עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shai11,

היי שבת שלום אז ככה יש לי ההרד דיסק sata2 250GIGA הוא סבבה אבל מתחיל לי לחץ במקום אז חשבתי להוסיף אליו ההרדיסק משובך של IDE של 80 גיגה שיתאכסן עליו בעיקר סרטים על ה 250 המערכת הפעלה השאלה היא האם הוא יאט את הדיסק של ה 250 או שהוא לא ישפיע ?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by Mesatla,

http://thcx.org/tech-news/intel-and-micron-are-set-to-announce-25nm-chips.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. אני מקווה שאני לא שואל שאלה מפגרת אבל אני צריך עזרה בדחיפות בנוגע לזה. ניתקעתי עם חיבור חלקים............. נא לשלוח גם קישורים .תודה !!!

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by integral,

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1341&cid=29&pg=1

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by psycho killer,

שלום יש לי בעיה יש לי כונן DVD של LG המחשב שלי אחרי פורמט כשאני מכניס דיסק רגיל הוא קורא אותו וכשאני שם דיסק של DVD הוא קורא אותו בתור דיסק ריק תעזרו לי תודה .

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by eyal00,

קניתי דיסקים של FUJIFILM X8 DVD-R הסריקה הזאת טובה? ככה עושים בכלל סריקה? למה אני לא יכול לעשות סריקה בDISC QUALITY? אני חייב לצרוב משהו קודם כל? תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  7. אם לא.. אז איך אני מחלק?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מה כדי? מערך רייד? או Raptor ?מה היה יותר מהיר? .74GB Raptor 10K, 16MB, SATA או 4X160 / 3X160 במערך רייד. ואים כבר רייד אז מה יותר טוב ובטוח? המערך של רייד של הלוח או של הוינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  9. זה סתם USB פשוט של 128MB. אבל כמחברים אותו הוא מופיע כמו שצריך אבל הוא "יוצר" עוד כונן CDROM עם קבצים בפנים. מישהו יכול לפתור לי את האניגמה הזאת ?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by Chura,

שלום יש לי צורב NEC ND-3540A, וכל פעם שאני צורב המחשב לא זז ! פשוט לא זז... ואם אני מנסה לעשות משהו בBUFFER צונח... יש לי 512 זיכרון בDUAL עם מעבד 3.0 64BIT למישהו יש רעיון ממה זה נובע ?

• 51 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by Aurora Borealis,

יש לי בעיה מוזרה עם הDOK הזה... מידי פעם כשאני מכניס אותו למחשב, אז המחשב או שמודיע על שגיאה עם המכשיר (כתוב שהוא מצא חומרה חדשה והכל, אבל שום דבר לא קורה, וכשאני נכנס לdevice manager יש סימן קריאה על הדריבר, וכתוב שיש איתו שגיאה), בפעמים אחרות כשאני מנסה לעבוד עם המכשיר, אז הוא מופיע לי כרגיל, אבל ריק מתוכן (גם הU3 לא קיים), כאילו שהDOK ריק. וכמובן שמידי פעם הכל פועל כאילו אין שום בעיות. למישהו יש מושג מה דפוק עם זה?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. Started by fibo,

שלום, מאחר והצורב בנייד לא מתפקד כמו שצריך ובנוסף ברשותי נטבוק (ואני צורב לא מעט), אני מעוניין לרכוש צורב חיצוני אשמח לקבל המלצות. התקציב: 200 ש"ח +- ראיתי שיש לא מעט דגמים בתקציב של חברות שונות ASUS, LG, SAMSUNG השאלה איזה דגם הכי מומלץ בתקציב. חשוב שיזוהה בביוס לפני מערכת ההפעלה, כלומר שאני יוכל להתקין דרך הכונן מערכת הפעלה ולעלות כל תקליטור bootable (ללא סיוע DOK). אין שום חשיבות לניידות של הצורב (אני בכ"מ לא מוציא אותו מהבית) כך שאין שום בעיה אם הצורב יהיה כבד וגדול (5.25 אינץ'), ואין חיסרון בצורב שמגיע עם ספק כוח חיצוני (ולא ע"י חיבור USB נוסף) או שאולי גדול עדיף לכתחילה, שהוא בין היתר גם מהיר יותר? אודה על כל המלצה, ומקווה שלא חפרתי יותר מידי, תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by itaysk,

אם יש לי את הדיסק ביד איך אני יודע שזה 8MB BUFFER? כי לא כתוב עליו כלום... או שעבדו עלי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אם כדאי לי לקנות אותו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1865&PHPSESSID=74cf9c73430b1c7e134563eaed5211ac

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  15. למשל מכונת רנטגן שיש בתחנות מרכזיות/שדות תעופה וכו' וגם מכונות לגילוי מתכות האם העברת כוננים קשיחים או כונני דיסקים ודיסקטים במכשירים מסוג זה משפיע על החומרה ועל המידע שעל החומרה גם לגבי דיסקים עם מידע עליהם ודיסקטים עם מידע עליהם ובגלל שאני לא רוצה להספים אם אפשר לשאול אותה שאלה לגבי מסכי CRT ישנים (הגדולים הכבדים) האם זה משפיע, ואם כן איך? תודה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  16. יש לי מחשב עם הרד דיסק אחד gb40 7200rpm ואני רוצה להעביר דברים למחשב שלי ממחשב אחר (מרוחק) כדאי לטלטל את ההרד דיסק שלי או לקנות עוד אחד ומה זה בידיוק "מגירה" זה מחובר למארז או שזה אמצעי טלטול

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by liordavid,

קניתי RAPTOR 150GB והוא משמיע רעשים מוזרים רעשים כמו רעשים בהארדיסק ישן (כאילו הוא חושב) האם אני אמור לשמוע את ההארדיסק ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  18. שלום, יש לי כונן קשיח (פנימי 3.5) מתוצרת WD של 120 GB היום המחשב שלי שווק חיים בפעם ה1000, אני צריך להוציא ממנו את מידע, יש לי שם דברים חשובים דברים שאולי אפשר לחבר אותו אליהם: מחשב לא פעיל(אולי יש אפשרות להגיע לBIOS) לפטופ פעיל פלייסטיישן 3 פעיל. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. אני לא מתכוון לדיסקים שניתן לשכתב עליהם יש הרבה דיסקים +R שיש להם תוספת של RW על הדיסק או על העטיפה לדוגמה מי שיש לו ורבטים +R אחד האנשים אמר לי שהסימן RW מסמן שזה דיסק יותר טוב לסרטים האם זה נכון ? ( נהייתי מכור לפורום הזה )

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  20. שלום לכולם, אני שוקל על קניית דיסק קשיח חיצוני ונתקלתי בדגמים של סיגייט, שזולים יותר מהמתחרים. ביררתי קצת והבנתי שאנשים רבים חוו תקלות רבות איתם, והדיסקים הקשיחים הללו התפגרו תוך זמן מאוד קצר. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שסיגייט גילתה שהתופעה נובעת טעות שהם עשו בקשוחה בדיסקים הקשיחים והם מציעים עדכון שאמור לטפל בבעיה. לשאלתי, האם ידוע למישהו האם הדיסקים הקשיחים שלהם עדיין סובלים מאותה הבעיה ? האם כדאי להשקיע קצת יותר כסף ולקנות דיסק קשיח של WD לדוגמא ? בתודה מראש, מייק.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by shir12345,

אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני של סמסונג ללא חיבור לחשמל ההתלבטות העיקרית היא בין 2 הדגמים האלה http://www.electrophoto.co.il/Product.asp?Pid=8806071213361 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=802589 שניהם USB 3.0, שניהם לא צריכים חיבור לחשמל אותו מחיר בערך רק שאחד 500GB מסדרת M2 והשני 640GB מסדרת S2 מה ההבדל בין הסדרות? הM2 חדש יותר ועקב כך מהיר יותר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by manticore,

אם אני קונה רפטור ומתקין עליו את ווינדואוס, עד כמה אני אראה שיפור בביצועים? השימושים שלי בעיקר משחקים,סרטים ואינטרנט תודה.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  23. טוב אחרי שהווסטרן דיגיטל (80GB) שלי התחיל לקרטע ועשה רעשים החלטתי לתת אותו טרייד אין ולקנות הארד דיסק חדש בנפח של 120 גיגה ואני מבקש ממכם באמת שתעזרו לי איזה חברה לקחת או דגם כלשהו ואיזה כדאי יותר לקחת S-ATA או IDE? והלוח שלי תומך בS-ATA? תודה! נ.ב חברה הכי שקטה שיש ועם ביצועים טובים!

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  24. יש לי כיום דיסק קשיח 160GB, אני מעוניין להוסיף נפח - דיסק 640GB. אני רואה שתי אפשרויות- 1. להוסיף את ה-640 ולהישאר עם שני דיסקים - 160 ו-640. 2. להעיף את ה-160 ולהישאר רק עם ה-640. השאלה היא מה ההבדל בין האפשרויות הנ"ל בקשר ל- רעש , צריכת חשמל , יעילות ? אם דיסק אחד רועש, אז שניים ירעשו כמו טרקטור, ואני מוכן להתפשר על 160GB.

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  25. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק WD 250GB (דגם WD2500KS). אני מתקין ווינדוס. הבעיה שבשלב שבו אני אמור ליצור PARTITION, ההתקנה כתבה שהוא מזהה שיש לי סה"כ מאה שלושים ומשהו GB, ולא מאתיים ומשהו. ניסיתי כמה פעמים = אותו סיפור. ב-BIOS, לפני ההתקנה, הוא מזהה נכון את הדגם של ההארדדיסק. התקנתי עד הסוף, וכשווינדוס עלה אין שינוי - סה"כ כ-133GB. התקנתי אוורסט, בעמוד הראשי האוורסט מזהה נכון את הדגם של ה-HD, ומציין שם 250GB (כנראה בגלל הדגם) , אבל בעמוד של התקני האחסון הוא אומר שסה"כ יש לי 133GB . מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.