אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי מחשב נייד ואני מעוניין שהוא יעבוד מהר יותר אני מתלבט במעבר לכונן רגיל עם RPM יותר גבווה או כונן SSD כיום יש במחשב כונן בעל קיבולת של 250 GB 5400RPM האם כדאי לי להחליף HD האם אני ארגיש בשינוי? ואם כן האם כדאי לעבור לHD עם 10K RPM או לHD SSD80 GB תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום את הכונן הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741956 עכשיו, ע"פ מה שהבנתי הוא צריך להעביר על קצב של 60 מגה לשניה בפועל אצלי הוא מעביר על 25~ מגה לשניה ואצל חבר שלי שקנה מחשב לא מזמן הוא מעביר על 32. זה צריך להיות ככה? והאם עדכון קושחה יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום... בכל פעם שאני מחבר DOK או הארד דיסק ניידורוצה לנתק אותו כמו שצריך (בעזרת וינדוס - הוצאת חומרה ושליפת מדיה באופן בטוח), זה מחזיר לי הודעה שגיאה שאני לא יכול לנתק, מכיוון שיש תוכנית שמשתמשת בו. חיפשתי, ולא מצאתי שום תוכנה שרצה ומשתמשת בו. יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 1TB לאיחסון וגיבוי (אך רצוי שיהיה די מהיר בכל זאת). תקציב - עד 500 שקל (אם ממש שווה אוכל לחרוג). העדפה לחנות בבאר שבע (כמו פנדה). תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב ישן (שלא נמצא בשימוש) עם כונן 160 GB של סמסונג, האם אני יכול להשתמש בכונן הזה (פנימי חיבור sata2) ככונן קשיח חיצוני? אני לא מוצא שום כניסה מתאימה בלפטופ שלי לכבל היוצא מהכונן הקשיח.... תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב בן 3 שנים עם לוח אם של GIGABYTE עם NFORCE 3 , עליו שני חיבורי SATA ושני IDE בנוסף על המחשב מותקן כרטיס PCI SATA פשוט וזול , עלה איזה 70 שקל , עם שני חיבורים וצ'יפ של סיליקון אימג' SiI3512 על הכרטיס מחובר כרגע דיסק אחד שנקנה לפני כשנה וחצי ועל חיבורי הלוח אם מחוברים שני דיסקים SATA שניקנו עוד עם המחשב ודיסק אחד IDE וצורב דיסקים. הבעיה היא: הבאתי דיסק western digital green 500G שאמור להחליף את דיסק הIDE (שהוא בעצמו עובר למחשב אחר בלי סאטה) חיברתי אותו לכרטיס PCI SATA והכל טוב הוא עולה מזוהה פורמט חולק ומולא בתוכן הכונן הישן , אפילו ממש מהר. , מדובר במחשב לעריכת וידאו והחומר שהועתק אליו הוא מלא סרטים קצרים וארוכים בכל מיני פורמטים. פה התחילה הבעיה. תוך כדי צפ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה אם אני עובד ב RAID Stripe, ופתאום נדפק לי הלוח אם?... הלך כל המידע?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 כוננים חיצונים 2.5" 500GB הראשון http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000tKyr5JeBSQFLgcwe34LC9AA:12bbi68k5?id=4278388&pr=QJ5&N=2%2032705 השני http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000tKyr5JeBSQFLgcwe34LC9AA:12bbi68k5?id=4216438&pr=QJ5&N=2 ההבדל העיקרי הוא באחריות WD שנתיים סיגייט 5 שנים הדבר היחידי שאני לא בטוח אם לקנות את הסיגייט כי לא שמעתי עליו ביקורות לעומת ה WD שכל הביקורות עליו טובות. אם מישהו יוכל לאזור לי אני אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
האם יש דגם טוב ומומלץ שהחליף את זה? Samsung SH-S203B כי כבר אין להשיג אותו כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
היי חיברתי דיסק של 250 GB מסוג ATA (לא SATA) במקביל לצורב שבחיבור כבל ATA על לוח אם G31 , את הצורב גימפרטי לSLAVE ואת הדיסק לא גימפרטי ביכלל , כך שיש לי בס"כ דיסק קשיח SATA מחובר ללוח + דיסק ATA שמחובר במקביל עם צורב ATA לחיבור ATA שעל לוח האם G31 , במערכת הפעלה XP אני רואה את 2 הדיסקים הקשיחים , רציתי לשאול אם זה תקין לחלוטין איך שחיברתי. רוני
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קודם כל איזה מברג אני צריך לקנות כדי לפרוק אותו? T8? יש לי שני הארד דיסקים אחד נשרף לו הלוח החשמלי ובשני הלכו כדיסקים או הראש שכותב\קורא אני רוצה לאחד אותם לפחות כדי לגבות את המידע שיש לי על ההארד דיסק שנשרף לו הלוח מה אתם אומרים? תודה!!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באתר TOM'S HARDWARE ביצעו סקירה על 4 מארזי חיצוניים בממשק USB3. התוצאות כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/usb-3.0-superspeed-external-enclosure,2597.html ניתן לראות שיפור עצום ע"פ USB2 (פי 6!) ויש לזכור שזוהי רק ההתחלה, רוחב הפס הפוטנציאלי בטכנולוגיה זו רחוק מהתוצאות האלו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניתקתי את ההרד-דיסקים של RAID0 און בורד של GIGABYTE כשהחזרתי אותם החזרתי אחד מהם לשקע SATA שאינו RAID מאז, הוא אינו מזהה את ההרד-דיסק הזה כחלק מהמערך מה עושים? יש תוכנה שמשחזרת את ההגדרות RAID ואז אפשר להחזיר אותם למקום?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב המשמש כשרת אחסון ועליו כרגע מותקן חלונות 2003, אני שוקל לשדרג את כונן המערכת, שכרגע יושבת על כונן IDE זקן לכונן SDD (ישנה אופציה שהמערכת תשודרג לחלונות 2008) חשבתי על: 40GB SSD X25-V Sata II 2.5'' SSDSA2MP040G2R5 (Retail) אני מחפש אמינות גובהה, וכמובן גם ביצועים ומהירות, אבל יותר חשוב עניין האמינות, חשוב שכונן המערכת יתפקד למספר שנים רב ללא בעיות עד כמה שניתן, לכן אני חושב על SSD ולא הארדיסק (שכאמור בעל שחיקה ואמינות נמוכה יותר עקב החלקים הנעים) האם יש דגם מומלץ יותר? האם SSD באמת יספק את הדרישה לאמינות גבוהה לאורך שנים ושווה את ההשקעה? בנוסף אני רוצה לציין שאני לא צריך 40 ג'יגה לכונן C כרגע המערכת על מחיצה בגודל 10 ג'יגה וגם זה מספיק, ככה שאם יש כונן 3…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי דיסק או קיי שכאשר מכניסים אותו נפתח 2 כוננים חדשים , איך משלבים אותם? (אחד מהם קטן של 3 מגה והשני זה שאר הדיסק) תודה
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי כונן IDE WD caviar SE WD800JB הכונן עצמו עובד בצורה תקינה לגמרי אבל הוא לא נותן למחשב לזהות כונני IDE אחרים. לא משנה אם אני מחבר אותו master / slave / cs / ide1 / ide2 וכו. אם הוא מחובר המחשב לא מזהה כונן אחר גם כזה שמחובר לחיבור IDE השני של הלוח. (לא מפריע לזיהוי של כונני SATA) נבדק ב 2 מחשבים שונים ואם כמה כונני CD ו HD אחרים בתור הכונן השני שלא מזוהה. הבעיה בכונן הקשיח הזה הבעייה נראית כבר ב BOOT (בזיהוי כוננים של ה BIOS). תמיד כולם חוץ ממנו מופיעים כ not installed הכונן נקנה חדש ב 2007 ומאז עמד במחשב ללא כונן CD כך שייתכן שהוא תמיד היה כזה אני רוצה לחבר למחשב הזה CD. למחשב אין SATA ואין לי כונן CD SATA (כדיי להחליף אם מחשב אחר)
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס PCI של asus שיש בו SATA 6Gb/s ורציתי המלצה לכונן קשיח של 640-1TB של samsung או WD מחיר עד 700₪ תודה.
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום יש לי SSD הבעייה שכל הנתונים נרשמים בצורה רנדומלית בדיסק כרוצים להקטין את המחיצה צריך לעשות איחוי אבל איחוי לא בריא ל SSD אז מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי הרדיסקים של שׁsas 15k תוך פחות מחצי שעה כמעט כולם הגיעו ל 55 מעלות!! האם זה נורמאלי?? ברור לי שאני צריך למצוא פתרונות קירור אבל מהי הטמפרטורה המקסימלית בה הרדיסק יכול לעבוד?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשיח סיגייט 1T מסידרת 7200.12. החלטתי לבצע בדיקה טכנית לדיסק החדש מייד לאחר איתחולו. הרצתי תוכנת MHDD 4.6 והתפלאתי לראות בתוצאות הבדיקה שמופיעה שם 2 הערות warning 500>ms 500<ms שאלה למבינים מבינכם: האם הדיסק הזה תקין? מה משמעות הערת warning הזו והאם היא בעייתית,ורצוי להחליף את הדיסק?או שניתן להתעלם ולהתחיל לעבוד איתו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש תוכנה אמינה לשחזור מחיצות תקולות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=505&Itemid=99999999&limit=1&limitstart=12
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום עד עכשיו היה לי כונן קשיח של סמסונג בנפח 250GB (נכון שזה כבר נחשב מעט היום, אבל זה הספיק לי). שמתי לב שלאחר פירמוט נשאר בו כ 235GB שמיש בפועל, כלומר ירדו כ-15 גיגה. לאחרונה קניתי כונן חדש של 1TB מתוצרת סיגייט וכשפירמטתי אותו הופתעתי לגלות שנשארו בו רק 930GB שמישים בפועל. זה פאקינג 70GB שהולכים לאיבוד !!! עד לפני חמש שנים 80GB היה הנפח המקובל לכונן הראשי של המחשב !!! השאלה שלי היא למה יש כאלו הבדלים בין הכוננים ? למה צריך לשמור 70 גיגה ? האם זה רק בגלל שהכונן גדול יותר וטבלאות האלוקציה צריכות יותר מקום ?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-