עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Aurora Borealis,

יש לי בעיה מוזרה עם הDOK הזה... מידי פעם כשאני מכניס אותו למחשב, אז המחשב או שמודיע על שגיאה עם המכשיר (כתוב שהוא מצא חומרה חדשה והכל, אבל שום דבר לא קורה, וכשאני נכנס לdevice manager יש סימן קריאה על הדריבר, וכתוב שיש איתו שגיאה), בפעמים אחרות כשאני מנסה לעבוד עם המכשיר, אז הוא מופיע לי כרגיל, אבל ריק מתוכן (גם הU3 לא קיים), כאילו שהDOK ריק. וכמובן שמידי פעם הכל פועל כאילו אין שום בעיות. למישהו יש מושג מה דפוק עם זה?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  2. Started by ShahafH,

שאלה לי אליכם חברה כי לא מצאתי את התשובה באינטרנט (: מה ה SSD הגדול ביותר שקיים? מה המחיר שלו? ומה המהירות שלו? אם אפשר גם הSSD הגדול ביותר שמתחבר למחשב וגם בכללי הSSD הגדול ביותר.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productID=2571 הSSD הכי יקר שראיתי איי פעם

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום , לפני חצי שנה קניתי מחשב חזק מאוד עם כל הרכיבים הכי חזקים בשוק ... שזה כולל גם את הVERTEX 3 , ואני רואה שהמחשב לא מהיר כמו שהוא היה אמור להיות עם כרטיס פי 10 יותר מהיר , אז בדקתי וראיתי שבהעתקות ופתיחת קבצים וקבצים מקובצים המהירות לא עולה על 120M , אני עשיתי כל מה שהמליצו לי באתרים אחרים ( כולל לשנות את הבקר לAHCI שעזר קצת בפתיחה של הווינדוס ) מה אני עושה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yakir8,

שלום קניתי מחשב חדש עם 250 G ועכשיו שאני התקנתי את הWIN הוא זהה לי רק 127G ונסיתי להגדיל את זה גם עם תוכנה בשם PartitionMagic8.05 שחבר שלי אמר לי שזה צריך לעזור וגם היא לא מצא יותר. יש אולי עוד תוכנה או דרך אחרת שאפשר להגדיל את זה לגודל המקורי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by Achiron,

אתמול, ארחי שבחצי שנה האחרונה הוא קרס הרבה, הוא קרס ולא פעל שוב. ניתקתי את הכונן וחיברתי למחשב של אחי ושם גיליתי שהכונן הפגוע, חצי ממנו בסדר חצי השני לא לגמרי. הוא לא נגיש דרך הווידנוז, אבל הכל קיים בתוכנות של שיחזור מחיצות. קיים אבל גם לא נגיש. לא ניתן לפתוח קבצים. רק לראות שהם שם. נכון לעכשיו אני ממש מיואש. מדובר כאן בקבצים ההכי חשובים לי. מה גם מצב הכונן השני לא מזהיר. ניסיתי להתקין באחד המחיצות הריקות שלו ווינדוז, 3 פעם, כל פעם אומר לי אותו הדבר, משהו בסגנון, WINDOWS COULD NOT START, DISK HARDWARE CONFIGURATION PROBLEM, GO RTFM

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  7. שיתוף פעולה בין יצרנית השבבים ללנובו אמור להעניק לנו הצצה מסחרית ראשונה על הטכנולוגיה שמבטיחה לגרום לנו לשכוח משבבי ההבזק וכונני ה-SSD המוכרים לכתבה

8. Started by Anas-Nanas,

מישהו יודע אולי אם האחריות של WD היא עולמית או לא?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי יש לי כונן קשיח חצי טרה של סיגייט. חזרתי השבוע מהבסיס והוא התחיל לעשות בעיות... בחצי שעה-שעה הראשונה שהמחשב דולק הכל בסדר ואחריה כל דבר שמנסים לפתוח ממנו בקושי זז אם בכלל. ביוטורנט כל קובץ ששמור עליו והתוכנה מנסה לשתף נרשם לידו שיש שגיאה "The request could not be performed because of I/O device error". ניסיתי לעשות ריסטרט וכשעשיתי (פעמיים) הכונן לא זוהה בביוס. פתחתי את המחשב ו"חיזקתי" מעט את הכבלים ובשני המקרים הכונן זוהה לאחר מכן והבעיה המשיכה... ניסיתי להחליף כבל סאטא וחיבור בלוח אם, עדיין לא עזר. יש תקווה שהכונן לא הלך או שאני צריך לקנות חדש ולהעביר כמה שיותר אליו לפני שהכונן מת? תודה מראש גיא

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  10. אהלן איך אפשר לדעת אם המחשב איטי בגלל חיבורי כבלים (SATA, IDE ועוד...)של הארד דיסק וכונן סידי-רום המחשב כלומר...יש מצבים מסויימים שהארד דיסק וכונן סידי-רום מחוברים באופן מסויים עלהכבלים האחה שיכולים להאט את המחשב? מקווה ששאלתי ברורה תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הייי... לא הנתי בידיוק את ההשפעה של RAID2 על שתי HD זהים. אני קראתי מכאן:http://www.pcguide.com/ref/hdd/perf/raid/levels/singleLevel2-c.html אשמח לתשובה.... תודה רבה שלכם WIGER

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי! כרגע יש לי מערך רייד 0 עם ארבעה הרדיסקים של 500GB. אני רוצה להחליף מחשב, בין השאר לוח אם, ורציתי לדעת אם המידע ישרוד את המעבר לרייד 0 בלוח הבא... תודה!!

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  13. היי, אני רוצה לקנות דיסק סאטא אבל יש לי רק אידיאי על המחשב, האם ההרדיסק בא גם עם חיבר אידיאי או שיש אולי ממיר לחיבור הזה...? אני לא קונה את הסאטא בשבל המהירות אז בבקשה בלי הערות של לקנות אידיאי וזהו... תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  14. היי!, אני רוצה לאחד שני הרדיסקים של סאטא 2 250 גיגה לאחד של 500 בRAID 0 , האים צריך שהם יהיו של אותה חברה או שאני יכול לקחת 1 מקסטור ו1 ווסטרן? תודה!

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  15. לפני שידרוג מחשב אני חייב לגבות את הדיסק הקשיח 80GB. המחשב הוא פנטיום 3 800MH וזיכרון של 256MB ומערכת הפעלה XP. האים ניתן להרכיב עליו צורב DVD? אם כן, איזה המומלץ - הכוונה איזה המתאים ביותר למחשב זה... האם תהיינה בעיות צריבה? בהתחשב בעוצמתו של המחשב ובגילו? אם אין אפשרות להתקין צורב DVD על המחשב, איזו צורת הגיבוי המומלצת? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  16. אם אני יכניס דיסק של 900 מגה אני יכול ליצרוב אליו ?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  17. Started by ytoledano,

שלום, אני מתכוון לקנות עכשיו הארד דיסק שיהיה גם מהיר וגם יחסית זול לג'יגה. אני קונה מNewegg וזה הכונן שחשבתי עליו: http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=property&DEPA=0 Maxtor MaxlineIII, מאה ג'יגה לפלטה, 16 ג'יגה קאש וNCQ, אם אי פעם אני אעבוד עם ICH6. הוא עולה 0.733 דולר לג'יגה לעומת 0.595 של כונן 200 ג'יגה, 8 מגה, SATA וכונן של 160 ג'יגה, 8 מגה, SATA עולה 0.606 לג'יגה (כאלה הייתי קונה 2). בשביל השוואה, ראפטור 36.7 עולה 3.05 דולר לג'יגה וה74 ג'יגה עולה 2.06 דולר לג'יגה, אני יודע שקשה להשוות בגלל שלראפטור יש את חצי זמן הגישה אבל עם ביצועי העברת נתונים כמעט זהים, אני בספק אם הוא שווה פי 4 או פי 2.8 (37 או 74 ג'יגה בהתאמה), כשאתה צריך לא רק ביצועים אלא מקום א…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  18. האם הדיסק WD6401AALS מתאים ללוח אינטל P5GDC PRO ? אני עומד לרכוש דיסק קשיח אך אין לי מושג במחשבים.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  19. שלום ובוקר טוב-ברשותי wd80 gb/jb שנקנה לפני 30 חודש ונותרו 6 חודשי אחריות. בחנות נאמר לי כי האחריות מכסה רק אם יש נזק\קלקול בפועל בדיסק. מקריאה בפורום זה ומעצות שקיבלתי אני מבין שאולי זה מסמן את תחילת סופו. האמת שהדיסק מתפקד בצורה מעולה ומהיר ביותר-ב hdtune הגעתי ל 53avg אין לי מושג מה המדיניות של היבואן ואני אובד עצות. אבקש מאוד עזרתכם לאפשרויות\זכויות שעומדות לפניי.ותודה מראש

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  20. הבנתי מכם ומכתבות באינטרנט, שלכל תא SSD יש יכולת מוגבלת לכתיבה מחדש. השאלה שלי היא, מה בעצם קורה כאשר ישנו נסיון כתיבה לתא מסוים, והפעולה הזאת "לא צולחת"? האם הבקר של הכונן בהכרח מזהה את זה ומעביר את הפעולה לתא אחר, או שייתכן מצב של שגיאת כתיבה שתוביל לקובץ פגום? הנה קישור שבו נטען ש"שחיקת SSD יכולה להוביל לטעויות דיסק אחרי מספר חודשים של שימוש"...אין לי שמץ מי כותב את זה ומה בדיוק הבסיס לזה, אבל אשמח להסברים. http://superuser.com/questions/203430/ssd-on-windows-xp אציין שאני מתכוון לשימוש בSSD על ווינדוס 7, או כל מערכת הפעלה שעברה אופטימיזציה לSSD.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by trxman,

שלום לכולם! הכותרת מדברת בעד עצמה תודה רבה!:}

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  22. יש לי אר דיסק של 320 ג'גה ואני רוצה לקנות עוד אר דיסק .אם אני יקנה עוד 1 של 320 ג'גה הם יעבדו יותר מהר.{כי זכור לי שדיברו על ה בפורום הזה או אחר}

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  23. יש לי במחשב HD אחד של 40 ג'יגה והוא לא מספיק לי אז אני רוצה להוסיף עוד אחד של 40 .... השאלה שלי אם 2 הארדיסקים יאטו לי במשמעותיות את המחשב או לא ?? בתודה בנצי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dorratz,

שלום יש לי שאלה: יש לי כונן שלך 40GB, וכבר עכשיו אין לי מספיק מקום פנוי עליו, הוא מפוצץ במלא דברים. השאלה שלי היא האם אפשר לקנות עוד הארד דיסק שיפעל לצד הכונן הקיים? אגב, אין לי RAID על לוח האם.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by Yaron-Cohen,

רציתי לקנות אותו...ותגידו לי אם הוא טוב..?...כי לי אמרו שהוא מעולה...

• 4 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים