אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מערכת הפעלה - Win 7 Ultimate 64Bit לוח אם- GA-P55A-UD5 כרטיס מסך -GTX470 של Palit. כונן C - יושב על 2 כוננים קשיחים של סמסונג ב-Raid0. סה"כ - 1TB כונן E - יושב על 2 כוננים קשיחים של Seagate ב-Raid0. סה"כ - 2TB כונן F - דיסק קשיח אחד של Seagate 1TB. הקריסה מתרחשת בעת העתקת קבצים מכונן לכונן. המחשב פשוט קורס. אני מקבל Stop 0x000000124 איפה התקלה? האם בלוח? בבקר של הדיסקים? האם בדיסקים הקשיחים? אולי בכלל זו בעיית דרייבר?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לקנות השבוע ssd ודיסק קשיח.. במעבדה המליצו לי על שני דגמים של Kingston v 300 , ודגם hyperx מישהו יכול להמליץ לי איזה מהם יותר טוב? ואיך הכוננים האלה ביחס לכוננים של אינטל סמסונג וסאנדיסק? לגבי ה wd black, אמרו לי במעבדה שהוא נורא מרעיש, שורק, ובביצועים אין הרבה הבדלים לכוננים רגילים.. מישהו מכיר משהו כזה? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, הצורב (SONY DVD RW DW) לא קרא את הדיסק, הדיסק נראה מצויין, בלי שריטות. ניסיתי שוב ושוב, כל פעם מכניס ומוציא את הדיסק, בודק אולי הוא לא יושב טוב וכו'... ואז נשבר לי לנסות והוצאתי את הדיסק - על הדיסק הופיעו שרידי חומר לא מזוהה, בהתחלה זה נראה כמו סדקים, שיוצאים ממרכז הדיסק, אבל אחרי השוק הראושני שלי נגעתי בהם והם כמו גומי, או... סיליקון קשה, הם נמרחים משהו. משהו יודע מה הולך לי בצורב, אני מפחד להכניס דיסק אחר לשם והדיסק עם החומר הזה עליו חשוב לי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת: האם עדיף לקנות דיסק קשיח של Seagate או של Western Digital? לסיגייט יש 5 שנות אחריות, לווסטרן 3... איך הסיגייט מבחינת הביצועים ואמינות? שווה לקחת על פני הווסטרן? ראיתי שקוב ההמלצות נוטות לכיוון הוווסטרן דווקא... למה? תודה, נדב.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן... לא מזמן התחדשתי בלפטופ של HP DV6458SE ואני צריך כונן חיצוני.... אני מכיר את ה WDG1U3200E, למרות שכשראיתי אותו הוא עשה בעיות לחבר שקנה... תאירו את עיני... :
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
דיסק של MEMOREX, עם ID כנראה של CMC, נצרב לפני שנתיים (וחודש). הדיסק פיזית נשמר מעולה, אין עליו אפילו שריטה אחת. בתכלס, הסרט שצרוב עליו קריא, הטעינה לוקחת קצת זמן וגם לוקח לו כמה שניות אם אני רוצה לקפוץ לקטעים באמצע הסרט... הסריקה לא קצת מוגזמת : ??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לא מצליח לפתור את הבעיה המגוחכת הזאת ! אז ככה קניתי לפני שנה צורב של NEC..במחשב שלי הוא לא קורא את הדיסקים שהוא צורב עכשיו ניסיתי להעביר את הצורב DVD של NEC למחשב של אחותי היא משתמשת בצורב CDRW רגיל עכשיו הוצאתי את הכבל IDE ואת החיבור של החשמל והכנסתי את 2 החיבורים האלו באותה צורה לצורב שלי (אני מנסה לבדוק פה בעצם אם יש בעיה אצלי במחשב או בצורב עצמו) בקיצור כשאני מחבר את הצורב DVD NEC המחשב פשוט ניתקע ב DETECTING IDE DRIVE ... וכשאני מחבר לצורב הרגיל שלה ה WINDOWS עולה כמו שצריך... למישהו יש מושג? ואין שום חיבור של SLAVE וכל זה
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קראתי את ההשוואה בטכנו , עשיתי חיפוש ויש לי עוד שאלות לגבי איזה כונן לבחור . הדגמים שאני מתלבט ביניהם הם : BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL LITE-ON DVD 16*48 Retail Black Aopen DVD 1648 אני מתכוון לעשות הרבה ריפים מה dvd , זאת המטרה העיקרית שלי , אני לא רוצה את הדגם של asus כי הוא די יקר ...
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה זה משנה עם יש לי 2 או לו יש 16 העיקר צורב ושמשהו אחד יגיש לי שאין לו ביות עם 40 (הצורב לא נותן תמיכה של 40 לא מוצאים תוכנה טובה וכו')
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם במאתיים שנה אני פותח ת'רד (כנראה שאני לא מוצא מספיק דברים חשובים להגיד....) לתשומת לב כל ציבור החומרה בארץ. כנראה (בינתיים יש הודעה רשמית רק מהיבואן של MAXTOR) מה 1/10 כל הדיסקים הקשיחים עוברים ל שנת אחריות אחת בלבד. לפי השמועות סידרת WD עם ה 8MB CACHE תמשיך להיות בעלת 3 שנות אחריות... לתשומת ליבכם... וכמובן , מה אתם אומרים על זה??? חוצפה לא???
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16259&PageId=0
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח של ATA רגיל (160G) והוא התחיל לעשות לי רעש בלתי נסבל כל הזמן - שריקה מתמשכת כזאת. ניסתי לאחות אותו ולתקן שגיאות וכלום לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני לצרוב דיסק של מוסיקה רגיל (לא MP3) באיזו תוכנה עליי להשתמש בכדי שהדיסק ייצא הכי טוב שאפשר? אם איזו תוכנה אני יכול לבטל את ה-2 שניות הפסקה בין שיר לשיר? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
לא יזיק לכרטיס זיכרון של המצלמה דיגיטלית שלי אם אני יאכסן במצלמה קבצים של מחשב(כמו שירי mp3 ,מסמכים,התקנות של תוכנות וכו) ?? אני צריך אותה שתהיה לי כמו הארדיסק נייד...זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3133 http://hdd-compare.com/en/seagate/2tb/st2000dl003 - בנצ'מארק!.. יש לי שאלה אני לא ממש מבין מה כל הפרמטרים בבנצ'מארק אומרים לי(פרט ל transfer rate שאת זה הבנתי) אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מה הפרמטר הכי משמעותי ?.. זה הגבול(650שח) שאני מוכן להשקיע מבחינת מחיר...ועוד דילמה שלי זה בין 1TB ל 2TB במחיר הזה יש המלצות??. הוא נחשב הרדיסק טוב(יחסית מהיר,אמין)??(כי אם לא אז השמח להמלצות ) נ.ב - במחשב אני משחק משחקים כבדים+סרטים+אינטרנט תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן שעובד על חיבורי IDE UDO וגם חיבורי SATA עכשיו השאלה שלי האם אני יכול עם חיבורי SATA לחבר דיסק קשיח עם חיבור של SATA 2.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי ! שלום לכולם . אני רוצה לפרמט את ההארדיסק החיצוני שלי מFAT32 ל NTFS כמו שכתוב בכותרת... ויש לי שם חומר מאוד מאוד חשוב עכשיו אני רוצה לדעת איך עושים את זה אתם יכולים לעזור לי ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אולי צריך דיסקט מיוחד לפורמט של NTFS ? ועוד שאלה קטנה שענו עליה אבל לא הצלחתי למצוא את הת'רד : בכונן D התוכנות/משחקים/שירים וכד' תופסים 10 גיגה וכשאני עושה PROPORTIES המחשב מראה שתפוסים 20 גיגה וב C זה מראה לי 3 גיגה כשבאמת הכל שם תופס 2 גיגה ... תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח האם יש הבדל בין היצרנים השונים? הגודל שאני צריך הוא 250 גיגה תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אהלן, יש לי הארדיסק של WD משנת 2002 בנפח 120 ג'יגה (כן, זה הרבה יחסית לשנתון) ששבק חיים לפני כחודש, ורציתי לקבל קצת מידע לגבי עלויות שחזור בהתאם לנפח, ההארדיסק שמקבלים לאחר השחזור ובאופן כללי איפה כדאי לבצע את השחזור. תודה מראש לעונים ! עריכה:קראתי את הסטיקים במטרה למצוא קצת מידע על זה ולא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
המחשב שלי כל הזמן עושה לי גיבוי וזה תופס לי מלא מלא מקום ואני לא רוצה ולא רציתי לעשות גיבוי, עכשיו כל פעם שאני מוחק את הגיבוי הזה זה חוזר על עצמו ועושה לי שוב ושוב.. וזה מטריף אותי ! איך אני אמור לבטל את זה ושהמחשב לא יעשה לי יותר גיבוי ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
קראתי קצת על המערך RAID.. וואלה זה נשמע טוב, עכשיו יש לי שני כוננים SATA (תראו במפרט) אני יכול לעשות מערך RAID? ואם כן מה דרוש בשביל זה? ומה זה RAID חומרתי?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
כמו שרשמתי המארז שחור לחלוטין ולכן אני רוצה צורב שחור , לא ראיתי שה NEC3500 מגיע בשחור יש אופציות מומלצות ?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=12002
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי כרגע נייד ישן שיש בו קשיח 5400rpm ואני רוצה לשדרג אותו.. איזה ססד מומלץ יש עד 200 שקל בערך? נפח גם 120 יספיק
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-