אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
סליחה על הבורות :s05:
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום קניתי מאייבורי מחשב חדש שיש לו (שנטען שיש לו )250 GB ובהתקנה של WINDOS ליפני הפירמוט הוא מראה שיש במחיצה רק 131 GB בדקתי ומצויין על הדיסק גם 250 GB וגם בביוס כתוב 250 מדוע בהתקנה של וינדוס הוא מראה שיש רק 131???!!! אולי יש משהו בביוס שצריך לשנות שיראה את כל הכונן?? אולי עבדו עלי?(בביוס כתוב 250 אז זה לא נראה האופציה) תודה על התשובות מראש
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום שלוש לוח אם של award וכנראה צריך לעדכן את הביוס בשביל שיקרא את הדיסק קשיח! רציתי לשאול אם אולי יש דרך אחרת? או אם למישהו יש חבילת עדכונים ואני יברר בדיוק את המפרט, תודה מאוד אם תעזרו לי!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לMAXTOR יש 2 סדרות : MAXLINE, ן- DIAMONDMAX. אילו מהסדרות תומכות NCQ ?? האם כל הדיסקים שייכים לאחת מהסדרות הנ"ל ??
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק קשיח של SATA שקיבולו 80GB. כשניסיתי להשתמש בדיסק הקשיח הזה המחשב לא קרא אותו. אני מחבר אותו היטב וכלום. לאחר מכן ניסיתי לחבר אותו במחשב של אחי והוא עובד ואף התקנתי עליו windows xp. עכשיו מה יכול להיות הבעיה של הכונן קשיח הזה? תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
איך הדיסק קשיח של SEAGATE 250GB מהדגם הזה? יש איתו בעיות מיוחדות? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4473 והאם מומלץ לקחת דיסק קשיח של חברה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קראתי שסיגייט אומרים כי הדיסק הקשיח שלי וכול הסדרה הם עם firmware פגום והם ממליצים להחליף ולעדכן את ה-firmware, מה שרציתי לשאול זה האם לעשות את מה שהם ממליצים למרות שהדיסק הקשיח שלי תקין?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
מדובר בדגם ST3500320AS בעל קיבולת של 500 ג'יגה, לאחר שעבר עידכון קושחה ל SD1A (עשה בעיות גם לפני העידכון של הקושחה). השאלה שלי, האם יש מה לעשות חוץ מלהחזיר לחנות (KSP) שכן שברתי בטעות צ'ופצ'יק קטן בחיבור למתח החשמלי, שאין בו מגע חשמלי (הצ'ופצ'יק הקטן שמונע הכנסה הפוכה, במקום שאין מגעים). תעזרו לי בבקשה, עשיתי גם את הדיסק של בדיקה מהDOS אבל הוא לא מאפשר לי לתקן, אולי אני עושה משהו לא נכון, ומראה לי מספר שאיתו יש ללכת ליצרן ולהחזיר את הדיסק... אני אובד עצות, יש מישהו שהצליח לתקן את הSMART דרך תוכנה כלשהי ? האם פירמוט מלא יכול לעזור ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת - האם כדאי? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בKSP ואני לא יודע איזה דיסק קשיח לקחת!!! זה המחיר דיסק קשיח WD תראו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4210 וזה המחיר דיסק קשיח של סיגייט http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3620 סיגייט גם נותנים 5 שנות אחריות וגם יותר זולים.. אני רק רוצה לדעת עם הדגם הזה של סיגייט איכותי כמו WD כי זאת גרסת הAAKS שלהם עם אתם שמים לב... ועוד שאלה סיגייט יותר שקטים גם? תודה
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי המון תמונות משפחתיות במחשב שאני מעוניין לגבות באופן הכי בטוח. לצרוב על דיסקים של DVD זה מסורבל ולוקח הרבה זמן אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח של 1000 ג'יגה ולגבות את כל התמונות עליו ולשים אותו בארון . האם זה רעיון טוב? כמה זמן דיסק קשיח יכול להחזיק מעמד? האם הוא יכול להתקלקל אם הוא מאוכסן בארון?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
דיסק קשיח של WD. איך אני יודע אם הוא מהיר? רשום עליו LBA עם מספר ...... האם הוא 7200rpm או פחות ?
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
האם הדיסקים הקשיחים של החברה הנ"ל באמת בעיתיים? כי אני שומע כל הזמן על זה שלא כדאי לקנות אותם,האם יש אמת בדברים? אני פשוט הולך לקנות מחשב עם דיסק קשיח של WD 80G זה עם ה-8M והשלוש שנים אחריות. האם זה כדאי?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר דיסק קשיח של מחשב נייד לpc ? לפי מה שאני רואה אין לו כלל חיבור למתח רק כבל נתונים צר למתרחב לIDE בקצה השני.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום למישהו פה יש מושג איפה הדיסק הקשיח של הנייד יושב ? הסתכלתי בתחתית של הנייד ויש שם ריבוע עם בורג זה המקום ? ואיך ה HDD מחובר בנייד כמו ב PC ? ***יש למישהו פה או למנהלים תמונה של נייד פתוח עם הסברים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי כונן של 500GB של סייגט כבר כמעט חצי שנה ועובד פיקס בלי בעיות, לפני מספר ימים פרמטתי אותו אבל להתקין עליו מערכת הפעלה לא הצלחתי כי המחשב התחיל לזהות אותו כדיסק של 8MB בלבד, יש לציין שבביוס הדיסק לא ניראה, רק בווינדוס. אני ניסיתי לשחק עם הכבלים SATA והחיבורים של החשמל אבל שום דבר לא עזר, יש לכם רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח של סמסונג 1 טרה. הדיסק משמש לאיכסון (קבצי וידאו) וכל פעם שניגשים לדיסק, לוקח איזה 3 שניות ואז שומעים טיק. המערכת הפעלה היא ווינדוס 7. האם זה נורמלי?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח נייד 750 GB של WD נייד קטן התחלתי לעשות לו פירמוט והחשמל ירד(נפילה קלה)...ומאז לא ניתן לעשות לו פירמוט מה ניתן לעשות בנושא?? תודה
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הי, יש לי דיסק קשיח שבטעות חיברתי אותו כשהמחשב עבד ומאז הוא לא עובד לי ומשמיע רעשים, גם הBIOS לא מזהה אותו. האם יש דרך לתקן אותו ומהי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום חברים. במחשב בחדר הילדים יש 2 דיסקים קשיחים, אחד שעליו יושבת מערכת ההפעלה והתוכנות ועוד דיסק של סיגייט בנפח של טרה שעד היום ישבו עליו כל התוכן של הבנות. משום מה היום כשהדלקתי את המחשב אין גישה לכונן. הוא מזוהה בביוס, נמצא ב"מחשב שלי" אבל רואים רק את אות הכונן ללא המידע (הקו מתחת שמראה נפח כללי, מקום פנוי וכו) וכשאני מנסה לגשת אליו אני מקבל הודעת "you need to format the disk in drive d: before you can use it". ב computer management תחת storage הוא מופיע אך ככונן בנפח של 32 מגה עם מערכת קבצים מסוג RAW. יש איזושהי דרך לגשת אל המידע שעל הכונן? לפרמט את הכונן אני יודע, אני מנסה להבין אם אפשר איכשהו להציל את המידע.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קניתי טלוויזיה חדשה אשם יכולה לשדר FULL HD כמובן יש בא כניסת USB וכניסות HDMI. עכשיו הייתי מעוניין לקנות דיסק קשיח שממנו אני יוכל לחבר אותו ישירות לטלוויזיה בלי צורך במזרים מדיה ודיין יוכל לשדר באיכות של FULL HD. איזה סוג של דיסק קשיח עלי לחפש? האם ישנם הגדרות שאני צריך לשנות על מנת שאני יוכל לשדר באיכות DH ישירות מהדיסק הקשיח?< תודה לכל עזרה שתתקבל
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
הוא לא עולה ותוקע את כל המחשב. לא היה אליו BAD SECTORS. ממה להתחיל בשביל להבין איפה הבעיה והאם אפשר לתקן אותה באמצעים ביתיים?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ראיתי שיש דיסקים קשיחים שמוגדרים כSATA2 וכאלה שמוגדרים SATA RAID, האם בשביל לעשות RAID 0 אני צריך את הSATA RAID, האם זה הכרחי ומה עדיף אם לא? אני קונה 2 דיסקים קשיחים של 250 גיגה ואחד לווינדוס של 80 גיגה. הלוח הוא P5B DELUXE תודה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Asus PHS800-MX chipset Sis661Fx אני רוצה לקנות דיסק קשיח ורציתי לשאול האם אני יכול לקנות הארד דיסק עם חיבור SATA, SATAII או רגיל???
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
הדיסק הקשיח היקר שלי החליט לא לעבוד. מדובר בדיסק די ישן שאפילו אין לו sata. הבעיה שמאפיינת אותו היא שהמחט עושה תיקים (ticks) עצבניים ומסרבת להעלות את ה-xp. כשניסיתי יחד עם חבר לבצע לו גוסט, זה לא הצליח בפעמים הראשונות. בפעם שזה כן התקדם המחט פתאום שבה באמצע לעשות תיקים עצבניים. החבר (שהוא מיומן בשחזורים דרך גוסט) טוען שהבעיה היא במחט. הוא יודע על שיטות להחלפת מחט, אבל לא מבין בזה. המטרה שלי היא רק לגבות את כל המידע שיש בדיסק. ברור שאני לא מנסה להחזיר אותו לשימוש. השאלה שלי היא האם החלפת מחט היא ריאלית? כמה זה יקר? ואיפה אפשר לברר אם זה בכלל אפשרי? ובבקשה בלי הטפות על "למה לא גיבית?". אתם יודעים שאתם צודקים, אז למה לפזר מלח?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-