אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
עם ספיד פשוט לא הבנתי את התוכנה האם יש תוכנה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. יש לי לינוקס שאני לא משתמש בו, ואני רוצה למחוק את המחיצות שלו ולספח את שטח הדיסק שיתפנה למחיצה של חלונות, אבל כשאני בא למחוק אותן עם פרטישן מג'יק הוא נותן לי הודעת שגיאה וכותב שהסוג הזה של מערכת קבצים (Ext3 ו-Swap) לא נתמך על ידו. איך אני מוחק את המחיצות האלה? עם איזו תוכנה? זה יילך אולי עם ה-disk manager של WINDOWS? 2. יש לי מחשב מאוד ישן, בן 7 בערך. עכשיו כשהמסך שלו הלך החלטתי לזרוק אותו. רק את ההארד דיסק שלו החלטתי להעביר למחשב הנוכחי שלי. מדובר בהארד דיסק של SEGATE 6 ג'יגה 5400 RMP (הדגם נקרא ST36421A), מאוד ישן. האם תוחלת החיים שלו עלולה להיות קצרה והוא ישבוק חיים תוך כמה זמן? כדי לי להימנע מלאחסן עליו מידע שאני לא רוצה לאבד? אני יכול להמיר את מערכת הקבצים שלו ל-N…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אז ככה. אני צריך לקנות צורב, ואני צריך לעשות זאת מהר מאוד (עוד היום) ואני חייב לקנות אותו מזיגזג (אל תשאלו...). יש לי תקציב של 500-700 ש"ח בערך, ואני ממש לא מבין ומתמצא בשוק הזה. אני מבקשכם לעזור לי בבקשה לבחור צורב כמה שיותר טוב לתקציב המדובר, ודי חשוב שהוא יוכל לצרוב מהגנות. חשבתי או על ה-LiteOn או על BENQ למרות שאני לא ממש מכיר את החברה... המיצומי גם כן נכנס לרשימת האפשרויות. תודה רבה לכולם! עומר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח תקול, קניתי אותו מבאג אבל אני לא מוצא את התקלה. בדקתי באתר של Western Digital (כאן) ורשום שהוא עדיין תחת אחריות עד 25.6.14 (בד"כ נותנים רק שנה לא?) מדובר ב WD5000BPVT מסדרת Scorpio Blue (דיסק 2.5" לנייד). מדובר בבעייה פיזית בדיסק, הוא משמיע נקישות ונעצר. ז"א זה לא עניין של סקטורים פגומים וכו'. רציתי לדעת איפה אני יכול להחליף אותו והאם בבאג יסכימו להחליף לי אותו למרות שכרגע אני לא מצליח למצוא את הקבלה (אבל בטוח יש להם את זה במחשב). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד עם ווינדוס 7 ועם המפרט שבצד <--. בזמן האחרון ישנן מעין תקיעות קצרות כאלה במהלך עבודה שוטפת. בין אם מדובר בהעברת שיר בווינאמפ, בהמשך ניגון של סרט במדיה פלייר או בפתיחה של קובץ וורד, נראה כאילו לכונן לוקח מעט זמן לקרוא. בכל פעם כזו התוכנית עוצרת ואפשר לשמוע את הההרדיסק עובד. כשהוא מסיים יש מעין תקתוק יחיד ואז התוכנה ממשיכה כרגיל. הבעיה הזו מעט מציקה אך היא מעלה תהיות לגבי מצב הכוננים. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם צריך לחשוש, לבדוק או לעשות משהו מיוחד? תודה מראש ושבת שלום, יונתן
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אני עושה בנוגע למערכת הפעלה? לא קיבלתי דיסק, בנוסף גם שידרגתי לוינדוס 10... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שעשיתי העברת נתונים אל SSD (אינטל 330 120GB) באמצעות AOMEI BACKUPPER והשארתי אותו ללילה בבוקר הוא לא הזדהה יותר במערכת הפעלה וגם ב-BIOS. כמובן ניתוק וחיבור מחדש, חיבור בפורט אחר, חיבור דרך USB-SATA חיצוני לא עזרו. האחריות פגה תוקף. למרות זאת דיברתי עם תמיכה של אינטל ואמרו לבדוק במחשב שולחני. בדקתי ב-LENOVO מחשב נייד שלי גם וכל פעם זיהוי בהפעלת מחשב לקח חצי דקה והסתיים בכישלון לזהות SSD. יש לי עוד תקווה לבדוק במחשב שולחני אבל אין לי. למישהו יש רעיון יש לעשות זאת? ללכת לחנות מחשבים ולבקש? הסיכוי שאמצא מחשב זרוק ברחוב הוא נמוך מאוד... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.extrememhz.com/dvr108-p1.shtml שוב פעם הם מז**נים את השכל על איכויות צריבה בלי להראות KPROBE אחד. סה"כ REVIEW חיובי. אבל כרגיל, לא רציני. עוד מעט יגיע ה 108 ל CDRLABS ואז אולי נקבל סוף סוף REVIEW רציני. הם כבר ביקשו מפיוניר אבל עוד לא הגיע.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מחפש להחליף את כונן SSD הנוכחי שלי, בכונן גדול יותר. מרוב היצע של טכנולויות לא כ"כ ברור לי באיזה סוג המחשב שלי תומך. ברשותי נייד ASUS GL703GM-NS73 אשמח לדעת איזה סוג של interface אני צריך לקנות. למשל בחנות NEWEGG מופיעה הרשימה הבאה. מה לסמן? תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן יקרא דיסקים? כי זה מה שקרה לי.... הצורב ימאהה ואני יודע שתתחילו להשמיץ אותו אבל עדין צריך לקרות משהו או לפחות שיהרס בהדרגה... כי לא היו לי איתו בעיות לפני היום בו הפסיק לצרוב.. ואיזה הצעות יש לכם לבדיקת הצורב ולסדר אותו שיצרוב? ניסיתי את הדברים הבאים: ניקוי עינית השארתי אותו לבד בלי הדיוידי ושהוא מג'מפר למאסטר כמובן שניסיתי כמה תוכנות שונות
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. האם ישנם בשוק מחשבים ניידים על כונן בלו-ריי? אם כן, מה המחיר של מחשב כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז קניתי דיסק קשיח חדש 80GB עם ה8MB באפר הכל טוב ויפה.... שמח וטוב לב אני מתקין עליו איכס פי ועכשיו אני רואה שהגודל שלו הוא 74.5 ג'יגה מישהו יכול להסביר? אולי עשיתי משהו לא בסדר? איך אני יכול לסדר את זה? תודה. נ.ב דיסק קשיח בן יומיים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם .. אז ככה השתכנעתי לקנות את הSeagate 1TB Black armor http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741905 עכשיו ההתלבטות היחידה שלי היא שהבנתי שיוצא USB 3 בכוננים חיצוניים, אני לא יודע אם עדיף לחכות או שזה יעלה יקר .... ואשמח לשמוע המלצה גם על הblack armor ואם הוא שווה את ההשקעה הכספית.. תודה רבה ומחכה לתשובה דחופה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קניתי, התקנתי Windows 7 64bit מפרט המחשב שלי: ASUS P8P67 I5 2500k 8GB RAM אני מאוכזב מהביצועים. חבל שלא הלכתי על M4. הבדל של עוד 50 שקל...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב של ARTECH מלפני שנה וחודשיים במהירות X48X12X48. הרגע סיימתי לצרוב (בהצלחה) קובץ וידאו. בסיום הצריבה ולפני תחילת בדיקה הוורפיקציה, הוא הודיעה לי שהתוכנה מנעה 10 פעמים UNDERBUFFER. יש לציין שבהמלך הצריבה, המדד הזה של איפה שמראים את מצב הבאפר ירד באמת 10 פעמים קרוב מאוד ל0%, אך פתאום קפץ מחדש ל95%... מה זה אומר? מה קרה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר ליצור מחיצה בכונן חיצוני ? אני אומר כי יש מידע על הכונן. האם הכל ימחק אם אני אעשה את המחיצה ? כמו כן - איך אפשר לפרמט את המחיצה ל- FAT32 ? למיב ידיעתי הויסטה למרמטת רק ל- NTFS. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי DVD X16 LG איך אני מתקין אותו בלוח אם ? יש לי מערכת הפעלה winxp sp2 תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה נכון שדיסקים קטנים מהירים יותר? אני קונה מחשב חדש ואני אצתרך דיסק גדול לכל השטויות שלי. חשבתי אם יהיה לי רווח משמעותי מקניית דיסק קטן ומהיר מאד למערכת הפעלה + תוכנות בסיסיות, ודיסק נוסף של 500G לכל שאר החיים שלי (התקנות משחקים, הורדות וכו'). מה אומרים?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה נתונים ראשוניים : 1.מבצע גיבוי בעזרת 2 שיטות : א. בענן באמצעות ONEDRIVE ב. ובאמצעות דיסק קשיח חיצוני של 500GB *בסוף התהליך הקבצים/תמונות מגובים בדיסק קשיח ובענן והסמארטפון מנוכה לגמרי מקבצים . **יש לציין, שיש לי חשבונות גם בדרופבוקס ובפליקר...אך הגיבוי העיקרי לתמונות בשלב זה הינו לonedrive 2. יש לי גיבוי אוטומטי מהסמארטפון בעזרת אפליקציית ONEDRIVE - משיכה אוטומטית של כל תמונה שאני מצלם ישירות לענן אז מה הבעיה ? הבעיה נוצרת אחת לתקופה כשאני רוצה לעשות סדר בתמונות דבר ראשון – מגבה בהעברה לדיסק הקשיח החיצוני את התמונות מהסמארטפון (תוך כדי מיון/מחיקה/ סדר בין התמונות השונות.. יש לציין כי חלקם כבר מוינו תוך כדי השימוש השוטף בסמארטפון וכבר בנקודה זו תמונת הראי בין ה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי קניתי היום צרוב של בנקיו במהירות 48\16\48, חיברתי אותו התקנתי את התוכנת צריכה וכו' וכו', באתי לצרוב דיסק בנפח של 700(שהמהירות המקסימלית של הדיסק היא 32) ולקח לצורב- 10 דקות! מישהו יכול להסביר לי למה האיטיות משהו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD שיאפשר לי לצרוב דיסקים של אודיו בצורה חלקה בלי קפיצות. הבנתי שכדי למנוע בעיות כאלו, מומלץ לכבות את כל התוכנות שפועלות ברקע בזמן הצריבה. האם זו "אמונה טפלה" או שמא יש אמת בדבר. אם כן, מדוע זה קורה? והאם זו תופעה שקשורה רק לצריבת AUDIO CD ולא DATA למשל? אם הדבר ניתן למניעה ע"י בחירת צורב מתאים, אשמח לקבל המלצה לדגם כזה. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הבוקר הדיסק הקשיח שלי הפסיק פתאום לעבוד.. מדובר על דיסק של 1.5TB של Seagate. Firmware - CC1G, שעודכן ל- CC1F (אם אני זוכר נכון את האות האחרונה). ובכן, מה שקרה הבוקר, זה שפתאום קפצה הודעה של Windows 7 שאמרה שישנה בעיה בדיסק קשיח ושיש צורך לגבות את כל המידע באופן מיידי. אבל לצערי זה כבר היה מאוחר מדי. אין לי כרגע גישה לדיסק. המחשב לא מזהה אותו, לא רואים אותו לא ב-My Computer ולא ב-Manage. מה שכן - רואים אותו ב-BIOS. שכחתי לציין שמדובר בדיסק D, דיסק נוסף שנועד לשמור מידע. אין עליו מערכת הפעלה או תוכנות. לכן אני עדיין יכול להשתמש במחשב. האם יש משהו שאני יכול לעשות? או שפשוט ללכת ולהחליף? (הדיסק תחת אחריות). תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס זיכרון MicroSD לא מזוהה. לא ב-Gopro, לא במחשב ולא בקורא הכרטיסים. יש לי שם מידע יקר של תמונות וסרטונים מירח הדבש שלי. מה אפשר לעשות כדי לשחזר את המידע?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אם אני קונה את ה DVD הזה: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3472 כתוב שם "כניסת USB PLUS לקריאת קבצי סרטים מ DISK ON KEY. רציתי לדעת אם אני מחבר לו דיסק קשיח חיצוני הוא יוכל לקרוא ממנו את הסרטים? (בד.החיצוני יהיו רק קבצי סרטים). השאלה היא אם אפשר בכלל לחבר דיסק קשיח חיצוני לנגני DVD. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף התפנתי להתקין את ה-SSD מהקבוצתית במחשב הנייד שלי. היה צריך לפרק את כל המחשב ולא היה לי כח או זמן לזה. אתמול אזרתי אומץ, ונראה לי ששברתי איזה קליפס מפלסטיק (סדרת ה-EEE בנויה בצורה מאד חד-פעמית). אבל סוף סוף הוא נכנס פנימה. בקיצור, אין ספק שהמחשב מגיב יותר טוב. אבל אני לא בטוח שזה היה שווה את כאב הראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-