אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי שני דיסקים קשיחים SATA 2 בשביל לעשות RAID 0 אבל הווינדוס לא מזהה את הדיסיקים עצמם למרות שמותקן כבר עוד דיסק SATA2 לפני שקניתי את שני אלה איך אני גורם ל ווינדוס XP לזהות את הדיסיקים הקשיחים?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות.... יש לי לוח אם עם צ'פסט של אנוידיה 650I SLI ואחרי שהתקנתי דרייבר לצ'יפסט הבעיה החלה.... תודה ענקית לכל העונים!!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ד.קשיח פנימי TB1: - בפורום ממליצים על (Samsung Spinpoint F3 - HD103SJ).. האם הוא אמינים לעסק (יש לי ניסיון רק עם W.D.) ? - מה עם (W.D. Black - WD1001FALS) ? - מה עם (W.D. Black - WD1002FAEX) Sata III 6Gb/s , 64MB buffer ? - האם ישנה משהו אם אני אשתמש ב- Win7 32bit/64bit ? ד.קשיח גיבוי TB1: - אין לי ניסיון עם RAID לשם גיבוי, האם זה יהיה עדיף ? וכל עוד לא מדובר בכשל פיזי של הדיסק, איך RAID יעזור במקרים של כשל לוגי / מחיקה בטעות / וירוס ? הרי הוא יעתיק את השינויים ל- mirror לא? - מה עם כונן פנימי נוסף ותוכה לגיבוי ? אין כוונה להסתובב עם דיסק הגיבוי.. - עוד לא בחרתי לוח כך שאוכל ללכת על USB3 / eSata אם אלך על חיצוני.. יש המלצות ? - בעבר קניתי כונן (לשימושים אחרים)…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איזה דיסקים קשיחים נחשבים לאמינים ביותר. הקריטריונים לאמינות של דיסק קשיח הם: אורך חיים ארוך, מספר מזערי של Bad Sectors, אחוז נמוך מאוד של תקלות מכניות. לדיסקים קשיחים יש בד"כ 3 שנים אחריות (לדיסקים קשיחים של Seagate יש 5 שנים אחריות). אולם, בניגוד למוצרים אחרים שמספר שנות האחריות שהחברה נותנת למוצר חשוב, בדיסקים קשיחים הדבר פחות חשוב, מכיוןן שהמידע על הדיסק הקשיח בד"כ חשוב ויקר יותר מהדיסק הקשיח עצמו. עקב כך, לדעתי המאפיין החשוב ביותר של דיסק קשיח הוא האמינות שלו ולאו-דווקא מהירות או רמת שקט. בנוסף לכך, במקרה של תקלה בדיסק הקשיח וצורך לשחזר את המידע ע"י פתיחת הדיסק הקשיח, לא ניתן לממש את האחריות. במידה ולחברה מסויימת יש דגם מסויים של דיסק קשיח שנחשב לאמי…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים, מקווה שתוכלו לעזור לי. מתוך כוונה להחליף את הדיסק הקשיח המצומצם והקלוקל שלי, קניתי לפני כמה חודשים את ה- Caviar Green של WD בנפח 500GB. למרות שהמחשב שלי כבר בן 5 וחצי (עם לוח אם MSI PT880 NEO) התומך ב-SATA, לא חשבתי שתהיה בעיה לקנות כזה דיסק קשיח. עד שהמחשב לא זיהה אותו. ניסיתי לעדכן את ה-BIOS, להתקין צ'יפסטים חדשים של VIA...לא עזר. במעבדה אליה לקחתי את המחשב עשו את אותו הדבר כשלאחר מכן חיברו את הדיסק למחשב אחר והפלא ופלא, הוא עובד. מסתבר שהלוח אם שלי לא תומך בנפחים כאלה. מכרתי את הדיסק בסופו של דבר. לאחרונה, קניתי דיסק קשיח של Seagate בנפח 250GB, נפח צנוע יחסית הייתי אומר. התייעצתי עם המוכרים לגבי הקניה ולטענתם לא צריכה להיות שום בעיה. אז מן הסתם, קרתה אותה הב…
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לדבר על הדיסק הקשיח מסוג RAPTOR. קודם כל חובה לציין ש-RAPTOR עובד במהירות 10K כלומר 10000 RPM (סיבובים לדקה). RAPTOR מחולק לשני קטגוריות: 1. 8 MB CACHE 2. 16 MB CACHE הנפח של RAPTOR הוא: 36GB או 74GB או 150GB World's fastest SATA drive: 10,000 RPM, 4.5 ms seek, 8 MB cache With a next-generation SATA interface, 1.5 Gb/s data transfer rate, native command queuing NCQ המחיר נע בין 126$ ל- 280$ כל המעוניין להגיב ולפרט מוזמן, במיוחד עם הוא כבר משתמש באחד כזה. חשוב גם שהאחרים ידעו האם שווה להשקיע סכום כזה כדי לשפר ביצועי מערכת הפעלה והתוכנות
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. שמתי לב שבתמונות של דיסקים קשיחים יש היום תראש שקורא ועוד משהו שדומה לו אבל קטן יותר! מה התפקיד שלו? 2. מה זה 24\7 בדיסקים קשיחים?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן ... אני קצת חלש בנושא הזה אז תסלחו לי מראש איפה אני קונה מדיות ריקות לכונן הנ"ל ... קניתי דגם חדש של lg שצורב על מדיות של 8.4 ... איפה יש לקנות מדיות כאלה ?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי, לפני מספר חודשים ראיתי פרוספקטים למכירת ציוד מחשבים ושם ראיתי מחירים מאוד זולים לחבילת 100 דיסקים(משהו כמו 70 שקלים לחבילה). רק חבל שבזמנו לא הייתי צריך דיסקים ריקים, היו לי כבר. כעת נשארתי בלי, וחשבתי לעשות רכישה של 100-200, בשביל לקבל מחיר טוב, רק שבכל מקום שאני מחפש אני רואה בין 120 לבין- מה זה רלוונטי(600) שקל. אני שואל, מה קרה לדיסקים בפחות משקל לחתיכה? מישהו יודע היכן אפשר להשיג כאלו(אך עם זאת שלא ידפקו כל צריבה שניה. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
נגמרו לי הדיסקים הרקים, אני בדרך כלל קונה מאופיס דיפו 5 Verbatim שעולים לי 126 שקל עכשיו מצאתי 10 ב 140 שקל. אני רוצה להיות בטוח שהדיסקים באמת טובים כמו אלו שמגיעים בנפרד, ולא איזה יצור שונה, או איכות פחות טובה מישהו יודע הנה קישור http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8884
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לקוח בעבודה שלי סיפר שכשצורבים על דיסקים רגילים הם מתחילים להידפק אחרי 5-8 שנים, ולעומת זאת יש את הדיסקים השחורים שהם מחזיקים הרבה יותר זמן... זה נכון?
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון ראיתי שהתחילו למכור מוצרים של חברת Muller. סביר להניח שזה מותג מדבקה בדומה ל silver live ושות'. האם למישהו יש מושג לגבי איכות ה DVD+R שלהם?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות דיסקים כאלה והאם יש יותר גדולים (לא של DVD)
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש דיסקים של 8 גיגה הבעיה היא שלא מצאתי בשום מקום בארץ לפחות איפה שחיפשתי. האם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות ? ומה המחיר ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב של Yamaha דגם: CRW8824S איך אני יודע אם הוא יכול לצרוב דיסקים של 800 מגה-בייט? בדקתי באתר של החברה ואין לשאלה הזאת שום זכר .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דיסקים של DCD הם בעצם VERBATIM תמונה בפנים+DVDSPEED קניתי מ OMC דיסיקים של OMC שהם DCD DVDR 12X 4.7GB מינוס .. איך האיכות שלהם לפי הבדיקה? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ראיתי בחנות בת"א 100DVDR Memory 8X 180 שקל וראיתי מגדל צורבים יצרן:Memory Computers מגדל צורבים DVDRW Tower 7 + HDD- יצרן:Memory Computers מחיר מבצע ¤5,490.00 שווה? אני רוצה לפתוח עסק של שכפול דיסקים..
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
דיסקים של Nashua, זו חברה או סתם ג'נרי? אני קונה היום צורב דיוידי, ואני צריך לקנות דיסקים רב פעמים. דיסקים DVD רגילים קניתי של BERBATIM בזמנו, עכשיו אני צריך רב פעמים.. עריכה: מה ההבדל בין DVD +RW לDVD -RW
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
עד היום סילבר ליין היו RITEK ואלה הם של חברת INFOMEDIA מישהו שמע עליהם האם הם טובים יש לי NEC 3500 ולא הצלחתי לצרוב עליהם ב X8 רק בX4 הצריבה נראת בסדר אבל זה נראה לי זיוף
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
איך הם? מישהו שמע עליהם? נכון לתקופה הזאת? קניתי לפני כמה זמן דיסקים שלהם עוגה של 10 ב14 שקל. כלומר 30 דיסקים יעלו לי 42 שקל. ואם יש אריזה של 30 אז בטח פחות. לעומת המותגים שעוגה של 25 דיסקים עולה בסביבות ה48-50 שקל. לבנתיים צרבתי 7 דיסקים בהצלחה. בקרוב אני קונה דיסקים חדשים, השאלה אם כדאי להשקיע בדיסקים כמו Memorex, Verbtaim וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קניתי בעל כורחי (האמת קנו לי) דיסקים של SKY. DVD-R 4.7GB כמה זמן הם יחזיקו לי עד שיתחילו להתקלף, אם בכלל הם יתקלפו ? ומה האיכות שלהם ? והכי הכי הכי חשוב : האם יכול להיגרם לי נזק לצורב DVD שלי משימוש במדיות מסוג זה ?
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום.. הייתי אתמול במגה וראיתי יש להם אחלה מבצע למדיות DVD של SKY 25 יח' ב20 שקל אני יודע שהחברה על הפנים אבל שווה בכל זאת לקנות את הדיסקים? דרך אגב גם CD רגילים של TEAC 25 יח' ב10 שקל את זה אני קניתי .. את הDVD שווה לקנות?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קנית חבילה הקוד של הדיסק הוא TTH01 זה TY ? נ.ב ניתן לצרוב איתם ב X16
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
בס"ד שלום חבר'ה. הלכתי לסופר השכונתי, וראיתי 25 דיסקים של TEAC DVD-R 4.7GB 18X עם קייס כזה.. במחיר של 15 שקל... לקחתי קופסא, פתחתי והינה איך שזה ניראה.. זה ניראה ממש רציני, ופשוט המחיר של 25 דיסקים ל15 שקל, ניראה לי קצת תמוה אז צירפתי תמונות למי שפעם ראה דיסקים כאלה עם קייס, כי זה מוזר שלא מספיק זה עם פירמה המחיר שלו מצחיק נ.ב צרבתי וזה אחלה. אשמח לשמוע לדעתכם. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-