עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by garfiled56,

יש לי HD של WD 36GB SATA 10000RPM , מה שקורה הוא שמההרד דיסק לבד המחשב לא עושה לי BOOT, אבל אם אני מחבר 2 הרדיסקים נוספים ביציאות ה-ATA הרגילות הוא מזהה את הבוט, מערכת ההפעלה מותקנת על הדיסק SATA ניסיתי לשנות בביוס הגדרות ולהכנס לאתר של WD ושל ASUS (לוח האם שלי הוא: ASUS P4P800-SE) ולא מצאתי פתרון לעניין, בדיסקים האחרים אין שום מידע מערכת וקבצים חוץ מסרטים שירים ומידע אישי, בדיסק D יש 2 תקיות בשם: 49cc726563b97041ea1e ו- 836d2c1fe21af9d434a0ea1e כשאני מנסה להעתיק אותן ל-C (הדיסק SATA) הוא נותן הודעה כי אין אפשרות להעתיק את... הגישה נדחתה. אם מישהו נתקל בזה ויש לו רעיון אשמח לשמוע.. בכבוד רב, GARFILED56

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  2. המע' הפעלה שלי היא VISTA ULTIMATE X86, והתוכנה היא NERO לא זוכר איזה גירסא , צורב SAMSUNG SH-S182D בכל אופן, מה שקורה לי הרבה פעמים זה שבעת הצריבה זה פשוט נתקע ולא זז, ואחרי כמה דקת טובות "צריבה נכשלה" בלה בלה בלה... צירפתי תמונה כדי להראות את המצב. כמובן שאם אני צורב במהירות X18 זה אמור לסיים תוך 5-6 דקות גג, אבל כמו שאתם רואים זה קצת עבר את זה. ממה זה נובע - דיסק? צורב? תוכנה? הדיסקים שאני משתמש בהם אגב הם DVD-R X18 של TEAC. ובדיסקים DVD+R DL זה בכלל נדיר שהדיסק נצרב/עובד כמו שצריך. תודה. [attachment deleted by admin]

3. Started by RayZ,

שמעו, היה לי סיסמה ב Windwos למשתמש הראשי. עכשיו, הווינדוס קצת נפגם, אין לי איך לגשת אליו. לכן חיברתי את ההארדיסק עם הווינדוס הדפוק להארדיסק אחר כדי להוציא דרכו את החומר מההארדיסק עם הווינדוס הדפוק. בקיצור, נכנסתי ל: C:\Documents and Settings\user והוא לא נותן לי להכנס לתיקיה User, הוא אומר שלתיקיה זו יש סיסמה (כלומר: הסיסמה למשתמש בווינדוס) איך אני פותח את התיקיה עם הסיסמה? אני זוכר את הסיסמה.. אני רק לא רואה שם אפשרות לפתיחת סיסמה..

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. שלום, בספטמבר 2013 קניתי את הכונן הבא: Western Digital Caviar Green WD20EARX לאחרונה קראתי במקרה על בעיה נפוצה של הכוננים האלו, של איזשהו idle-timer שמוגדר ל-8 שניות וגורם לכך שהדיסק בעצם נכבה ונדלק כל הזמן. בדקתי ב-hwinfo וראיתי שמספר הסייקלים של הדיסק היום, אחרי שלוש שנים, הוא 363,194 . הבנתי שהגבול הוא איפשהו ב-300k ואח"כ הדיסק נמצא בסיכון לכישלון. האם אפשר לפנות ליבואן ולבקש החלפה? מישהו מכיר את הבעיה ויכול לשתף איך הוא התמודד איתה? אני במקביל אנסה לשנות את ההגדרה הזאת (דורשת כלי של WD שעובד רק ב-DOS וצריך בשביל זה bootable DOK אבל שיהיה).

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכם... קיבלתי מחשב מחבר לתיקון וברגע שאני מפעיל אותו רושם לי בביוס S.M.A.R.T status BAD backup and replace הוינדוס לא עולה ואומר שחסרים לי קבצים ב SYSTEM32 ניסיתי לתקן דרך RECOVERY CONSOLE וזה לא עזר...החלטתי לפרמט אבל לפני זה כמובן לגבות הכל מ C: ל D: ...הרצתי LIVE CD וניסיתי לגבות אבל כל פעם שאני מנסה זה תוקע את הוינדוס לייב או את המחשב אפילו...ורושם מלא בעיות כמו שהקובץ מתעקב ולא ניתן להעביר אותו ויכול להיות שהDATA נמחקה וכו... ככה זה ב C: וב D: אין לי שום יכולת לגבות כלום מהמחשב...אני מצליח לגבות כמה קבצים אבל בסוף תמיד נתקע המחשב או הוינדוס ורושם מלא שגאיות. ניסיתי לחבר את ההארדיסק למחשב שלי וזה אותו דבר גם במחשב (התקין) שלי. קראתי קצת על S.M.A.R.T והבנתי …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by EYALL,

שלום . אני מצטער מראש אולי אני נימצא במקום הלא נכון אבל. יש לי NAS של לנובו חדש. ויש לי בעיה בהגדרה אחת. יש פה אנשי רשת שמבינים בNASים, כמובן שאני מוכן גם לשלם למישהו שבאמת מבין תודה רבה ושבוע טוב { ממה שנשאר ממנו}

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי נייד של לנובו עם BT מובנה ונייח עם דונגל של BT. אני רוצה להעביר ביניהם קבצים, והם מזהים זה את זה, ואפילו הצלחתי להעביר בקלות קובץ בודד, רק שמשום מה, פתאום וללא כל סיבה הנראית לעין, כל קובץ שאני מנסה להעביר נכשל, ומתקבלת ההודעה הזו: The file transfer failed because the receiving Bluetooth computer or device did not respond. If you sent the file to another Windows XP computer, that computer must be running the Bluetooth File Transfer Wizard. If you sent the file to a Bluetooth device, make sure the OBEX File Push Profile is installed. זה לא שהמקבל הקפיץ לי שאלה אם אני מעוניין להתחבר או לקבל קובץ חדש, אלא פשוט זה התחיל ונגמר בשולח, שכשל בהעברת הקובץ. יש דרך שניתן לפתור…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by shahar07,

הוספתי הארד דיסק ללוח ASUS שלי המחשב זיהה אותו והתקין לי את הדרייבר אבל משום איני מזהה אותו במחשב שלי ואין לי גישה אליו גם במנהל ההתקנין אני רואה אותו

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  9. Started by Linkin Park,

שלום, יש לחבר שלי לוח אם יחסית ישן intel D845WN ועכשיו הוא קנה הארד דיסק חדש 200 ג'יגה של WD . הוא לא מצליח להתקין את ההארד דיסק כמו שצריך.. אני מניח שהבעיה היא בלוח אם. נסינו לברר באתר של אינטל מה המקסימום שהלוח מסוגל לזהות ולא מצאנו. אם למישהו יש פתרון או יכול למצוא בשבילי את המידע הדרוש אני מאד אודה לו אגב גם עדכון ביוס לא מצאנו שם בשביל הלוח שלו..

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  10. אהלן, יצרתי מחיצה בכונן דינמי כדי לנסות את Windows 7. בעת ההתקנה אני מקבל את ההודעה שאין לי אפשרות להתקין במחיצה כיוון שהיא דינמית. מה הכוונה? מדוע אין אפשרות להתקין? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לילה/בוקר טוב לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש לי בעיה (מן הסתם) והיא לא נעימה. עבדתי עם מחשב די מיושן שהחליט שהוא רוצה לנוח תמידית, מה שהביא אותי למצב שבו אני צריך להרכיב מחשב חדש מהחומרים המצויים אצלי. מה שלמעשה התבצע זה החלפה של כל החומרה במחשב (מעבד, לוח אם, זיכרונות, כרטיס מסך) והכוננים הועברו להכלאה החדשה. במחשב היו קיימים 2 כוננים, C ו D. C - הקטן מבינייהם (40GB) הכיל את מערכת ההפעלה שזה זניח ו D - הכיל את כל הנתונים החשובים. כאמור שנייהם הועברו, C עבר פירמוט עקב בעיות זיהוי חומרה אך מאז D לא נגיש יותר, מעבר לזה, הוא מציג לי שלא קיים פרטישן מוגדר (בחלון ההתקנה של הווינדואוס איפה שאפשר לחלק לפרטיש'נים הכונן "מחולק" לשניים אבל משומה לא מזהה NTFS או FAT, הוא מופיע כ UNKNO…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  12. אהלן, יש לי צורב LG מדגם 4163B כבר כמה חודשים. לאחרונה כשאני מנסה לצרוב איתו הוא לא מזהה שיש דיסק בכונן וזורק אותי מהתוכנה. (צרבתי איתו בעבר) ניסיתי להשתמש בDVD של LG ושל ורטימר, בשניהם אותה תוצאה. CD רגיל זה מצליח לצרוב אבל DVD לא, הוא לא מזהה את הדיסק ומסיים את התהליך. כשעשיתי מה שאינטגרל אמר פה למישהו עם בעיה דומה המחשב לא זיהה את התקן הIDE2 שאליו מחובר הצורב והייתי מוכרח לשחזר את המחשב שלי למועד מאוחר יותר שבו ההתקן כן זוהה. מה עלי לעשות? הוספתי לוג שהופיע Ido Ban Noon ben xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SP…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  13. שלום לכולם המחשב שלי לא מצליח לזהות את zen m של קריאטיב שלי התקנתי את הדיסק שהגיע עם המכשיר אבל הוינדוס לא מצליח למצוא לו את הדרייבר אחרי שהוא מזהה אותו ביו אס בי ניסיתי לחבר אותו למשחב אחר והוא כן משהה אותו והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה ? ניסתי להעביר אותו לחיבור יו אס בי אחר ולעשות אינסטול ואנאינסטול לתוכנה כלום לא עוזר , הוא מופיע במנהל ההתקנים עם סימן קריאה לידו ....

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by dot com,

יש לי צורב CD-W540E של TEAC 40x10x40 ואני משתמש בNERO 5.5.7.8 אני לא יכול לצרוב יותר מ X32 והמדיה מתאימה לX40 . בעבר יכולתי לצרוב X40 למה אני לא יכול לצרוב מהר ואיך אני אוכל לתקן את הבעיה ??? ??? ??? ...אבל זו לא אותה בעיה

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  15. Started by noambaum,

אני אגש ישר לעניין: הצורב שלי לאחר עידכון קושחה ודריברים לא מוכן בשום פנים ואופן לצרוב דרך NERO 7 במהירות שעולה על X8. אני מדבר על צריבה של MP3/DATA או כל דבר אחר.. בבקשה תושיעו אותי מהצורב הסורר

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by nesber,

אני משתמש בnero enterprise edition 6.6.0.12 ומשום מה מהירות הצריבה המקסימלית שאני יכול לצרוב בה דיסקים רגילים היא 32 במקום 48 שהצורב תומך בה. הדיסק עצמו תומך ב52 ואין לי שום בעיה איתו על הצורב הרגיל הקודם שלי. הצריבה עצמה מצליחה ללא שום בעיות(לא ניסיתי עדיין לצרוב דיוידי). למישהו יש מושג איפה הבעיה ומה לבדוק?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by Shlagr,

יש לי שני דיסקים קשיחים אחד ישן של 40 ואחד יותר חדש של 80 בקיצר פירמטי ויש לי רק מחיצה אחת ההר דיסק השני לא מופיע לי.... והוא מזוהה בוינדוס ללא שום בעיה הוא מופיע במנהל ההתקנים... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by skullfacer,

יש לי בעיה מאוד מעצבנת אני עם וויסטה 64bit ולפי החישובים שלי צריך להיות לי 15GB פנוי בC וזה אומר לי שיש רק 3GB עכשיו אני ניכנס לC מחפש מחפש ולא מוצא שום דבר שלוקח לי כולכך הרבה מקום 2.58GB Free of 48.8GB אין חיפשתי עם תוכנות ואין שם משהו ששוקל כולכך הרבה איך אפשר לסדר את זה תודה מאוד לעוזרים

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by edenbd,

קניתי DOK CRUZER של SANDISK בנפח 8GB חדש מהחנות. הכונן הגיע עם המערכת FAT32 לכן ניסיתי לפרמט אותו ל NTFS עם הכלי של ווינדוס וקיבלתי שגיאה. ועכשיו הכונן לא מפורמט בכלל, לאף אחד ממערכות הקבצים. ניסיתי לפרמט בחזרה ל FAT32 עם הכלי של ווינדוס וגם עם הכלי של HP ובשתיהם יש שגיאה שאי אפשר להשלים את הפעולה אחרי כמה זמן שהפירמוט רץ. עכשיו נתקעתי עם DOK חסר שימוש, אז צריך את עזרתכם בנושא. תודה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  20. אני מקבל לאחרונה שגיאות בתחילת הצריבה : ציטוט: "power calibration error" האם משהו ניתקל בבעיה כזו בעבר ויותר איך לפתור. מודה לכל העוזרים מראש.

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by dan9,

היי יש מצב שבגלל שההתקן מחובר בAHCI אז יש בעיה של צריבה? לפני שאני פוסל את הכונן ובודק אחר? נסיתי עם כמה תוכנות! מפרט 3

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by psycho,

הצריבה עצמה עוברת חלק ובמהירות עד שזה מגיע לשלב ה Lead in-Lead out. מתחילת השלב הזה לוקח לו דקה או יותר עד שהוא מסיים וככה הצריבה נמשכת 3.5-4 דקות. אני משתמש בנרו 6 ובדיסקים של Memorex ו TDK. הבעיה נמשכת כבר כחצי שנה. ניסיתי לנקות את העינית עם דיסק ניקוי ועם אוויר דחוס, לא עזר. מה עוד אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by תומס_123,

רכשתי צורב DVD מדגם PIRONEER DVD-108 (מינוס), עמו קיבלתי את התכנה NeroVision Express SE ובנוסף רכשתי דיסקים של TEAC DVD-R 4.7. כשאני מייבא פריט וידאו לתכנה, מקסימום המקום שמוצג בדיסק הוא 700 מגה. הפס שמראה כמה מקום נותר בדיסק עולה ולא נגמר, ו-700 מגה הוא המקסימום גודל של קובץ שאפשר לצרוב. התייעצתי עם בעל החנות בה רכשתי את המכשיר ואת שאר הפריטים והוא אמר שעליי להגדיר את הדיסק, אך לא הצלחתי לעשות זאת. האם מישהו יודע מה הבעיה ומה עליי לעשות?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  24. מאתמול ההרדיסק פשוט כל הזמן טוען !! (לפעמים מפסיק ...) כל כמה שניות עכבר נתקע .... בקיצור ההרדיסק הולך למות ? (כולה בן חודשיים) - אין שום קליקים או משהו אגב.. לגבי תוכנות ניטור : תוכנה אחת מראה לי שיש בעיה הסיגייט על 60 אחות "בריאות" ולעומתו הWD הזקן שלי בן ה5 שנים על 100 אחוז !!! אבל תוכנה אחרת אחרי בדיקה אמרה : "PASS" מה הולך פה !? ההרדיסק לא מפסיק להיות בטעינה ! (כמובן שאין לי כלום פועל ברקע שום וירוס שום טרויין כלום ! (רק EXPLORER וזהו) מה לעשות ? איפה אני מגבה עכשיו 500 ג'יגה גם !? אם כמובן אצתרך וההרדיסק יילך פייפל סופית ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. התוכנת בדיקה של WD DETA LIFGUARD DIAGNOSTIC "...... אפשר לסמוך עליה ? שתגיד נתונים נכונים ? לאחרונה אני חושש לחיו של ההרדיסק שלי ... עכשיו מה בוחרים כאן ? QUICK TEST ...או EXTENDED TEST ? נ.ב מנהלים לא להעביר לפורום תוכנות בקשה , שם לא ידעו על מה אני מדבר בכלל כי זו תוכנה שבאה עם קניית הרדיסק חדש של WD RETAIL .

• 0 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים