עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. האם כדאי להחליף את ה LG 4120 שלי ב NEC 3500?

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by noambaum,

שלום לכולם הצורב נותן לצרוב רק על X8 אני מדבר על מדיה רגילה בהגדרות של דיסק DATA ב-NERO.(הגדרות על מקסימום) מה עושים?

• 13 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

הדיסק המדובר הוא seagate 1TB והוא גם משמיעה רעשים מעצבים. תמונה(בהשווה לWD שאצלי כבר שנה וחצי): הוא לא עבר אפילו פעם אחת את ה35 מעלות.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  4. אני מחפש צורב dvd טוב שיהיה אמין ומבחרה טובה, וכמובן יצרוב באיכות טובה אני לא יודע אם זה מחיר נמוך סביר או גבוה כי אני ממש לא מבין בתחום הזה, אבל אני מניח שאפשר לקנות משהו טוב נכון? בכל מקרה לא הבנתי מה זה dual layer הזה שכולם מדברים עליו או כל המושגים האחרים, אז הסבר קצר יהיה נחמד (ניסיתי למצוא הסבר לרוב המושגים במרוכז אבל לא מצאתי). ואיזה עוד נתונים מראים שהצורב הוא טוב? וכמה שאלות די חשובות מבחינתי... 1. כשאני אשכיר סרט בספריית הוידאו ואצרוב אותו, האם הדיסק הצרוב יוכל לנגן גם באיכות סאונד דומה? אני מדבר עם dolby digital ו- dts (הפרדת צליל). 2. כמה עולה מדיה לצריבה? 3. מה היא התוכנה הכי מומלצת לשימוש היום? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  5. Started by Ashand,

שלום יש לי בקר SAS של LSI MegaRAID SAS 9240-4i רשום באתר שאפשר לחבר עד 16 פיזיקל הרדרייב לא וירטואל...אני מחפש כבל כזה: http://www.pc-pitstop.com/sas_cables_adapters/I3629-05M.asp אבל שיתפצל ל-8 או יותר האם יש דבר כזה? אני לא מוצא בגוגל.. תןדה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  6. חיפשתי פתרון של אחסון חיצוני גדול שאפשר לקחת בכיס או בתיק בלי שישפיע ממש על המשקל. החשש מלהיסחב עם דיסק חיצוני הוא גם בגלל רגישות של דיסק, שאם ייפול עלול להתקלקל. אז חשבתי על הרעיון הבא: אפשר לקנות כונן mSATA של 480 גיגה בין 1000-1300 (הזמנה מאמזון או מהארץ), וכן enclosure בגודל 1.8" המתאם ל USB 3.0 לפי החישובים שלי עלות ליחידה כזאת זה 1400 שח (במשלוח המהיר ביותר מאמזון כולל מיסים) או 1100 שח אם קונים כמות של שלושה (אבל אז צריך שותפים..) מה דעתכם על הרעיון?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום כיוון שאני רוצה להרחיב את הידע בתחום דיסקים הקשיחים מסיבותי האישיים , הייתי רוצה לשמוע הסברים ,דעות על החברות הנ"ל ביחס ל דיסקים הקשיחים המוכרים יותר בשוק שהם WD,SEAGATE ו- SAMSUNG הידועים כטובים .מעניינת אותי עיקר ההתייסות לגבי- TREKSTOR איך החברה נחשבת כמותג , ביצועים ,אמינות , אחריות וכו לעומת המותגים המוכרים שהזכרתי . תודה מראש לעוזרים,

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, יש לי שאלה. אני רוצה להרחיב את המקום על המחשב שלי. יש לי כרגע שני הארד דיסקים של Western Digital, הראשון של 40 GB, והשני של 15 GB. אני רוצה להכניס עוד משהו כמו 40 או 60 ג'יגה... איזה חברה הכי משתלמת (מבחינת אמינות כמובן)? אמרו לי לא לקחת IBM, כי הם מסריחים ויש להם מיליון בעיות, אני דיי מרוצה עם ה-Western Digital, אבל אני לא יודע אם כדאי לי לקנות Western Digital, Maxtor, או מה? מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by liran_h,

שלום אני צריך עזרה בנושא רגיש של עדכון הכונן הDVD למצב של מולטיזון מלא. אני יודע שזה צעד מסוכן שיכול להרוס את הכונן ולכן אני צריך עזרה של אנשים שמבינים. דגם הכונן הוא dvd sony:ddu1621 גיסת החומרה היא:s1.6 והוא יושב על אתו כבל H.D יושב עליו. בנוסף יש כונן CDROM רגיל שיושב על כבל בנפרד. אני הורדתי את העדיכון מהאתר: http://perso.club-internet.fr/farzeno/firmware והקישור לעדכון הוא:http://wald.heim.at/sherwood/530742/dvd/mt/1621s1e7.zip שאלה נוספת היא:אני חייב לנצל את כול החלפות של הDVD כדי לעדכן אותו? מקווה לתשובה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Cynicoren,

שלום, ברשותי מחשב עם XP, לו 3 כוננים, וכנראה שאחד מחולק בפרטישן, כך שמופיעים 4 כוננים. כיצד ניתן לדעת מה הנפח של כל כונן פיזי ? תודה

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  11. היי, השבוע רכשתי מקבוק פרו, רציתי לדעת אם יש אפשרות להפוך מחשב ישן (דואל קור עם כמה דיסקים קשיחים גדולים) לכונן גיבוי רשת, שה time maschine במקבוק יזהה אותו ברשת ויגבה לשם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ולא מופיע לי כונן חדש בווינדוס מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין שהווינדוס יודע שחובר הארד דיסק( הוא מופיע בתור חומרה חדשה), אבל לא מופיע כונן נוסף בנוסף לוח האם תומך בסאטא 1 וג'ימפרתי את הכונן לסאטא 1

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  13. רכשתי כונן 80GB 7200 8MB BUFFER SATA II NCQ HITACHI בהתקנת ה WIN רואים שיש 8MB , לפי המספר הסידורי יש לו 8 בתוכנת עזר מהאתר שלהם , יש לו 8 אבל ב EVERST הוא מזהה רק 2 למה זה ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by amdORintel,

או 60 ? מישהוא ניסה אולי אצ wd 80gb 8mb SV ? זה על לוח של PCPARTNER מעבד 600MHz EB (133bus או מאיפה אני יוריד עידכון לביוס בבקשה תעזרו לי כי אני קונה בקרוב הארדיסק 80 גיגה של WD אבל אני יקנה 60 אם השמונים לא יפעל לי....

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by ben060,

לפי דף ההמלצות נראה לי אני אלך על זה LG GSA-H22N יש לי IDE על הלוח האם זה יתאים? והאם לא יהיו בעיות אם אני יחליף את הת הצורב הנוכחי שלי ויחיף בחדש? יש ל LG GSA-H22N דרישות מיוחדות כלשהם? אשמח לתגובות והמלצות נוספות

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  16. היי, אני שוקל לשפר קלות את המערכת שלי ע"י SSD Caching. ממה שקראתי באינטרנט אין צורך ביותר מ-64GB בשביל לקבל תוצאות טובות יותר (לפחות ממה שנטען שאינטל בדקו). כרגע מותקן אצלי HDD של סיגייט בגודל 3 טרה בייט, יש לי בנוסף עוד 2 יחידות של 1 טרה שאני משתמש בהם כחיצוניים - כך שאחסון אינו אישיו בכלל, ואין לי צורך בכונן חדש לאמצעי זה. מחיפושים בסיסיים בזאפ ודומיו, לרבות חנויות שלא מופיעות שם, ראיתי שהמחירים ל-60-64GB כמעט וזהים לכוננים בגודל כפול מזה. מה ההסבר לכך? או שיש משהו שאני מפספס? במידה וכך הדבר יהיה הגיוני יותר לקחת דגמים חדשים יותר ובעלי נפח גבוה יותר, לא? אילו דגמים יכולים להתאים למטרה כזאת? ובמידה והחלטתי לקחת נפח גדול יותר, האם אני מוגבל ל64GB בהגדרות הדרייבר של אינטל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MetalB,

הורדתי משחק ISO וישנם 2 קבצים אחד עם סיומת BIN ואחד CUE כיצד אני צורב אותם על דיסק? ???

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  18. Started by Gohan,

אני חושד שיש לי סקטורים פגומים בארדיסק איך אני יכול לבדוק? תודה.

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by שמואלל,

מה יותר טובPIONEER 111D או 112D מה יותר טוב לדעתכם?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  20. Started by FuZuL,

ראיתי בכל מיני נושאים פה שאומרים bad sectors אם אפשר איזה שם של תוכנה או התוכנה עצמה [ לא חייב (: ] שעושת סריקה שכזאת לסקטורים שגויים.. תודה !

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  21. שלום. איזה דיסק קשיח הכי אמין והכי שקט בין? נפח: פחות מ-1TB. סל"ד: 7200. שיתאים ללוח Gigabyte P35-DS3. תודה.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  22. בעיה HD 40 GB IBM מזוהה ב-WINXP כ-UDMA-3 במקום UDMA-4 שבו הלוח שלי תומך אותה בעיה בהאדיסק שמוגדר MASTER על ה-SECONDARY WD 20GB גם מזוהה כ-UDMA-3 כשמעלים את המחשב בחלון של הפירוט שניהם מזוהים כ-ATA66

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  23. Started by weissby,

יש לי דיסק קשיח של 40 GB שמחולק ל2 מחיצות, נניח שאני מעביר אותו אח"כ למחשב אחר שיש לו גם דיסק קשיח, אז אח"כ בmy computer אשכרה יהיה 3 local disk? או שזה לא נשמר כשמעבירים? ו..איך מחלקים את הכונן הקשיח למחיצות? כי זה לא אני עשיתי תמחיצות שיש לי כרגע בכונן של ה40 GB, נראה לי עשו לי מראש את זה כשקניתי תמחשב הנוכחי שלי..

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by nigger84,

היי, יש לי כמה דיסקים ששוכבים במגירה והגיע הזמן לבדוק מה יש בהם. מחפש מתאם sata to usb3 שיתאים גם ל 2.5 וגם ל 3.5. יש כזה דבר? עדיף אמאזון או איביי אם עולה פחות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by most,

שלום ובוקר טוב מקווה שהכותרת בסדר קניתי צורב פיליפס 1628k בעזרת המלצות הפורום 1. הצורב מזוהה כפיליפס 1648p1 p2.2 - מה זה אומר?? 2. האם אני צריך fw כדי שיקבל "תכונות של benq. 3. כשאני סורק בעזרת nero cd\dvd speed המעודכן אני מקבל שהדיסקים מיצרנים שונים פשוט מושלמים (לא נראה לי) . 4. כמה דיסקים לא מצליחים להיסרק ע"י התוכנה שמדווחת על שגיאה בקריאה. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.