אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי, שלושה דיסקים שלי אחד חיצוני ואחד פנימי שבקו לי חיים יום אחד. שלחתי אותם לטיק-טק ולפיהם לשלושת הדיסקים בעיה באלקטרוניקה ובראשי קריאה. בשביל תיקון הדיסקים הם מבקשים 4800 לדיסק, ו1000 שקל לדיסק במקרה של כישלון לשחזור המידע. אני כעת שוקל אם לשחזר את הדיסקים בגלל המחיר הגבוה, כרגע אני נוטה לשחזר דיסק אחד בלבד שיותר חשוב לי. מה אתם אומרים? האם זו הצעת מחיר סבירה? יש טעם לנסות להתמקח איתם?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
משהו כמו עד 300 ש"ח. רצוי פחות. אני כבר הרבה זמן לא מתעניין בתחום אז אין לי מושג מה יש היום.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה חודשים דיסק און קי של קינסגטון 16GB והוא עושה לי בעיות אם אחריות מכסה בעיות מכניות של הדיסק און קיי? בנוסף הוא עושה בעיות עם העתקת קבצים לפעמים שלא נקראים וצריך לפרמט אותו יש לי דיסק און קיי נוסף של קינסגטון אותו דגם רק 2 גיגיה שלא עושה את כל הבעיות אלה באותם מחשבים. תודה רבה הדגם הוא Kingston DataTraveler G2 16GB
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הארד דיסק 1TB שמותקנת עליו מערכת הפעלה וכו' ואני רוצה להוסיף הארד דיסק זהה נוסףבמערך RIAD 0 בלי לאבד את המידע שיש על ההארד דיסק הראשון.האם זה אפשרי?כי שמעתי שיש תוכנה של ווינדוס 7 שמתעסקת בזה... ודבר שני האם מומלץ שמערכת ההפעלה תהיה במערך RAID?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות רייד 0 במחשב שלי יש לי כבר שני כוננים זהים השאלה שלי היא על זה גודל לפרמט את הסקטורים? הבנתי ש128KB זה לעבודה עם קבצים גדולים השימוש הדיסקים האלה יהיה למערכת ההפעלה ותוכנות אשמח לעצה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את ה XTREAMER וחבירתי עליו HD ניד 500 גי'גה וחשבתי על ליקנות NAS כדי שאני לא כול פעם יצתרך ליקנות נייד ופשוט להוסיף ל NAS ואם אפשר הסבר על מה אני צריך להסכתל לפני שאני קונה NAS
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם כל הדיסקים הקשיחים של 2.5 עובדים רק על חיבור USB ללא חיבור נוסף לחשמל ? לדוגמא זה http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=70f4bfafecadd110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן, אני חושש לבעיה של צוואר בקבוק מצד ההארד דיסק שלי, פרטי המערכת: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) זכרון 4GB GSKILL 800MHZ CL5 ( G Skill F2-8000CL5-2GBPI) לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כ.מ: PCI Express 2.0 x16 ATI Radeon HD 4870 הארד דיסק (שייך לWD): מודל: WD6400AAKS גודל: 640GB ממשק: SATA 3 Gb/s Cache (MB): 16MB RPM: 7200 מידע נוסף ניתן למצוא כאן: http://www.wdc.com/wdproducts/library/SpecSheet/ENG/2879-701277.pdf תחת הכותרת של 640GB בעמוד השני, האם זכרון הבאפר קטן מדי? יהיה הבדל בין הארד דיסק אחר בעל 32MB? ובנוסף הEVEREST מראה לי על זכרון הRAM (בעל מהירות של 800MHZ) את השורות: Real Clock 400 MHz (DDR) Effective Clock 800 MHz האם הזכרון פועל במהירות …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש המלצה מעונין להחליף את הטייפ הישן hp 40/80 dlt בעבודה. תקציב 5k+- חייב להיות scsi בעל נפח איחסון של בין -80 -ומעלה
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי קנית דיסק קשיח של WD מחו"ל (כי הדגם הספציפי לא נמצא במלאי בארץ). ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי תוקף האחריות כי ידוע שדיסק קשיח זה דבר שמתקלקל ויכול גם להגיע מקולקל לפעמים. אז השאלה שלי היא האם יש למי לפנות בארץ לגבי מימוש האחריות? (באתר הרשמי של WD רשום שיש אחריות בארץ על הדגם שאני רוצה) יש פה מישהו שקנה דיסק קשיח מחו"ל של WD ומימש את האחריות בארץ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בתמונה שצרפתי זה ההארקדיסק הקיים, והייתי רוצה לדעת אם הוא נחשב מהיר [ב-Win7 יש לו ציון של 5.9]. מחר אני אמור לקבל כונן חדש [אחד שהיה במחשב אחר התקלקל אז יש אחריות], ורציתי לדעת מה נחשב מהר יחסית למה שיש לי כיום במחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ככה, יש לי שני הארדיסקים בגודל 250GB. הם מחוברים למארז ויש להם מאוורר אחד בגודל שמתאים לשניהם. אני רוצה לקנות עוד הארדיסק 1.5TB ולהוסיף אותו לשניים האחרים. בדקתי את זה ואני אוכל לחבר את שלושתם במארז. אבל בגלל שהמאוורר לא גדול מספיק הוא יכסה רק שניים בתוך השלושה ואני חושש שזה יוביל לבעיה. מה אתה חושבים?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד עם מערכת הפעלה ותוכנות והשני עם הורדות וקבצים חשובים. את השני אני חילקתי לשני מחיצות, כיוון שאני רציתי לנסות להתקין Mac OS X (פרוץ כמובן). במחיצה הראשונה נשארו כל הקבצים החשובים והשניה היתה ריקה. נכנסתי להתקנה של הMac OS X ופירמטתי את המחיצה השניה למערכת קבצים של מק. זה התחיל לפרמט ופתאום כתב שיש שגיאה "בלתי צפויה". שני המחיצות נעלמו מחלון ההתקנה, גם זו הראשונה שלא נגעתי בה... חשבתי שמשהו השתבש בהתקנה, אז הפעלתי מחדש ונכנסתי ל windows. שני המחיצות נעלמו... מה שלא ברור לי זה למה זה פגע גם במחיצה הראשונה שלא נגעתי בה. אני יודע שהייתי צריך לגבות ולמדתי את הלקח, בפעם הבאה אהיה יותר זהיר אבל להתחרט מאוחר מדי... אני יכול לפרמט אותו כמובן אבל מה עם ה…
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מהו הדגם הכי מומלץ,אם בכלל(אני זוכר שבזמנו היו בעיות עם הארדיסקים של 1.5TB כשהם היו חדשים)? השימוש שלו יהיה בשביל נגן מדיה פופקורן האוור C200 במידה וזה משנה משהו. תודה
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב לחבר מחשב חדש עם המפרט הבא: לוח - GB P55A-UD3R מעבד - I7 860 דיסק קשיח - WD D1002FAEX 1TB SATA3 את הדיסק הקשיח כמובן שאני מחבר לאחד משני הפורטים הלבנים של הSATA3, הבעיה היא שמהרגע שאני מדליק את המחשב, הוא נדלק ונכבה אחרי 4-5 שניות כל הזמן ככה בלופ. ברגע שאני מנתק את הדיסק (רק את הכבל SATA, לא את החשמל שלו) יש פוסט מסודר והכל בסדר. אציין ששדרגתי את הביוס לגירסה האחרונה - F7 וזה עדיין ממשיך. האם הדיסק פשוט הגיע תקול או יש משהו שצריך להגדיר בביוס מראש בשביל שזה יעבוד כמו שצריך עם הSATA3? אולי הכבל SATA שמגיעים עם הלוח, מתאימים רק לדיסקים של SATA2? אשמח לכיוון או תמיכה כל שהיא, תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שכתבתי כאן בעבר ברשותי 4 דיסקים קשיחים של WD CAVIAR BLACK בנפח 1T שאליהם עומד להצטרף בקרוב דיסק קשיח דומה נוסף . אני מחפש כבר זמן מה פיתרון לאחסון חיצוני של הדיסקים הללו במארז נפרד מהמחשב , פיתרון כזה שיתן לי גמישות ואפשרות לחבר אותם גם למחשבים אחרים . אני מדליק ומכבה אותם כראות עיני וכמובן דור שיהיה להם חיבור SATA ואפשרות לרשת ( לא חובה ) . מכיוון שהדיסקים הללו גם מתחממים צריך קירור באמצאות מאוורר . מכיוון שהדיסקים מכילים מידע רב ואני לא מתכוון לפרמט אותם ( אם מישהו חשב על מערך RAID דבר שדרוש פרמוט ) ולכן אני צריך גם אופציה להפעילם כדיסיקם נפרדים . לצערי למרות החיפושים הרבים שלי לא מצאתי פיתרון הולם בארץ ( כל מה שמתאים לא מיובא לכאן ) . חרשתי את האתרים של גולדטוף , ז…
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בcdrom של אחותי, הוא כל הזמן יוצא, זאת אומרת ברגע שלוחצים על הכפתור פעם אחת, הוא יוצא, ואז אם נחזיר אותו הוא יצא כל פעם. הוא sata.. האם מדובר בכונן תקול? או הגדרות ביוס?
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש כמה חיבורים אפשריים(esata,firewire) האם בכל מחשב כיום יש חיבורים כאלה?או שצריך להתקין? האם הרדיסק חיצוני אמין ומחזיק מעמד שנים?(כמו של הPC) אז מה אני מחפש: כונן בנפח 500GB (גם יותר אפשר תלוי במחיר) הכי חשוב לי זה האמינות והמהירות,אני עובד הרבה על המחשב והמטרה לשים בו את כל המידע החשוב ולהשאיר את המחשב כגיבוי וגם לעבודה שוטפת מול ההרדיסק החיצוני. (לא משהו כבד עם תעבורת קבצים גדולים) גם שיהיה משהו שניתן לשים בתיק ושלא יהיה ענקי (לא דווקא הכי קטן אבל שיהיה בגודל סביר אם בכלל יש גדלים שונים). האם חיבור USB2 מספיק מהיר למה שאני רוצה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש הארדדיסק פנימי 1TB וחשוב מאד שיהיה שקט הסתכלתי בסטיקי וממליצים בו על HD103SJ רשום שהוא שקט מאד עכשיו בסיקורים באתרים מסוימים (באנגלית) ובפורמים מסוימים רשום שהוא רועש מאד רעש זה עניין יחסי.. אני כרגע משתמש בהארדיסק 320GB ולפי ההיגיון ככל שהנפח קטן יותר הוא פחות רועש? אני מחפש הארדיסק 1TB שלא ירעיש יותר מהכונן 320 שיש לי כרגע.. המצלות? האם באמת HD103SJ רועש או שקט? תודה
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה ל HDD פנימי נפח 1TB מינימום תקציב 500 ש"ח עם אפשרות חריגה קטנה עדיפות לחברה western Digital אופציות שראיתי .... 1.5TB IntelliPower, 32MB SATA II WD15EADS 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מחפש כונן חיצוני בגודל 2.5 אינטצ' שיהיה 250-320 ג'יגה. הכי חשוב שיהיה מהיר במיוחד בהעברה של קבצים גדולים מהמחשב לכונן כלומר שמהירות הכתיבה תהיה גבוהה. מה בערך תהיה מהירות הכתיבה של הכונן ? התקציב הוא כ-300 ש"ח אם אפשר בפחות אז פחות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי עכשיו צורב בחיבור SATA ,וחיברתי את הכבל מהצורב ללוח אם,אבל הצורב לא עובד,הוא לא מקבל חשמל אפילו. צריך לחבר גם כבל חשמל? כי אני רואה בצורב עוד כניסה,שהיא לא כניסה רגילה של חשמל מהספק. או שיש צורך להגדיר משהו בביוס כדי להפעיל את האפשרות של ה SATA בכלל.?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כשאני משנה את המצב של הכונן הקשיח והDVD בביוס ל-AHCI, המחשב עושה ריסטרט כל פעם שמערכת ההפעלה מנסה לעבוד (WINDOWS 7 64BIT). כשאני מחזיר מצב חזרה ל-IDE הכל עובד בלי בעיות. התקנתי את הדרייברים והכל אבל זה פשוט לא עוזר. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לא נראה לי שיש אפשרות להתקין אותו במארז , כי הוא קטן יותר מכונן רגיל 3.5 . מה לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-