עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by y_a_n_i_k,

אמור לכלול איתו גם כאבל SATA לא?? או שהוא בא ערום??

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by GeForce,

מחיצה של עד 15GB אני מתכוון להתקין על המחיצה מערכת הפעלה ותוכנות.

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  3. צריך המלצה לכונן קשיח בעל נפח 250 ג'יגה sata 2 לא יקרים תביאו לי את הכי זולים שיש

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  4. הנה קישור בפנדה עם ביקורות טובות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=18045&PHPSESSID=c5535510 אם יש אותו למישהוא והוא יכול לומר כמה מילים זה יהיה נחמד תודה

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by dids22,

ניסיתי לצרוב דרך נרו\Alcohol 120%\ווינדוס וכל פעם הצריבה נכשלת (ניסיתי לצרוב קבצים שונים) מה יכולה להיות הבעיה? יש לי את הצורב של LG (קומבו עם dvd)

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by NIVs,

LH-20A1S , חדש יחסית, אין לו אפילו שנה. צורב לי מדיות דיוידי סבבה. אבל CD כול הזמן מופיע לי ההודעה הזאת: תמיד אחרי כמה שניות מהתחלת הצריבה שומעים אותו מתחיל לעבוד ואז הוא כאילו מפסיק ומשמיע רעשים. עריכה: פרטים על הצורב מ-KProbe2: Bus Type ATAPI VID LITE-ON PID DVDRW LH-20A1S F/W Revision 9L09 Date Code 2008/02/13 10:14 FlashROM Manufacturer ID C2 FlashROM Device ID 14 FlashROM Type MXIC(MX25L1605) Region Region free Interleaved DMA Not Supported Command queuing Not Supported Overlap operation Not Supported IORDY …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני קונה מ ksp כי כמעט כל אפשרות אחרת כרוכה בדמי משלוח, מה שיהפוך את הצורב ללא משתלם מבחינתי. אני מחפש את ההכי טוב והכי משתלם, בטווח המחירים שברשימה. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  8. OK אז ככה, יש לי כוונן אחד 500GB שהוא כמעט מלא ואני רוצה עכשיו לקנות את הכונן הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705480 של ה-640GB ואני רוצה לדעת אם אני יכול לעשות אותם שיהיו כונן אחד בלי למחוק משו מהכונן של ה-500GB? יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE X64.... תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. שלום לכולם , קיבלתי אתמול דיסק קשיח חדש של MAXTOR 300GB מהסידרה החדשה עם 16 באפר. זה לאחר שהלכו לי בו זמנית שני דיסקים קשיחים של WD 160GB שעבדו ב RAID ופשוט נדפקו מאיזה קצר שהיה לי בבית לפני כמה ימים מהמזג אוויר. בקיצור , החלפתי את שניהם מאחר והם היו באחריות לדיסק של MAXTOR ורציתי לדעת האם זה משנה כאשר מתקינים את המערכת הפעלה באיזה סוג פורמט עושים ?. הוא נותן את האופצייה של פירמוט מהיר למרות שהוא חדש לגמרי. האם צפויות לדעתכם בעיות כלשהן בעתיד במידה ואני לא אעשה פירמוט מלא ? בכל זאת לפרמט 300GB זה לא פשוט לסבלנות הקצרה שלי... תודה. נ.ב - שאלה נוספת , במידה ובאמת כדאי לעשות פורמט מלא - עדיף לעשות אותו דרך דיסקט הפעלה של DOS עם כל הסיפור של FDISK או שאפשר להסתפק בפירמוט ה…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by camera,

שלום לכולם, ברשותי לוח אם Asus B85m, מותקנים כבר על הלוח כונן קשיח רגיל 1TB, SSD 128GB, ואני רוצה להוסיף עוד (SSD 240 GB (kingston. האם יש מספיק חיבורים בלוח אם? אין ברשותי כרגע קבל sata ואני לא יקנה אם אין מקום, וכן אני חושש לנתק משהו אחר כדי לבדוק אם מתאים. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by liron_e,

שלום, אני צריך המלצה איזה הארד דיסק לקחת. התקציב הוא עד 500 שקל ואני רוצה הארד דיסק עם 1 TB. הלוח שלי תומך בחיבור של SATA 3Gb/s. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. קראתי את ה"סטיקי כוננים קשיחים" ויש לי כמה שאלות. לא הבנתי כל כך את עיניין הגודל. אני רואה 1.8 אינץ, 2.5 אינץ ו3.5 אינץ. מלבד הגודל הפיזי של הכונן יש עוד הבדלים? לפי מה שהבנתי ההבדלים הגדולים הם כונן עם/בלי חיבור לחשמל. אני מסייר באינטרנט, איך אני יודע איזה כונן הוא עם חיבור לחשמל ואיזה לא? רק 3.5 הם עם חיבור לחשמל? אני צריך 1000GB זול, ההבדלים במחירים בין כונן עם כבל חשמל לבלי הם כל כך גדולים? אשמח גם לקבל המלצות ספציפיות.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני רוצה לקנות הרד דיסק חדש כי מה שיש לי כבר לא מספיק בכלל!! יש לי 20גיגה ועוד 40גיגה אבל זה כבר לא מספיק לי כי אני מוריד מלא דברים ואין לי זמן לצרוב הכל... אז אני רוצה לקנות 80גיגה אבל אני לא יודע אם שווה לי לקנות את זה או 120גיגה כי גם הוא זול מאוד עכשיו... תעזרו לי להחליט

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by guyguy12,

שלום קניתי השבוע מחשב חדש והדיסק הקשיח מרעיש כמעט בכל פעולה שאני עושה רעש של גררר כזה מאוד מעצבן לא שומעים מאוורים וכל המחשב חוץ מזה שקט המחשב הוא I5 לוח P8H67 כ. מסך GTX460 דיסק הקשיח הוא של היטאצ'י 7200 32M 1TERA בחנות החליפו לי כבר לדיסק קשיח אחר (היה לי בהתחלה של WD) ושניהם עשו את אותו רעש.. בחנות טוענים שזה רעש נורמלי אבל זה לא רעש נורמלי מה אני יכול לעשות? מה יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ofirr,

איזה צורב איכותי יותר,עמיד יותר ומשתלם יותר? Asus 1814BLT SATA Lightscribe או LG HN-62 או שיש אחד אחר שמספק את הסחורה טוב מהם?

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי דיסק קשיח 40 ג'יגה ואני רוצה לקנות לו כופסא כזו שתתחבר עם כבל usb למחשב עכשיו ראיתי שיש קופסאות ל 2.5 אינטש ול 3.5 איך אני יכול לדעת כמה שלי? (הדיסק קשיח שלי הוא דיסק קשיח של מחשב רגיל לא נייד) ואם יש לכם המלצות לקופסא כזו בלא כל כך יקר.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Cahiml,

מתעניין בכונן SSD בנפח 500GB/512GB. ראיתי 2 כונני סמסונג דגם MZ7TE500BW ודגם MZ7TD500BW. יש הבדלי מחירים ביניהם, מה ההבדלים ביניהם בפועל מבחינת ביצועים ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by 6847761,

שלום אני מחפש DOK מהיר וטוב ( העיקר מהיר) ניסיתי לחפש השוואת באתרים שונים ולא מצאתי. זה האפשרויות שלי (לא להציע אחרים כי אני משתמש באחריות): SANDISK CRUZER ND SANDISK CRUZER ULTRA BACKUP SANDISK CRUZER BLADE SANDISK CRUZER SLICE ועוד שאלה: קיבולת האחסון משנה את המהירות של הקריאה והכתיבה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. במחשב שרכשתי לאחרונה התקנתי זיכרון פלאש 120GB - 2.5 inch - SATA3 6GB - 9.5mm - S הנחתי שהמקום יספיק לתוכנות הדרושות. בנוסף רכשתי דיסק איחסון 7200rpm / 1T. מהון להון התקנתי windows 7, ולאחר שירדו כל העידכון הגעתי לתפוסה של 52%. עכשיו אני מרגיש תקוע: 1. לא יהיה מקום לעדכן את המערכת של וינדוס 10 שארצה לבצע בהמשך, גם אם אצא בהנחה שלאחר ההתקנה ה-windows7 תוסר. 2. גרוע יותר, אני לא רואה איך יהיה מקום לכל התוכנות הגרפיות העתידיות שאוריד בדיסק :C. - מה הפתרון האופטימלי למצב הבעיתי הזה? - האם, כמו שנהוג בסלולרי, יש דרך להעביר חלק מהתוכנה לדיסק חיצוני (נאמר הרוב, חוץ ממרכיבי ה-registry, dll וכיוב' ושלא יהיו תקלות).

20. אז ככה אני בסוף השבוע הבא טב לדרום אמריקה למשך חצי שנה . חברים שלי שהיו שם כבר אמרו לי שהמחשבים שיש שם מרובים בווירוסים . האם יש איזה תוכנה שאני יכול להתקין על הדיסק קון קיי ככה שהוא לא יקבל וויריסים? הדגם של הדיסקון קיי הוא SANDISK CRUZER SLICE בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by e-d-a,

שלום מישהו פעם אמר לי שיש תוכנה כזאת שיכולה להפוך כמעט כל תוכנה שתיהיה U3, זאת אומרת שיהיה אפשר להתקין אותה כמו כל תוכנת U3 רגילה על הDOK. מישהו מכיר חייה כזאת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, אני מתכוון לרכוש SSD של לפחות 2 או 3 טרה עבור עריכת וידיאו ואחסון מדיה. יש לי 500gb 960 evo m2 עליו מותקנת מערכת ההפעלה, ושני Seagate 2.0 TB 64MB Sata 3 Barracuda לאחסון (אחד מהם כנראה נדפק). תוכנת העריכה מותקנת על הEVO M2, אני שוקל לקנות אחד נוסף, אבל אני לא חושב שזה משתלם ואני לא צריך עוד אחד, אני גם לא כזה יודע אם יש לי מקום בלוח אם, יש לי PRIME X370-PRO. התוכנית שלי היא לקנות SSD פנימי (משהו כמו Samsung 860 EVO 2TB SATA III), ולהשתמש בו כאחסון עבור הקבצים שאני עורך. כלומר חומר הגלם ישב על הSSD הרגיל, והתוכנה על הM2. הסיגייט הרגיל יאחסן את קבצי הCache שפרימייר יוצרת, ושאר האחסון שאני לא צריך עבור עריכה. לפי מה שהבנתי, ככל שאני מפריד את התה…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ofir.a,

יש לי דיסק קשיח שלא ניתן להתקין עליו ווינדוס אני רוצה לעשות לא פירמוט איטי ומלא תוכלו לעזור לי בבקשה? בעיה נוספת שיש לי היא שאני לא יודע איך לעשות GHOST לדיסקים SATA בלוחות החדשים דרך ה DOS אשמח לעזרה בפטרון הבעיה

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by zoharbe,

אוקיי...חיטטתי ב"קופסת הקסמים של החלקים הישנים של המחשב שלי" ומצאתי לי כונן קשיח של 160GB של SATA2. יש לי כרגע 320GB SATA2 במחשב,ואני מעוניין להוסיפו. שאלה לגבי מערכת הפעלה... אם אני מתקין WIN7 על הדיסק הקשיח של ה160GB(אחרי שאני מפרמט אותו,כמובן) ושומר את הקבצים האחרים שלי על הדיסק קשיח השני,המערכת הפעלה תהיה פחות עמוסה ותעלה/תעבוד מהר יותר?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by mordehay8886,

שלום, אשמח לקבל המלצה כיצד לחלק את המחיצות בשעת הפירמוט. כמה כוננים לעשות? וכמה GB להגדיר לכל אחד אם יש לי נפח של 480GB? תודה.

דיונים חדשים בפורומים