אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ואני עכשיו מתחיל להתעניין בכל מיני חברות וחלקים טובים ופחות טובים מי החברות השולטות בחלקי ההארד דיסק? ואיזה הארד דיסקים מומלצים אני שמעתי על חברה maxtor מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל מדריך או מספר מדריכים שמספרים על הכל.. למשל צריבת ISO איזה שיטה איך מה מי מו? בCD הכל היה יותר פשוט היו 3 שיטות צריבה. יכלנו לצרוב DATA VIDEO AUDIO TEXT והיה רק סוג אחד של מדיה. CD-ROM. עכשיו זה DVD+/-R איני מבין את ההבדלים איני יודע מהן שיטות הצריבה איך עושים הכל? איך עובד הDUAL LAYER? אמינות של שיטות צריבה? מדיות מסוג מסוים? עדיפות של +R על -R ולהיפך?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 80GB של ווסטרן שעושה קצת בעיות... במהלך ההפעלה של המחשב, בערך בחלק שאמורה להתחיל הטעינה של הווינדוס מההארד דיסק, מופיעה הודעה על המסך וכתוב בה: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart שמתי הארד דיסק אחר במחשב וזה עובר את השלב הזה בלי בעיה, ושמתי את ההארד דיסק הזה במחשב אחר וההודעה הופיעה גם שם... האם ההארד דיסק הזה עזב את עולמינו?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
השאלה קשורה לכונן 1.5 TB מבחינת מהירות , רעש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
120 שקל 100 דיסקים של ורבטים: [יש עוד דרך ליבדוק?] זה בנרו בבדיקה של DISC Q...[אחרי צריבה]. ב SCAN DISC יצאה לי הכול מעולה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אממ איזה חברה עדיף Seagate אוWD כי יש איזה הפרש של 200 ש"ח אני יודע ששתיהם חברות אמינות אבל דעה לא תזיק תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים הייתה לי בעיה עם המחשב ולקחתי לתיקון. היום התקשרו אליי ואמרו לי שהבעיה היא בדיסק הקשיח(מה שדי הגיוני לפי אי עליית הווינדוס), אמרו לי שיש בעיות בדיסק הקשיח שלי : WD80GB, ושניתן להעביר לדיסק קשיח חדש שאקנה את המידע של הדיסק הקשיח הישן לחדש, ואחרי ההעברה לא יצטרכו להתקין ווינדוס ז"א שמערכת ההפעלה תועבר ודיסק קשיח אחרי ועדיין תעבוד. האם הגיוני? האם עובדים עליי? אשמח לתשובה מהירה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
האם אני יכול להפעיל משחק (במקרה שלי - WOW) מDOK? כלומר להעביר אותו כתקייה (הוא הגיע אלי כתיקייה, כלומר לא קובץ התקנה) שפועלת משולחן העבודה, לDOK, ולשחק ממנו בכל מחשב שאני מגיע אליו? זה הDOK שלי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5863&perur=2&t=14&c=212 ואם לא, האם יש DOKים שיאפשרו את זה? או שזה לא קשור?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כנראה שהלך לי הדיסק קשיח במחשב אלא אם מישהו יגיד לי אחרת (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470319.0) אני צריך המלצה לדיסק קשיח פנימי חדש. התקציב הוא כ300ש"ח ניתן לחרוג עדיף שלא. אני רוצה משהו כמו 250-500GB ושיהיה חיבור SATA 2. הכי חשוב איכות ביצועים ואחריות פחות נפח. לפי הסטיקי הבנתי שהכי טוב זה Samsung 500GB HD502HJ שעולה 198 בskypc (מזכיר לי שאני צריך חנות באזור ראשון לציון) השאלה אם לא יצא משהו חדש יותר טוב או שזה קנייה בטוחה. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעו במקרה רציתי לקנות צורב DVD אז ראיתי את זה ואני אוהב טשטויות האלו של התמונות וכול אלו ראיתי גם שהדיסקים יקרים אז אמרתי אני הקנה בעתיד תדיסיקים האלו ........ שהצורב כאילו יהיה לי לעתיד גם .... מה אתם אומרים יש היום איזה צורב שהוא נורמלי ואיכותי עם LABELFLASH שכדאי לקנות ??? או שכדאי לחקות עוד כצת זמן ???? או שאין מצב שבחודשים הקרובים יצא איזה משהו נורמלי ועדיף לקנות צורב רגילללל תודה יום טובבבבב
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה ל- DOK USB 3.0 בנפח 64GB/128GB שיהיה מהיר בהחלט, אך במחיר שפוי. אין חובה לקנות בארץ. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב כותב לי : WINDOWS - DELAYED WRITE FAILED WINDOWS WAS UNABLE TO SAVE ALL THE DATA FOR THE FILE E:\$MFT. THE DATA HAS BEEN LOST. THIS ERROR MAY BE CAUSED BY A FAILURE OF YOURS COMPUTER HARDWARE OR NETWORK CONNECTION. PLEASE TRY TO SAVE THIS FILE ELSEWHERE כמו כן זה כותב לי (במקביל לטקסט שלמעלה) THE REQUEST COULD NOT BE PERFORMED BECAUSE OF AN I/O DEVICE ERROR יש להדגיש, שהדבר קורה אחרי שהמחשב עובד כמה וכמה שעות ברצף ומוריד דברים מהאינטרנט... שני הארדים מחוברים בחיבור SATA ללוח האם... וכמובן, אשמח על המלצה של תוכנה טובה לניתוח הארד דיסק מעבר לתוכנות של החברות שיש בסטיקי, אני רוצה תוכנה שאוכל לראות בה את התוצאות של הסריקה ולא רק "עבר" או "לא עבר" שהרי הסריקה של…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן זה מכשיר שרק מפעיל VCD חבר שלי השיג לי אותו אבל בדרך הוא נפל ועכשיו הוא מפעיל את הדיסק אבל יש רק את הקול ואין תמונה! מה לעשות?? זאת לא בעיה של חיבור כבלים או של מדיות אני יודע שקשה מאוד לעזור לי דרך הפורום אבל בבקשה נסו!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המחשב: Core2 Duo E6400 Asus P5B G.SKill 1GB x 2 800Mhz (ZX series) ATI X1800XT 512Mb WD 160GB SATA-II Sunbeam Transformer Black ENERMAX Liberty 400W אני צריך איזה דיסקט כדי שאפשר יהיה להתקין וינדוס? הבנתי שצריך איזה דיסקט.. בשביל שהדיסק קשיח יזוהה...
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי בלבול לגבי קושחה פרוצה שאני צריך להתקין ... זה מה שמצאתי : http://tdb.rpc1.org/#DRW1608P3S אבל היא נראת לי קושחה ישנה... על הצורב שלי יש גירסה 1.24. הבנתי שבעצם המכשיר הזה הוא בעצם פיוניר DVR-111.... האם אפשר לשים לו את הקושחה של פיוניר? אשמח לעזרה ( מכשיר חדש ולא בא לי לדפוק אותו)
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם. עובר מHDD לSSD. לאורך כל התהליך (מלפני חיבור הכונן החדש, דרך חיבור במקביל ועד לאחר התקנת הwin על החדש והפיכתו לכונן הראשי) אני לא מצליח לשנות את הגדרת הboot מCSM - ברירת המחדל במחשב שלי - לAHCI. המערכת לא עולה. גם לאחר שינוי הרג'יסטרי (לפי המדריך הזה: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-hardware-winpc/how-to-enable-ahci-for-ssd-in-windows-10/18ee0b43-47a9-4344-b0c8-1e8546be2c82 ). דגם המחשב שלי: Toshiba Satalite L50-B דגם הכונן SSD החדש: Transcend SSD220S 480GB. כרגע מותקן win10 נקי על הSSD (מוגדר ככונן ראשי). יש מה לעשות? עד כמה זה חשוב? (יש לציין שהHDD מחובר ככונן משני במקום הDVD וגם עליו מותק…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פרטים על המערכת: WIN7 32BIT WDC WD6400AAKS-07A7B0 (596 GB Gigabyte GA-MA78GM-US2H כשאני מעתיק קובץ מסוים, מספריה מסויימת למקום אחר באותו הכונן אני מקבל קצב העתקה מאוד איטי. וקצב העתקה איטי עוד יותר שאני מעביר מכונן C ל- D. צרפתי קובץ שממחיש את מהירות ההעתקה, וקובץ נוסף מ- HD TUNE. ההרדיסק עבד תחילה במצב IDE/ATA, לאחר מכן העברתי אותו למצב AHCI מכיוון שחשבתי שזה מה שיפתור את הבעיה. ההרדיסק מזוהה כ- SATA II ב- Device Manager , ובנוסף לכך מותקן הדרייבר הכי עדכני של בקר ה- SATA מהאתר של ATI. הגדרות פנימיות - Better perfomance ו - Enable write caching מסומנות... דיסק קשיח מחולק ל-2 מחיצות C ו- D. #1 (Active) NTFS C: 0 MB 39997 MB #2 NTFS D: 39997 MB 570471 MB [attachment dele…
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי, בהמלצתכם הוספתי למחשב שלי samsung F3 של טרה. אני רוצה להעביר מחיצה שלמה (כמעט 300GB) ותיקייה של steam (שהיא 45GB בקבצים קטנים), מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? כרגע אני משתמש בteracopy אבל הוא מראה כל מיני דברים מוזרים כששואלים אותו כמה זמן זה ייקח. יש אלטרנטיבות יותר טובות? תודה, זיו ד.א. אני לא רוצה מירור, אני רוצה להעתיק תיקיות גדולות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי HD חיצוני של WD. כשהHD מחובר למחשב, המחשב מחווה שהוא "מכיר" אותו, וכך ניתן לראות גם ב"הוספת חומרה" בלוח הבקרה, אך עדיין ב MY COMPUTER ה HD לא מופיע. מכירים את התופעה ? מה ניתן לעשות ? תודה
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום. היום חיברתי כונן חדש כאמור. בניהול דיסקים של ווינדוס 7 בחרתי במערכת GPT, ובפירמוט מהיר עבור מחיצה יחידה של 4 טרה. באמצע הפרמוט מתקבלת הודעה כי הפרמוט לא הושלם. ניסיתי כמה פעמים, לא הצליח. אני עובד על מערכת ממש ישנה: לוח אם ASUS Commando ו-ווינדוס 7 64 ביט. לא מאמין כי הכונן תקול, פשוט אני עושה משהו לא בסדר. נא עזרתכם! תודה.
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
- 2 followers
-
-
(first im sry for english no hebrew here) i want to buy a HD 250 or 320 (i steel dont know which to buy) plz bring me from zap 250GB and one 320GB the money i can spend is about 400 nis some parameters 16mb CACHE SATA2 - this comptible with sata1? if yes so i want sata2 company doesnt matter... thx guys and another question there is sata 3? or faster connection then sata2? and one last how do i make raid array? i need to buy another one from the same type?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הארגון האחראי על קידום תקן חיבור המידע החיצוני הנפוץ ביותר מנסה להחזיר מלחמה ל-Thunderbolt 3 לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אבא שלי עכשיו נמצא בKSP ואמרתי לו לקנות את הצורב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2632 האם הוא טוב ?! תודה לכולם...
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
השינוי בתנאי האחסון של חברת הענק אמור לאפשר לה להתחרות ישירות בהצעות של גוגל ודרופבוקס לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%a0%d7%9f-%d7%91%d7%9c%d7%aa%d7%99-%d7%9e%d7%95%d7%92%d7%91%d7%9c/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את הביקורת על הווסטרן דיגיטל ומקסטור, אבל קשה לי להחליט מה לקנות: WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 (WD800JB) SE או Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 DiamondMax Plus 9 האמת ששניהם מפתיעים מבחינת ביצועים מה אתם אומרים? נ.ב. אם אפשר את המחיר של כל אחד מהם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-