עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי USB‏ SanDisk Cruzer Micro U3 8GB וכשאני בא לשים קובץ שהוא יותר מ4ג'יגה המחשב אומר לי שאין לי מספיק מקום עליוו וכמובן שהוא עצמו ריק. יש פיתרון לזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by lexsus,

שלום יש לי מחשב ישן שעובד על חיבורי IDE UDO וגם חיבורי SATA עכשיו השאלה שלי האם אני יכול עם חיבורי SATA לחבר דיסק קשיח עם חיבור של SATA 2.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, המחשב הקודם שלי נהרס אז לקחתי איזה מחשב דיי זהה במפרט שישב במחסן, פירקתי מהמחשב הישן את הכונן הקשיח שהיה לי. הכונן קשיח שמחובר כרגע על המחשב מהמחסן הוא בחיבור של כל הפינים האלה, שחכתי את שמו, החיבור "הישן". הכונן הקשיח מהמחשב שנהרס הוא בעל חיבור SATA, בקיצור, שתי כוננים, שתיהם 80GB שתיהם של WESTERN DIGITAL אחד בחיבור SATA מהמחשב הקודם ואחד בעל החיבור עם כל הפינים. חיברתי את הכבל SATA ללוח אם ל"SATA RAID 1" ואל הכונן הקשיח, וכמובן את הכונן לספק. כשאני מפעיל את המחשב מופיע כתוביות משהו IDE ואז רשום Press Ctrl+F to enter FastBuild (tm Press ESC to continue booting.. כשלוחצים CTRL F זה מגיע למסך הזה : http://img130.imageshack.us/img130/5471/dsc…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by mzlbat,

היי אני חושב לקנות את זה http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=st31500341as-barracuda-7200-11-sata-32mb-c-1.5tb-hd&vgnextoid=511a8cf6a794b110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=47f281f8c0f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model#tTabContentSpecifications

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Infection,

שבת שלום, קניתי היום כבל dynamode usb 2.0 to sata ide cable בשביל לחבר דיסק קשיח בנפח 320GB למחשב נייד(LG X110ׁׁׁׂׂׂׂׂׂ) חיברתי הכל אני מקבל חלון למטה ''מתקין התקן'' משהו בסגנון, סיים להתקין אני נכנס למחשב שלי ולא ראיתי את הדיסק הקשיח נכנסתי ל''הוצאת חומרה ושליפת מדיה באופן בטוח'' ההתקן מחובר אבל אני לא מוצא אותו, חשבתי שהבעיה היא הדיסק הקשיח ניסיתי דיסק קשיח אחר וגם לא עובר היום ראשון אני יקח את הדיסק והכבל למקום שקניתי, אבל רציתי לדעת אם הבעיה יכולה להיות במחשב? יכול להיות שהכבל לא תומך בWIN 7? כי על הקופסא רשום רק XP - MAC - 98 בכל מקרה מקווה לקבל עזרה =]

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. נתחיל בזה שיש לי 2 דיסקים של 103SJ ועוד אחד 103UJ הישן יותר. כולם עם קיבולת של 1TB. הלוח אם שלי יש לו שתי בקרי RAID. בקר ראשון: ICH10R INTEL שתומך עד 6 דיסקים ברייד 0/1/0+1/5. בקר שני: JMicron JMB363 תומך עד שתי דיסקים ברייד 0/1. אז השאלה שלי מה ההמלצה שלכם באיזה טופולוגיה להשתמש? חיבור שלושת הדיסקים לבקר ICH10 בRAID 0? או אולי ברייד 5? חיבור שתי דיסקים בבקר של הJMICRON בRAID 0 והשלישי יהיה דיסק נוסף? חיבור שתי דיסקים בבקר של ICH10 ברייד 0 והשלישי יהיה דיסק נוסף? או אולי המלצה אחרת? אשמח לשמוע את דעתכם. אגב אם אתה שואלים למה קניתי עוד דיסקים? מפני שאני צריך יותר אחסון וקניתי את אותם הדיסקים בשביל לעשות רייד כי מהירות זה משהו שאני חי בשבילו וגם אני יודע שחיבור של …

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  7. Started by golanc,

אני צריך המלצה לדיסק חיצוני של 1T או 1.5T. הדרישות : 1. אמינות, אמינות, ושוב - אמינות. 2. תקופת אחריות (אמינות כבר אמרנו ?) 3. שקט כמה שיותר 4. יודע להכבות לבד כשלא פעיל לגבי הגודל - אם 1.5T יוצא יותר משתלם ביחס למחיר,אז סבבה. אם לא, אז אסתדר עם 1T. ביצועים - לא ממש חשובים לי. זה יהיה דיסק גיבוי, אז לא אכפת לי כמה זמן יקח ההעתקה. בינתיים ראיתי שניים מעניינים - 1. Seagate FreeAgent Desk ST310005FDD2E1-RK של 1T ב 430 ש"ח , 5 שנות אחריות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 2. ראיתי שהמליצו פה על סמסונג, אז Samsung HXDU015EB 1500GB ב 640 ש"ח, 3 שנות אחריות. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8886 מה דעתכם ? (כמובן שאני פתוח ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בעיקר לצרכי גיבוי. ראיתי שאין הבדל ממשי במחיר בין 500 ל1000 GB. חיבור:USB2 לא צריך יותר מזה. גודל:2.5 אינץ למישהו יש המלצות? תודה

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  9. Started by staieb,

שלום לכם .. אז ככה השתכנעתי לקנות את הSeagate 1TB Black armor http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741905 עכשיו ההתלבטות היחידה שלי היא שהבנתי שיוצא USB 3 בכוננים חיצוניים, אני לא יודע אם עדיף לחכות או שזה יעלה יקר .... ואשמח לשמוע המלצה גם על הblack armor ואם הוא שווה את ההשקעה הכספית.. תודה רבה ומחכה לתשובה דחופה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by haifaboy,

יש לי 4 דיסקים קשיחים של 1T מסוג WD BLACK CAVIAR . הם היו מחוברים למחשב שלי ב 4 אריזות חיצוניות של ANTEC מסוג MX-1 שכללו קירור אקטיבי ( מאוורר ) ויציאת ESATA . לפני כמה ימים שמתי לב אחרי שאחד המארזים עשה רעש ואחרי שפרקתי את המארזים הסתבר שיש בעיה עם האיוורור בכל 3 המארזים ( אחד מרעיש כמו טרקטור בושניים נוספים המאוורר בכלל לא עובד ) ואחרי שניגשתי למוכר והוא ברר הסתבר שהמארזים הללו הגיעו מסדרה דפוקה ולכן החזרתי לו את כל המארזים , קיבלתי זיכוי ונשארתי עם 3 דיסקים מנותקים ששוכבים בארון ( למעט מארז אחד שעובד תקין ) אני מחפש פיתרון שיאפשר לי לחבר את הדיסקים הקשיחים למחשב חיצונית ואם אפשרות להדליק ולכבות אותם מידי פעם . יש למישהו רעיון מה לעשות , כרגע אני די עובד עצות ...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני מחפש כמובן כונן חיצוני אם אפשר המלצות ל-1TB ול-1.5TB כי אם ההבדלי מחיר ביניהם זניחים אני אקח 1.5. משמש לאיחסון סרטים מידע וכד'... שיהיה פשוט ובמחיר הגיוני כמובן לשוק. תודה לעוזרים ויום טוב. נ.ב במחשב שלי יש חיבור eSata? זה נחשב למהירות העברה יותר גבוה מאשר ה-USB ? כלומר, עדיף לחבר כונן קשיח חיצוני ל-eSata ? אם כן אני אשמח גם להמלצות לכוננים שתומכים ב-eSata

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by #ELad#,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח למחשב בנפח גדול. הכיוון שלי הוא 1.5TB. הביצועים לא כל-כך מעניינים אותי מכיוון שהוא אמור לשמש לאיחסון בלבד (לא לתוכנות, משחקים..) חשוב לי שיהיה אמין. חיפשתי קצת ומצאתי את זה WD15EADS מישהו מכיר את הדגם הזה? מומלץ/לא מומלץ? יש המלצות לדיסק אחר? תודה רבה, אלעד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום יש לי 3 הארד דיסקים לא מחוברים ב raid האחד maxtor 160 גיגה מחובר ide השני wd500 גיגה דגם aaks מחובר sata2 השלישי wd1T דגם ears green caviar. המפרט של המחשב שלי הוא לוח של evga 179ftw מעבד intel qx9650 זכרון crosair 2gb ddr3 נראה לי מאוד מוזר שקצב העברה בין הsata2 ל sata2 יהיה 2.8mbps כל הדרייברים מעודכנים כולל הביוס. כל ההארדיסקים הם ב ntfs. מה יכול להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by i-kramba,

ב-lightscribe אילו דיסקים תומכי lightscribe יתאימו לו עכשיו? ואיפה אפשר לקנות בזול דיסקים כאלה? :s05:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, אני צריך בבקשה עזרה. רכשתי מחשב חדש והתקתנתי עליו חלונות 7 במהלך ההתקנה פיצלתי את הדיסק קשיח לשתי מחיצות הבעיה היא שאני לא מוצא את המחיצה השניה אם למישהו יש מושג אני אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  16. היי, בשנים האחרונות כל איזה חודשיים שלושה אני מגלה שנגמר לי המקום וקונה עוד HD גיבוי, לפעמים חיצוני ולפעמים פנימי. זהו, נשבר לי ואני רוצה שיהיה לי מספיק מקום לשנה הקרובה. לצורך זה אני מחפש HD חיצוני או מערך איחסון עם חיבור רשת (עדיף של ג'יגה) שיחובר לנתב ולא יהיה תלוי במחשב ספציפי. התקציב שלי הוא עד 3000-3500 ש"ח הדרישה העיקרית שלי היא מהירות קריאה מהאחסון, הוא ישמש בעיקר לאחסון סרטים וסדרות באיכות HD ואני רוצה צפיה חלקה בלי בעיות. (ולפני שתקפצו, כן כל התוכן חוקי!!) עד עכשיו הדבר היחיד שחשבתי עליו הוא ה WD-ShareSpace : WDA4NC40000 (שנותן לי בונוס של Raid5 קצת הגנה לא הרגה אף אחד) אבל קראתי כמה ביקורות לא מחמיאות על המהירויות שלו. אם יש מישהו שהתנסה עם הדגם הזה או שיש לו …

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. בכותרת מצוינים הפרטים. אם אני לא טועה יש חלק מסוים שאיתו אני עושה את זה, זה מאפשר הרכבה של הדיסק הקשיח על החלק הזה ואז יש חיבור USB חופשי. איזה חלק זה? איפה קונים אותו? וכמה הוא עולה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום אם אני בונה מחשב שיהיו הו שני כוננים: כונן SSD של 80GB ועוד כונן מגנטי רגיל של 1TB. הנטיה הראשונית שלי היא לשים את מערכת ההפעלה ואולי גם ה PAGEFILE על כונן ה SSD. אולי ניתן כם להתקין עליו מספר תוכנות שאני משתמש בהן הכי הרבה. האם יש עוד המלצות כדי להאיץ את פעולת המחשב בהקשר של דיסק SSD (בעיקר בעלייה ראשונית של תוכנות) ? תודה

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  19. אני רוצה לפצל אותו לאחד של 300 ועוד אחד של 300 , איך אני עושה זאת ?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  20. Started by EagleXDR,

אחרי שעברתי 2 הארד דיסקים תקולים של סאמסונג שלקחו איתם הכל, אני עובד כבר כמה חודשים עם טרה של סיגייט (7200.12) אם אני לא טועה, וסך הכל אני די מרוצה. לאחרונה הכונן התחיל לעשות רעשים של קריאה וכתיבה (אתם יודעים על מה אני מדבר, אני משער..). אני לא יודע אם זה תקין או לא, אבל בהתחשב בשימוש שהוא עבר, אני משמש שאני לא צריך להיות מופתע. בכל מקרה, בהתחלה זה קרה רק כשבאמת כתבתי לו משהו, ועכשיו, אין שנייה שהוא לא עושה רעש, במיוחד בלילות, הוא נכנס לאיזה רצף מעיק שלא נותן לישון. בדקתי בריסורס מוניטור מה גורם לזה, והיישום עם הכי הרבה פעילות היה svchost, שתאמת, אין לי ממש מושג מה הוא עושה... אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה, אני אשמח. תודה. עריכה: רק רציתי לציין שהרצתי את הבדיקות הקצרות של …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by talt18,

שלום לכולם, ברצוני להחליף מחשב. המחשב החדש כמובן מגיע עם הארדיסק משלו. יש לי דברים על ההארדיסקים הקיימים שברצוני לשמור. אם אני יחבר אותם כמו שהם למחשב החדש (כמובן אחרי שהתקנתי על המחשב החדש ווינדוס והכל) האם זה יעבוד בלי שאצטרך לפרמט אותם? בתודה מראש, טל.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by neovo,

היה לי תקלה בוינדוס שלא היה עולה ( היה לי C ו D על המחשב ) הכנסתי את הדיסק SPOTMAU SUPER SUITE 2010 בנסיון לתקן את הוינדוס עשיתי שחזור קבציח מערכת ון תיקון MBR ו BOOT.INI פתאום אחרי זה כשאני מנסה לפרמט אחרי שלאעזר הכל ההארדיסקמופי כאילו אין בו אף מחיצה כאילו הוא חדש דנדש מה אני יכול לעשות בכדי להחזיר את ה D לפחות כל החומר שלי עליו ??

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by Mesatla,

http://thcx.org/tech-news/intel-and-micron-are-set-to-announce-25nm-chips.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. אני צריך להשיג קשיח של MAXTOR, או לפחות את הפלטה שלו (לצורך שחזור מידע מאוד חשוב מכונן דומה שנשרף), מדגם ה DiamondMax 21 שהיה מוכר כל כך פעם. יש למישהו מושג איפה או איך אני יכול להשיג עדיין את הדיסק הזה חוץ מיד שניה (שאגב פרסמתי מודעה כזו בכל מקרה בלוח היד שניה באתר) או לפחות רק את הפלטה שלו?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  25. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס זכרון אבל לצערי אני לא מוצא חנות שבה ניתן לקנות אותו מאד אשמח לעזרה הנה הפרטים: SanDisk Mobile Ultra MicroSDHC 16GB class 4 מקט בינלאומי : SDSDQY-016G-E11M המחיר אמור להיות בסביבות 350 שקלים מקווה שזה המקום לשאול. תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.