אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
Windows - Delayed Write Failure מופיע לי שאני מעביר קבצים מPARTITIO אחד לשני ולא נותן לי להעביר את הקובץ. האם הכונן הקשיח שלי נפטר? הוא רק בן חודשיים (!!) עידכנתי DRIVER לSATA יש לי SEAGATE 320 SATAII מחובר ללוח אם GIGABYTE GA-965-S3 REV 1.0 זה סיוט...יש לי אחריות שלוש שנים, אבל חבל לי על כל המידע שאספתי, יש לי שמה עבודות גמר וקבצים חשובים מה אתם חשובים שאני יכול לעשות?? תודה רבה לכם!!!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני מתן ואני חדש בפורום! אשמח לעזרה- יש לי כונן 320 GB של SEAGATE שפעם היה נקרא במחשב, והיום כבר לא. הכונן ממשיך להיקרא ב-DVD אך לא במחשב אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
סרטון: שלום יש ברשותי דיסק קשיח Seagate Momentus 5400 הציר של הדיסק נתקע כמו שרואים בסרטון ככל הנראה בגלל סקטורים פגומים מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההארד דיסק הישן שלי נהרס לי לפני שבוע ואני מחפש לקנות לעצמי הארד דיסק טוב עם נפח גדול(500 GB+) עם מהיריות כתיבה וקריאה טובות(לא חשוב לי יותר מידי פשוט שלא יהיה איטי,זתומרת כל הכוננים הירוקים האלה הם לא אפשרות) והכי חשוב לי שיהיה אמין! כי שתי ההארד דיסקים הקודמים שלי מתו לי אחרי חצי שנה-שנה וכל המידע שהיה בהם הלך וזה מאוד קשה לי לשחזר את כל ה500 ג'יגה שהיה שם אז הכי חשוב שהוא יהיה אמין עם כמה שפחות סיכויים להתקלקל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב כנראה נשרף לי הדיסק הקשיח ממנת יתר של ריסטים אני יפרט אולי אחר כך, עכשיו אני מחפש דיסק קשיח עד 450-400 שקל מקס' חשבתי על ה Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD, הדיסק הקשיח הקודם היה של WD אז אני כבר לא סומך עליהם ב100%, אם יש הצעות אחרות הם יתקבלו בשמחה, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך דיסק קשיח שיהיה עד 500 שקל תנו לי את הכי טוב למחיר הזה.. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה. לאחרונה הדיסק קשיח שלי 1.5T התחיל לעבור בצורה איטית להחריד 5MB לשניה. והבעיה שהוא גם תקוע את המחשב לכמה שניות, ואז חוזר לכמה דקות פעילות (הכוונה להעברהת קובץ) ואז שוב נתקע. הכונן קשיח של חברת IOMEGA בפנים יש דיסק קשיח של סמסונג. אודה לעזרה בפתרון הבעיה.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים הדיסק הקשיח [דיסק יחיד ווינדוס XP PRO] התחיל לעבוד ללא הפסקה גם בבמצב מנוחה של המערכת IDLE הרצתי בדיקת וירוסים וריגול וכדומה וכלום. גם אחרי כיבוי וריסטרט הדיסק עובד ללא הפסק מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי. יש ברשותי דיסק קשיח מדגם WD6400BEVT בנפח 640GB, שהוצאתי מלפטופ והוא פועל כדיסק קשיח משני בנוסף ל SSD. לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מבצע העלאה לטורנטים או פעולה דומה שמשתמשת בדיסק באופן רצוף, אני שומע קליקים מוזרים מכיוון הדיסק. זה לא נשמע כמו דיסק שקורס, אלא כמו הצליל שהדיסק עושה בעת הפעלת המחשב. הסתכלתי קצת בנתוני SMART והבנתי שמדובר ב Load/Unload cycle count, בעצם כל פעם שאירוע כזה קורה הראשים של הדיסק זזים מחוץ לפלטות, ונוחתים באזור שהם אמורים להיות בו כשהדיסק כבוי. הבעיה היא שהתהליך קורה פעם ב10 שניות בערך בזמן שימוש בטורנטים, וזה גם עושה רעש מעצבן וכנראה גם מזיק לאורך חיי הכונן. איך אני פותר את הבעיה הזו, וגורם לדיסק להיות פעיל כל הזמן בזמן השימוש? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
WD 250GB JB במאמץ (העתקה של כמה ג'יגות אליו) הוא מגיע ל-50. זה נחשב תקין? יש מאורר במארז...
-
- 13 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי הייתי רוצה לדעת אם אתם יודעים מתי יצא הארדדיסק עם זיכרון FLASH עליו ביחד. ??
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי מתלבטת בין שני דיסקים קשיחים פנימיים בעלי אותו מחיר 1. Hitachi HDS721050CLA360 500GB, 7200, 16MB SATA II 2. Seagate ST500DM002 500GB SATA3 7200rpm 16MB כמו כן, איך יכול להיות שדיסק אחד SATA 2 והשני SATA 3 והם באותה רמת מחיר? בתודה,
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום זקוק להמלצה על דיסק קשיח מומלץ עד מחיר של 450 ש"ח אם יש משהו בפחות גם טוב אם זה רלוונטי ( לא כל כך מבין בתחום) אז בלוח אם שלי יש רק SATA 2 ולא SATA 3 אם למישהו יש גם לינק לקנייה של מה שהוא ממליץ בכלל יבורך. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כתוב בעמוד המכירה של הדיסק הקשיח "תומך בלוחות אם בצ'יפסט H61 ומעלה" זה הלוח אם שלי https://www.asus.com/Motherboards/P7P55D_Deluxe/ כרגע מותקן בו כונן 3TB שמוגדר כ- GPT והוא מזוהה בכל הנפח שיש בו.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. פתחתי דיון לפני כמה ימים על דיסק קשיח חיצוני, אך לאחר לבטים הגעתי להחלטה לקנות פנימי. כרגע נעצרתי בדיסק הקשיח הזה http://ksp.co.il/?select=.145..154.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15287&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= הוא ישמש אותי בתור דיסק קשיח יחיד במחשב שלי, מערכת הפעלה, סרטים, שירים וכו'..... האם דיסק קשיח זה בסדר ? לא ידועים בעיות איתו ? אשמח אם תתנו לי "אישור" על טיבו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על דיסק קשיח פנימי למחשב של 1.5 טרה מה ממולץ ומה הכי משתלם וחוות דעת על הדגם : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2237&CatCode=399
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של samsung מדגם SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200 RPM. מההתחלה, כאשר יש פתיחת קבצים וסריקה של הדיסק עם אנטי וירוס למשל (בקיצור כאשר יש קריאה וכתיבה לדיסק) הדיסק עושה רעשים עמומים כאלה של מעין "חריקות". בחנות אמרו לי שזה נורמלי לסדרה הזאת של הדיסקים ואם אחליף את הדיסק באחר לא יהיה שינוי. השאלה שלי האם זה נכון ואם כן, יש המלצות לדיסק בגודל 1T שקט (ואם לא אני מוכן להתפשר על פחות נפח אפילו). תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה עם דיסק קשיח של Western Digital מדגם WD1600AAJS בזמן טעינת הווינדוס מופיע מסך כחול (BSOD) לזמן קצר מאוד (לא מספיק ע"מ להבחין במהות התקלה) ואז מתבצע ריסט למחשב וחוזר חלילה. ניסיון להעלות את הווינדוס ב- Safe Mode מניב את אותה התוצאה. ניסיתי כבר מס' דברים על מנת לפתור הבעיה אך ללא כל הצלחה. ביצעתי סירקת ווירוסים, סריקה ואיחוי של הדיסק וגם ניסיון לבצע שיחזור של הווינדוס XP באמצעות דיסק ההתקנה. את השיחזור לא ניתן לעשות כי הוא טוען שהדיסק קשיח פגום והאפשרות היחידה הייתה פירמוט, מה שלא בא בחשבון. כאשר אני מחבר את הדיסק הקשיח למחשב אחר בתור דיסק נוסף, אני יכול לגשת לדיסק, לראות את הקבצים ואף למחוק. המטרה שלי היא להשמיש את הדיסק מבלי לפגוע במערכת ההפעלה והתו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(Vista Ultimate x86, מעודכן) לא מזמן הדלקתי את המחשב, עוד לפני שהיה לי זמן להכניס את הסיסמא גיליתי מסך כחול אכזרי, המחשב לא "הספיק" אפילו לעשות את הdump - היה רשום למטה Intinalzin - בלי הg. למעלה היה רשום משהו כמו FAULT PAGE NON-PAGE משהו כזה אני לא זוכר בדיוק. עשיתי ריסטארט למחשב (ד"א קורה לי מדי פעם שיש מסך כחול בבוט) והתחברתי בהצלחה. ואז גיליתי ש... You need to format the drive (G:) before you can access it. Do you want to format it? G זה בעצם דיסק קשיח שיש לי מזה חצי שנה בערך, וכמובן שהוא כבר היה מפורמט ("מאותחל"). מה שקרה זה כאילו הכנסתי אותו לראשונה, אבל את האות שלו זה איכשהו כן זכר. צירפתי תמונה שמראה בערך מה קורה שם. ב"מחשב שלי" הוא מופיע כדיסק נשלף שאין לי גישה א…
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני סוגי הכוננים האלה? במה ה sshd טוב יותר מהכונן הרגיל ובמה זה בא לידי ביטוי? אם לצורך העניין לקניית מחשב נייח חדש אני קונה גם ssd 250gb וגם דיסק קשיח , אז עדיף לקחת דיסק קשיח רגיל או להוסיף עוד קצת כסף וללכת על ה sshd ? אלה הכוננים הרגילים ומחירם https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=20265,21191 לעומת כונן sshd https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12090
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אחד הדיסקים הקשיחים שלי עושה בעיות ברגע שהוא מחובר, כשאני מנתק אותו ועובד בלעדיו המחב עובד בצורה תקינה. הבעיות שהדיסק הקשיח יוצר שהוא מחובר הן איטיות בפעולות פשוטות של המחשב, כמו הדבר הכי בסיס פתיחת תיקייה וזה מגיע גם להרבה מצבים של מסכים כחולים עם צורך להפעלה מחדש של המחשב. מישהו מכיר תוכנה לבדיקת תקינות הדיסק הקשיח? מישהו נתקל בבעיה דומה? ויודע מה יכול לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים מעביר ספריה של הרצאות שהיו על קלטות למחשב דרך טייפ אנלוגי. לפני כמה חודשים הדיסק קשיח עליו היו מונחים כל הקבצים של ההרצאות קרס והוא לא עולה אפילו בביוס (כך שלפי הבנתי שום תוכנה לא תועיל לו). אני מוכן לשלם כסף על שחזור בחברה אבל אני לא מעונין שיסחטו אותי באלפי שקלים (אני מודע לכך שסה"כ מחיר שחזור הוא יקר, אבל בכל זאת אני מעונין לחסוך). מישהו יכול להמליץ מהכרות אישית על חברות איכותיות אך לא יקרות שמשחזרות מידע? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני 320GIGA של WD,הדיסק קשיח התקלקל!!! פתחתי אותו ושלפתי את הדיסק מהקופסא,בחיבור למחשב רגיל,כדיסק קשיח רגיל הספק קופץ,בבדיקה של רב מודד,מצאתי קצר בכניסה הצהובה איפה שה 12VOLTE,בדסק קשיח הזה יש לי מידע של 150GIGA . פתחתי את הבקר של הדיסק ועדיין יש קצר גם שניתקתי אותו מהדיסק. השאלה שלי היא כזאת: יש לי במקרה דיסק קשיח אחר אבל באותו נפח 320 GIGA וההבדל היחיד זה ההבדל בגירסאות שאחד זה SE והשני זה SE16. השאלה,האם כדאי להחליף בין הבקרים של הדיסקים,זאת אומרת לקחת את הבקר של הדיסק התקין ולהחליפו בבקר המקולקל למרות ששניהם לא דומים 100%?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום. על המחשב שלי יש דיסק קשיח אחד בגודל של 230GB, שחולק לשני כוננים (C ו- D). אני בקרוב קונה דיסק קשיח חיצוני בנפח 1TB, והייתי רוצה לדעת אם אפשר לחבר את שני הכוננים C ו-D בכדי שהנפח של כונן C (הכונן של ההתקנות) יהיה 230GB. אם זה אפשרי, בבקשה תסבירו לי איך לעשות זאת. כמו כן, האם הדיסק קשיח החיצוני הזה הוא טוב: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00008h5_-y0sT32dX0j4wEk3G2H:12bbi68k5?id=4194072&pr=QJ5&N=2%2031466 תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-