אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בקרוב אני מקבל מחדש חדש שיכיל את החלקים הבאים: Gigabyte GA-X58A-UD3R Intel Core i7-930 GTX 580 Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB X2 ANTEC TRUEPOWER 850W ANTEC P183 באיזה תצורה עדיף לי לחבר את הכוננים הקשיחים ? אני קראתי מהסטיקי ובכלליות הבנתי שרייד 0 נותן ביצועים טובים יותר אך יש סיכון שאם אחד נופל אז גם השני נופל והלך הכל. ברייד 1 אני מפסיד נפח של כונן אחד והביצועים ? האם בכלל יש הבדל ביצועים משמעותי בין רייד0 לבין זה שאני כלל לא אבצע מערך רייד ופשוט אחבר אותם בתצורה רגילה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כ10 מחשבים שהולכים לאחסן פרויקטים חשובים , חלקם יותר חדשים וחלקם יותר ישנים. אני צריך בקרי רייד איכותיים ואמינים בשביל המחשבים האלה שיריצו RAID 1 על כונני SATA יחסית חדשים (צריך לזכור שלא כל לוחות האם תומכים SATA). המלצות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא לגמרי בטוח שזה המקום הנכון לשאול, אם אני טועה אז אני מתנצל מראש ומבקש להעביר למקום הנכון. בקרוב אני אקבל מחשב חדש עם דיסק קשיח בגודל 1TB ויש לי התלבטות גדולה איך לחלק אותו. אני יודע שיש כל מיני אסכולות לנושא וכל מיני דעות ואני מעוניין לשמוע את כולן. אני דוגל יותר בגישה של חלוקת הכונן למחיצה של מערכת ההפעלה ומחיצה לכל היתר, אך אני לא ממש בטוח כמה מקום דרוש למערכת ההפעלה עצמה עכשיו ובעתיד (מתוך הנחה שהעסק שם יתנפח קצת) כאשר מדובר בווינדוז 7 64bit. תגובות ענייניות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX ממשק: SATA 2 - 3Gb/s , SATA 6 Gb/s נפח: 1000 GB SSD (Flash): לא סדרה: Caviar Black זכרון נדיף(Buffer): 64 MB מיקום: פנימי גודל: 3.5 אינטש מהירות: 7200 RPM יצרן: Western Digital מומלץ? אם לא, אני מעוניין לרכוש כונן קשיח פנימי בגודל1 או 2 טרהבייט. תנו המלצה למשהו מדהים, חסכני בחשמל, ברמה מאוד גבוה, עמיד לטווח ארוך, קיצר איכותי. עד 1 אלף שקל. והאם יהיה לי מקום לחברם: זה הלוח אם, אם אני לא טועה: nForce430 ... AM2 GF6100 AMD MSI
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש דיסק פנימי למחשב, - נפח 1T / 1.5T - מהירות 7200 חשוב שיהיה שקט!! אמין ובלי הקפאות למניהם. מסידרה טובה.. רוב השימוש איחסון מדיה לצפייה: סרטים / סדרות וכו'... עד 400 שקל (עם חריגות קלות...) יש המלצות? תודה.
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי DOK של פטריוט 16GB אני מעתיק קבצים יחסית מהר אבל מה שמוזר זה שאני מעתיק קובץ אחר ענק (12GB) הוא מתחיל על 70MB לשניה ולאט לאט יורד אחרי דקה -2 של העתקה הוא מגיע ל40-50 ולקראת הסוף הוא אפילו מגיע עד ל20 (שזה עדיין לא רע) מה שמוזר זה שהמהירויות האלה נכונות! זה לא שהוא סתם אומר לי 70 ותוך שניה הוא נופל ל20 הוא ממש מעתיק על 70 בהתחלה (רואים לפי הנפח שיורד) תאמת לא שזה בעיה כי מהירות כתיבה של 20-30 זה מאוד טוב לDOKים אבל מאוד מעניין אותי למה זה קורה? ואם בכלל אפשר לגרום לו להשאר על 70 אני ישמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה זה קורה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מעוניין לרכוש כונן קשיח פנימי בגודל 2 טרהבייט. תנו המלצה למשהו מדהים, חסכני בחשמל, ברמה מאוד גבוה, עמיד לטווח ארוך, קיצר איכותי. עד 1 אלף שקל. אני מקווה זה לא משנה איזה מערכת יש לי נכון? תודה לכל מגיב כונן קשיח פנימי Samsung 2000GB HD204UI http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=774445 כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 2000GB WD2001FASS http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=748413 כונן קשיח פנימי Hitachi/IBM 2000GB Ultrastar A7K2000 2TB http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=771193 אם אתם מכירים משהו יותר טוב אנא ידעו אותי. האם זה משנה איזה מחשב יש לי?[ ספק, לוח אם, כרטיס מסך וכדומה בנושא]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחובר ב USB. אם אני מכבה אותו ומדליק שוב (אחרי האיתחול) המחשב מזהה אותו. WIN 7 לא הייתה לי את הבעיה הזו לפני שהחלפתי לוח אם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי במושגים האלה ואני לא מבין מה זה.. זה נראה ש-Disk On Module זה לא DiskOnKey.. אז מה זה כן? (: וכנ"ל לגבי SMI..
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בחיבור הארדיסק מפלטפורמת הDATA .. כיצד לחבר את כבלי הDATA באיזה צורה ? הינה תמונות: זו הכניסה בלוח אם http://img24.imageshack.us/img24/3834/p1010029lm.jpg אלה החיבורים http://img7.imageshack.us/img7/4004/p1010030yq.jpg מה שאני צריך זה הסבר שיהיה עם אפשר בצורה הזו: דוגמא: כחול -ללוח אם ירוק -לצורב אפור-להארד דיסק מקווה שהבנתם .. תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני על סף ייאוש התקנתי את התוכנה PC TOOLS Performance Toolkit וביצעתי איחוי להארד דיסקים ביצעתי את האיחוי הפעלתי מחדש את המחשב ופתאום אני רואה שהארד דיסק השני שלי (עם 2 מחיצות) נעלם ועליו כל החומר החשוב במחשב שלי נכנסתי לניהול מחשב בווינדוס 7 וביצעתי סריקה של אמצעי איחסון זה מצא לי את הארד דיסק שנעלם לי אבל שניסתי להכנס אליו הוא לא נתן לי ורשם לי שגיאה אין גישה לכונן E מבנה הדיסק פגום ואינו ניתן לקריאה כנל למחיצה השנייה (F) בניהול המחשב מערכת הקבצים מופיעה לי משום מה כמערכת RAW ניסתי להוריד תוכנה להמרת מערכת קבצים מ-RAW ל-NTFS אבל התוכנה הראתה לי שמערכת הקבצים היא כבר NTFS הרצתי את הפקודה chkdsk e: /f /v וזה רשם לי שה-TYPE זה NTFS מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לבצע פורמט למחשב הנייח, עשיתי כהרגלי גיבויים בD, נכנסתי לבוט של W7, וכחלק מההתקנה עשיתי פורמט לC. בסיום ההתקנה וכשהווינדוס עולה, אני שם לב שלא קיים כונן D. דיוויס מנג'ר אמנם מזהה שיש עוד דיסק קשיח, אך לפני שאני עושה משהו שיעלה לי בכמות המידע השמורה על הכונן, אני שואל מה אני צריך לעשות באמת נ.ב אלו הם שני כוננים נפרדים פיזית. לא נגעתי בכונן השני בהתקנה. שניהם היו ועדיין מחוברים בSATA תודה![br]פורסם בתאריך: 22.11.2010 בשעה 22:25:02 הבעיה נפתרה!היה צריך להגדיר אות לכונן בDISK MANAGEMENT. תודה בכל אופן (תשקלו להוסיף לFAQ, אני מאמין שזה קורה לאנשים מדי פעם)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש הבדלים בין הלוחות של גיגה בייט בנושא הרייד ? מתי כדאי להתשמש בבקר ולא ביכולת של לוח האם (האם לשני דיסקים בRADE 0 יש יתרון בבקר חיצוני - ומה היתרון ? ) האם יש המלצה לגבי בקר חיצוני .? מה הם כלי ה "DEFRAG" ל RAID 0 ? איך TRIM מתפקד בסביבה של RAID 0 ? GHOST יודע לעבוד עם IMAGE של RAID-0 ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(שואל עבור חבר)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני בודק את אחוז המדרגים שנותן לדיסק 1 מ-5 באתרים עם ביקורות משתמשים רבות כגון newegg ואמזון, אבל אשמח לשמוע על דרכים יעילות/מדוייקות יותר. ובאותה הזדמנות, האם יש דיסק SATA 2TB שמצטיין באמינות ובשקט? מהירות פחות קריטית לי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבאתי מחשב חדש והתקנתי בו דיסק ישן שיש לי (בן כחצי שנה) הדיסק זוהה ועבד (WIN 7 ) הצלחתי להפעיל ממנו סרטים וכו לאחר כ -10 דקות עבודה המחשב השמיע קולות משונים עשיתי הפעלה מחדש והמחשב כותב דיסק ארור מה יכולה להיות הבעיה ניסתי להפעיל עם/ בלי גמפרים וללא תועלת יש למשהו רעיון
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717077 הכונן הזה הוא estata? ואם כן אפשר לחבר אותו גם במחשבים שאין בהם estata דרך הusb לבד?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן HDD של WD טרה וחצי הגירסה הירוקה עם הפורמט החדש לפני כמה חודשים התחיל להתקע בסרטים למשל אחרי חצי שעה של סרט הסרט נתקע ולא ממשיך אלא אם כן סוגרים אותו ומפעילים מחדש לפי התוכנות לבדיקת SMART אין שום בעיות עם ה HDD בדקתי עם EVEREST או SSD INTEL אבל הביוס לפעמים רושם לי שיש בעיות בדיסק ניסתי לשנות SATA SLOT לא עזר מאיפה הבעייה מדיסק ? שמתי לב שבטורנט יש בעיות עם ה IO ז"א הטורנט מפסיק לעבוד ורושם שיש בעיות IO
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קומקפט דיסק שיודע לנגן MP3 יכול לנגן שירים שניצרבו ב MP3 על דיסק 4.7GIGA) DVD) ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לילדים שלי ללימודים ואין לי שום מושג בתחום. אני יודע שסנדיסק מייצרת מוצרים טובים, אז נניח מהחברה הזו?!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הדיסק הנ"ל מומלץ בכל המפרטים וגם ברשימת המומלצים כאן בפורום. רכשתי אותו יחד עם מערכת חדשה והתקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE. שמתי לב שמדד הביצועים של התוכנה מראה רק 5.9 וכשבדקתי את הפירוט הפרטים מסתבר שה-5.9 נובע מהדיסק הקשיח HD103SJ (כל השאר מעל 7) שלטענת חלונות מהירות ההעברה שלו נמוכה. האם יכול להיות שהדיסק לא תקין? או שזה משהו במדד של חלונות? כל המחיצות מפורמטות NTFS ב-CLUSTER SIZE שונים בהתאם לתוכן. האם יש כלי אחר שאיתו אוכל לוודא שהדיסק אכן עובד כמצופה? תודה
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי סרט בכונן קשיח שלי שאני רוצה לראות אותו בטלוויזיה יש איזה דרך לחבר את הכונן לטלוויזיה? הכונן: http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_desk/#tTabContentOverview אם יש איזה כבל שאפשר לקנות.. תודהה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. כיוון שיש הצפה בשוק של HDD חיצוניים, מכל הסוגים והגדלים - רציתי לבצע סקר על אמינות ויציבות ה- HDD של החברות השונות. נא השתתפו בסקר, לפי ניסיונכם האישי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה כונן חיצוני שיש אפשרות לנייד אותו ולחבר בעזרת הUSB או ESATA ובבית לחבר אותו לראוטר וששני המחשבים יאחסנו בו דברים. אני צריך כונן מהיר ואיכותי שלא יפול תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אוקיי, אז עשיתי קצת גוגל, וקצת Youtube, ואני חושב שהבנתי מה קורה כאשר עושים RAID, אבל ממש אין לי מושג מהן הדרישות, ואיך עושים את זה בפועל. אז.... האם אני יכול to RAID את המחשב שלי (או להוסיף לו, או להתקין לו? - יהיה המינוח אשר יהיה)? מה נדרש? רכיבים ספציפיים? [חיפשתי כאן בפורום ב sticky, אבל לא מצאתי]
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-