עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ccc,

יש לי דיסק 80 ג'יגה.. הוא מחיצה אחת אני רואה פה אנשים שיש להם שתי מחיצות ויותר.. למה? איך עושים את זה? אתם ממליצים לי?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. והמחירים כבר בקרוב יתחילו לרדת בהדרגה. http://www.xbitlabs.com/news/storage/display/20120426224301_WD_Continues_to_Rapidly_Restore_HDD_Unit_Shipments_with_Help_of_Hitachi_GST.html

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by Lisa1988,

הבא יום שני הוא יום ההולדת של אחותי, אז אני רוצה לקנות כמה מתנות ייחודי ומשמעותי עבור אחותי.אחד החברים שלי בפייסבוק להמליץ ​​זוג רמקולים לי, הנה היא: http://www.McBub.com/i/297 אבל זה יכול לתת לאחותי הפתעה? אני לא יודע. אתם מוכנים להכניס כמה מתנות גדולות אחרות לי?תודה ...

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  4. היי קיבלתי את המחשב ונותר לי להרכיב כרטיס מסך,זכרונות,דיסק קשיח וצורב. עכשיו השאלה שלי נוגעת להתקנת הדיסק הקשיח. קודם כל האם כדאי לעשות GHOST מהדיסק הישן לחדש או שעדיף להתקין WINDOWS מחדש? שנית איך מתקינים דיסק SATA חוץ מהחיבורים עצמם? ולכמה מחיצות כדאי לחלק דיסק של 320GB? תודה

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  5. שלום בהתקנה של הוינדוס בחרתי בביוס באופציה של IDE MODE לדיסק SATA כיוון שרק ככה יכלתי להתקין את הוינדוס (אח"כ גיליתי שלוחצים F6 ומעלים דרויירים מתאימים). לפי מה שפשפשתי ברשת במידה ואני רוצה לבחור באופציה של SATA בביוס אני חייב לעשות התקנה מחדש של הוינדוס. מה שאני רוצה לדעת מה אני מפסיד בביצועים כתוצאה מזה שהדיסק במצב IDE ולא SATA ?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by Thunder-Head,

ההארדיסק SATA שקניתי לא מזמן היה מג'ומפר על Disable Spread Spectrum Clocking. יש גם אפשרות לג'מפר את ההארדיסק שיהיה PM2. קודם כל מה אלה הדברים האלה אם מישהו יודע, והאם אני צריך לשנות את הג'אמפר או פשוט לא לגעת ולהשאיר אותו איך שזה ?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by Dubek,

איך אני יודע על אילו פינים צריך הג'אמפר של ההארד דיסק לשבת? (המדבקה שעל ההארד דיסק מראה 3 אפשרויות - Device 0, Device 1 ו- Cable Sel.)

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  8. http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2434 http://www.ixbt.com/news/hard/index.shtml?news117718id בהחלט רעיון מעניין.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by dannyzb,

פרוייקט שאני עובד עליו קרוב ל4 חודשים , שרץ כאפליקציה לפייסבוק. האפליקציה מאפשרת אחסון עד ל ג'יגה וחצי דרך חשבון הפייסבוק והרצת מספר רב של פורמטים ישירות מהדפדפן, ותאפשר בעתיד שיתוף קבצים עם חברים בפייסבוק . הכל יושב בשרת אחסון קבצים מקצועי ומהיר , ללא דאגה לאיבוד פתאומי של קבצים שיושבים בשרת. למה אני מפיץ את זה פה ? עדיין לא שחררתי את האפליקציה לציבור , צריך משתמשים שלא מפריע להם תכנות נסיוניות איפה? http://apps.facebook.com/diskonline למה? מי שיגיב פה יכול לקבל ג'יגה אחסון נוסף חינם , שיישאר קבוע. שיהיה ברור , הפרוייקט הזה כרגע לא מניב אגורה והכל בפיתוח , כל ההצעות והפיצ'רים שתציעו יכולים להיכנס לאפליקציה הסופית. ולידיעתכם , אין צורך בהרשמה , הכל נעשה דרך הפיי…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by Gentle Giant,

קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של 160 ג'יגה, אך כשהתקנתי את הוינדיווס גיליתי, שלמרבה התדהמה הכונן מכיל רק 131 ג'יגה. אני יודע שתמיד יש כמה ג'יגות פחות ממה שרשום, בגלל שהיצרניות מתיחסות לג'יגה כאל 1000 במקום 1024. אבל לפי מה שחישבתי אני אמור "לאבד" רק 11 ג'יגה ולא 29. מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by tovtov,

שלום, אאולי שאלה שטותית..... יש לי במחשב שני כוננים קשיחים: 1. מסוג SATAII 2. כונן IDE ישן בנוסף יש לי צורב DVD . הכונן IDE והצורב מחוברים בערוץ נפרד. האם אני צריך לג'אמפר את הכונן IDE כMASTER למרות שהוא כונן יחיד על הכבל (הערוץ)? תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by borg,

כאשר מחברים כונן לבד על כבל, אז מג'מפרים אותו כ-Single. כאשר מחברים שני כוננים על אותו כבל, אז מג'מפרים את הכונן הראשון כ-Master ואת הכונן השני כ-Slave. תתקנו אותי אם אני טועה, אבל כאשר מג'מפרים כונן כ-Cable Select, אז הוא מוגדר באופן אוטומאטי כ-Single/Master/Slave, בהתאם למיקומו על הכבל, לא? אם כך, אז כאשר אני מג'מפר כונן כ-Cable Select, אז אני לא צריך לשנות את הג'ימפור שלו כאשר משנים אותו מ-Master ל-Slave ולהיפך, נכון? במידה ואני צודק, אז מדוע לא להגדיר את כל הכוננים כ-Cable Select, בלי להסתבך עם ג'ימפורים שונים? בשביל מה יש ג'מפרים? האם יש יתרון כלשהו (אפילו מזערי) בהגדרה של כונן כ-Single/Master/Slave?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by SEangel,

יש למישהו מושג מה הג'ימפור של הדי וי די של איי אופן? ז"א יש 5 זוגות ( ::::: ) אבל לא כתוב בשום מקום מה זה כ"א מהם (מאסטר, סלייב, כייבל סלקט)?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  14. שבבי ה-BiCS התלת מימדיים מאפשרים לטושיבה להציע לנו כונני SSD זריזים בתצורת M.2 עם נפח של עד 2 טרה-בייט לכתבה

15. Started by kobi1984,

שלום. קראתי קצת שיש כל מיני גדלי mm בכונני SSD 7mm 9mm הייתי קצת שמח לדעת על מה מדובר, וכמובן מה כדאי ?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by rotem20,

אני מחפש לקנות מארז חיצוני להארד דיסק שברשותי רציתי לדעת מה הגודל שאני צאיך לחפש ראיתי שיש 2.5 3.5 5.25 ו1.8 ברשותי כונן רגיל של WD 80GB לא לאפטופ PC רגיל רציתי לדעת מה הגודל...? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by dotans,

שלום לכולם קניתי DOK של LG XTICK בנפח של 256MB כשבדקתי את ה properties שלו, ראיתי שהוא מכיל רק 247MB מה הסיבה להפרשים אלו?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. Started by yoczor,

שלום לכולם, אם ברשותי DOK או הארד דיסק חיצוני שמטרתם העיקרית היא אחסון של קבצים גדולים מאוד הכוונה היא לסרטי HD וכו' איזו יחידת הקצאה כדאי להגדיר בפירמוט של הנ"ל האם הגדול ביותר 64KB הוא העדיף?? תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Snufkin,

האם זה בסדר שלאחר החלוקה יש לי כונן שהגודל שלו הוא מעל 200GB או שזה מאט אותו? יש גודל מומלץ לכונן? ואיך משנים את השמות של הכוננים?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  20. Started by ToMeRv32,

סתם שאלה שעלתה לי לראש - למה מייצרים כונני SSD בגודל 2.5" ולא 3.5"?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by razcoren666,

שלום לכולם!! לא הייתי בטוח האם השאלה שייכת בפורום הזה אז אני מקווה שזה לא מפריע. יש לי מחשב חדש עם HD של 120 גיגה עם מ"ע של XP ורציתי לשאול מהו הגודל המקסימלי שאפשר לאתחל מחיצה ב FAT32?? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by gshhar,

חוץ מדיסקים של 800 מגה איזה דיסקים יותר גדולים קיימים והאם אפשר להשיג אותם בארץ?(לא של DVD)

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  23. אני מחפש גומיות להשתקת כונן קשיח. נראות ככה: לא מוצא בארץ, ולהזמין מחו"ל זה יקר מדי. מאיפה אפשר לקנות? בזמנו שאלתי חנויות מחשבים שונות, אבל לא היה למכירה, ונתנו לי קצת שאריות ממחשבים ישנים. עכשיו, אחרי שנה בערך, הגומיות האלה כבר יבשות ולא ממש עוזרות, ואני ממילא צריך חדשות ולא בא לי להחליף כל כמה חודשים גומיות משומשות... זה לא דחוף, אז לא אכפת לי להזמין גם מסין או הונג קונג ושיגיע לפה עוד חודשיים. מידות הגומיות שיש לי כרגע: קוטר חיצוני כללי 10ממ קוטר חיצוני ציר 8ממ קוטר פנימי 4ממ

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום כולם, חג שמח ושנה טובה בחודש האחרון לא יודע איזה מאנחוס נפל על המחשב שלי.. אבל זה הדפקט החדש... אני עכשיו מדליק את המחשב ומהארד דיסק בוקע רעש מוזר... כיאלו יש מנוע שמסתובב שם על "ריק" הארד דיסק בסדר (לעת עתה...) מה לפי דעתכם הבעיה? בתודה, לירן

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by XCG120,

האים הכונן הזה WD1002FAEX של WD צריך גי'מפור כאשר מותקן ווינדוס 7 או בכלל?האים יש צורך בג'ימפור בכללי.

• 7 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים