מערכת ההפעלה של המחשב ולא נתקלתי בשום בעיה (אלא אם כן העובדה ש CHKDSK נתקע זו גם בעיה :-\ *עריכה* CHKDSK מהדוס ניתקע ועשה ריסטרט, אבל מהוינדוס הוא עדיין עובד כבר שעתיים ומשהו וכותב שהוא תיקן שתי תקלות) פרט לנסיון הכושל להעתיק את הקובץ הזה. (למזלי יש לי אפשרות להשיג את הקובץ ממקור אחר) השאלה שלי היא האם זו סיבה מספיק טובה לגשת לחנות ולדרוש החלפה של ההארד דיסק שכביכול עובד בסדר (חוץ מההעתקה של הקובץ הזה וה CHKDSK שנתקע) יש …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי wd passport והוא נשאר מחובר קבוע דרך usb, האם זה יכול להזיק לכונן בטווח הארוך? תכלס אני לא רואה סיכון, אבל אני מעדיף לשמוע תשובה ממומחים. תודה

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  3. קראתי את ההמלצות, מה שהסקתי זה שהצורב הזה מומלץ: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4770&catcode=80&AdCat=&parentid= יש לכם הצעות אחרות? לא מחפש משהו מפלצתי (אם יש כזה מושג בצורבי DVD) אבל גם לא משהו שלא יתפקד או שלא יקרא לי דיסקים רגילים כמו הצורב המעפן של TEAC שיש לי פה. אשמח לשמוע המלצות ואם אפשר אז גם חנויות טובות וזולות שדרכן ניתן לרכוש. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  4. ברשותי plextor w2410 ואני מעונין לעדכן לfirmware החדש v.1.04 אבל לפני כן, איך אני יכול לבדוק עם איזה גירסת firmware הצורב שלי עובד כרגע?

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. יש ברשותי כבר כשלוש שנים צורב של פיליפס PCRW1208 (משהו כזה...) והיום שאני בא לצרוב כמה שירים לאוטו אני מגלה שהוא מביא שגיאות... קודם כל ה BUFFER מתמלא רק עד 66% ואז ב 3% צריבה הוא מביא שגיאה ב NERO ומוציא את הדיסק כשהוא עדין לא התחיל לצרוב והדיסק טוב. באלכוהול הוא מגיע ל 64% וגם מפסיק ואז מוציא דיסק וכותב שגיאה... דרך וינדוס XP יש להגיד הצלחתי לצרוב כ 10 קבצי מוזיקה... הדיסקים שבהם אני משתמש הם של PRINCO ... האם אלו הסימנים של צורב מת? האם כדאי לי מחר לגשת לקנות חדש? תודה מראש. *** יש לי שאלה, איך לדעתכם צורב של ASUS 52X32X52 ??? האם הוא באותו רמה של לייטאון והאם הוא צורב איכותי?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by shloosh,

קניתי מחשב חדש כרגע והתקנתי הארד די חדש.. חודש בערך עכשיו כל הזמן שאני בווינודוס לכל דבר הכי קטן שאני נכנס אני שומע רעשים מההארד דיסק כאילו רעידות כאלה ,כאילו שהוא טוען משהו וכל זה.. זה משהו שלא היה לי קודם במחשב הישן האם זה סתם רעשים ממקיום ההארד דיסק במארז? או שמשהו נדפק לי בהארד דיסק? ב-HD TACH אני מקבל 51mb avg read תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by boludo,

שלום לכולם אני מעונין להרכיב למפרט הנ"ל ide hd wd 80 g 8buffer לצורך התקנת 2 מערכות הפעלה - xp ו vista כלומר חלוקה של הכונן ל 2 האם 40G יספיק למעכות הפעלה? האם כונן מסוג IDE יוריד לי משמעותית את ביצועי המחשב? המחשב משמש לגלישה, שיתוף וצפיה בטלויזיה תודה רבה המפרט מעבד ?AMD? Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 585 לוחות אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 480 זכרונות-? DDR II 667 1GB Kingston- 405 דיסקים קשיחים? Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 300 צורבים? Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 220 מארזים? HEC Compucase CI-6A21 Black 210 ספקי כוח? JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin 155 מסכים? Ch…

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  8. שלום. בניתי מחשב, הכנסתי את הכונן, Sata, כוח. נכנסתי לביוס - הכונן זוהה! נכנסתי להתקנה של ווינדוס - לא זוהה! הפעלתי את המחשב שוב לביוס - לא זוהה הפעם. מוזר. פעם כן, פעם לא. ניסיון פעם שלישית - לא זוהה על ידי הביוס. יש איזה המלצה? מדובר בכונן "רגיל", 3.5" של סיגייט (seagate). 160 גיגה. 7200. עצה? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. תקראו את זה.... http://www.digit-life.com/news.html?117136#117136 לא יודע אבל זה יותר מרשים אותי...

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  10. יש שלי בעיה ממש חמורה.. קודם כל צורב דיוידי לא צורב דיוידי רק קורא..-איך אפשר לבדוק את טיבו של הדיוידי אז חיברתי צורב-סידי וגם הוא לא עובד.. שניהם נעלמו..(לא רואים אותם במחשב) בבקשה שמישהו שמבין בנושא יענה לי ויכתוב לי פעם אחת ולתמיד.. איפה אני שם תג'אמפר בכל כונן?? והחיבור (צמה) יעני החיבור הארוך מתחברים ביחד או כל אחד בנפרד ללוח אם? תודה.

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  11. שלום לכולם , תמיד תהיתי לאן נעלם כל המקום ההארד דיסק ? למשל יש לי כונן חיצוני של טרה של WD אבל בפועל יש לי רק 930 ג'יגה .. לאיפה נעלמו להם 70 ג'יגה ? וקניתי אתמול דיסק און קי של סאנדיסק של 32 ג'יגה ובפועל יש בו רק 30 ג'יגה , אז איפה עוד 2 ג'יגה ? תודה .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by barash,

אני מתקין ווינדאוס ויש לי שני כוננים קשחים אחד 6G שני 30G לאן אדיף להתכין ולאיזו צורה לפרמת אותם FAT32 או NTFS תודה דחוף????? ???

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  13. או מה השיפורים ? למה אין את הדגם 4450 באתר של NEC ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש כולכך הרבה צורבים מומלצים שם ואני לא יודע כולכך במה לבחור, לכן בפתחתי את האשכול. נצמם קודם את האפשרויות, אני צריך צורב שחור ושהיה SATA. שאיכות הצריבה שלא תהיה איכותית מאד, מהירות הצריבה פחות חשובה. שתהיה תמיכה בסריקת טעיויות. מה זה בידיוק ביטסטינג? קריאה מהירה של CD/DVD. תמיכה בכל הפורמטים שלהדיסקים DVD +/-, RAW,RAM וכו'... שהריבה סה"כ תהיה איכותית ועמידה, שאני לא יגלה אחרי צריבה שאין קבצים בדיסק, והדיסק עצמו מלאה ^^ דבר שני, אם אני מזמין אותו מחנות והוא מגיע בדואר, יש לו סכנה לההרס/להפגע בדרך?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by rangerman,

התוכנה שניסיתי נקראת HDD Temperature והדבר היחידי שהיא נותנת זה הודעות שגיאה יש לי מדחום דיגיטלי עם קצה ממתכת, אבל אני מפחד לדחוף אותו לתוך אחד החורים של הכונן (לא בא לגרום לקצר). רעיונות אחרים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by asta,

שלום לכולם קניתי היום מארז cake של 25 מדיות של silver line dvd-r x4 professional צבע המארז כחול כול זמן שלא פתחתי את האריזה אני עדיין יכול לקבל את הכסף חזרה מה אתם אומרים מניסיון, זאת מדייה נורמלית? אני בעיקר צורב סירטי xvid וממש לא הייתי רוצה לגלות אחרי שנה שכול מה שצרבתי שווה לתח...... תודה לכול המשיבים

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by boludo,

שלום לכולם חיפשתי, קראתי מה לא עשיתי ועדיין אני לא מוצא פתרון אני עורך וידאו ואני רוצה לקנות 2 HD מסוג SATA1 בנפח של 80gb במהירות 7200לחבר אותם בRAID 0 בכדי לשפר את הביצועים (ליצור 160 GB ב RAID) חשוב לי מאוד האמינות של ה HD, וכמובן הביצועים (ואם אפשר שישמור על שקט יחסי) אשמח לקבל המלצות שלכם על סוג ופירמה מתוך נסיון אישי אני ירושלמי אז גם מקום אמין ואדיב לקניה תודה עורך

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by ofir_16,

היי! אני מחפש לקנות מדיה דו שכבתית ורציתי בעצתכם מה הכי טוב? ראיתי את זה למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2007_2009_1657&products_id=10279 (איך הם בתור חברה? זה שרשום ביפנית לא אומר שהם מיוצרים שם, נכון וגם ראיתי באופיס דיפו מבצע על ורבטים..... בהנחה שכסף לא בעיה - איזו מדיה דו שכבתית הכי טובה?? (הבנתי שאלה שמיוצרים ביפן הכי טובות, אם כן, היכן אוכל למצוא)? תודה.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by I.Robot,

שלום. יש לי NEC3500 ואני רוצה לדעת מה עדכון FIRMWARE יאפשר לי(חוקי או פרוץ). בעקרון הדבר הכי חשוב לי זה שאני אוכל לצרוב את הVERBATIM DVD+RW 4X שלי מהר יותר, זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by shlomi_x,

היי, אני מחזיק צורב לייט-און 52-24-52 ותוכנת צריבה נרו 5, ובכל זאת לא מצליח לצרוב דיסק בנפח 800. יש למשהו הצעה? שלומי

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  21. שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על דיסק קשיח פנימי למחשב של 1.5 טרה מה ממולץ ומה הכי משתלם וחוות דעת על הדגם : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2237&CatCode=399

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by AboveBeyond,

אהלן חברים , משדרג את הזיכרון למחשב ל8 גיגה זאת אומרת גם מפרמט ומתקין 64bit win 7 כרגע המצב ככה: 2 הארדדיסקים מכאניים מע' הפעלה על SSD page file על אחד המכאניים לא בטוח שהייתי אמור להתקין ככה , ולפני שאני מפרמט אני אשמח לעצה איפה לזרוק את ה page file תודה !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by avner_s21,

שלום, יש ברשותי דיסק של חברת hitachi . לפני כמה ימיים המחשב נתקע ומאז לא עלה יותר , בהתחלה לא הבנתי מאיפה הבעיה כי המחשב נתקע על הטעינה של dell כלומר עוד בשלבי אתחול הbios. רק כאשר הוצאתי את הדיסק המחשב עולה, לצערי הדיסק לא מגיב לי, אני ממש אשמח אם למישהו יש דיסק דומה . כי אני חושב שאם החליף את הבורד של הדיסק אני אצליח להוציא את החומר שיש לי. אני אנסה לתת כמה שיותר פרטים , 500 gb 2.5 אינץ 7200 rpm בן 6 בערך נקנה יחד עם מחשב של dell n3010 בברכה, אבנר סיבוני

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Tbox27,

שלום לכולם , ההאר דיסק שלי ווסטרן דיגיטל 80 ג'גיה היה מפוצל ל 2 כוננים כאשר ניסתי להעריך מחדש את הגודל שלהם resize אירעה הפסקת חשמל והתהליך הופסק באמצע , לאחר מכן נעלם לי אחד הכוננים , ניסיתי לשחזר את המערכת אך ללא הצלחה מכייון שהופיעה הודעת שגיאה בה כתוב שאחד הכוננים עבר כיבוי או משהו כזה , יש לי על הכונן מידע חשוב ואני צריך למצוא דרך להגיע אליו בדחיפות , אני מקווה שמישהו כאן ידע איך לפתור את הבעיה תודה מראש , תומר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Boomer,

אם צורבים צריבה רגילה על CDRW עדיין אפשר למחוק אותו?? אם כן אז בשביל מה יש את שיטת ה-UDF ב-Nero?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים