אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מתעניין בקניית מארז חיצוני לקשיח 2.5" , הדיסק בו אני הולך להשתמש הוא WD Scorpio 500GB HDD 8MB 5400RPM STAT 2. אני ככל הנראה אבחר בכונן עם USB3 , אך לשם הסקרנות - ההבדלים יהיו משמעותיים בין USB2/3 בשימוש עם קשיח הנ"ל? אגב, אם יש למישהו המלצה, על הדרך, לכונן חיצוני עם USB3 אשמח לשמוע, כרגע אני חושב שאני אקנה את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15128 דווקא אני מתפלא שאין כמעט מבחר בתחום...
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
האם יהיה הבדל ניכר לעין? דברים ירוצו מהר יותר עם כבל sata 3.0? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
במקרה של קריאה/כתיבה של תיקיה בנפח 1TB בעלת 20,000 קבצים ? השאלה לא מתייחסת למהירות אלא ליציבות ההעברה ופרמטרים אחרים . בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימושים רגילים. מעבד 6700K 16GB DDR4 2400 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ב-Newegg קיימים שני צורבים טובים של סמסונג http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=10&N=2010100005+50001077+1036506653+1298019801&Submit=ENE&Manufactory=1077&SubCategory=5 ה-182 הוא בחיבור IDE והוא גם נמכר בארץ ה-183 הוא בעל חיבור SATA ולא ראיתי אותו עדיין בארץ בקיצור - יורגש ההבדל בביצועים או לא?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אם כרגע יש לי דיסק קשיח WD של 1TB ואני יקנה עכשיו דיסק קשיח WD בנפח אחר.. 2TB לדוגמא.. זה יעבוד לי במערך Raid? או שצריך לקנות משהו ספציפי?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שאפשר לעשות עליהם OverBurn??? אם כן איפה אפשר להשיג?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הרד דיסק 500 גיגה הציעו לי הרד דיסק של היטאצ'י האם הוא שונה מההרדיסקים של סיגייט או ווסטרן דיגיטל? תודה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי קיבל רכב חדש ויש בו קליטה רק של BLUETOOTH או דיסק רגיל, רציתי לדעת האם יש דיסק און קי שעובד עם על BLUETOOTH ?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי גירסה JL03. יש כאלה שעושים לו FIRMAWARE של צורב אחר. זה כדאי?(משהו עם N). האם הצורב LG GSA-H22N יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
השאלה היא בעצם אם כדאי לשנות את ברירת המדחל ל-DVD-ROM כי יוצא שאני שוכח לשנות כשאני מעוניין לצרוב סרט. האם יש לזה איזשהו השפעה פרט לעניין של התאימות? האם צריבה כ-DVD-ROM של מידע (DATA) יכול לצאת פחות טוב מ-DVD+R?
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! בפני עומדת שאלה מאוד מעניינת שחשבתי עליה בזמן האחרון, האם ישנה אפשרות כלשהי לחבר HD SAS כדוגמת ההארדיסקים הקיימים בשרתי system X של IBM למחשב רגיל? אולי קיימים מתאמים כלשהם או משהו אחר? אם קיים מתאם כזה האם הוא גם תומך במערך רייד בין מספר כוננים? ושאלה נוספת, האם כבל כזה יתאים?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מקבוק פרו בחול ורציתי לדעת האם בנוסף לכונן SSD של הרטינה אפשר להוסיף גם HDD אני יודע שבדגמים הישנים יותר GLOSSY מחליפים את הכונן דיסקים בSSD אך ברטינה אין כונן אז רציתי לדעת האם יש אפשרויות אחרות כי בתקציב שלי אני מקבל רק 256SSD וזה לא מספיק לעבודה ולא מעוניין בחיצון תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם אני אחבר דיסק של SATA1 בנוסף לדיסק שיש לי SATA2 WD 250 על לוח האם G31 , האם זה יגרום לבעיות כל שהם?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי כונן IDE ואני רוצה לחבר אותו למחשב בדרך אחרת USB/SATA אני כאילו רוצה להפוך אותו לכונן חיצוני במקום פנימי האם זה אפשרי? האם קיימים מתאמים כאלה? חוץ מזה אם הכונן לא עובד איזה אפשרויות יש לי לגשת אל המידע שבפנים?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר כונן קשיח ישן של פנטיום 3 ממחשב נייד למחשב רגיל (IDE SATA)
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב את זה עם נרו אבל מקבל הודעה שאין מספיק מקום....האם יש אפשרות לעשות דבר כזה ? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה שבאתר שלי יהיה לינק לסירטון בן 5-7MB. ואני מחפש אתר לשים את הסירטון שמה ואז לשלוח קישור. איך אני עושה זאת?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם מוצע בארץ למכירה והיכן ה-DVD הבא : http://www.hwzone.co.il/#newsitem1067965648,29020, או קישור באנגלית : http://www.ocworkbench.com/2003/gigabyte/GO-M1600A/M1600a-1.htm
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מחפש דיסק און קי עם כפתור פיזי לנעילת כתיבה. צריך להיות מ8GB ומעלה. האם יש בארץ? אם לא, האם יש זכרון נייד כזה מומלץ שאפשר להזמין לישראל ? אודה על פרים. גיא
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
אני חושב שהארדיסק יחסית איטי למה שהוא צריך לעבוד, לא? איך מתקנים את זה? יש בו פחות מחצי מכמה שאפשר לאחסן עליו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה היא מהבחינות הבאות: האם זה צורך יותר חשמל בצורה משמעותית? האם כשמכבים את המחשב כשהכונן עדיין מחובר אליו עלולה להיות בעיה? או כל סיבה אחרת שקיימת ולא הזכרתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ש לי מחשב בן 3 שנים , ויש לו דיסק ATA 100, וגם הבקר שלו הוא של 100 ?. האם יש איזו מגבלה להחליף את הדיסק בדיסק של maxtor שעובד ב133 ? או שפשוט הדיסק החדש יעביר נתונים במהירות 100 ולא יהיו בעיות?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-