עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Danits1,

כמה נתונים ראשוניים : 1.מבצע גיבוי בעזרת 2 שיטות : א. בענן באמצעות ONEDRIVE ב. ובאמצעות דיסק קשיח חיצוני של 500GB *בסוף התהליך הקבצים/תמונות מגובים בדיסק קשיח ובענן והסמארטפון מנוכה לגמרי מקבצים . **יש לציין, שיש לי חשבונות גם בדרופבוקס ובפליקר...אך הגיבוי העיקרי לתמונות בשלב זה הינו לonedrive 2. יש לי גיבוי אוטומטי מהסמארטפון בעזרת אפליקציית ONEDRIVE - משיכה אוטומטית של כל תמונה שאני מצלם ישירות לענן אז מה הבעיה ? הבעיה נוצרת אחת לתקופה כשאני רוצה לעשות סדר בתמונות דבר ראשון – מגבה בהעברה לדיסק הקשיח החיצוני את התמונות מהסמארטפון (תוך כדי מיון/מחיקה/ סדר בין התמונות השונות.. יש לציין כי חלקם כבר מוינו תוך כדי השימוש השוטף בסמארטפון וכבר בנקודה זו תמונת הראי בין ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קיבלתי כרגע מייל על מבצע ב-Ebay. כונן SSD בנפח אדיר של 1TB של Samsung EVO. מחיר הכי זול ב-ZAP הנו 3,200 ש"ח. ב-Ebay , נמכר כרגע ב-480$. המוכר אינו שולח ישירות לישראל (שווה לבדוק מולו), לכן ניתן לעשות זאת דרך Buy2USA.co.il בעלות של כ-27$ בקיצור מחיר משוער ביד הנו 2,150 ש"ח. למען הסר ספק... אין לי כל קשר למכירה או למוכר. המכירה זמינה כאן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Melkor,

שלום חברים, לפני כמה ימים בעקבות נפילה מכ-20 ס"מ הכונן החיצוני שלי הפסיק לעבוד - בעת חיבור לחשמל עושה נסיונות להתחיל את הסיבוב ומפסיק (לא מתקתק אלא פשוט מפסיק)... יש לי שתי שאלות: 1. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להציל את ההארד ואת המידע שבו? 2. האם אתם יכולים להמליץ לי על כונן חיצוני בנפח 1TB (או יותר) שהוא עמיד... כלומר מיועד להיות נייד ולא שולחני? (בולמי זעזועים טובים יותר וכו')... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shaul,

אוקיי קניתי היום צרוב של בנקיו במהירות 48\16\48, חיברתי אותו התקנתי את התוכנת צריכה וכו' וכו', באתי לצרוב דיסק בנפח של 700(שהמהירות המקסימלית של הדיסק היא 32) ולקח לצורב- 10 דקות! מישהו יכול להסביר לי למה האיטיות משהו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הנפח הגדול ביותר שאתם יכולים לקבל בכונן NVMe מודרני מגיע ממקור לא צפוי לכתבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכם קניתי היום את הכונן הנ"ל ושאני מחבר למחשב שלי כדי ליצור כונן אחד של 4TB אני רואה שהמחשב מזהה את הכונן כשני כוננים למעשה (אחד של 2TB והשני של 1.6TB) ואני לא מצליח לאחד אותם לכונן אחד של 4TB בנוסף לזה אני יכול ליצור רק מחיצה אחת, רק את הכונן של ה2TB אני יכול ליצור (ולתת אות כונן לדוגמה H) עם השני כל האפשרויות באפור ואני לא יכול לעשות כלום ליצור אפילו שני כוננים איאפשר אשמח אם מישהוא יסביר לי מה הולך פה... אני רוצה כונן אחד סטורצ' של 4TB הנה תמונה: http://www.indexportal.co.il/images/wdb4thdd.png

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Gil_T,

עשיתי שטויות עם המחיצות שלי והגעתי למצב שיש לו כמה מחיצות. C כוללת 550 GB ועליה את הווינדוס D כוללת 380 GB ועליה יש עוד ווינדוס שאני לא משתמש בה E כוללת 7 מגה וכוללת ככל הנראה קבצים חיוניים למערכת הפעלה (אני לא יודע איזו מהן) אני רוצה לאחד את כולם, השאלה האם זה אפשרי ללא פרמוט?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח בנפח 160-250 GB . ;D שוקל לרכוש ב ebay למישהו יש המלצות בעניין . כדאי/ לא כדאי תודה לכל העוזרים ...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי כרגע מספר כוננים ושלפי דעתי הם לא הכי מסודרים כמו שצריך. אשמח לשמוע לדעתכם, שני כוננים 500 גיגה של wd , שניהם מאותו הדגם, בנוסף קיים כונן 120 גיגה של מאקסטור דיי ישן בחיבור IDE ועוד כונן wd my book בנפח 500 גיגה, כרגע כולם מחוברים בנפרד , על אחד מהwd מותקנת מערכת ההפעלה וכל השאר סתם לאחסון , חשבתי אולי לעשות רייד בין שני ה500. אשמח לשמוע לדעתכם. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לחברי הפורום אני מחפש להחליף את כונן SSD הנוכחי שלי, בכונן גדול יותר. מרוב היצע של טכנולויות לא כ"כ ברור לי באיזה סוג המחשב שלי תומך. ברשותי נייד ASUS GL703GM-NS73 אשמח לדעת איזה סוג של interface אני צריך לקנות. למשל בחנות NEWEGG מופיעה הרשימה הבאה. מה לסמן? תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, כבר בערך שנה שה-SSD שלי לא עודכן - crucial m4 ssd 2.5 128gb (עודכן בחנות מחשבים ברגע שנרכש). חשוב לציין שזו פעם ראשונה שאני מנסה לעדכן קושחה לכונן SSD , כרגע הWINDOWS עולה בטיל והכל חלק, אבל אני מבין שיש שיפורים ולכן אני רוצה לעדכן. מספר שאלות: 1) לאיזה קושחה מומלץ לעדכן ? ראית שהאחרונה היא 070H 2) האם חשוב לבדוק איזו גרסה ישנה יש לי לפני עדכון לחדש ? 3) האם זה בסדר לבצע את העדכון קושחה דרך WINDOWS ? (למה יש את האפשרות לבצע את העדכון דרך ה BIOS אם זה הרבה יותר קל לבצע זאת דרך ה windowsׂׂׂ)? ניתן לראות מפרט בצד, אני בעל windows pro 8.1 . תודה מראש! אריאל.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב + כונן קשיח חיצוני. וירוס כופר נכנס לי למחשב וגרם לי לפרמט את המחשב הדיסק קשיח החיצוני לא היה מחובר לכן הוא לא נפגע. שאלות 1. האם אני יכול להגן בסיסמה על הדיסקים הקשיחים (חיצוני ופנימי ) שאין עליהם מערכת הפעלה, כדי שהיו מוגנים בפני וירוסים ותוכנות כופר ?. 2. הדיסק הקשיח החיצוני מופעל מידי פעם ( לגיבוי ) האם אפשר להפוך את הדיסק הנ"ל ללא זמין ולחדש את הפעילות שלו בשעת הצורך במקום לנתק ולחבר את usb ? אשמח לקבל מדריך בנושא. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dids22,

טוב תראו גם פתחתי מקודם תרד דומה אבל בפורום של ווינדוס וכמה דברים השתנו אז החלטתי לפתוח חדש (מקווה שזה בסדר) אז ככה יש לי ארד דיסק 120 גיגה סאטא שלwd והקיצר הוא מחולק אצלי ל : כונן c שיש בו 65 גיגה וכונן d שיש בו 35 גיגה ועליו הווינדוס 1) כפי שניתן לראות אני לא מתמש בכל ה 120 גיגה שיש לי אלא רק ב 100 2) אני לא התכונתי להתקין את הוינדוס על כונן d אבל משום מה כונן c נחשב בהתקנה של וינדוס ככונן d וכונן d נחשב בהתקנה של הווינדוס ככונן c (קצת מבלבל) אז כשהתקנתי את נוינדוס אני בחרתי בכונן c אבל לא יודע למה הכל הפוך אז עכשיו הוא מותקן בכונן d עכשיו זה עושה כמה בעיות שהוינדוס על כונן d אז אני רוצה לפרמט את כונן d ולהתקין אותו מחדש תראו מ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לחברי הפורום. אני מחפש מארז דיסק "3.5 אמין ושקט ואם אפשר אז שיהיה גם אסתטי. חשוב לי שיתאים לדיסק SATA ויהיו לו יציאות USB 2.0 ו eSATA ויתאים ל - windows 7 ויתמוך בדיסקים לפחות עד 2TB **אני מתכוון שהדיסק ישמש אותי לגיבוי המחשב (כ-200GB) ולהשתמש בו להתקנת משחקים שירוצו ממנו-והאם יש דרישות מיוחדות לכך?? נתקלתי במספר מארזים ובמחירים שניראים לי טובים (אשמח לדעת אם יש טובים יותר): SNT - UB-102-SU2 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=UB-102-SU2&cart=126580242819308559〈=heb Thermaltake Max4 3.5'' Combo Enclosure USB 2.0 + e-SATA http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=N0003USU&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=0&aff=Kama〈=he מארז אלומיניום חיצוני לדיסק קשיח …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש ברשותי הרד דיסק Maxtor בנפח 300 ג'יגה עם ממשק SATA, נוכחתי לדעת באמצעות תוכנת everest שבעצם מהירות העברת הנתונים בין הלוח אם לדיסק הקשיח היא UDMA6(ATA-133 הכיצד זה ייתכן ? ואיך פותרים את הבעיה ? תודה ! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Torian,

שלום, ברשותי מחשב DELL OptiPlex 380, ברצוני לקנות SSD, בדקתי בביוס שאני יכול לשנות מצב SATA לAHCI ולא מצאתי אפשרות כזו כלל וכלל, האם אתם יודעים איך להגדיר נכון ביוס של דל שיפעל טוב עם כונן SSD?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום! מחפש הארדיסק 2TB עד 800 ש"ח עם אופציה לחריגה אם זה ממש משתלם. כמובן לצורכי משחקים וכל שאר השימושים אינטרנט וזה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי 3 הרדיסקים, DVD וצורב, ורק 2 בקרי IDE אין לי רייד במחשב http://www.shimacomputer.co.il/index.html?target=p_244.html〈=he איך הבקר הזה יכול לעזור לי? אני יוכל לחבר אותו בתור בקר IDE רגיל ללא רייד? אם אני אחבר אותו בתור רייד איך זה יכול לעזור לי? בכלל- הסבר על רייד יכול ליהיות מועיל... המפרט: 2*WD80 MAXTOR60 PioneerDVD Richo*16 תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by OmEr8,

שלום חבר'ה. אז ככה. אני צריך לקנות צורב, ואני צריך לעשות זאת מהר מאוד (עוד היום) ואני חייב לקנות אותו מזיגזג (אל תשאלו...). יש לי תקציב של 500-700 ש"ח בערך, ואני ממש לא מבין ומתמצא בשוק הזה. אני מבקשכם לעזור לי בבקשה לבחור צורב כמה שיותר טוב לתקציב המדובר, ודי חשוב שהוא יוכל לצרוב מהגנות. חשבתי או על ה-LiteOn או על BENQ למרות שאני לא ממש מכיר את החברה... המיצומי גם כן נכנס לרשימת האפשרויות. תודה רבה לכולם! עומר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם יש לי שאלה קטנה לגבי אופן תחזוק של כוננים חיצוניים ברשותי 2 כוננים חיצונים אחד של 320GB ואחד של 1TB ושמתי לב שכאשר אני מכבה את המחשב 2 הכוננים ממשיכים לדלוק (כלומר לפעול) לכונן של 1 TB יש כפתור הפעלה ואילו לזה של ה 320GB אין כפתור הפעלה מה יותר נכון מבחינת תחזוקה בריאה של הכוננים - לנתק את הכבל USB\לכבות אותם בזמן שהמחשב סגור או לחילופין כשהמחשב פתוח אך איני משתמש בהם? או שאין זה מפריע שהם ימשיכו לעבוד? תודה רבה למגיבים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני צריך לקנות SSD ויש איזה מבצע של סמסונג באתר אמזון הצרפתי (המבצע פורסם ב HWZONE), וצריך לקנות גם HDD חיצוני של Western Digital מאמזון. מישהו יודע אם ניתן לממש אחריות של סמסונג / WD לכוננים בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by VanStyle,

שלום, יש לי מחשב נייד Lenovo G510 כרגע יש לי עליו כונן של 1TB, אני רוצה להוסיף לזה בנוסף SSD שעליו יהיה מותקן הוינדוס מה אתם ממליצים?

23. שלום רב, מתחיל לקרוא כאן על המחשב הבא שלי. שוקל לקנות כונן SSD להגברת מהירות המערכת. גודל הקבצים האישיים (אופיס) הוא כ 50MB. גודל קבצי המולטימדיה (תמונות, סרטים) הוא כ 500MB. מה שאני חשבתי הוא לקנות כונן SSD 256MB עליו להתקין את מערכת ההפעלה והתוכנות והקבצים (וורד וכדומה) וכל שאר הדברים (תמונות, סרטים) להתקין בכונן קשיח "רגיל". המחשבה הגיונית? אגב, אם הייתי בוחר SSD רק למערכת ההפעלה והתוכנות וכל הקבצים שלי בכונן רגיל. אזי, לא הייתי משיג מהירות רבה בעבודה היומית (חוץ מזה שמערכת ההפעלה היתה עולה מהר), כי היה נוצר צוואר בקבוק איטי בשאיבת הקובץ מהכונן רגיל ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by the man,

נשבר לי הCD ROM ואני לט יודע איזה CD שווה ליקנות תציעו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Dor767,

היי יש לי כונן של אינטל בנפח 120 מסדרה 330. האם יש צורך לבצע לו עדכון קושחה? מה היתרונות של הדבר הזה? זו יכול לפגוע בו איכשהו? זה פוגע באחריות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.