עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tnt86,

לוקח לי 50 דקות לצרוב דיסק מלא של DVD, בנוסף בזמן הצריבה המחשב פשוט ולא זז אותה בעיה נוצרת גם כאשר אני מעתיק קובץ כלשהו מכונן הDVD\צורב למחשב מישהו מכיר את הבעיה??

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by hagay21,

קיבלתי היום את ה ראפטור 78 גיגה של wd והלוח לא מזהה לי אותו ניסיתי דרך כל גימפור אפשרי הוא קרא אותו וזיהה אבל שניסיתי לפרמט ולהתקין וינדוס פתאום הוא הפסיק לזהות חשבתי שזה הכבלים אבל הם נישארו מחוברים ניסיתי על כבלים אחרים אך לשווא... יש למישהוא פיתרון אולי?

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  3. האם ישנם דיסקים לצריבת DVD של מעל 4.7 ג'יגה? אניצריך לצרוב קובץ מאוד גדול... והדיסקים הרגילים של 4.7 קטנים מידי...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by The Ripper,

אני מנסה לצרוב DVD-r DATA . המדיה תומכת במהירות 8 אבל נרו לא מאפשר לי לשנות את המהירות [הוא מראה לי על x4 מאופר] כשבדקתי בנרו 7 לא היה הבדל לעומת ה-6, זה ממש מעצבן. שמתי לב שגם בCD הוא לא צורב בפועל במהירות שהוא הוגדר בה.

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by galz,

מה ההבדל בין שני אלה? http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=363 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1002

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם מחפש כונן גיבוי חיצוני שישמש גם להעברת קבצים גדולים כ100GB מדי פעם. לכן דרוש USB 3 שיהיה מהיר (יש לי במחשב USB3) כמו כן עדיף שיראה אלגנטי וקל לנשיאה. לאחר בדיקה בזאפ ובוואלה שופס נראה שיש רק 3 חברות WD HP TRANSCEND אשמח לקבל המלצות אני מניח שSSD עדיף כמו כן הבנתי שיש כמה סוגים של SSD איך אני יכול לדעת איזה סוג הכונן הספציפי צירפתי לינקים לכוננים של 500GB רק לצורך השוואה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QEAA1C1F9 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777195 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766904 תודה מראש חזי

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by PeaS,

הHD שלי, לא הראשי, אלא אחד שהעברתי מהמחשב הקודם שלי, 12.7 ג'יגה של WD. בזמן האחרון הוא התחיל להשמיע טיקים כאלה, והוא משמיע הרבה ברצף. אלה הטיקים האלה שקורים עם כל הארד דיסק, פעם אחת בכמה זמן, אני חושב שקראתי פעם שזה קורה כשהראש נתקע במשהו... לא זוכר כשנכנסים עם האקספלורר לדיסק הטיקים מפסיקים, וממשיכים שוב אחרי כמה זמן. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. החברה היפנית מאמצת את הטכנולוגיה החדשה של חברת SDK ותוכל ליצור כוננים קשיחים בנפח חסר תקדים - בתצורת ה-PMR המועדפת לכתבה

9. Started by saarxee,

שלום לכם, יש ברשותי צורב DVD של LG. וכשאני מכניס דיסקים ובזמן הקריאה שלהם יש רעש בלתי נסבל. וכשצורבים דיסקים הרעש אפילו חמור יותר. מה אפשר לעשות? או שהאפשרות היחידה היא להחליף את הכונן?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by mikilz,

שלום, הזמנתי את הצורב הנ"ל כחלק מהזמנת מחשב, היום הגיע המחשב עם כל רכיביו והאריזות של הרכיבים בנפרד. רק הצורב הגיע ללא אריזה או דיסק התקנה, בנוסף לא רשום samsung בפאנל הקדמי. על גב הצורב ישנה מדבקה התואמת למדבקה המופיעה בסקירה של המוצר באחד האתרים. האם לעוד מישהו זה הגיע ככה או שיכול להיות שזה מזויף? ראיתי באחד האתרים שיש דבר כזה BULK וזה אומר שהמוצר מגיע ללא אריזה, באתר בו הזמנתי לא היה רשום שום דבר כזה. תודה.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  11. צהריים טובים. בשעה לא כל כך טובה הצורב שלי גם הפסיק לקרוא את הדיסקים שלו. יש איזה שהו פיתרון לבעיה? כבר ביצעתי עדכון אך ללא הצלחה. אודה לעזרתכם.

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by jamoos123,

שלום לאחרונה נגמר לי המלאי של TY ואני מעוניין לקנות חבילה נוספת. מדובר על הדיסקים הסגולים שנמכרים כמדיות של FUJI DVD+R x8. מדיה קוד T02. יש למישהו מושג אם אפשר עדיין להשיג אותם בארץ? או כל מדית TY אחרת? במידה וכבר אין למכירה TY בארץ (לא הזמנתי מדיות בסביבות שנה), אילו מדיות איכותיות מומלצות כיום לקניה? ומהיכן אפשר לקנות אותן? תודה

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  13. היי אני לא מבין מה טוב כל כך בסדרה הירוקה של WD בפרט ובכוננים ירוקים בכלל. קראתי שהם איטיים יותר, שהם זולים יותר ושהם חוסכים בחשמל. זה לא מסביר למה אני שומע על הזמן אנשים שאומרים שכונן ירוק זה מה שצריך לקנות. מישהו יכול להסביר מה הסקס אפיל של כונן ירוק כי אני ממש לא רואה זה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rotem_o,

שלום לכולם, היום קניתי את הדיסק הנ"ל לצורך אכסון ולהלן מס' שאלות: 1. קראתי ביקורות קנייה ב-newegg ושמתי לב שרבים ממליצים על עדכון קושחה עבור באג מסויים(SMART problems). מישהו יודע במה מדובר? 2. לגבי פרמוט הדיסק, לא הבנתי את כל נושא ה-4K סקטורים , האם צריך להגדיר משהו שונה באתחול? 3. אשמח לקבל המלצת תוכנות בדיקה לדיסק/סקטורים פגומים/ועוד(מבית סמסונג או שלא), לפני שאני מתחיל להעמיס עליו מידע. 4. מה יהיה עדיף מבחינת ביצועים: להשאיר את מערכת ההפעלה והתוכנות על ה-WD2500KS הישן (יתרונות:7200RPM, דיסק פיזי נפרד למערכת הפעלה ותוכנות ודיסק נפרד עבור השאר) או להתקין אותה על מחיצה ב-SAMSUNG החדש (יתרונות: דיסק חדש יותר וכנראה שגם מהיר יותר)?? האם יהיה בכלל הבדל משמעותי בשימוש ביתי …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום אנשים, לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של Western Digital, הדגם המדויק זה WD1600JS. בהתחלה הכל היה סבבה חוץ מרעש חזק יחסית בזמן קריאה/כתיבה אבל בזמן האחרון אני מקבל מלא שגיאות של קריאה/כתיבה ולא מסוגל לשחק במשחק יותר משעה בלי שהמשחק יתן לי איזה error. רציתי לדעת אם זאת בעיה אופיינית להארד דיסק או שאולי זה איזה פאק במערכת הפעלה או משהו כזה... יש איזו דרך שאני יוכל לבדוק את המצב של ההארד דיסק שלי? דרך אגב... הרעש שאני שומע בזמן קריאה/כתיבה מעיד על איזו בעיה בראש קריאה של ההארד דיסק או שזה נורמלי? תודה אנשים!!!

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  16. שלום, יש לי דסיק קשיח בן קצת יותר מ3 שנים מסוג WD2500KS. הדיסק ככל הנראה תקול וזאת לאחר ש: 1. הוא היה הדיסק הראשי שלי והופרד לשתיי מחיצות C וD, כאשר על C יושב הXP. לפני שבועיים, כשאתחלתי את המחשב, מחיצה D נעלמה כאילו לא הייתה. 2. קניתי השבוע מחשב חדש ואני מקווה לשלוף את המידע מתוך הדיסק הישן. יש לי כרגע דיסק ראשי חדש מסוג RAPTOR. כדיסק משני במחשב החדש, שתיי המחיצות של הדיסק הישן אינן מזוהות בכלל. הדיסק כחומרה מזוהה בDEVICE MANAGER - המחיצות לא. אני מנסה לקרוא מידע כRAW DATA מהדיסק הישן בעזרת תוכנה בשם STELLAR PHOENIX, אבל נדמה לי שזה גם לא מצליח - לאחר יום וחצי נראה שנבדקו בערך כ67 מליון סקטורים מתוך 488 מליון ובנתיים התוכנה לא מציגה לי שום מידע ואם זאת אני לא מקבל שום חי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by eyal177,

שלום אני לא יודע האם זה קשור לפה אבל אני מנסה בכל זאת האם מישהו מכיר את הNAS הזה של לנובו? זה NAS חדש בן 8 חודשיים אצלי px6-300d Lenovoemc אני מחפש ברות מישהו שיכול לעזור לי להגדיר אותו או לתת לי קצת מידע איך עושים את זה... יש פה מישהו שיכול לקשר אותי עם מישהו שמוכן לעשותאת זה אפילו תמורת תשלום ? תודה רבה וסופשבוע נפלא

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by JediMaster,

שלום לכולם לפני כמה חודשים קניתי צורב של NEC 3520A הכל טוב ויפה. אין לו דרייברים, נתתי לXP לזהות אותו, אבל אני עדיין לא יודע אם זאת הבעיה. לפני כמה זמן ניסיתי לצרוב מספר דיסקים של DVD והם כל הזמן נדפקו, או היו בהם בעיות, ועכשיו ניסיתי לצרוב Data Disc פשוט והווינדוס יכול לזהות אותו אבל כשאני מנסה להפעיל ממנו איזה קובץ הוא נתקע ומסרב לפעול. המדיות לצריבה שנאי משתמש בהן הן של TEAC ומהירות הצריבה היא 8X. אני באמת שלא יודע מה הבעיה, אבל זה מאוד מעצבן שקונים צורב חדש וגם הוא לא עובד, סה"כ מה זה כבר Data Disc. אם מישהו יכול אולי לעלות על הבעיה - בבקשה.

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  19. יש לי הרבה דיסקים צרובים עם מידע שהעברתי אלהם. אחד החברים שלי אמר לי שיותר אדיף להכסן הכל על הדיסק הקשיח כי הוא מחזיק מידע בצורה טובה יותר לטווך ארוך יותר.. אז מה נכון לעשות?

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  20. אני קונה מחשב חדש עם צורב דיוידי ;D אני רוצה לצרוב סרטים, וגיבויים. לגיבויים זה לא משנה אם זה DVR-R או DVD+R. אבל לסרטים אני חושב שזה כן משנה נכון? יש לי דיוידי שקניתי לפני שנה בערך בסקאל. DVD + video זה היה בעצם לפני חצי שנה אולי. זה לא הדגם שיש כיום. תודה

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by aviv_ni,

שלום קניתי מתאם usb למחשב שיש בו כמה חורים להכניס בהם 4 כרטיסים של זיכרון יש לי 3 שמתאימים להם 2 עבדו והשלישי ששמתי אותו אני מחבר למחשב וזה רושם לי שאין דיסק נשלף , כשאני עושה מאפיינים זה רושם לי גודל כולל 0gb איך זה יכול להיות יש לי בכרטיס הזה 8gb הנה הכרטיס שלי sandisk memory stick pro duo 8gb magicgate

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  22. שלום. בעקבות התענינות שלי ברפטורים של WD עשיתי מעט שיעורי בית עליהם ומתברר כמה עובדות שחשוב לחלוק עם אחרים... הרפטורים א י נ ם תומכים ב SATA II.הם כוללים חוצץ של 16 מגה כמו מרבית הכוננים.חלק מהחברות מכריזות שהם כן תומכים ומתמחרות אותם בהתאם. WD740ADFD דגם זה לדוגמה מוצהר על ידי חברת מחשבים מסויימת כתומך ובאתר של WD מצויין מפורש 1.5 ולא 3. Transfer Rates Buffer To Host (Serial ATA) 1.5 Gb/s (Max) Transfer Rate (Buffer To Disk) 84 MB/s (Sustained) משום מה החברות לא חושפות נתון זה כי רוב הקונים של כוננים אלה לא מודעים למשמעות שלו ויותר רואים את המהירות - 10000 סלד. מקווה שדבריי יהיו לעזר. בברכה.

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by tiger2014,

שלום יש לי דיסק SAMSUNG EVO 840 120 GB יום אחד יש לי 77 גיגה פנוי ויום אחרי אני נותר עם 72 גיגה שמתוכם אפשר לנצל 68.8 גיגה הSSD מוגדר כמצב rapid ובachi וגם הtrim פועל יש לציין שלא הגדרתי over provisiohing מה ניתן לעשות? כול התיקיות ב c שוקלות ביחד כ 30 גיגה ועוד 10 גיגה אין לי מושג לאן נעלמו לא התקנתי תוכנות שנעלם המקום עוד דבר מוזר לוקח לביוס פתאום לעלות 19 שניות במקום 5.8 במצב הרגיל עדכון הצלחתי לפתור את בעיית העלייה זה היה בגלל USB שלא זוהה כנראה עקב סיסטם רסטור ע"י הסרה והתקנת הדרייבר הווינדוס עולה כעת ב 5 שניות

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by TLF,

רכשתי צורב LITHON והוא מזהה אותו כלעוד הכונן הישן מחובר בשנייה שאני מנתק את הCD הישן הוא "מאבד" את שנייהם , דחוף!!!

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  25. Started by Integer,

אני מתלבט בין הכונן החיצוני הזה ST310005FDD2E1וSeagate http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 התרונות שלו הם שיש לו 5 שנים אחריות + 32 MB זכרון נדיף או לעומתו: WDH1U10000ו Western Digital הבדלי המחירים בינהם זניחים הכונן של WD בא עם 2 שנים אחריות ו 16 MB זכרון נדיף http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598378 אז מה עדיף? למישהו יש נסיון עם אחד מהם או שניהם??? האם יהיו בינהם הבדלי ביצועים משמעותיים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים