עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אז עם הזמן, החברות מתחילות להתיישר... To sum it all up, this is what we would say: The Samsung SH-W162C is an inexpensive and very good performing drive. With this in mind, we had no hesitation in awarding the Samsung SH-W162C our CD Freaks Safe Buy award . http://www.cdfreaks.com/article/236/9

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  2. שלום, יש לי דיסק גיבוי חיצוני Iomega Prestige של חצי טרהבייט. קניתי אותו לפני 3-4 שנים לצורך גיבויים והוא עובד טוב. השאלה שלי: האם הוא מתבלה באופן משמעותי אחרי זמן מסוים, וכמה זמן אני יכול לסמוך עליו שלא תהיה בעיה במידה שאני אצטרך לשחזר ממנו גיבויים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קניתי לפני איזה שנתיים שנתיים וחצי דיסק קשיח של WD... ומאז הוא נהרס שלוש פעמים... כל פעם הייתי צריך להביא לחנות את המחשב עם הדיסק הקשיח לאיזה שבועיים בלי מחשב... עכשיו קראתי מדריך באינטרנט איך להרכיב מחשב (היה לי משעמם... אני לא ירכיב מחשב...) אז היה שם קטע על הדיסקים קשיחים על איך לעשות שהוא יהיה master... אז לקחתי את הדיסק קשיח שיושב כבר חודשיים ליד המחשב ומשמש למשקולת נייר והסתכלתי עליו... מה אני רואה? במקום שזה יהיה על master או השני זה חצי על זה וחצי על זה... זאת אומרת צד אחד של החיבור הזה שצריך לחבר שם לדיסק או על הmaster והצד השני הוא על הלא master... יכול להיות שזה מה שהרס לי את הדיסק כל פעם מחדש? נ.ב. אם כבר אנחנו כאן... יש משהו שאני יכול לעשות עם הארד דיסק ה…

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by iSolt,

https://www.amazon.com/SAMSUNG-PCIe-Internal-Gaming-MZ-V8P1T0B/dp/B08GLX7TNT/ref=sr_1_3 מחיר נוכחי Total ILS 582.07 כולל מעמ ומשלוח חינם עד אתמול עלה 690 עם משלוח

5. שלום, נראה לי שענין יותר מתאים לפה מאשר לפורום רשתות ואינטרנט-אם אני טועה נא להעביר.תודה. בשבוע האחרון אני מחפש חומר לגבי שרותי איכסון-חינם הנמצאים ברשת, עד עכשיו מצאתי בעיקר ספאם+המון אפשריות שאני לא בטוח לגביהם אני מעונין לארגן 150-250 ג'יגה בגישה ישירה מן המחשב-כונן נוסף לכל דבר וענין מי שמשתמש בחשבון כזה או דומה לאו דווקא בנפחים הנ"ל כל נפח טוב העיקר שזה עובד כמו שצריך-בדוק, אשמח לשמוע הצורך עלה כי אני מעונין מקום שבו אני אוכל לזרוק קבצים שלא חייבים להיות זמינים-כל מיני קבצים שאני שאני לא רוצה לזרוק פשוט במידה וזה באמת זמין קל ונוח לשימוש(את הניסויים אני העשה אצלי מן הסתם) אפרסם מדריך מרוכז *בבקשה בלי תגובות ספאם תודה

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by BuLa,

יש לי כרגע צורב של LG 24x10x40 יש לו 8MB BUFFER ואני מרוצה ממנו מאוד יש לי אפשרות לBenQ 52x24x52 עם 2MB BUFFER הנה לינק לעמוד שלו: http://www.benq.com/storage/storage_5224p_specs.html שימו לב שאין לי אפשרות לצורב אחר רק אחד מהשניים אז השאלה שלי היא בעתם האם BENQ חזקים בתחום הצורבים? והאם כדאי לי לבחור בצורב של BENQ על חשבון הצורב של LG? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Moty_p,

רציתי לדעת למה שאני מפרמט דיסק SATA דרך הדיסקט הישן הוא מפרמט אותו בשניה ומה ההבדל בין SATA ל SATA2 ו 3 וגם DDR ל DDR2 ו 3

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by Kodi,

יש לי כמה בעיות כמה שאלות.. אני צריך לצרוב 100 דיסקים הכל אותו דבר בשבוע הקרוב.. (אל תגידו לך למפעלי כאלה וזה למה אין כסף וזה כמות קטנה יחסית..) דבר ראשון.. באיזה מהירות מומלץ לצרוב? כמה דיסקים קצוף אפשר לצרוב בלי שיקרה אסון ( )? ועוד משו קטן.. יש לי נרו (תוכנת צריבה) עכשיו מה שאני אמור לצרוב זה שירים.. והפורמט שלהם זה cda אני בא כאילו לפתוח אותם והוא עושה לי..: Sorry, nero cannot determine the SCSI\ATAPI decive, that corresponds on this driver letter אממ מה הבעיה? אני צריך את זה דחוף אז ישמח אם תענו לי במהרה תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yuvalm2,

אשמח להמלצות לכונן קשיח של 500GB. (טווח מחירים - 300-400 ש"ח) השיקול העיקרי שלי הוא האמינות של הכונן, הנפח לא כל כך חשוב. (כנראה שאף פעם לא אמלא 500GB במחשב הייעודי, הלכתי על נפח כזה "לכל מקרה" מתוך תפיסה שקניית כונן קטן יותר תהיה בזבוז) לכן, אין לי עניין להשקיע כסף נוסף בקניית 1TB, ואפילו שקלתי קניית 320GB עד שראיתי ב-zap שהפרשי המחירים זעומים.

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  10. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מבקש המלצה על דיסק פנימי של 2TB , אין לי שום דרישה מיוחדת ממנו , צריך משהו פשוט ואמין. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אוקיי אז קניתי צורב DVD של NEC. מדגם ND-3500 A ואני משתמש בתוכנת NERO 6 אני לא הכי מבין בזה אז הנה לינק למקרה שלא תיארתי את הצורב שלי כמו שצריך: http://www.necsam.com/optical/products/ND3500A/ והבעיה שלי היא כזאת, קניתי דיסקים שכתוב עליהם שאפשר לצרוב עליהם 4.7 ג'יגה. והכנתי תיקיה שהיא בדיוק 4.68 ג'יגה של DATA, אבל בNERO הוא לא נתן לי לצרוב, הוא כתב לי הודעה שאני צריך להכניס דיסק אחר כי בדיסק הזה אין מספיק מקום. אז ניסיתי לצרוב 4.5 ג'יגה, זה גם לא שינה כלום, ורק ב4.3 ג'יגה הוא מוכן לצרוב לי. (שעד לשם מגיע הקו הירוק, אחרי זה זה נהיה צהוב דרך אגב) אני מניח שזה לא בעיה בצורב מן הסתם אלא בהגדרות של התוכנה, אז אם תוכלו לעזור לי בעניין, או פשוט להמליץ לי על תוכנות אחרות שלא עוש…

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  12. מה נשמע חברים!? בגלל בלאגן מצטבר ובעיקר כפלי קבצים בין הלפטופ לנייח החלטתי לקנות הארד דיסק נייד ע'מ לגבות עליו את כל הדברים החשובים ולאחסן בו התקנות ותמונות ועוד דברי ערך כאלה ואחרים הגודל הנדרש הוא 500 ג'יגה עכשיו אין לי מושג בכלל מה שחשוב לי זה אמינות מעל הכל שיהיה מהיר, שלא יצטרך ספק כוח חיצוני ואם אפשר שיהיה קטן (2.5 יהיה מעולה אבל אמינות מעל הכל) התקציב גמיש אם יש צורך בכך אני מאזור המרכז וזהו, אם תצטרכו פרטים נוספים אני כאן בתודה מראש, לירן

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  13. אז ככה יש לי לוח אם ABIT NF7-SL ושלוש כוננים קשיחים WD120JB ATA WD120JDSATA MAXTOR 80SATA כשאני מעביר קבצי RAR מה 80 SATA ל 120SATA הם נדפקים תמיד אבל כשאני מעביר את אותם הקבצים מה80SATA ל 120ATA ומה120ATA ל 120 SATA הקבצים בסדר גמור . וכשאני מעביר את אותם הקבצים שעכשיו על ה120 SATA ל80 SATA הם גם בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה? עדכנתי ל ביוס הכי אחרון של הלוח אם שכבר כולל בתוך עצמו את הדרוג של הבקר SATA ועדכנתי את הדרייברים של SATA ל WINXP להכי אחרונים ובכל זאת לא עוזר. אולי אתם יודעים מה הבעיה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  14. השבוע גיליתי במקרה שני דיסקים פגומים, שבדר"כ הצורבים שלי צורבים אותם מעולה. המזל זה שבדקתי אותם לפני שמחקתי את המידע מההרד דיסק. אז זהו, אני מחליט שמהיום אני בודק כל דיסק. עושה לו VERIFY, בודק SFV ואם זה דיסק קריטי, גם מריץ בדיקת שגיאות. שימו לב לתוצאה הזאת של דיסק מסוג VERBATIM ! בפוקס עשיתי לו בדיקה לפני שמחקתי את המידע ! כמה פעמים כאלו פיספסתי ? וכמה אתם ? *עריכה* צילמתי איך נראה הדיסק, מעניין אם זה היה לפני הצריבה, או לאחר מכן... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  15. בבקשה תעזרו ליייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם, אני לפני קנייה של כונן חיצוני 2.5", וחסרים לי השוואת ביצועים בין הכוננים השונים. צרפתי תמונה של ביצועי הכונן הנוכחי שלי (TRANSCEND) , שנמדדו ע"י התוכנה החינמית HDTUNE. ישנם הרבה כוננים בשוק כגון VERBATIM,TOSHIBA, IOMEGA,WD,SAMSUNG, וכרגע מי שמעוניין לקנות כונן לא יכול להשוות בין הביצועים. אשמח אם מישהו שיש לו כונן 2.5", של 320GB-500GB, יעלה את התוצאות שלו עם התוכנה לכאן. בהצלחה לכל הכוננים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by furyanaor,

לחברה שלי הלך ההראדיסק בנייד. יש לה I3 מלפני שנה שנה שנתיים ומשתמש בו רק עבור פוטושופ ואילוסטרייטור. הפרויקטים הם דיי קטנים לא שום דבר רציני מבחינת נפח ושכבות. חשבתי שיהיה נכון לרכוש SSD שירים לה את הביצועים לשמים וגם יוכל לשמש אותה במחשב הבא במקום HDD חדש שבסוף לא נעשה איתו כלום. איך הרעיון 256GB MX100 של crucial ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. עריכה: יש גם את הSamsung D3 4TB ב109.99$ (פעם בכמה ימים יורד ל99.99$) בNewegg לגבי החיצוני - אולי עדיף לרכוש קופסה ולהרכיב לבד ? תודה

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by DS,

החלטתי לקנות דיסקים DL מחו"ל מכיוון שבארץ המחירים מופקעים(כלומר 100 ש"ח ל 5 דיסקים? ואני חשבתי שמשחקים זה ממש גנבה). בכל אופן, התבוננתי לתומי באמאזון וראיתי שם 2 סוגים: 1. חבילה של 50 דיסקים של Memorex סוג DL ב 50 דולר. http://www.amazon.com/Memorex-8-5GB-Double-Layer-Spindle/dp/B000UWX70S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1214206109&sr=1-1 2. חבילה של 20 דיסקים של Verbatim ב 33 דולר: http://www.amazon.com/Verbatim-8-5GB-2-4X-20pk-Spindle/dp/B000GHWRIK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1214206109&sr=1-2 אני יודע שהממורקס יותר משתלם מבחינה כספית אבל חלק כתבו בתגובות שהם לא הצליחו לצרוב עם הממורקס ומכיוון שזוהי קנייה מחו"ל אני צריך להיות החלטי.…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אצלי ההרדיסקים עשו די הרבה רעש אז במקום לבזבז 200 שקל על כלובים שמשתיקים את הרעש פשוט סיבבתי סביבם 2 גומיות והחזרתי לכלוב של ההרד דיסקים וזה עזר בהחלט

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by TNT,

היה לי ארד דיסק של IBM - 45GB, הוא התקלקל לי מרוב בתים פגומים-המחשב כבר לא זיהה אותו יותר. סידרה של דיסקים אלה הפסיקו ליצר עוד ממש כשהיו חדשים, והיו שמועות או שאלה אפילו לא שמועות שפס היצור היה פגום. שלחתי את דיסק זה ל- IBM בחו"ל, אתמול קיבלית אחר-חדש, אבל אותה סידרה ואותו גודל. אז יש לי מספר שאלות- איך אני יכול לדעת מתי יוצר? מה אומר התאריך שמופיע על המדבקה של IBM שעל הארד דסיק - OCT -02? יש לי אחריות על הארד דיסק הזה,החדש,שלוש שנים מהתאריך שקניתי את זה שיתקלקל או מהתאריך שקיבלתי את החדש? כי אם OCT-02 זה תאריך ההחריות אז זה כאילו שזה מתחיל מהתאריך הזה לא? אם אני יחבר את הארד דיסק שקיבלתי כמשני יש פחות סיכוי שהוא יתקלקל ויפתח בתים פגומים? ומה בקשר לאיוורור הוא גם נ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by דובי770,

יש לי DOK 32GB של סוויס ארמי אחרי שעשיתי אותו דיסק בוט לMEMTEST86, עכשיו ווינדוס מזהה לי אותו ככונן נייד עם 49 מגה בלבד ולא 32GB. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  23. שלום בעבר (לפני השינוי אתר של וואלה) היה לי חשבון לאחסון תמונות, שהייתי נכנס אליו דרך העמוד הראשי לחשבון שלי והייתי יכול להעלות תמונות (כמו שעשיתי פה http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=2259 ) עכשיו משום מה אני לא מוצא איך להיכנס לחשבון הזה של התמונות אם מישהו יכול להדריך אותי איך אפשר אם בכלל זה יהיה מעולה, תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. איזה מבין ה2 יותר מומלץ? אשמח להמלצות נוספות במחירים הללו. תודה רבה וסופש טוב!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, למחשב הראשי שלי יש מגבלת נפח עצבנית של 256 ג'יגה (מחשב נייד) שמקשה עלי לאחסן את התמונות מהמצלמה (כל תמונה 12 מגה, זה מצטבר די מהר). בנוסף, המשפחה הנודניקית שלי רוצה גישה לתמונות. מכיוון שאין לי רצון לשלום לדרופבוקס ודומיו לנצח חשבתי לקנות איזה דיסק קשיח עם גישה לאינטרנט. קצת חיטוט פה בחנויות בבריטניה ובאינטרנט העלה אופציה בשם my cloud של western digital. האם יש אופציה אלטרנטיבית טובה יותר? כמה גרועה אבטחת המידע בדבר כזה מבחינת הגישה מהאינטרנט ותמותת הדיסק? התקציב מוגבל ל"כמה שפחות", אבל לא מוגבל במיוחד, נניח מקסימום 150 פאונד. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים