אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שוב... הכונן הוא Western Digital 160GB הדגם שלו הוא: WD1600AAJB האם הוא יתאים ללוח של Intel D845 תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש לי דיסק קשיח של אחד TB, אני רוצה לכנות לו מארז. איזה מן המארזים הכי מומלץ מתוך הרשימה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=15127 אני לא רוצה לחרוג את ה-200 שקל, אבל אם צריך (ובהנחה ונפח הדיסק קובע), אז אין ברירה. אשמח להמלצות, תודה מראש לכל מי שיעזור (:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע מספר כוננים ושלפי דעתי הם לא הכי מסודרים כמו שצריך. אשמח לשמוע לדעתכם, שני כוננים 500 גיגה של wd , שניהם מאותו הדגם, בנוסף קיים כונן 120 גיגה של מאקסטור דיי ישן בחיבור IDE ועוד כונן wd my book בנפח 500 גיגה, כרגע כולם מחוברים בנפרד , על אחד מהwd מותקנת מערכת ההפעלה וכל השאר סתם לאחסון , חשבתי אולי לעשות רייד בין שני ה500. אשמח לשמוע לדעתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי כונן של אינטל בנפח 120 מסדרה 330. האם יש צורך לבצע לו עדכון קושחה? מה היתרונות של הדבר הזה? זו יכול לפגוע בו איכשהו? זה פוגע באחריות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי את הקטע עם החשמל המיוחד שיש לכונני SATA, מה ההבדל בינו לבין החיבור הרגיל. בספקים שיש חיבור SATA החיבור מכיל 5 גידים - 12V, 5V, 3.3V, GND, GND בעוד שהמתאם מכיל רק 4 גידים (ללא ה-3.3V) מה ההבדל בין חיבור SATA מהספק לשימוש במתאם? מתי לא כדאי להשתמש במתאם? פשוט אין לי מספיק חיבורי SATA בספק ואני לא מצליח להבין את זה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מחפש להחליף את כונן SSD הנוכחי שלי, בכונן גדול יותר. מרוב היצע של טכנולויות לא כ"כ ברור לי באיזה סוג המחשב שלי תומך. ברשותי נייד ASUS GL703GM-NS73 אשמח לדעת איזה סוג של interface אני צריך לקנות. למשל בחנות NEWEGG מופיעה הרשימה הבאה. מה לסמן? תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כתבתי פוסט לפני חודשיים ! והמליצו לי על ה-bx100 של קרושל. (ניתן למצוא את הפוסט כאן - כתבתי אחד חדש כדי לא להקפיץ את הישן סתם ) אז אתמול מצאתי זמן ללכת לקנות - הלכתי ל2 חנויות - ובשתיהן לא היה במלאי... ואז אחד המוכרים הציע לי ״תקנה את - Corsair Force LS 240GB״ בטענה שהוא מהיר יותר, זול יותר ולכן שווה יותר. אך לא ולא. לא אקנה בלי לשאול פה בפורום ! בכל זאת - עברו חודשיים ויכול להיות שמשהו בשוק השתנה, אז אני זקוק לעזרתכם שוב. האם באמת הוא שווה יותר? ואם לא - כדאי לי להזמין את ה-BX100? או שיש משהו חדש בשוק ששווה יותר? תודה רבה. (והפעם אני באמת קונה השבוע)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש תוכנות צריבה טובות מלבד NERO? היא יקרה, ובנוסף דחוסה בכל מני "features" שלחלוטין לא מעניינים אותי (כמו Nero Digital). לא קיבלתי עם הצורב שום תוכנה. עדיף משהו זול כמובן (יש חינם?) אבל רק אם הוא טוב. בינתיים ננסה לגרד NERO ישן שבא עם הצורב הקודם.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי את הדילמה הבאה: יש לי 2 שרתיים שמחובריים בכבל רשת 1 גיגה בינהם. שרת א: נמצא ברייד 5 עם וינדוס סרבר 2008 בעל נפח כולל של 8 טרה בייט,(דסקיים SATA 7.2K , SATA 2, 3GPS שרת ב:נמצא ברייד 5 עם וינדוס סרבר 2008 בעל נפח כולל של 8 טרה בייט (דסקיים ׁׂSATA 7.2K , SATA 2, 3GPS כאשר אני מעביר קובץ 1 גדול בניהם 5-6 גיגה אני מקבל קצב העברה מקסימלי של 100 \mbs מקבל ניצול מקסימלי של 1 גיגה קצב העברה. הבעיה מתחילה היא כאשר אני מעביר מאות\ אלפי קבציים ביום בין שרת א-ל ב בנפח כולל ממוצע של 100 גיגה ביום. מאחר וכמות הקבצים גדולה מאוד והמבנה המיוחד שלהם(תקיות בתוך תקיות שמכווצות) קצב העברה של הקבציים אינו מספק ויוצא מצב ששרת ב תמיד נמצא בפיגור של כמה ימים מהמידע שבשרת א. קצב ההעברה ל…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שני הרדיסקים של 80 ג'יגה צורב דיוידי וצורב רגיל, השאלה שלי היא היכן צריך לחבר כל כונן? הכוונה היא primary secondary master slave אכשיו זה עומד אצלי ככה: primary master - hdd 80 winxp primary slave dvd-rw nec nd-3500a secondary master - hdd 80 secondary slave cd-rw sony crx195 האם זה בסדר ומה עליי לשנות כדי להשיג את הביצועים הגבוהיים ביותר עבור הכוננים הקשחיחים והצורבים. נ.ב אני לא משתמש בכלל ב On The Fly ולכן אין לי צורך בהגדרות מיוחדות בשביל האופציה הזאת. תודה רבה לעונים בצורה מקיפה. אין לי גם Raid.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב DELL OptiPlex 380, ברצוני לקנות SSD, בדקתי בביוס שאני יכול לשנות מצב SATA לAHCI ולא מצאתי אפשרות כזו כלל וכלל, האם אתם יודעים איך להגדיר נכון ביוס של דל שיפעל טוב עם כונן SSD?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כונן blu-ray. האפשרויות שלי הן או להזמין לארץ, או כתובת בקנדה (שיש לי שם מישהו שיביא לי). ראיתי שהמחירים של הכוננים החיצוניים הם 100$ קנדי לפני משלוח ומס (13%) שיש שם. יש סיבה עקרונית שלא לקנות כונן פנימי של נייד (ראיתי ב 63 כולל משלוח), ולחבר לו את המתאמים האלה ל USB ב 15 שקל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי את הCRUCIAL M400 האם יש הבדלים ביצועים בינו לבין הסמסונג חוץ מנפח יותר גדול? (יש לי את ה128 גיגה של CRUCIAL רוצה להחליף ל250 GB של סמסונג) בתודה גל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב סקאזי ואני רוצה לצרוב על דיסקים של 900 ניסיתי כמה שיטות שאמרו לי ולא הצלחתי בשום שיטה משהו יכול להתנדב ולהסביר לי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע 80 ג'יגה עם 8 מגה של WD אבל 80ג'יגה ממש לא מספיק לי אז אני רוצה לחבר עוד 80 יש לי בבית עוד 80 אבל עם בופר של 2 מגה אם אני יחבר אותו אז תהיה ירידה במהירות של ה8 מגה? ואם אני מחבר אותו אז לחבר אותו לסלייב נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות?לא'דע, סאטה, שיצרוב מהר, שיקרא דיסקים במהירות ושאר הירקות. לא נעול על שום חברה ומה שיציעו הכי הרבה עד היום בלילה-אני אקנה אותו מחר. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן לאחר שחוקר מתמטיקה הרס את המקינטוש שלו PowerMac G4 כנראה עם משחק בחשמל, הוא החליט להביא את זה למעבדה שלי, ואני החלטתי להעביר לחברת ידע. אך בעודי מסתכל על המחשב, מצאתי את הדבר שעיני חפצה מאוד מאוד ... -"צורב DVD".... של Pionner במסווה של אפל. החלטתי ל-"עקב" - מלשון עיקוב ... את היציאה (לחברת ידע), ועוד עליתי על הרעיון של יום העצמאות בעיקוב הרצוי.... ובכן החלטתי לגבות את המוזיקה בחדרי הקט. כן אני מתכוון לגבות, כל ספריית הדיסקים החוקית שלי, ואני מקפיד לקנות במיוחד אמנים ישראלים (שלום חנוך הגבר !!!). ובכן צרבתי את הכל ל-DVD יחיד , ועוד נשאר לי מקום. חשבתי שקורא DVD רגיל יקלוט את הדיסק אך בנתיים ניסיתי שני דגמים- Pionner דגם DV-525 (משנת 1999) ועוד אחד של Meverx. אבל הם …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הרצתי AS SSD: בבדיקה הראשונה (הכונן ריק) התוצאה של הכתיבה הייתה 100 MB\S (כתיבה רנדומלית) בבדיקה השנייה ( הכונן מכיל מידע 35 GB מתוך 59.7) התוצאה של הכתיבה ירדה בחצי. יש קשר בין הדברים? יש לי את הכונן corsair F60 60GB
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנפח הגדול ביותר שאתם יכולים לקבל בכונן NVMe מודרני מגיע ממקור לא צפוי לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם. בלוח אם שהסתכלתי כתוב: Socket 3, M key, type 22110/2280 מה זה אומר Socket 3? מה זה type 22110/2280? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! מחפש הארדיסק 2TB עד 800 ש"ח עם אופציה לחריגה אם זה ממש משתלם. כמובן לצורכי משחקים וכל שאר השימושים אינטרנט וזה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
LiteOn הפופולארית מאוד בימינו שיחררה עידכונים לכמה מהצורבים שלה: Lite-On LTR-52246S ( 52X/24X/52X ) CD-RW Firmware R526S0A.zip 2003/01/03 Lite-On LTR-48246S ( 48X/24X/48X ) CD-RW Firmware R526S0A.zip 2003/01/03 Lite-On LSC-24081 SLIM COMBO Firmware SC243M05.zip 2003/01/03 Lite-On LSC-24081M SLIM COMBO Firmware SC243M33.zip 2003/01/03 עידכון נעים וזהיר!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח WD 80GB 7200RPM 8MB buffer הכונן נהיה מאוד מאוד איטי, לקח לי עכשיו 45 דקות כדי לעשות EXTRACT לקובץ RAR, מה שבעבר לקח לי בסך הכל חצי דקה. איך אני יכול לבדוק תקינות של הכונן? יש איזה שהיא תוכנה ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כונן SSD בשביל שיריץ את מערכת ההפעלה ובנוסף אתקין שמה גם כמה משחקים. הגודל המתוכנן הוא 60GB, ה120GB טיפה יקר לי כרגע. בכל אופן, המפרט שלי: כרטיס מסך ATI Radeon 5770 מעבד: QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 זיכרון : 4GB כרגע מחובר דיסק קשיח אחד של סיגייט של 500 GB. כמה שאלות, האם השינוי במהירות העתקת קבצים, קריאה וכו' יהיה באמת משמעותי? האם זה יהיה משמעותי גם במשחקים ותוכנות שמותקנות על הSSD? ומה אתם ממליצים כמובן?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-