אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ב-CDFREAKS כתוב ב-REVIEW ככה: Can't overburn to 99/100 minutes זה אומר שה-4163B לא יכול לצרוב על מדיות 90 או 100 דקות? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
נעלם לי מקום ב SSD של PATRIOT TRAQX למישהו יש רעיונות
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי ניסיתי היום לצרוב משחק ל XBOX עם IMGEBURN וקיבלתי שגיאה : ניסיתי דיסקים אחרים - אותה השגיאה ניסיתי קובץ אחר- אותה השגיאה ניסיתי לצרוב סתם קובץ DVD רגיל עם ASHAMPO וזה עובד טוב. ניסיתי לעשות LIGHTSCREEB וזה עובד טוב ניסיתי לצרוב CD וזה עובד טוב. אז את השגיאה אני מקבל רק בצריבת DL . האם הצורב משתמש באותו עיין לייזר לצריבת DL ולצריבת DVD רגיל? כי עם זה אותה עיין צורבת אז זה לא בעייה של הצורב כי אני מצליח לצרוב DVD רגיל והבעיה היא בDL.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קניתי SSD חדש. אני רוצה לקחת את כל המידע שיש על C (מחיצת מערכת ההפעלה) להעביר לSSD החדש. 1- אפשרי לעשות את זה בווינדוס? אם לא יש תוכנות יעודיות ומוכחות שעושות את זה? 2- העברת מערכת ההפעלה תכלול את כל ההגדרות,הדרייברים וכו, וגם את כל קבצי המדיה והוידאו בשלמותם במידה וקיימים כאלה במחיצה הזאת? 3- נניח והכל עבר טוב וחלק אפשרי לשנות את ה-SSD לכונן C כשהמערכת ההפעלה כבר עליו? 4- את מחיצת ה-C הקודמת לצרף ל-D ללא פגיעה בנתונים שעל D? בודק אם יש אלטרנטיבה להתקנה מחדש של OS ללא כל בלאגן הדרייברים וההגדרות. 5- משום מה בבנץ' AS SSD הדיסק מוצג SCSI Disk device במקום ATA. למה זה? ה-SSD מחובר ל-SATA3 בתצורת AHCI דרך בקר marvell 91xx. יש לציין כי יש שני דיסקים נוספים שמחוברים אחד בSATA2…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים!! אני מאושר, בשעה טובה ומוצלחת היום רכשנו את הנק 3520 מKSP, קניתי אותו ב340 שקל(חבר שלי כמה אתמול ב380! היום הגיעו צורבים חדשים אז הם יכלו להוריד את המחיר)אני קיבלתי אותו BULLK כמצופה, מה אני צריך לעשות?המחשב זיהה אותו אוטומתית אפילו לא הודיע לי. הוא צורב דיסקים בסדר גמור. יש לו עדכון חומרה?חיפשתי באתר של NEC אבל זה אתר מאוד מסורבל ולא מצאתי. 1) אם יש אפשר בבקשה? 2) יש עוד משהו שאני צריך לעשות? 3) איך אני צורב סרט על דיסק DVD באיכות הכי גבוהה שאני יכול עם הצורב?(נרו 6 פליטניום)
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
כדאי לרכוש אחד חיצוני, או כונן בנפרד ומארז בנפרד? קיימים כאלה במהירות גבוהה יותר מ 5400? שיהיה בעל חיבור Esata בנוסף ל USB. אם יהיה USB3 מה טוב. חשובה לי העמידות שלו בזעזועים, ושיהיה נייד ככל האפשר. במידת הצורך, אפשר למתוח את התקציב עד 600 שקלים. תודה
-
- 43 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
תמיד שמעתי על הצורבים של Teac ו-Plextor שהם בדרגה אחרת משאר הצורבים . עכשיו , Plextor פשוט לא באים בחשבון בגלל המחיר היקר בטירוף שלהם אבל עיני צדה צורב של Teac במחיר ממש הגיוני לכל הדעות. Teac 52X24X52 BULK - 355 ש"ח כולל משלוח . VS LITEON 52X24X52 Retail - 300 ש"ח כולל משלוח. מה לקחת ? האם באמת שווה להוסיף עוד 55 ש"ח בשביל ה-Teac ?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
החבילה הכחולה של סילברליין. בנתיים 2 צורבי דיוידי (של LG שניהם אגב) נתנו לי מקס של X4 למרות שעל הדיסקים רשום X8. מה אני מפספס?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה בשביל חבר... זזה ישמש לסרטים סדרות התקנות של דברים... אגב , אפשר לראות סרט ישירות מהדיסק קשיח נכון ? אין צורך להעביר את זה לפנימי? אשמח להמלצה לדיסק קשיח של 500GB ולאחד של 1TB ... מחר הוא יקנה את זה אשמח להמלצה בהקדם תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני רוצה לרכוש 2 כוננים קשיחים 3.5 בנפח של 2TB לטובת NAS שישמש לגיבוי ואחסון כל המדיה הביתי וכן יזרים מדיה בידורית למשתשים ברשת הביתי (לסטרימר, טלוויזה חכמה, לפטופ), מתלבט בין שני הכוננים הבאים: 1. Seagate 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 = ש"ח 496 2. Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX = ש"ח 543 איזה משניהם מומלץ יותר? האם יכולה להיות בעיה בביצועים של כונן ירוק לצורך הצגה תקינה של סרטי HD? המחירים הם מחירי KSP באילת, שם המחירים הטובים ביותר שמצאתי (ללא המע"מ), האם יש המלצה למקום שמוכר זול יותר?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני מחפש HD של 80 גיגה עם 8 מגה קאש. עכשיו אני רק צריך לבחור בין WD, MAXTOR ו - SEAGATE. מה דעתכם? מישהו עשה השוואה בין כולם? יש הבדלי ביצועים או שכדאי ללכת עם הכי זול? מה עם האמינות של כל אחת מהחברות?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
My HDD is getting too small for me (20Gb). I need a new HDD and since HDD with the space they offer today will last at least 5 years. I'm pretty sure that in 5 years motherborads will no longer support PATA. So I decided to go for a SATA HDD, there're hardly more expansive. the problem is that my motherborad don't have a SATA controller and I don't want to buy a new motherboard. I know there's a PCI SATA Controller, but I can't find it, have anyone seen it?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכונן שאני רוצה הוא: NST-360SU-BL- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1900 והדיסק הקשיח:כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3500320ASנפח 500GB כל זה יוצא לי בדיוק 641 כולל משלוחים... היה ליMy Book Premium ES Edition והחרא הזה התקלקל לאחר כ-5 ימים... 200 GB תמונות סדרות שלמות יהי זכרן ברוך.. קיצר אני יכול להחליך לMY BOOK חדש או לעשות את השילוב הנ"ל קראתי המון! ביקורות על הכוננים החיצוניים האלה והכל על הפנים (באנגלית) כולם אומרים שהם פשוט מתקלקלים בלי סוף.. אין לי כוח לעוד מפח נפש.. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
אמנם זה לא מדע אמיתי, אבל אם זה מעניין מישהו עשיתי בנצ'מרק פעם אחת עם SATA 2 ופעם אחת עם SATA 3 המפרט של המחשב מופיע פה: כאשר הוספתי כונן SAMSUNG 830 128GB SSD כמו שאתם רואים יש הבדל משמעותי לפחות על פי התוכנה AS SSD בנוגע לעולם האמיתי האם אכן מרגישים הבדלים, זה רק הזמן יגיד.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אמרו לי שכול דיסק חדש (HD) יכול להכיל 200TB ומה שמגביל אותו זה הבקר וגם דיסק און קי מכיל 32GB ומה שמגביל אותו זה הבקר מישהו שמע על זה משהו ???
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יצא לי לראות בקרביץ ובפנדה את המדיה הזו ( זה CD) ואני מקווה שמישהו יודע מה מיוחד בהם? ואם שווה את מחיר? 70 ש"ח +- ל50 דיסקים 40 +- ל 25 דיסקים תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד, הנושא בכותרת. ניסיתי עם שני DOKים, זה קרה בהתחלה עם Sandisk Extreme 3.0 ואחרי זה החלפתי אותו ל-DOK USB 3.0 של Mach Xtreme וזה קורה גם איתו. דרייבר של Etron USB 3.0 מעודכן וגם ה-BIOS מעודכן (גרסה F9, לא רציתי להתקין גרסת בטא). אשמח אם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואיפה אפשר לקנות אותו בצבע הזה , אם אין אותו בצבע הזה מישהו יכול להמליץ לי על צורב DVD אחר בצבע שחור.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום כעובד החברה יש באפשרותי לרכוש כונן SSD מדגם C300 של מיקרון בנפח 128GB ובמחיר של 65$. המחיר הינו מאוד קורץ לעין בהשוואה למחירים של SSD אחרים. השאלה היא האם איכותו של הכרטיס וביצועיו יספקו אותי או שמא עליי להשקיע סכום יקר עד פי 3 ב SSD מסוג אחר? (שימושי מחשב סטנדרטיים. יותקנו עלי מערכת הפעלה אופיס ועוד כמה תוכנות ומשחקים ממש לא כבדים) (ואם זה אכן שווה-כמה עליי להצטער שהיצע ה SSג בנפח 256GB ובמחיר 85$ אזל?) תודה
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני צריך לעשות קנייה של דיסקים קשיחים ואני מתלבט מאוד בנושא. החומר שאנו מאחסנים על המחשבים שלנו חשוב ויקר לנו מאוד (ואני מאמין שרבים יסכימו שברוב המקרים אפילו יותר מהחומרה הקיימת בו) והחשש לאבד אותו אף פעם לא משאיר טעם טוב בפה. הרצון לעשות כל מה שביכולתנו כדי לבטח את עצמנו מאסון שכזה הוא מאוד חזק, ואני מאמין שמגיע לדיון הזה להיפתח: האם דיסק קשיח של יצרנית אחת עדיף על פני השנייה? כשיצרנית נותנת 5 שנות אחריות על הדיסק שלה, האם הדבר אכן מעיד על סבירות נמוכה יותר לכשל בדיסק? האם דיסקים יקרים יותר כגון סדרת ה- Black של WD או מקביליהם בשאר היצרניות שווים את ההשקעה הכלכלית או שמא מדובר בזריקת כסף טוב לפח על כלום ושום דבר? …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בצורבי DVD אז אני צריך שתייעצו לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי. לאחר התקנה נקייה של windows 8, והתקנת דרייבר של צ'יפסט, ביצעתי benchmark וזה מה שקיבלתי : לא נשארה לי תמונה של התוצאה שקיבלתי אחרי התקנה נקייה של windows 7 (לפני כמה חודשים כשרק קיבלתי את ה SSD) אבל אני זוכר שהציון היה בסביבות 770. מהי הסיבה לירידת הביצועים? חשבתי שלהפך, הביצועים אמורים לעלות, מכיוון שמאז שעשיתי את הבדיקה על windows 7 יצאו דרייברים חדשים של הצ'יפסט והמערכת עצמה יותר חדשה? ה SSD כמעט ריק אז לדעתי זו לא בעייה בגלל מקום פנוי מועט. האם מישהו נתקל בתופעה דומה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחדשתי במארז חיצוני של טרמלטייק MAX4 ודיסק קשיח של סיגייט SATA 500 GB. האם צריך להוציא את הג'מפר ב-HDD לפני הפרמוט והעבודה בכלל?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-