עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by aviv00,

יש לי X25-M 80 גיגה אני רוצה לקנות X25-V 40 גיגה ולעשות RAID 0 בניהם זה אפשרי ? זה ייתכן ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לילה טוב לכל חברי הפורום.. נתקלתי בבעיה מאד מוזרה וקשה ואני חייב את עזרתכם!.... יש ברשותי דיסק קשיח שמחולק לשתי מחיצות. על הדיסק היה מותקן מערכת הפעלה SERVER 2003 ועל החלק השני המון חומר חשווווב! הפרטישן הראשון פורמט בעוד שבחלק השני נשמר החומר ללא פגע. עכשיו הבעיה היא שהחומר לא ניתן לקריאה ולא להעתקה (כניראה בגלל ההגנה של המערכת הקודמת) איך לעזאזל אני שולף אותו? יש ברשותי מספר מחשבים כך שאין לי בעיה לחבר ולהעתיק או של חוסר מקום! נסיתי כמה תוכנות אבל לא ממש הצלחתי.. שמעתי וקראתי על תוכנה אחת שעוקפת את כל ההגנות אבל היא עולה כסף! http://www.ufsexplorer.com/download.php אנה ממכם עזרו לי אני ממש לא יודע מה לעשות? :facepalm: לאחד ממכם קרא דבר דומה? או שמע על דרך כל…

• 44 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. Started by huber,

שלום אנשים. מישהו זוכר את סידרת ה 1.5 טרה של סיגייט שנפלו כמו זבובים? חשבתי לרגע שזה פסח עליי, אבל מסתבר שכנראה גם אני בנפגעים. הדיסק הקשיח מזוהה אבל אין גישה אליו ויש מעין תקתוקים שכאלו. למיטב זיכרוני היה פתקון לבעייה, מישהו זוכר מה בדיוק?

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by ofirr,

צריך המלצה לדיסק שקיח בתקציב כמה שיותר נמוך, עפ"י סיור באתר אייבורי,KSP ופנדה מחשבים ראיתי שה500GB מתאים לקריטריון הזה יחד עם תנאי התקציב. אני עובד עם P4 1.5GHZ + 80GB IDE אבל יש חיבור SATA על לוח האם. אלו הכוננים שריכזתי: Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS‎ 3 שנים אחריות 250 ש"ח KSP Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II‎ 3 שנים אחריות 250 ש"ח KSP Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS‎ 3 שנים אחריות 250 ש"ח KSP Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS‎ 3 שנים אחריות 250 ש"ח KSP Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502HJ Spinpoint F3 אחריות 3 שנים 265 ש"ח פנדה מחשבים Seagate Barracuda 7200.12…

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Started by h-lior,

שלום לכל הגולשים. אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב. אני מאוד מעוניין לקנות כונן SSD בכדי להתקין עליו את מערכת ההפעלה. יש כמה דגמים על הפרק בנפחים של 128 או 80 או 64 kingston v series Patriot torqx Intel x-25m בדגמים של 128GB המהירויות גדולות יותר, אך גם המחיר. יש גם את נושא הבקר. בקינגסטונים, בקר jmicron - ידוע כבעייתי, אבל עכשיו יש עדכון פירמוואר שפותר בעיות של השהיה והוא כבר מגיע איתו. והמהירויות בינוניות. בפטריוט יש בקר אחר indlix משהו...האם הוא טוב יותר? טוב פחות? האינטל מעולה מבחינת נתונים ומהירויות קריאה, אך גרוע במהירויות כתיבה. בקיצור, אם מישהו יכול לייעץ איזה דגם עדיף, גם דגמים נוספים, לא רק אלה...וגם היכן ניתן לקנות אותם בארץ ו\או בחו"ל אשמח לדעת. תודה רבה :-) ליאו…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by itail,

אהלן, אני מתלבט בין שני כוננים חיצוניים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4347&CatCode=405 כונן 500GB התומך רק בUSB2.0 לעומת זאת ראיתי שיש גם את הכונן הבא: http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=WDC1234&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE התומך גם בUSB2.0 וגם בFIREWIRE800. 1) האם FIREWIRE מהיר יותר מUSB2? 2) האם החיבור בFIREWIRE יהיה נוח באותה מידה (PLUG AND PLAY) כמו בUSB? 3) יש איזה חסרונות/יתרונות אחרים בין הממשקים? תודה רבה! איתי

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  7. Started by davenos,

מפרט המוצר: מהירות העברת נתונים: עד 480Mbps. תקינה: SASO,NCRS,GOST,CE,WEEE נפח 500GB ממשק USB: USB 2.0 ממשק פנימי: USB ל-SATA הספק: 5V מקסימום 1A באמצעות USB יש למישהו דעת על הכרטיס קשיח , או בכלל על TOSHIBA בתחום? תודה מראש , דוד.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  8. אני לא מצליח להכניס קבצים בודדים שכל אחד שוקל מעל 4 GB להרדיסק חיצוני שלי איך אני הופך את זה לNTFS הכוונה לעשות הסב מבלי לפרמט את הכונן??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by daido,

היי אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון: יש לי הארד דיסק שמחובר בכבל SATA (הטכנולוגיה הישננ) והוא קורא את מערכת ההפעלה שלי. יחד עם זאת יש לי כבל בודד של IDE (הכבל ריק מכל חיבור) שעליו אני רוצה לחבר הארד דיסק שיהיה משני, ההארד דיסק יכול להתחבר לכבל הזה IDE. כשחיברתי את ההארד דיסק לכבל הזה, המחשב לא זיהה אותו. מה עושים כדי להצליח שהוא יקרא אותו לאחר שאני נכנס למערכת ההפעלה? הגדרתי אותו כSLAVE או שאין צורך אודה לכם על כל עזרה דיידו

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  10. Started by Jesper,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני, וראיתי את הכונן Seagate 1500GB ST315005EXD101RK, שמחירו (540 ש"ח) לא גבוהה בהרבה ממחיר של כוננים עם 1TB. לא מצאתי ביקורות על הדגם הזה. האם מישהו מכיר ויודע להמליץ לי, האם כדאי לקנות אותו או שמדובר בדגם לא מוצלח? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741935

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by kobi_af,

שלום אני מוכן להשקיע עד 170 בצורב dvd - ide איזה צורב הייתם ממליצים עליו?רק בבקשה אל תפנו אותי למדריך למעלה.פשוט תנו תהמלצה שלכם. תודה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  12. יש ב-KSP את הכונן הזה ב-565 ש"ח ל1.5TB. למישהו יש ניסיון איתו? ראיתי בגוגל שלחלק מהאנשים הוא עושה פריזים או מהירויות כתיבה איטיות מאד אחרי שהכונן מתמלא (מעל 80%). אני מעוניין בכונן לאכסון תמונות וסרטים. לא ממש קריטי בשבילי שהוא לא הכי מהיר, אבל נפילות למהירות של 1MB/SEC זה לא משהו שאני מוכן להתעלם ממנו.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by BoobsToch,

אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, תסלחו לי אם לא- אני רוצה להחליף הארד דיסקים בין 2 מחשבים...על שניהם מותקנת WINDOWS 7. האם כשאני אחבר הוא ימחק לי את כל המידע על הכונן מכיוון שהלוח אחר? האם הוא יזהה את מערכת ההפעלה? האם כדאי לפרמט לחלוטין את ההארד דיסקים לפני?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by BMWE,

עברתי על המאמר לגבי פרמטרים של כוננים אני מחפש כונן בגודל 2.5" עם נפח של 500 גיגה +. הפונקציה שלי זה ביצועים לעומת מחיר - לא מחפש את הטוב ביותר ולא מחפש את הגרוע ביותר. מצ"ב מספר אפשרויות שיש לי על מה אתם ממליצים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by jetman,

שלום חבר'ס רציתי לדעת עולי יש לכם משוג מי היבואן של החברה הנ"ל בארץ? לא מצעתי את המידע באתר שלהם. תודה

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  16. Started by Satlan,

שלום העלתי SS מתוך enhancemyse7en תחת ההארד דיסק הראשי שלי.. והמצב די מדאיג. מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by koko0,

פירמטתי דוק ממש ישן שהיה לי בשביל לעשות עליו ניסויים...הפירמוט לקח זמן וביטלתי אח"כ עשיתי פירמוט מהיר של ווינדוס ו...הוא גדל קצת. לטרה. אני מעביר עכשיו קובץ של 4 ג'יגה בשביל לסבך אותו חח...מה יקרה בסופו של דבר?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  18. שלום. איזה דיסק קשיח הכי אמין והכי שקט בין? נפח: פחות מ-1TB. סל"ד: 7200. שיתאים ללוח Gigabyte P35-DS3. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום כולם, אז ישר ולעניין - לא פיצלתי את הכונן הקשיח כשהתקנתי מערכת הפעלה. רציתי לדעת, האם אפשר לפצל את הכונן לאחר מעשה? האם המידע שעל הכונן ילך לאיבוד אחרי הפיצול? תוכנות מומלצות יש? ראיתי את שתי אלה בנעוצים, הן יעשו את העבודה או שיש משהו עדכני יותר? Acronis Disk Director Suite 10.0 Partition Manager 10.0 Personal תודה מראש וחג שמח =)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ה HP EX490 MediaSmart Server נראה לי מנצח. כרגע יש לי qnap 409 pro ואני לא מאוד מרוצה. הוא עלה בערך כמו זה (550$ לפני כוננים) ומעבר ל: איטיות (קורא 15MB/s~ כותב ב 7MB/s) מעבד ה marvel (והלינוקס שהוא מריץ) ובעיות השתנקות קשות בהזרמת ווידאו הוא מלא כמעט לגמרי (raid5 על ארבע טרה) חשבתי על לבנות RAID5 לבד אבל עם אני מוצא משו במחיר טוב אני מעוניין ב HP. יש מצב למצוא בארץ? האתר של HP שלך אותי ל computerland (או באג, שאפילו לא ניסיתי) אבל לא ראיתי שם...

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  21. היי רציתי לשאול אם אני אחבר דיסק של SATA1 בנוסף לדיסק שיש לי SATA2 WD 250 על לוח האם G31 , האם זה יגרום לבעיות כל שהם?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  22. שלום... יש לי שאלה ואני בטוח שתוכלו לעזור לי. קניתי מחשב HTPC חדש. אין לי בבית רשמת אלחוטית... אני רוצה להעביר את הסרטים שיש לי במחשב הפרטי שלי (600GB סרטים) לHTPC. ואין לי מושג איך. לצרוב? הסרטים בכלל לא נכנסים לדיסק DVD. USB? סתם המון זמן. אם היתה לי רשת אלחוטית היה הרבה יותר קל. אבל אין. אז איזה דרכים יש לי? תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. ככל הנראה, הבעיות של Seagate לא תמו עם סדרת 7200.11 לפחות, אני לא רואה סיבה אחרת לשחרר Barracuda 7200.12 Firmware Update Barracuda LP Firmware Update מאוד לא מקובל (היה) בתעשיית הדיסקים הקשיחים לשחרר עדכוני קושחה למשתמשי קצה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. שלום וחג שמח! אני מעוניינת לקנות דיסק קשיח של טרה, במחיר של עד 415 ש"ח לכל היותר דברים שחשובים לי מאד: 1. שיהיה שקט כמה שיותר. 2. אמינות. עמידות לאורך זמן. שידוע שלא נוטה לההרס. כרגע ההתלבטות שלי היא בין Samsung HD103SJ לWD10EARS קראתי שהסמסונג ממש טובים ושקטים, אבל בגלל נסיון מאד רע שיש לי עם הארדיסקים (של WD אגב..) אני פוחדת לקנות מחברה כמו סמסונג שמוצרים אחרים שלה שווים לזבל. כאמור, אני לא יודעת איך הם מבחינת הדיסקים הקשיחים. WD ידועים באמינותם וכו וכו.. אפילו שיש לי נסיון רע איתם. ולכן מהבחינה הזו העדיפות דווקא שם. אם אדע שהסמסונג באמת לא עושה שטויות ומצטיין בדגם הזה, אהיה רגועה מאד וארוץ לקנות, כי זה כרגע מה שמדאיג אותי. אשמח להמלצות נוספות מצידכם (ואגב, לא …

• 4 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.