עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Ben N,

לא ממש הצלחתי להבין את העניין עם USB3. הלוח אם שלי תומך USB2 (הוא דיי ישן). אם אני אקנה נגיד כונן איחסון חיצוני שתומך בUSB3, האם קצב ההעברה יהיה טוב יותר או לא ישתנה כי הלוח תומך רק בUSB2?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני רוצה לבצע השקעה מינימלית ואין לי בעיה של מקום (לכן אם הביצועים של 500 ג'יגה טובים יותר אעדיף אותו). מי מהם יתפקד טוב יותר בתור כונן מערכת הפעלה? האם יש סיבות להעדיף את ה-500 ג'יגה או שההפרש בביצועים והמחיר זניח שהופכים אותו ללא רלוונטי? אגב את ה-500 ג'יגה בכלל כבר אין בזאפ.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Lyoko,

שלום, יש לי מחשב נוסף בבית שאני עדיין רוצה להשתמש בו לכל מיני מטרות למרות שהוא די חלש.. יש לי שני הארדיסקים של 40GB עבורו והם פשוט מתים כל כיבוי... בגלל סקטורים פגומים, במקום לנסות לתקן את זה, יש איזשהו רכיב חלופי שאפשר להתקין בו מערכת הפעלה שהוא גם פנימי? חיבור IDE וזה? שיהיה אפילו 4GB.. אני אסתדר עם נפח כזה, אבל הארדיסקים ישנים הם נורא בעייתים... תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום רציתי לדעת אם המארז חיצוני Thermaltake Max4 3.5'' Combo Enclosure USB 2.0 + e-SATA יהיה טוב ל-‏2TB Spinpoint F4EG 32MB Sata II HD204UI‎ או יותר מידיי ? שווה את הקניה ? קישור למוצר http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000643&id=C_00000646&name=Max4+Active+Cooling&ov=n&ovid= אין הגבלת מחיר תודה לעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Cynicoren,

שלום, קראתי את ההמלצות המופיעות בסטיקי. שמתי לב שמדובר בכונני 5400. 1. האם משנה האם מערכת ההפעלה תהיה על כונן קטן/גדול ? 5400 או 7200 ? 2. מבין כונני ה 7200 , מהו הכונן המומלץ ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מערכת ההפעלה יושבת על SSD ותשאר בתוך המחשב . שני הדיסקים (שמשגעים לי את השכל עם הזמזום שלהם מן המממממממממממ........ שכזה ) יאלצו להתרחק עד שלא אשמע אותם. אני לא צריך רייד ואם יש פיתרון טוב ויותר פשוט לדיסק אחד בלבד זה גם מספיק . חשוב לי שתהיה לפיתרון מהירות סבירה ואפשרות למרחק של 5 מטר פחות או יותר .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. רציתי לקנות SSD מהסיבה הפשוטה שיותר עדיף להתקין עליו את המערכת הפעלה והHDD שלי הוא סמסונג 1TB 7200RPM אז הבעיה היא אם לקנות אולי ocz vertex 120 g.skill corsair intel שלכולם יש את אותה כמות זכרון

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by swisaavi,

זה הדיסק הקשיח החיצוני: My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2.0 אני מחבר למחשב והמחשב פשוט לא מגיב... מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה אותו? עריכה: החלפתי את הכבל usb ועכשיו הוא מזהה. כנראה שהוא היה פגום. אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי, יש לי Asus EEE PC עם שני כונני SSD. אני רוצה לאחד אותם כי יש ממש מעט בכונן C ואני לא יכול לנשום. מותקן לי Windows XP Home. איך אני יכול לאחד את הכוננים השונים? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי חברים אבא של החברה מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני והתנדבתי לעזור לו... אם אני רוצה לקנות בנפרד קופסה ודיסק ולהרכיב: דיסק 1 וחצי טרהבייט של WD BLACK עולה 420 ש"ח קופסה 3.5" USB 2.0 עולה 95 ש"ח קופסה 3.5" USB 3.0 (אין לוח שתומך אז לא קריטי אבל אולי עדיף לעתיד,לא בטוח) - 150 ש"ח. אני רואה שההבדל הוא 100 ש"ח אז עדיף כבר 1500TB (לפי דיסקים מוכנים). וכאלה שמוכנים כבר: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db141821=710906&db141804=610970&orderby=price איך אני יודע איזה לבחור מהם? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 5.9k צפיות
  11. Started by kebibas,

אני צריך כונן קשיח חיצוני לשמירת קובצי מדיה, בחיבור eSATA. חשבתי על הכונן סמסונג 2Tb F4 ועל המארז NexStar 3 של Vantec http://www.vantecusa.com/front/product/view_detail/212 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. עד עכשיו היה לי הארד דיסק של 400 GB ויש לי מלא סרטים זה לא מספיק לי כבר.. אני מחפש הארד דיסק בגודל של 2000 GB. תקציב עד 400 אולי גם 500 שקל אני לא זוכר איזה לוח אם יש לי אני מקווה שזה לא משנה,אם כן תגידו לי איך אני מברר איזה לוח יש לי ואגיד לכם. בכל מקרה... יש לי על הארד דיסק עכשיו סרטים האם יש אפשרות לשמור אותם? אבל רק אותם בלי כל הברנשים האחרים מצאתי את הלוח אם: GA-P35-S3G

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  13. Started by miller84,

שלום לכולם. אני מקווה שפתחתי את הנושא במקום הנכון... אם לא, תעבירו בבקשה לאן שצריך. אני רוצה ליצור עבורי Bootable USB. הרעיון הוא לשים עליו את Hiren's Boot CD, 3 קבצי ISO עם התקנות Windows Windows 7, Windows XP EN, Windows XP HEB כאשר אני מעלה את המחשב מ-USB, אני רוצה שיופיע לי תפריט עם אפשרויות בחירה: 1. Boot From HDD 2. Hiren's Boot CD 3. Windows 7 Setup 4. Windows XP EN Setup 5. Windows XP HEB Setup אני בטוח שיש אפשרות לעשות כזה דבר. מה שאני מצאתי זה לעשות את כל הדברים האלה אבל לא יחד, כל אחד בנפרד. תודה לכולם. מיכאל.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by VGFreak,

אני מעוניין בחצי טרה או טרה אחד. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Y-T-M,

שלום לכולם, המחשב שלי בזמן החרון קופא ועכשיו התחיל לעשות גם מסכים כחולים,אני חושש שההארד שלי תקול,אז אני מחפש תוכנה לבדוק את ההארדיסק דרך הBOOT מפני שלא אוכל להריץ אותה על הווינדוס היא תתתקע. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. HP WDC-1293 HP HPBAAD0010HBK WD Elements 1000GB WDBAAU0010HBK אחד מהם ממומלץ? תודה

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  17. Started by BRPOQNT,

יש לי דיסק קשיח WD5000י של 500 GB.לאחרונה המחשב לא מזהה אותו. איך פותרים בעיה כזו? יש מי שמתקן דברים כאלה? האם יתכן שיש בעיה של דרייבר? אם כן,מאיפה מורידים דרייבר שלו ? חיפשתי וכל מצאתי אלה תוכנות שמתיימרות לתקן את כל הדרייברים בעבור תשלום.

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  18. הלוח האם הוא: ASUS P7P55D-E יש לו חיבור ESATA לפאנל האחורי, אבל זה לא נוח, ובמארז יש חיבור ESATA קדמי ( HAF 932 ׂ) איך אני יכול לנצל את החיבור הקדמי במארז, או שזה לא אפשרי?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  19. Started by alonbtm,

שלום חברים , אני מנסה לטפל בבעיה שעל פנייה נראת פשוטה אך ככל שעבר הזמן מסתבר שהיא מוזרה לחלוטין.. מופיעה לי שגיאה disk boot failure insert system disk and press enter חשבתי שאולי הארד דיסק לא מחובר אך הוא מחובר והביוס מזהה אותו (אגב החיבור הוא חיבור SATA) ניסיתי כמה וכמה כלים, לאחר שימוש ב HIREN's והרצה של WIN XP MINI מסתבר שמחיצות הדיסק נמחקו והדיסק במצב לא מזוהה (allocation) כאשר הרצתי recover הצלחתי לשחזר את המחיצות וגיביתי את הנתונים על מנת שאוכל לפרמט את ה HD ולהתקין WIN מחדש.. ווינדוס הותקן לאחר שימוש של כשעה , בוצע ריסט למחשב ובעיה חזרה , אותה שגיאה! ניסיתי עוד פעמיים להתקין את הווינדוס ועדיין אותה תקלה. בין לבין : 1. הרצתי סריקה לתיקון BOOT SECTOR. 2.הוחלף כבל SAT…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Satlan,

היי, יש לי כונן אחסון מדגם WD2000JS, והוא איטי ביותר. הוא מעביר קבצים במהירות של 700KB וכאשר מעביר קבצים גדולים הוא פשוט מתנתק (כאילו לא רואים אותו יותר במחשב שלי) יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? עקרונית החלפתי כבר כבר SATA וזו לא הבעיה. מה שכן - הבעיה מתרחשת רק כאשר מעתיקים קבצים אל הכונן - ולא כאשר מעבירים מהכונן לכונן אחר.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by mopld,

שלום לכולם, אני מחפש דיסק רשת (לחיבור לראוטר), 2T. פחות קריטי RAID, אבל יכול להיות מעניין אם יש. אפשר לקבל המלצה לדיסק כזה.

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. אז ככה, יש לי כונן 2.5 אינץ של ווסטרן דיגיטל עם חיבור SATA ובמחשב הנייח יש לי כמה חיבורי ESATA, אם אני משיג כבל מתאים ומחבר בין הכונן למחשב, האם אצטרך להזין את הכונן גם עם חשמל או שהחיבור של ESATA הוא בדיוק כמו USB ? אגב מאחור יש שני חיבורים האחד ארוך SATA POWER והשני הוא SERIAL DATA, איזה כבל אני צריך כדי להעביר את החומרים ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Stingray,

חיצוני, שאני יהיה יכול לשמור עליו את הבורר תודה

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. היום שאלו אותי שאלה מעניינת שגרמה לי לתהות בנושא. מדוע מידע בכונני SSD לא נמחק לאחר שמנתקים אותם מהחשמל? הם הרי אינם כונני HDD בהם נשמר המידע בצורה פיזית ומגנטית על גבי פלטות. הרהרתי בנושא אבל חסר לי ידע. בהרהורים שלי זה המצב: בכונן SSD יש שבבי זיכרון כמו בכל כונן/USB STIVK עם זיכרון FLASH אחר. כאשר מנתקים את החשמל , תא חשמלי בינארי מכיל 0 או 1 ואם מכבים חשמל זה תיאורטית אמור להתאפס, כמו שקורה בזיכרון RAM. אם כך מה שומר על המידע בזכרונות FLASH לאחר שהם מנותקים מהחשמל?

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. אני מתלבט בין שני האפשרויות הנ"ל: לחבר מתאם והארד דיסק: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11177 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=35sata&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=4855&aff=Zap〈=he או לקנות כבר מוכן בתקן USB 3 לתאימות לעתיד. http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=80&CategoryID=80&ProductID=3414 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9117 תודה מראש על התגובות, נתן

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.