עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום חברים בעבר שאלתי כאן לגבי חיבור של HDD נוסף ללפטופ במקום כונן אופטי דגם מתאים למחשב שלי לא מצאתי חיפשתי קצת ומצאתי את התמונה הזו כמו שאפשר לראות יש בקר מסויים בתוך ההתקן אני חייב בקר כלשהו או שאני יכול להתקין ישירות HDD נוסף? מישהו יודע מהו הבקר הנל? אני לא חושב על שום סיבה שבגללה אצטרך להוסיף בקר כזה. אני מחבר SATA ל SATA

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  2. אוקיי הרגע פרמטתיי, והמצב כזה כונן סי 15 ג'יגה שהוא המחיצה של XP. כומן די 60 ג'יגה לא מפורמט. כונן אי 120 ג'יגה לא מפורמט. האם יש אפשרות לאחד את שניהם כדי שיופיעו ככונן אחד של 180 ג'יגה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי לוח Gigabyte GA-P35-DS3L ודיסק 320 של סמסונג HD321KJ רציתי לדעת האם הלוח שלי תומך ברייד בכלל, והאם אני יצטרך לקנות דיסק כזה בדיוק, או שאפשר לקנות דיסק של 500 GB? תודה רבה, דוד.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  4. אני מדבר על ה-WD5000AAKS יהיה אפשר להוסיף אותו למפרט שבצד או שהספק לא יחזיק ?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  5. שלום, יש לי כרגע HD של 120 גיגה המאופיין בSATA רגיל, אני מעוניין לקנות 250 ג'יגה וכתוב עליו SATA2, האם הוא יתאים לי? יש לי לוח ABIT AS8-V. וכמו כן, האם ההתקנה שלו דורשת תהליך מיוחד? או כמו זכרון, רק לחבר וזהו... תודה, דניאל

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  6. יש לי את ה- 7170 ולא את ה- 7170A שתומך ב- Labelflash. האם אני יכול להפוך אותו לתומך Labelflash באמצעות עידכוני קושחה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  7. שלום לכולם.. יש לי 4 מחיצות, והייתי בטוח שלכולם בחרתי NTFS בהתקנה של הווינדוס, מסתבר שלא .. האם יש דרך לשנות את זה לNTFS בלי לפרמט את המחיצות? אשמח להסבר. בתודה, אודי.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. SSD :Drive #1 - INTEL SSDSA2M160G2 (149 GB) ssd x25-m 160gb Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-UD3L windows 7/8 64bit איזה עוד פרטים חשובים צריך ?

9. אוקי תראו... יש לי דיסק 30GB שעליו מותקן XP קניתי דיסק חדש 80 GB... עכשיו אני רוצה לדעת אם אני יכול לשים את החדש כראשי ואת הישן במשני וכשאני יפעיל את המחשב יעלה ישר ה- XP שעכשיו הוא בכונן המשני... או שמה יקרה ?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. עכשיו התקשרתי ל-KSP ושאלתי אותם למה אין להם SATA רגיל והנציג שם אמר לי שSATA וSATA2 זה אותו דבר ושרק צריך לג'מפר אותו האם זה נכון?? זה לא מזיק לשים SATA2 בלוח אם שתומך בSATA רגיל יש לי ASUS P4P800 אני יודע שזה לוח אם ישן תודה רבה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  11. הנה הלוח שלי,אני רוצה לקנות דיסק sata ואני לא בטוח עם יש לו בנוסף ל-ide (מחשב לפני כמעט 3 שנים) גם sata,הקפתי בכחול את החיבור שאני חושב שהוא sata,האם החיבור הנ"ל הוא באמת sata ?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  12. חברה אני רוצה לקנות HD חדש למחשב שלי, עכשיו השאלה שלי אם אני יכול לחבר למארז שלי דיסק קשיח שהוא 2.5 " ? תודה:]

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  13. אהלן יש לי 2 HD וסידירום וצורב אבלללללללל יש לי גם SCSI נראה לי אני יכול לחבר עוד HD? הסיבה היא שכמו שאמרתי יש לי שני HD אחד 60 אחד 80 ה60 הוא למדיה והוא נגמר לי אז מה שאני רוצה לעשות זה לקחת HD מסכן של 15 גיגה להתקין על ווינדוס ולעשות את ה80 שהוא כרגע הראשי לHD המדיה שלי ואת ה60 למשחקים והורדות אז אני יכול לחבר עוד HD? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  14. ערב טוב וחג שמח לכל חברי הפורום יש לי כרגע HD של 250 ג'יגה 16MB קאש שלמעשה לא כתוב בשם שלו RAID, ורציתי לדעת אם אני אקנה עוד אחד דומה האם אני אוכל לעשות ביניהם מערך רייד או שמא שניהם חייבים לתמוך בכך מראש? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  15. האם אני יוכל לעשות מערך RAID 0 בין Samsung 1 TB HD103SJ לבין Seagate 500 GB ST3500320AS?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  16. האם אני יכול לפרמט HDD של מחשב אחר במחשב שלי ואחרי זה להתקין XP (בלי דרייברים ותוכנות) ואחרי זה להחזיר אותו למחשב המקורי שלו? השאלה אם הוא יפעל ואם המחשב שלי יזהה את ה HDD שלי? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  17. אני עורך הרבה סרטים ןרציתי לדעת האם אני יכול לצרוב סרטים בפורמט של VCD או SVCD על דיסק של DVD (שהגודל שלו הוא 4? ג'יגה)? האם יש בעיה עם הנרו במקרה הזה או עם הצורב שלי?(לייטאון 48X24X48)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי כרגע ארדיסק אחד של 120 גיגה בערך והוא התמלא לי.. אני רוצה לקנות עוד אחד של 500 גיגה.. אני יכול לחבר גם אותו? ששיניהם יהיהו מחוברים? איך אני בודק אם זה אפשרי ואיך אני מחבר.. תודה לכל העוזרים!!! המפרט שלי הוא: amd 3800+X2 GF 7800GT infinity nf4

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  19. יש לי כרגע ארדיסק שהוא ide ואני רוצה להוסיף ארדיסק שהוא sata2 האם אני יכול לעשות זאת? איך? המפרט שלי הוא: amd 3800+X2 GF 7800GT infinity nf4 ultra קישור לדף של הלוח אם: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  20. WD 40GB 7200 RPM 2MB Buffer IDE מול WD 160GB 7200 RPM 8MB Buffer IDE בגלל שהבאפר יותר גדול?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by Tzion,

אחד מהשיקולים שלי לבחירת הלוח זה הבקר רייד שיש בו, אבל חשבתי האם אני בכלל ישתמש בו?? מה שאני מתכוון לחבר זה CD-ROM *52 וכונן דיסק קשיח במהירות ATA100 בעתיד אני אולי אוסיף כונן DVD וגם כנראה שמידי פעם אני אחבר הארד דיסק של חבר להעביר קבצים אבל זאת לא צריכה להיות בעיה... אז השאלה שלי היא: *מה המהירות של הCD-ROM ומה המהירות של כונן DVD? מהירות ATA האם אני אוכל לחבר את שניהם על אותו סלוט, בלי שאחד יאט את השני?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כותרת^^ תודה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. שלום חברים, אשמח לדעת למה בתמונות באתרים השונים חלק מהדיסקים 3.5 מופיעים "על הצד" וחלק במאונך ? האם ניתן לרכוש הרדיסק "על הצד" ולאכסן אותו במאונך ? תודה

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by alia,

שלום לכולם-יש לי התלבטות כבר זמן מה בנוגע ל wd 80 gb 7200/8 jb לעיתים(לא תמיד)שומעים נקישות קלות ביותר,וכבר אמרו לי כאן בפורום כי הדבר מעיד על סופו הקרב של הארד דיסק. יש לי עדיין אחריות עוד 4 חודשים מתוך 3 שנים,אך מלבד הנקישות הדיסק עובד מצויין ומהיר ביותר ומה גם שהוא בתפוסה כמעט מלאה ואני חושש לשלוח אותו לתיקון. בתכ'לס-עשיתי בדיקת בנצ'מרק וקיבלתי: seqeuntal write 21 seqeuntal reade 22 bufered write 30 bufered read 30 אינני מבין כלום בתוצאות אשמח מאוד לקבל חוות דעת כללית והאם התוצאות תקינות תודה רבה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים