אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני צריך המלצה לדיסק 500GB ב 7200RPM לנייד שלי (דל E6400) הממשק הוא SATA, אם יש אפשרות לדיסק כזה עם חיישן תאוצה אני אשמח תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק קשיח של 500GB, והיום חיברתי מהמחשב הקודם שהיה לי עוד דיסק קשיח של 500GB. (אתחלתי אותו). כרגע יש לי 2 מחיצות בדיסק הראשי, ומחיצה אחת בדיסק שחיברתי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לאחד בין המחיצה של הדיסק קשיח הקיים, עם מה שהוספתי. ככה שבמקום 3 מחיצות בסך הכל, יהיו לי 2. (אחד של מערכת ההפעלה ותוכנות, והשני של DATA שיכלול את שאר הנפח). ניסיתי להסתכל בניהול דיסקים (יש לי WIN 7), אבל יש אפשרות שם להרחיב מחיצה רק מאותו כונן קשיח, ולא מכונן אחר. האם בכל זאת הדבר אפשרי? פשוט זה מציק לי שיש יותר מדי מחיצות, לא נוח... תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. המחשב הנייד שלי עשה את שלו והלך לעולמו. הוצאתי את הכונן דיסקים שלו במטרה להפוך אותו לכונן CD למחשב הנייח או לכונן CD נייד . אחרי הפריוק של הכונן ראיתי חיבור שאני לא מכיר.(כונן DVD צורב סטנדרטי של LG). השאלה שלי איזה כבל/מתאם אני צריך? תודה מראש לכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי כונן קשיח חצי טרה של סיגייט. חזרתי השבוע מהבסיס והוא התחיל לעשות בעיות... בחצי שעה-שעה הראשונה שהמחשב דולק הכל בסדר ואחריה כל דבר שמנסים לפתוח ממנו בקושי זז אם בכלל. ביוטורנט כל קובץ ששמור עליו והתוכנה מנסה לשתף נרשם לידו שיש שגיאה "The request could not be performed because of I/O device error". ניסיתי לעשות ריסטרט וכשעשיתי (פעמיים) הכונן לא זוהה בביוס. פתחתי את המחשב ו"חיזקתי" מעט את הכבלים ובשני המקרים הכונן זוהה לאחר מכן והבעיה המשיכה... ניסיתי להחליף כבל סאטא וחיבור בלוח אם, עדיין לא עזר. יש תקווה שהכונן לא הלך או שאני צריך לקנות חדש ולהעביר כמה שיותר אליו לפני שהכונן מת? תודה מראש גיא
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
רק שואל האם עם SSD הגלישה באינטרנט מהירה יותר ? מעברים מאתר לאתר/ וניווט בתוך האתר/ וטעינת אתרים עם המון תמונות. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שיש מבחר דיי מצומצם בחול,אבל השאלה הגדולה מתי יהיה פה בארץ (שאלתי את לירה והם לא ידעו בכלל על מה אני מדבר). הוספה: מדיות DVD כמובן
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי כמה דיסקים קשיחים במחשב של Seagate של 1.5T מסוג ST3150034AS שהטמפ שלהם 41~42 זה מסוכן?
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכם! אני צריך קצת עזרה בבקשה... יש לי לוח אם של גיגהבייט וHD של MAXTOR 160GB SATA. כבר בשלב התקנת הווינדווז (בחלוקה לפרטישנים) הוא זוהה כ 130 גיגה אך חשבתי שהווינדווז תוכל לפתור את זה ולכן המשכתי בהתקנה כפרטישן אחד של 130 גיגה. כמובן שהווינדווז (XP SERVICE PACK 2) לא פתר את הבעיה.... ראיתי באתר של מקסטור בעיה של שימוש בהרדיסקים מעל 130 מגה אבל רשום שזה קורה רק ב SERVICE PACK 1 ולא ב2. כמו כן יש שם תוכנה שנקראת maxtor big drive enabler שאמורה לפתור את הבעיה. מישהו מכיר דרך לגרום לווינדווז לתת לי את כל הנפח ששילמתי עליו????? תודה לכם. שלא יהיו עוד פיגועים (לפחות בקרוב....) dolevh2
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שוב שלום האם כדאי להשקיע ב-WD Raptor WD740ADFD 74GB 10000 rpm 16MB S-ATA HDD ? בסביבות ה-800ש"ח אני יודע שבסכום כזה אני יכול לקנות חצי TB...אבל אני לא צריך שטח,חשוב לי רק ביצועים(אני הולך להריץ אמולציות בערמות....) לאלו מביניכם שהם בעלים (מאושרים?) של Raptor, האם ההשקעה כדאית ? האם הRaptor רועש ?(יש לי נסיון רע עם רעש שריקה קבועה של סקאזי...רק השריקה המונוטונית מציקה לי....הטקטוקים בקריאה/כתיבה לא מפריעים לי בכלל) השאלה היא, כמה כבר ההבדל במהירות בינו לבין סיגייט250GB ? כל זאת הולך לרוץ על לוח חדיש עם 4G זיכרון בתודה מראש ! troG
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קניתי את ה WD250AKS (לצערי דווקא עכשיו אני רואה את הדיון על כונני WD.. מקווה שהוא לא יעשה לי בעיות, יש לי כמה כוננים שיש לי אותם בערך 8 שנים ועדיין מתפקדים מצויין) בכל מקרה, הוא לא בא עם הפלסטיקים הללו של ה MASTER\SLAVE וגם לא כתוב על הכונן, מה זה מה, כלומר לאן אני צריך לשים אותם. מה שכן רשום זה "MASTER/SLAVE jumper not required for SATA" יש לי כל מני ג'אמפרים אבל האם אני צריך לחבר ואם כן, לאן?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ראשית אני מנסה להפעיל את הדיסק דרך הצורב DVD (OPTIARC( משהו מוזר : הEXPLORER מזהה אותם כקבצים ששוקלים 1K (בסיומת CDA) ניסיתי מספר תוכנות : WMP, WINAMP וNEROSHOW TIME MEDIA PLAYER CLASSIC מפעיל אותם אבל הם קופצים ולא מתנגנים כמו שצריך. החבילת CODES שברשותי היא COMBINED COMMUNITY. כשאני מכניס את הדיסק לכונן השני ASUS DVD הקבצים עדיין מוצגים בEXPLORER כך, אך הדיסק כן מתנגן בMP ובWINAMP. דבר נוסף - ניסיתי להריץ מספר AUDIO CD צרובים במחשב ולא עבדו לא בצורב ולא בDVD ובאוטו עבדו מעולה. כיצד לדעתכם ניתן להסביר את התופעה!?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2325&CatCode=405 בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
עד היום היה לי במחשב הארד דיסק אחד של 250 גיגה, היום הוספתי עוד דיסק של 1TB והחלטתי לעשות פורמט. במסך הכחול לפני עליית וינדוס, כשהמחשב עושה פורמט לכרטיסים לפני התקנה, ארכה כשעתיים וחצי ועכשיו הוא עושה פורמט לדיסק של ה250 והיא עכשיו באמצע אחרי כחצי שעה, אני רוצה לציין שאת הדיסק ששוקל 250 גיגה הגדרתי את כולו לוינדוס. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן חברה...החלטתי לעשות אוסף של סרטי hd. אני לא רוצה להכביד על המחשב יותר מידי לכן החלטתי לקנות כונן קשיח חיצוני שאוכל לחבר אותו דרך הusb וגם ישירות לטלויזיה בחיבור הusb שלה. הנפח שאני רוצה הוא 1t או 2. המחיר עד 450 בערך... אין לי מושג באיזה כונן לבחור לכן אצטרך את עזרתכם.תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי אני רוצה לרכוש בימים הקרובים חבילה של 50 דיסקים של די וי די (4.7GB כמובן) של Verbatim, אם המהירות צריבה הכי מהירה שיש להם, שנחשבת לחברה הכי טובה לדיסקים,(זה נכון ד''א?) וברצוני לדעת כמה עולה חבילה של 50 דיסקים.. ואם אין חבילה של 50 דיסקים,אז ארכוש שתי קופסאות של 25 דיסקים.. (אגב מה המהירות צריבה הכי מהירה שיש לדיסק הזה? 8X,לא? ,יעני ב10 דק' אפשר לצרוב דיסק..) כמה כל קופסא של 25 עולה ? או כמה חבילה שלמה כבר אם יש של 50 עולה ? ועוד משהו,אם אצרוב 25/50 דיסקים ביום לדוגמה,ללא מנוחה לצורב,ייתכן ואפגע בו והוא יישרף באותו יום ? יכול להיות הדיסקים יהיו פגומים ? או משהו בסגנון ? תודה מראש לעוזרים :xyxthumbs:
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! רציתי לדעת קצת מידע על דיסק קשיח חיצוני ויש לי מספר שאלות. אודה מאוד למי שיעזור לי. 1. מה יותר טוב חיצוני או פנימי? 2. מה מרעיש יותר חיצוני או פנימי? 3. מה מהיר יותר חיצוני או פנימי? 4. מה פחות מתחמם חיצוני או פנימי? 5. מה ההבדל בין SATA ל- ESATA? תודה רבה לכולם מראש! נ.ב. רציתי המלצה לדיסק קשיח של WD הכי שקט שיש האם קיים כזה דבר שכלל לא ישמעו אותו או אולי ישמעו רק אם מאוד מתקרבים ופותחים את המארז? תודה רבה שוב
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בקרוב אקבל מחשב חדש עם כונן Maxtor 80GB 7200RPM DiamondMax Plus D740X. מערכת ההפעלה תהיה WIN XP. 80GB זה המון! כיצד כדאי לחלק את הכונן? - לכמה חלקים לחלק? - האם כדאי להפריד את מערכת ההפעלה משאר התוכנות? האם זה בכלל נוח בפעילות השוטפת? - האם כדאי NTFS או FAT32. האם NTFS תומך בתוכנות\משחקים ישנים יחסית? מהם חסרונות NTFS? אשמח לקבל עצות. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש, אבל מה שמצאתי בעיקר זה דיונים על צורביDVD או על דיסקים לצריבה וכ"ו וכ"ו. אז על מה אתם ממליצים? או שזה לא כזה משנה ואפשר לקנות כמעט כלDVD-ROM כמו שניתן לקנות כבר כלCD-ROM?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כותרת... http://www.dumpalink.com/media/1135430149/How_A_Harddisk_Works
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ניתקלתי באינטרנט במספר אפשרויות להרכבה במערכת נייחת: 1. שני הארדיסקים רגילים: אחד למערכת הפעלה ותוכנות והשני למידע. 2. שני הארדיסקים כאשר העיקרי למערכת ההפעלה הוא ההארדיסק ההיברידי של סיגייט (500 ג'יגה): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762428 3. SSD+ כונן קשיח למידע. האם עד סכום של 550 ש"ח (מחירו של הכונן ההיברידי) עדיף להשקיע ב SSD קטן (64 ג'יגה) או להשקיע בכונן ההיברידי? ניתקלתי בהרבה דיונים על הכונן ההיברידי אבל רובם בני שנה ויותר, נכון להיום איזו קונפיגורציה עדיפה בתקציב לא גבוהה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם. העברתי היום את ה-MAXTOR 40GB שלי ממחשב אחד לאחר. בשלב כלשהו התעקם אחד הפינים המעבירים מידע. ניסיתי ליישר אותו והוא נשבר ונפל. כשחיברתי את ה-ATA לכונן, המחשב זיהה אותו כ-Maxtmr וכשחלונות (Windows XP X64) עלו הם אומנם זיהו כונן והסמל של התקנת חומרה חדשה רץ לו, אבל כשהתהליך נגמר, ניגשתי ל'מחשב שלי' ושם לא הופיע שום כונן חדש. ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב כמה פעמים וגם לחבר את הכונן שוב, אבל הוא עדיין לא הופיע ב'מחשב שלי'. הפין שנפל הוא השלישי מימין לשמאל, בשורה התחתונה. יש לכם מושג מה החשיבות שלו ואם יש איזושהי דרך לסדר את זה? אין צורך להזכיר שהמידע שם חשוב לי מאוד. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
1. http://ivory.co.il/product.asp?productid=571&CatCode=399 2. http://ivory.co.il/product.asp?productid=2677&CatCode=399 3. http://ivory.co.il/product.asp?productid=3469&CatCode=399 איזה מבינהם הכי עדיף לקנות ? חוץ מזה שלשלישי יש 32MB של זכרון מטמון ויותר אחריות, האם הוא יותר טוב מהאחרים, והאם זה שיש לו יותר זכרון ואחריות שווה את המחיר ?...
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קניתי 2 דיסקים קשיחים sata ולהפתעתי התברר לי ש ה- boot מיתבצע אך ורק מהחיבור sata הימני בלוח האם ואין אפשרות בביוס של ה- sata לעשות boot מהחיבור השני הפיתרון היחידי היה פשוט לשנות את חיבורי הכבלים בין הדיסקים הקשיחים אבל זה כמובן לא פרקטי כול פעם לפתוח את המארז בניגוד לדיסקים ide שם אתה פשוט משנה את סדר ה-boot בביוס האם יש פיתרון לבעייה? הערה: המפרט שלי מופיע בחתימה תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כמה עולה הזיכרון: GEIL DDR2 1024MB (1GB) 1000 MHZ ??
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום היה לי עד היום כונן SATA2 אחד מחובר למחשב, היום הוספתי עוד אחד, הוא מזוהה על ידי תוכנות כמו EVEREST, גם בביוס... הכל בסדר. רק שאני לא רואה אותו תחת המחשב שלי, האם צריך לעשות משהו לפני?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-