עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכם הפעם אני אתיעץ איתכם בקשר לדסיק קשיח שאני שוקל לרכוש הנפח הרצוי הוא 320 גיגה, חשבתי ללכת על Western. אני רוצה להשאיר אופציה לRAID בעתיד, ולא נדיר שהמחשב שלי פועל 24 שעות ביממה, עם תוכנות שיתוף פתוחות. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: WD3200KS WD3200SD כאשר ההבדלים הינם שהראשון הוא SATA2, ובא עם באפר של 16 מגה והשני הוא SATA מהדורת RAID. בהתחלה חיפשתי מהדורת RAID עם באפר של 16 אבל הבנתי שכיום זה לא קיים (אולי ייצרו כאלה פעם והפסיקו) אז... על מה אתם ממליצים? לינקים: KS -> http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4812 SD -> http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5281 תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Shahaf86,

היי, אבא של חברה שלי קנה כונן קשיח של WD עם החיבור לחשמל ה-"3.5 בכל מקרה כשהוא קיבל אותו הוא פירמט אותו ומאז המחשב לא מצליח לזהות אותו. ניסיתי להחליף כבל לא עבד כשאני מחבר אותו למחשב הוא מראה שהוא מזהה אותו אבל לא ככונן אלא כדיסק כזה כמו הכונן דיסקים שיש למחשב. בבקשה עזרה, תודה רבה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by matan333,

שלום לכולם, אני מתכננן לקנות מחשב חדש ואני רוצה לגבות דברים חשובים מהמחשב הישן. אני מעוניין בנפח של 1TB וגודל 2.5''. לפי מה שקצת קראתי החברות המובילות בשוק הם seagate וWD, זה נכון? איזה דיסק קשיח חיצוני כדאי לקנות? התקציב 350-400 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by House M.D.,

היי. אני מעוניין לקנות כונן. SSD מאיביי, לפי מה שאני רואה המחירים שם הרבה יותר נמוכים. האם יש אפשרות להשיג כונן טוב בסביבות ה 100 דולר? נפח אחסון מספיק לי 40 גיגה. אני שם עליו רק מערכת הפעלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה, ניתן לשים מספר קבצי ISO BOOTABLE ב-DOK אחד עם קבצי מוזיקה למשל ולבחור איזה אימאג' מהם אני רוצה להעלות באתחול? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by asi9999,

שלום אני מבקש המלצה לHD SSD בנפח של 60GB או 80GB לצורך מערכת הפעלה ותוכנות בסיסיות, במחיר ממוצע של כ-1000 ש"ח בבקשה . אני לא בקיע בטכנולוגיה הנ"ל , אשמח לקבל קישורים להסברים על בקרים למינהם וההבדלים בין הכוננים שבשוק . תודה לכולם .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tomz,

אני זוכר שמישהו שם לינק מאחד האתרים של החברות שמראה שלייט און מוכרת צורבים לסוני, רציתי לדעת אם זה באמת נכון, למרות שאני מאמין שכן לאחר שראיתי את המפרטים של הצורבים, קופי אותו דבר רק שסוני איטי במשהו כמו 0.01 באיזה דבר אחד וגם רציתי לדעת מה עוד לייטאון מוכרת לסוני (צורב DVD?) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מה ניתן לעשות? שמעתי על rw.שזה יענו רב פעמי ואז אני יכול להוסיף שירים.. שמעתי גם שאפשר לעשות שלא יסגר הדיסק ואז יהיה אפשר להוסיף שירים..אפשרי? איך עושים זאת בנרו? ואם כן אז למה צריך ?rw

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ReDeOn,

בפעם שעברה שפרמטתי לקח לי המון זמן יותר משעה ויש דבר כזה שגם נקרא disk wizard שהוא מפרמוט מהיר.. היה לי אחד בהרדיסק שונה אבל זה לא אותו חברה עם אפשר לינק או לפרמט הרבה יותר מהר כמו הדיסקט תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קיבלתי דיסק 1TB של סיגייט. חדש. אני מחבר אותו דרך ESATA למחשב, או דרך הUSB והוא מופיע כדיסק לא מפורמט. כשאני מנסה לפרמט אותו הוא מראה לי שהדיסק הוא רק 31.8MB....... למישהו יש רעיון מה הבעייה כאן.??? גם על מחשב שני הוא מראה את אותה הבעייה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

יש לי הארד דיסק WD 80GB 7200RPM 8MB הוא עובד מצויין כבר כמה שנים, בלי תקלות (ולאחרונה בדקתי את תקינותו עם SPINRITE, הכל תקין 100%) הבעיה היחידה איתו שהוא עושה רעש. לא רעש מכני אלא מין קול בתדר נורא גבוה ומעצבן. מעין שריקה כזאת על גבול הקצה העליון של יכולת השמיעה. וזה נורא נורא מעצבן. ניסיתי לשים אותו בתוך מעטפת קלקר שבניתי אבל זה לא משנה. כנראה התדר גבוהה מדי ועובר דרך הקלקר... ניסיתי גם לשים אותו על הצד. וזה עוזר קצת אבל עדיין . למישהו יש או מכיר איזשהי דרך לגרום לו לשתוק? חוץ מלקנות אחד חדש?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היום בבוקר עוד עבדתי על המחשב עם ההרד דיסק וחזרתי בצהריים ראיתי שזה בקטע של הבוט הוא לא זיהה שיש הרד דיסק אם זה עשה ריסט והגיע לבוט ולא זיהה הרד דיסק זאת אומרת שהדיסק שלי מת? הוא של maxtor הוא גם מציג שמות מוזרים במקום השם שהוא אמור לכתוב, שזה נראה כאילו מישהו חיבל בו רציני יכול להיות שהוא פשוט מת? או גוסס בצורה בלתי הפיכה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dolevm2,

כותרת, הכי חשוב לי ביצועים 1-2tb יהיה מספיק מוכן לחרוג מהתקציב עד 200 שח הhdd יקנה מksp או אייבורי בלבד עדיפות לksp

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שנראית לי מוזרה מאוד. קיימים לי 2 HD במחשב, אחד של 500 ג'יגה עליו מותקנת VISTA ושני של 120 עליו מותקנת XP. במידה ו 2 הHD מחוברים והביוס מוגדר לRAID אז הכל עובד כמו שצריך במידה ו2 הHD מותקנים אבל הביוס לא מוגדר לRAID הוא מציג לי את האחוזים שרצים בעת הפעלת המערכת ואז ישר קורס ומפעיל את המחשב מחדש. במידה ואני מנתק את הארדיסק עם הXP עליו ומשאיר רק את הVISTA, הוא אומר לי שלא מותקנת לי מערכת הפעלה על הHD ושאני צריך להתקין... אני רוצה לנתק את ההארדיסק עם הXP כדי לחבר צורב לחיבור SATA שלי (יש לי רק 2 במחשב). איך מטפלים בזה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by RJ1,

אהלן, אני רוצה להוסיף כונן בנייד שלי מבלי לפגוע באחריות שיש לי לעוד כמה שנים. איך DELL יודעים האם התעסקתי עם המחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מה יהיה יותר שווה אלו של WD או אלה של MAXTOR ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by frenzy,

אהלן חבר'ה ;D מישהו יודע עם הצורב DVD של פיוניר (A05) יתחבר למחשב נייד ויתאים מבחינת הגודל ? אם לא, אז איזה כן יתאים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הרצתי AS SSD: בבדיקה הראשונה (הכונן ריק) התוצאה של הכתיבה הייתה 100 MB\S (כתיבה רנדומלית) בבדיקה השנייה ( הכונן מכיל מידע 35 GB מתוך 59.7) התוצאה של הכתיבה ירדה בחצי. יש קשר בין הדברים? יש לי את הכונן corsair F60 60GB

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום ! יש לי צורב בן שנה וחצי AOPEN X24X12X40 והוא מתחיל לקרטע והוא לא קורא הרבה מאוד דיסקים.....שפועלים על כונן אחר. האחריות הייתה לשנה עברה שנה וחצי , נגמרה עכשיו , הוא עדיין צורב דיסקים בסדר...השאלה היא האם לקנות צורב או CD רגיל , הבדל של כ-150 שקל . כרגע האופציה היחידה שלי היא Lite-On לכל אלה שיברכו ולאלה שלא . יש לי : 1. Lite-On CDROM X52 - 130NIS 2. Lite-On CDRW X52X24X52 - 300NIS מה עדיף ? כמובן שאני מוגבל ביותר בתקציב...ואני אשמח לשמוע הצעות אחרות חוץ מהלייט אונים שהצגתי , בנוסף האם לשקול שחור ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אז ככה , אחרי שראיתי פה לא מעט דיונים בנושא ..דיונים שלא פעם נגררים לפסים אישיים משהו ..והאשמות ביחצנות או בהעדפה עיוורת של כונן/חברה זו או אחרת . הגעתי למסקנה שחייב לעשות סקר קטן , בנוגע לאיזה כונן בסופו של יום אנשים העדיפו/יעדיפו . שכל אחד בנוסף להצבעה יכתוב מה הייתה ההצבעה והאם לאחר קנייה הוא מרוצה מהכונן אותו קנה (מבחינת - ביצועים/ רמת הרעש/וכו'). בבקשה לא להצביע סתם ...רק מי שיש ברשותו אחד או יותר מהכוננים הנ''ל שיצביע , או שבכוונתו לרכוש אחד בקרוב וכונן מסויים קורץ לו יותר מאחרים.. שיכתוב מה השיקול שגרם לו לבחור בכונן הזה . אנא תתיחסו לאשכול כסקר והשתדלו להשאר בגבולות סקר (סקר הוא לא דיון ,נא לא להפוך אותו לכזה) אני מודע שיש עוד דגמים של 1TB ..וזה שהם לא בסקר לא …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by afix202,

שלום לכולם, אני מתעתד לרכוש כונן 2TB חיצוני ויש לי מספר שאלות. האם 2TB זה גדול מדי - יש בעיות אמינות יותר מ1TB? (מבחינת הנפח, זהו הנפח לו אני זקוק) יש לי 2 כוננים של 1TB ואני מתכוון לגבות אותו אליהם. לגבי כונן חיצוני, ראיתי של WD וSEAGATE? יש עדיפות לאחד מהם? יש אלטרנטיבות בשוק כרגע? אם אקנה חיצוני בגודל כזה האם יש בעיה אח"כ לפרק ולשים בקופסת NAS זולה? ראיתי את הכוננים באתר של סקאי פיסי - יש לאנשים ניסיון איתם? סיבה לא לקנות שם? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי. האם ישנם בשוק מחשבים ניידים על כונן בלו-ריי? אם כן, מה המחיר של מחשב כזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. עם ספיד פשוט לא הבנתי את התוכנה האם יש תוכנה אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by zilbermm,

קניתי לפני שבוע. שלוש צריבות במהירות X4 של סרטי DIVX עברו בשלום, אבל שניסיתי לצרוב קבצי MP3 (אני מציין מפני שאולי למספר הקבצים יש קשר) הצריבה נפלה לי פעמיים באמצע ולמראית עין היא נפלה באותו מקום. יש לי נסיון טוב עם LG אבל על הצורב הזה שמעתי גם דברים רעים. האם יכול להיות שלמדיות יש קשר? אילו מדיות מומלצות? יש בעיות מוכרות לצורב מנסיון הגולשים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by lilitup,

כבר מזמן SSD היה במחשבות שלי ואם כבר באמאזון יש מבצעים- אז למה לא... 120GB מספיקים לי בהחלט ו150 שקל נראים לי כמו מחיר סביר... השאלה היא מה איכות הכונן עצמו. לא כל כך מבין בנושא, מה דעתכם? http://www.amazon.com/Kingston-2-5-Inch-Desktop-SNV125-S2BD-128GB/dp/B002BH3UDY/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448549232&sr=1-1&keywords=ssd&refinements=p_n_feature_three_browse-bin%3A6797518011|6797517011 http://www.amazon.com/SanDisk-Internal-120GB-2-5-Inch-SDSSDA-120G-G25/dp/B00S9Q9UKS/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=1448549232&sr=1-5&keywords=ssd&refinements=p_n_feature_three_browse-bin%3A6797518011|6797517011 http://www.amazon.com/Silicon-Power-Tog…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים