אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מחשב נייד עם שתי מחיצות c ו d ומחיצת שחזור נתונים של היצרן. הכל על xp . רציתי לפרמט את c ובשלב הגדרת המחיצות עם הדיסק של XP עקב טעות לא שלא ברורה לי לחלוטין נמחקו כל המחיצות ומופיע רק c כ unallocated. על d יש לי מידע ממש חשוב .כמובן שעדיין לא בוצע פורמט על אף מחיצה וכאשר נכנסתי עם acronis המחיצות עדיין מוגדרות ובמצב של unformated . ז"א שהמידע עדיין שם ואני רק צריך תוכנה שתחלץ את המידע או שתשחזר את המחיצה.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש הארדיסק נייד בנפח 120-200GB במחיר סביר-טוב !!! לדוגמא ראיתי בKSP את דגם 120GB 2.5'' USB 2.0, Passport של ווסטרן דיגיטל במחיר של 310 שקל כמו כן ה 120GB FreeAgent Go 2.5'' USB 2.0 של seagate באותו מחיר אז מה אתם ממליצים מבין השתיים ואם יש לכם המלצות משלכם בבקשה !!! רק שיהיו במחיר טוב ומחנות לא מהאינטרנט ! תודה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי דיסק קשיח לא מזוהה יותר ולא ניתן להעלות את המחשב הוצאתי אותו מהמחשב והכנסתי לתוך מארז של דיסק נייד, בחיבור למחשב אחר הוא עובד( כדיסק חיצוני) לפעמים, תלוי איך מניחים אותו ברור שהוא נדפק עליו יש אין ספור התקנות כולל ווינדוס מקורי שהדיסק נעלם לי האם יש דרך להעתיק את כל התוכן של הפגום כולל הכל( ווינדוס תוכנות- הכל) כולל מחיצות לדיסק חדש שיתפקד כראשי עם כל החומר עליו??? פשוט להכניס את החדש אחרי ההעתקה ולעבוד רגיל??? אודה לכם על תשובה מהירה זה דחוף מאוד!
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, בפוסט הזה אפרט את הניסיון שלי עם ה-RAID0 החדש שעשיתי, וקצת תובנות על SATA ו eSATA. יהיה פוסט קצת ארוך אז מי שלא מעניין לו שימשיך הלאה קראתי די הרבה פוסטים בפורום וברשת בכלל והחלטתי לנסות מערך RAID0. לפי העצות פה החלטתי לקנות AAKS 320 נוסף על זה שיש לי ולשים את שניהם ב RAID0, ולקחת עוד AAKS 500 לגיבוי (וגם כי הייתי צריך לגבות איכשהו את מה שהיה על ההארד דיסק שהיה לי...) לפני השינוי היו לי במחשב את ה AAKS 320 הראשון, עוד 250KS ועוד 200JD (כזכור לי סאטה1). את הישן יותר אני אעביר למחשב אחר ואת ה250 כנראה אשים במגירה, מה שיצר את הצורך או לפחות את הרצון שלי לחבר אותו דרך ה-eSATA. זה זמן טוב לציין את המפרט שלי (שנבנה כמובן בעזרתם האדיבה והמקצועית של חברי פור…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
הוא הופיע כמבצע באתר כלשהו, אני לא בטוח שמותר לפרסם (אם אסור תגידו..) אבל הנה הכתובת: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4870969 הוא נראה צורב נחמד המהירויות שלו לא גבוהות במיוחד, לא הזכירו זיכרון פנימי ובכלל משהו מוזר לי שם עם כל המהירויות אבל הוא צורב DVD-RAM X3 וDVDX8 בשתי השיטות ובשביל 200 שקל? נשמע מפתה בשביל חסרי צורב ותקציב כמוני אשמח אם תאמרו לי מהו הדגם, ומה לגבי עידכוני firmeware לטווח הרחוק ובכללי אשמח להצעות\רעיונות\ביקורות
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הבדל בניהם שקלים אחידים..מה מהיר יותר טוב יותר עדיף יותר http://ksp.co.il/?uin=32912 http://ksp.co.il/?uin=29521 http://ksp.co.il/?uin=32983 http://ksp.co.il/?uin=27386
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Media Information Format Capacity Blank Disc Free Blocks 736960512 Free Capacity 702.82MB(736.96MB) Media Type CD-R ATIP Start Time of Lead In (Media Code) 97m32s19f ATIP Last Possible Start Time of Lead Out 79m59s71f Manufacturer Name Prodisc Technology Inc. HD-BURN Certified NO Available Write Descriptor CLV 32.0x 4800KBps Available Write Descriptor CLV 24.0x 3600KBps Available Write Descriptor CLV 20.0x 3000KBps Available Write Descriptor CL…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מצטער על הבורות אבל אני כל הזמן שומע רק raid raid raid ... מה זה אומר ? אני יכול לעשות את זה עם הארד דיסק אחד או שחייבים שניים ? אני לגמרי מבולבל ... כל הסבר יתקבל בברכה, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי משהו מועיל... תודה, דור
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קניתי מקרביץ דיסק חיצוני של IOMGA .. הכול היה טוב ויפה עד שנהרס לי הכבל של הדיסק חיצוני ומאז אני לא יכול לחבר אותו. מדובר פה בכבל USB לא רגיל, מיוחד שמקבלים עם הקנייה. עם כל כבל USB אחר שניסתי לא הצלחתי שום דבר. הדיסק חיצוני בנפח של 500 ג'יגה מי שיכול לעזור בכל דרך שהיא יבורך..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כונן קשיח לאייפוד דור 5.5 [וידאו] בנפח של 120GB או 240GB בגודל של 1.8" אך אין לי מושג היכן אני י כול להשיג מעגל חשמלי/כבל/איך שלא קוראים לזה כדי לחבר את הכונן הקשיח ללוח הראשי של האייפוד. למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג אחד כזה? או מה השם באנגלית? [אולי flexible circuits??] http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=120417895617 בסוף העמוד יש תמונות של הכונן הקשיח עם הכבל הקצר בקצה, כזה אחד בדיוק אני צריך. [אני לא קונה את זה משם כי המכירה הסתיימה...] וזה סרטון שבו גם כן רואים את הכבל. עריכה: מצאתי! http://store.ifixipodsfast.com/ipod-parts-/-installation/ipod-video/ipod-video-hd-connector/prod_17.html תודה!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני ממש טרי פה בפורום, ולכן אני לא בטוח במאת האחוזים שאני כותב במתקום המתאים, אם לא תקנו אותי. לעניין, קניתי לפני שבוע דיסק קשיח פנימי של 500 JB , אך לאחר פתיחת המארז של המחשב שלי בעזרת חבר שלי (אני עצמי לא מבין במיוחד) התברר לי שאין לי מספיק חיבורים בלוח אם. בכל מקרה, קניתי מארז לדיסק הקשיח, ככה שישמש בעצם, בתור דיסק קשיח חיצוני. לאחר הרבה התרוצצויות בין החנויות שבהן קניתי את המוצרים, חזרתי הבייתה בתקווה שהכל יהיה בסדר. אך כאשר אני מחבר את המארז שכולל בתוכו את הדיסק הקשיח למחשב, עולה הודעה כזאת"אחד מהתקני ה-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו-WINDOWS אינו מזהה אותו" נכנסתי למחשב שלי ומשמה למאפייני מערכת ומשמה לחומרה, וכתוב לגבי אותו חיבור "התקן לא מוכר" ושעושים ע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הי. 1. אני מעוניין לדעת באיזה מערך RAID הכי מומלץ להשתמש. כמובן שאני מחפש ביצועים טובים יותר. ומה הסיכון הכרוך. (2 כנונים בלבד) 2. האם תוספת הביצועים משמעותית? 3. האם אני יכול להשתמש בשני כוננים שונים -- IDE / SATA. או SATA / SATA2 ומה ההשלכות. 4. מה אני צריך לעשות לפני שאני מכניס אותם ל-RAID ? (לפרמט? מחיצות משפיעות? הנפח חייב להיות זהה?) תודה.
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום כשאני מחבר את המצלמה לUSB אני מקבל הודעה usb mass storage מה זה אומר? תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני מניח שאתה מכירים את זה שכל ה CD לצריבה שלכם נגמרים ואתה נשארים רק עם DVD לצריבה .... : סליחה על הבורות אבל האם ניתן לצרוב DVD שיהיה כמו CD ממש ? כלומר שכל נגן CD מעפאן ינגן אותו ?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 160 גיג'גה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בין כל הצרות שלה, החברה היפנית מוצאת זמן לערוך הופעת בכורה משמחת לטכונלוגיית ה-BiCS הטרייה שלה עם 64 שכבות של אחסון דחוס ומתקדם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי את ההארד דיסק הבא: http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=FreeAgent-Desktop-500-GB-USB2.0-Drive&vgnextoid=e7a9812ecd8a0110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=8d3f26bbdae90110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model ורציתי לשאול אם 50c זו טמפרטורה נורמלית להארד דיסק החיצוני בideal. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אחותי חזרה מדרום אמריקה ומאחד המחשבים שם נכנס לה וירוס לכרטיס זכרון של המצלמה. שחיברתי אותו למחשב בבית האמת האנטי וירוס התריע והסיר את הוירוס אבל עדין אין אפשרות לראות ולהוריד את התמונות למחשב. הוא מראה ש 1 ומשהו ג'יגה תפוס אבל שנכנסים לכרטיס הוא ריק. יש איזו תוכנה כדי לסדר את הכרטיס ולראות את התמונות? תודה יואב.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן לקנות מדיית DVD dual layer ומצאתי רק בזאפ במחיר של 40 שקל(!!!). למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות את המדיה הזו במחיר הגיוני? עדיף באיזור חיפה. ולשאלתי השנייה, איפה אפשר לקנות מדיות DVD-R איכותיות (עדיף silver line או verbatim) במחירי סיטונאות ובכמויות גדולות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Acer WG43M עם כרטיס חיצוני USB3 ומשתמש HD usb3,תיהיה לי תמיכה מלאה? Uploaded with ImageShack.us
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
.יש לי כיום 1.5 טרה של חומר המגובה על הכונן הקשיח במחשב וגם בענן (בתשלום), אני מעוניין לרכוש כונן גיבוי חיצוני לטובת גיבוי ואחסון במקום פיזי אחר .לאור הנפח שיש כיום, אני מחפש כונן של כ 3 טרה, חשוב שהכונן יהיה של חברה אמינה, שלא ישבוק חיים בעוד שנתיים ,הוא לא יהיה מחובר תמיד ובשימוש בשוטף, אלא מידי חודשיים (בערך) אעתיק אליו את הגיבוי העדכני מהמחשב ואאחסן אותו בארון .USB 3.0 מעדיף מוצר קטן וקומפקטי, ללא חיבור לחשמל, כנראה ?זה רלוונטי ?SSD אולי עדיף מוצר ללא חלקים נעים, כגון ,מב…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה התקנתי את מערכת ההפעלה WINDOWS HOME SERVER והיא מחקלי את כל הדיסקים הקשיחים בהתקנה הבת זו^$#%&^$% שלה.. חיברתי דיסק קשיח אחד למחשב אחר ועכשיו זה נראה כך כמו בתמונה.. יש דרך לשחזר או שחבר על המאמץ בכלל :'( אההה בא לי למות איזה דיכאון :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של 160G. כונן זה מחולק לשתי מחיצות D ו-E. האם יש אפשרות לאחד שתי מחיצות אלו לכונן אחד גדול (ז"א לבטל את המחיצות על הדיסק הקשיח)? אני משתמש בוונדוס 7 64 ביט. בנוסף אין בעיית פרמוט, שתי המחיצות מפורמטות וריקות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דגמי ה-SSD המתקדמים ביותר בתצורת 2.5 אינץ׳ מקבלים יורשים, שממש לא נבהלים מחשאת תגי מחיר יוקרתיים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-