עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by TaMiRn2,

בביוס זה נמצא לי בברירת מחדל ככה אז אני רוצה לדעת אם לאפשר את זה או לא...? יש לי מחשב דיי חדש בקושי חצי שנה (וכל המשתמע מזה אני יודע שמחשב חדש הוא לא בהכרח מחשב "טוב" אבל יש לי הארד דיסק SATA 2 של west digital 250 ולוח אם 965 אינטל)

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by griper,

קניתי צורב שהיה אמור להיות של sony אבל הוא של lg איזו חברה טובה יותר (אני עדיין יכול להחזיר אותו) ? כמה עולה צורב של LG ושל SONY במהירות 52X24X52 ? ואיפה לקנות כזה בזול? וכמה עולה צורב של שתי החברות במהירות 52X32X52 (32 או שלושים ומשהו...אני לא בטוח) ואם אתם מכירים חברה טובה יותר אז תגידו (חברה שיותר טובה מ LG ומ SONY (מאוד חשוב לי לדעת כמה הם עולים ואיפה לקנות אותם בזול) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  3. ראיתי את הדיסקים של SAMSUNG SPINPOINT בגודל 640GB ו750GB במחירים לא רעים. מישהו מכיר אותם? איך הם מבחינת שקט ואמינות? תודה

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  4. החברה מטאיוואן ממשיכה להיות אחת מהדוחפות המרכזיות של שבבי הבזק במבנה תלת מימדי אל השוק, הפעם עם מוצר חדש לחסידי ה-MLC לכתבה

5. Started by R_G,

אהלן, שלום לכולם! יש לאבא שלי מחשב קצת ישן (פנטיום 4 2.0.. אני לא כל כך יודע מה הלוח אם) ונדפק הכונן דיסקים.. ראיתי את ההמלצות הבעיה שאני לא בטוח אם זה יתאים למחשב בגלל שהוא ישן.. וחוץ מזה - אבא שלי לא באמת צריך צורב DVD וכו' (למרות שכמעט רק את זה יש בשוק).. קיצר, אשמח לעצתכם ועזרתכם והמלצותיכם אנו צריכים כונן DVD, כמה שיותר זול ופשוט שיתאים למחשב הישן.. (כמובן שאם ההבדל הוא של 20-50 שקל בין משהו ישן ומעפן לבין משהו חדש ונורמלי - כל עוד זה מתאים למחשב מבחינת חיבורים - אני מעדיף להשקיע ולקנות כבר משהו נורמלי) תודה רבה מראש (:

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by tzahi04,

יש לי צורב DVD NEC 2500A תמיד אמרו לי שהוא נחשב בין הטובים, בעיקר בזמן שרכשתי אותו לפני שנה. אבל תמיד לצרוב דיסק רגיל קבצים של 700 מגה זה 4 דקות בערך לדעתי זה הרבה. השאלה שלי מה משפיע על המהירות שלו והאם יש צורבים מסוימים שצורבים במהירויות גבוהות?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by ShOw-Time,

קניתי היום הארדיסק חדש של seagate,500GB וקניתי גם כרטיס PCI עם חיבוריי SATA כי החיבורים על הלוח שלי כולם תפוסים אז התקנתי את הכרטיס PCI והמחשב מזהה אותו והכל בסדר,אבל כשאני מחבר אליו את ההארדסיקק כלום לא קורה! כמובן שההארדיסק מחובר כמו שצריך,גם במתח, אפילו בביוס הוא לא מזוהה,מה הבעיה פה?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  8. אוקיי הרגע פרמטתיי, והמצב כזה כונן סי 15 ג'יגה שהוא המחיצה של XP. כומן די 60 ג'יגה לא מפורמט. כונן אי 120 ג'יגה לא מפורמט. האם יש אפשרות לאחד את שניהם כדי שיופיעו ככונן אחד של 180 ג'יגה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by The_Wolf,

מישהו סיפר לי שהסדרה הזאת דפוקה ויש הרבה בעיות של BAD SECTORS . האם נכון הדבר? אשמח לשמוע תגובות מאנשים שיש להם ההארד דיסק הנ"ל. תודה.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by Liran_a,

יש לי לוח אם P35-DS3L. לוח דיי ישן עם חיבור SATA לדיסק קשיח. המחשב כרגע מתקשה לעשות POST. בטעינה של Windows הנורה של הדיסק קשיח מראה שהוא עובד כל הזמן. גם במצב idle, הארד דיסק עובד קשה. כדי לשלול וירוס התקנתי מחדש את המערכת, ביצעתי בדיקת מאמץ למעבד ולזכרונות. (למרות שעקב הנורה המעידה על עבודת הארדיסק, ברור שמדובר בדיסק) אני מעוניין לקנות את הכונן שהומלץ בפורום: Seagate Barracuda 7200.14 1TB ST1000DM003 אך רשום שהוא SATA 3. האם הוא יתאים ? האם הכונן יתמוך לאחור ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אולי אחת השאלות המפגרות בתולדות הפורום אבל אני בודק צורבי DVD של NEC, פתאום אני רואה שעל חבילת מדיות DVD שקניתי במבצע באופיס דיפו לפני שלושה חודשים כתוב RW ואני לא זוכר שקניתי DVDRW תסתכלו על התמונה זה DVDRW ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני בשלב הסקר לפני קניית מחשב חדש. אני שוקל להפניק את עצמי, ולקנות כונן SSD. אני יודע שבעוד שנה המחירים שלהם יהיו הרבה יותר נמוכים והאיכות תעלה, אבל ה-AMD 2500 שלי כבר בן חמש וחצי... לפי מה שקראתי עד עכשיו, נראה שה-X25 דור שני של אינטל הוא הכי משתלם (80GB יספיקו לי). ניסיתי לעשות סקר שוק, אבל במפתיע מצאתי ברשת רק שתי חנויות שמוכרות את הכוננים האלה. האם זה באמת המצב גם בשטח? הכוננים האלה הם סוג של מוצר יוקרה, הייתי מצפה שיותר חנויות ינסו למכור אותם (בהנחה שהרווח על מוצרים כאלה יותר גדול). האם המחסור באספקה שלהם כל כך משמעותי? האם יש למישהו הערכה מתי הם יהיו זמינים בעוד חנויות, בתקווה שתחרות תוריד את המחיר?

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  13. איזה עדיף מבין שני הצורבים האלו? מה יותר אמין? 1)asus drw-1608p3s 2)lg GSA-H22N מחפש תשובות נכונות ואמינות....תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  14. יש לי הארד דיסק בחיבור SATA והלוח אם מזהה אותו אבל שאני בא להתקין windows אז הוא אומר לי שאין הארד דיסק שמחובר למחשב מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  15. האם הספק שלי (יחד עם המפרט שמפורט בפרופיל שלי), יוכל לתמוך בתוספת של ההארדיסק הזה http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=st31000340as-barracuda-7200-11-sata-1t-hd&vgnextoid=0732f141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=47f281f8c0f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model ובאופן כללי, האם הוא מומלץ? הבנתי שיש איתו כל מני בעיות של קפיאות והתחממות? ואני מתכוון לקנות אותו בKSP, האחריות עליו היא שלהם או של היבואן? כי אם היא שלהם אני יכול לקנות בקצת יותר מזיגזג ולהיות רגוע יותר.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by moshen1169,

יש לי דיסק קשיח של סיגייט מהסידרה ברקודה 11 ולאחרונה הכונן לא מזוהה לא בביוס ולא במערכת ההפעלה אני צריך עדכון קשוחה חפשתי באתר של סיגייט ולא מצאתי ואיך אי מתקין אותו?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by shahar07,

יש לי לוח אם של asus p5wdh כרגע ישנם 2 כונניםברצוני להוסיף כונן ולהמוף אותו לראשי ועחיו להוסיף מערכת חלונות, איזה פעולות אני אמור לעשות ? האם מספיק רק לחבר אותו ב sata 1 או שצריך גם לשנות עוד משהו מעבר לזה ?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  18. אז השאלה בכותרת: קניתי מחשב חדש ואני רוצה לפצל את הכונן לשני כוננים כמו שיש לי במחשב הנוכחי. רציתי לדעת אם אפשר קודם להתקין את הוינדוס ולעשות את זה אחר כשיהיה זמן, ואם כן האם זה מומלץ? מקווה שאני כותב בפורום המתאים ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  19. עלה לי קצת פחות מ 400 שקלים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589656 אני הירווחתי עליו קצת ... השאלה עם זה בזבוז של כסף ...כי אני באמת לא צריך כזה .. והאם הוא בכלל טוב .. לא חשבתי שאני יזכה ... בטח האורך חיים שלו זה אולי חצי שנה ...כי כבר אז היה גודלים הרבה יותר ...

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  20. יש ב-KSP את הכונן הזה ב-565 ש"ח ל1.5TB. למישהו יש ניסיון איתו? ראיתי בגוגל שלחלק מהאנשים הוא עושה פריזים או מהירויות כתיבה איטיות מאד אחרי שהכונן מתמלא (מעל 80%). אני מעוניין בכונן לאכסון תמונות וסרטים. לא ממש קריטי בשבילי שהוא לא הכי מהיר, אבל נפילות למהירות של 1MB/SEC זה לא משהו שאני מוכן להתעלם ממנו.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ynets14,

יש לי מערך של raid 0 עם ssd של kingston v300 120gb , עובד מצוין. לאחרונה שמתי לב שאני מחבר hdd 500GB WD BLUE לצורך גיבוי יש האטה משמעותית ניסיתי להריץ את המערכת בלי הHDD והמהירות חוזרת למצב הרגיל.. מדוע זה קורה ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. ככה מישו די מבין אמר לי האם זה נכון? או אפשר ליצרוב חופשי מכל האיזורים כמה שבא לי?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by lompy,

זה התחיל אתמול כשהוינדוס סירב לעלות. כל ניסיון להתקן/להתקין מחדש את הוינודס ניתקל בסירוב בטענה ש HDD עומד למות. קניתי היום HDD חדש ,התקנתי וינדוס וגיבתי הכל ל HDD החדש. הפעלה של CrystalDiskInfo מאשרת שאכן יש בעיה. מה שההיתי רוצה לדעת זה: 1.מה המשמעות של ההודעה? (אם הבנתי נכון בעצם מדובר בסקטורים פגומים) 2. האם אפשר להישתמש בדיסק או שאי אפשר לסמוך עליו יותר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by davis5,

קניתי דיסקאוןקיי של קינגסטו 16 גיגה בשביל שאני יוכל להאתיק סרטים בגודל של 6 ומ8 גיגה ממחשב למחשב -הבעיה שכשאני מנסה לעתיק הוא רושם שהוא מלא למרות שבמאפיינים מראה שיש 14 גיגה שמתי לב שהוא מפורמט בFAT32 ועד כמה שזכור לי זה לא תומך ביותר מ2 גיגה- האם יש פיטרון או אפשרות לפרמט את זה שונה כך שאני יעתיק את הקבצים?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by Liran3331,

שניהם צורבי SATA נכון? מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים