אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי גיבוי של גוסט 11.5.1 שיצרתי מדיסק הירנס 10.5 שבתוכו יש את מחיצה C עם מערכת ההפעלה חלונות 7 על דיסק און קי של 64GB. שפחתי אותו למחיצה מורחבת C בדיסק הקשיח של 1TB. גודלה של מחיצה סי הוא 117.53GB.גודלו של הגיבוי אחרי פריסה הוא 55GB וליפני .11.5GB יש לי גם מחיצה D שגודלה 813GB בתוכה יש משחקים בנפח של 214GB . ומחיצה Reserve System. הבעיה היא שבמחיצה מורחבת לא ניתן להפעיל כל מערכת הפעלה. איך אני יכול להפוך את המחיצה המורחבת למחיצה ראשית רגילה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה זמן עברתי למחשב החדש שלי, והכל טוב ויפה, חוץ מדבר אחד: אני רוצה להעביר את כל המידע הישן שלי מההארד-דיסק הישן (10 ג'יגה בערך), לחדש. כשאני מחבר אותו בתור SLAVE להארד-דיסק הראשי (תראו במפרט) המחשב עושה פוסט מאד איטי (הוא גם לא מזהה את הכונן), עובר למסך הבא ונתקע בשורה Verifyng DMI Pool Data... מה אפשר לעשות? ועוד דבר, נגיד שאני יצליח להפעיל את המחשב איתו, והמחשב יזהה אותו, האם אני יוכל להעביר קבצים בינהם? משום שההארד-דיסק השני הוא FAT32, וזה יש לי עכשיו הוא NTFS.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD כבר 6 שנים ומשהוא ועדיין לא הבנתי מה ההבדל העיקרי. הבנתי שמתקינים מערכת הפעלה שבאה על DVD אז במחשבים ישנים זה משנה (שהתקנתי WIN 7 על פנטיום 4 ישן היה איזה שגיאה CODE 5 והבוט לא עלה). תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם צורב חיצוני שמחובר ב-USB עובד לאט יותר מצורב פנימי? אני מתלבט אם להכניס אחד למפרט שאני בונה... תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי יותר מדי צורך באחסון אבל בגלל ההפרשים (67 שקל) אני שוקל ללכת על 500GB במקום 320GB. יש הבדל בין הכוננים? (חוץ מהנפח מן הסתם...) האם אחד מהם יהיה יותר מהיר? יותר שקט? לפי מה שהבנתי כאן בפורום ה-3200 עם פלטה אחת וה-5000 עם שתי פלטות. זה אומר שה-5000 יותר מהיר? (כי הוא מחפש במקביל על שתיהן...) או להיפך? ראיתי עכשיו בסטיקי שהכונן המומלץ ל-500GB הוא בכלל של סיגייט, אז אולי אני צריך בכלל לשנות את ההתלבטות שלי... תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעונין להתחיל לגבות את המחשב על גבי ענן ותהיתי איזה שרות הכי מומלץ ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי X25-M 80 גיגה אני רוצה לקנות X25-V 40 גיגה ולעשות RAID 0 בניהם זה אפשרי ? זה ייתכן ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשיש לי כמה תיקיות RAR מחולקות ואחרי חילוץ שלהן אני מקבל קובץ ISO, כשאני מחלץ אותו אוטומטית (מבלי לבחור יעד שמירה) הוא פשוט מחלץ אותו למקום לא ידוע על הכונן שלי ופשוט תופס לי הרבה מקום של קבצים שאני לא צריך הרי אחרי ההתקנה של המשחק הקבצים האלה חסרי משמעות ותופסים לי מקום סתם היה לי 82 ג'יגה פנוי ואחרי שהתקנתי את המשחק ירד לי ל-74 וזה משחק שבקושי שוקל 4 ג'יגה (יש לציין שההורדה הגיעה למחיצה אחרת, אני מדבר רק על החילוץ עצמו) אז איפה זה נשמר ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו? ונראה לי שאת הפוסט הקודם פרסמתי במקום הלא נכון...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איזה חברות של דיסקים איכותיים לצריבה של DVDR יש? אמרו לי TY אבל לא יודע מאיפה להשיג א תזה איזה עוד יש אני רוצה לצרוב מידע חשוב שישמר לי להרבה שנים ומוכן להשקיע כסף במדיות לכל מדיה עד 5 שקל.. אבל תנו טווח מחירים לכל המדיות הכי טובות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך דיסק קשיח חיצוני בגודל של 320GB\ 500GB עדיף 500 ושיהיה זול השימוש שלי הוא לאקס בוקס. אז נראה לי שהוא צריך להיות מהיר (בשביל שלא יהיו תקיעות באמצע המשחק). אני חיפשתי כמה ומצאתי את אלה: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1448 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728688 אבל הראשון זה 320 והוא יותר יקר מהשני שהוא 500 יש למישהוא הצעות מה לקנות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כונן SATA אם קבצים במחשב נייח אני רוצה להעביר לנייד אבל המחשב נייח לא שמיש יותר, איך אפשר להעביר דרך קניה של מתאם SATA ליו אס בי או יש אפשרות דרך ESATA מחכה להצעות,תודה.!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי 12 חבילות מאייבורי, והם חזרו אלי ואמרו שיש להם רק 3. אני רוצה לקנות 200 או 300 דיסקים. מישהו מכיר מקום זול?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות עוד ארדיסק חיצוני ואולי SSD חיצוני במקום אם תשכנעו אותי גודל: 2TB/1TB ... או.... שעדיף להשקיע ב NAS או בשרת ביתי (חומרה+ ארדיסקים ) התלבטות קנייה: אייבורי/KSP . אבל אני פתוח לעוד הצעות. כמה כל הסיפור הזה אמור לעלות לי?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי איך זה לאחסון סרטים ? 1.5TB EcoGreen F2 32MB Sata II HD154UI
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, מישהו יודע פחות או יותר מה מחירו של המוצר הבא : http://www.visualdg.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99_%D7%90%D7%99%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9F_QNAP/4xHDD/4xHDD/939-TS-459_PRO_II/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי כונן SSD מ TMS EVO 850. בגדול אני מרוצה מהחנות אבל הם יכלו קצת להגדיל ראש... מכיוון שזה הכונן הSSD הראשון שלי, לא ידעתי שצריך לעשות את הDATA MIGRATION של המערכת הפעלה דרך הUSB. לא ידעתי שצריך בשביל זה מתאם מיוחד, ולא ידעתי שצריך גם מגירה מיוחדת בשביל לשים את הגונן SSD בDESKTOP. גם קיבלתי את הכונן בלי ברגים. בזמנו ביקשתי ברגים אבל אמרו לי שכנראה זה מגיע עם ברגים ושאני אבקש בזמן הרכישה שיוסיפו לי ברגים. אז שכחתי לבקש וזה טעות שלי, אבל זה גם טעות שלהם שהם חשבו שזה מגיע עם ברגים. בנוסף המשולח הוא סיוט. זה גם לא אשמתם אבל למה אני צריך לחכות בטווח של מ11:00 עד 15:00 למשלוח? קצת הזוי ומבזבז לי את הזמן. בקצרה, מה האפשרויות שלי כרגע מבחינת DATA MIG…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי מדובר בWD2500KS-00MJB0 (250.1GB) בן שנתיים וחצי בערך שעבד דיי קשה(כמעט ללא הפסקה) ומגיע ל70c בעבודה מאומצת ועליו מותקנת הXP . לידו מותקן עוד WD250 מסדרת AAK חדש יותר, בן שנה לערך, שלעיתים רחוקות מאוד עובד את ה50 מעלות. לפי היצרן הטמפ' הממוצעת לWD CAVIAR היא בסביבות ה47 מעלות. מדובר במפרט חדש לגמרי בן שבוע וחצי למעט 2 הקשיחים הללו. במארז יש 3 מאווררים, בחזית אחד שיושב מול כלוב הHDD ומכניס אוויר נקי מבחוץ 12 אינ'ץ. בדופן האחורית 8 אינ'ץ שמוציא החוצה אוויר חם, ובדופן השמאלית עוד 12 אינ'ץ עם שופר שמקרר את המעבד. מה עוד אפשר לעשות כדי לקרר אותו? האם התקנה של מאוורר ייעודי לקשיח תעזור במשהו? מדובר בחריגה של 20 מעלות כמעט. ובכלל, אפשרי לסמוך על קשיח שמתחמם ברמות כאלה, או שכד…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי, נמאס לי מהסילבר ליין שצרבתי עליהם עד היום. אני צריך המלצה לדיסקים טובים אבל שלא יהיו יקרים כ"כ. אני יודע ש-VERBATIM ו-TDK מצויינים, אבל הכי זול שמצאתי אותם זה 2 וחצי שקל ליחידה ואני צריך הרבה וזה יקר לי. יש לי אפשרות לקנות דיסקים של TEAC בזול, איך הם? יש לי RW של TEAC והוא מצויין.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן, אני זוכר שקראתי על זה בעבר, אבל זה היה מזמן, האם זה תקף גם לגבי HDD ניידים חדישים אפשר להגיד? יש לי HDD נייד של WD שלא פעל איזה חודש, מיי בוק. עדיף לתת להם לפעול כמה זמן כל פעם?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קבלו את זה : http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=370076&path=22
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שפכתי בטעות אצטון על כמה דיסקים (DVD - RW) והם התאכרו כלומר: הדיסק נהיה נהיה לבן והוא הפסיק להקרא (אם אתם מכירים זה קורה כששופכים אצטון על פלסטיק) יש לי עליהם חומר חשוב בנוסף לעובדה שהלכו דיסקים של די וי די שאפשר לפרמט אם מישהו יודע דרך לנקות את זה בבקשה תגידו לי איךךךך :'(
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי סטרימר (IAMM83) עם אפשרות לחיבור כונן פנימי. אני מחפש כונן 2TB מומלץ. מקריאה בסטיקי, ראיתי כי אין ההמלצה היא ללכת על 1TB, אבל מכיוון שחשוב לי נפח איחסון גבוה, אני מעדיף 2TB. כמו כן, מכיוון שהכונן סגור בתוך מארז של הסטרימר - אני מעדיף כונן שמתחמם באופן מינימלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל בכל זאת: פירמטתי את המחשב וצרבתי דיסקים של גיבויים. באחד הדיסקים צרבתי קובץ התקנה של משחק על דיסק DVD בתור דיסק DATA עכשיו אני מנסה להעתיק את הקובץ מהדיסק למחשב, ואני מקבל הודעת שגיאה. לא יודע למה זה, אבל צירפתי תמונה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בדיסק הקשיח: דיסק של Maxtor בנפח 40 גיגה (מחולק ל- 10 ול- 30). מדובר במחיצה C אשר גודלה 10 גיגה. הבעיה: כאשר אני נכנס ל- Properties של מחיצה C בכדי לראות את תכולתה, אני רואה שהיא מנוצלת בכ- 8.9 גיגה מתוך ה- 10. כאשר אני נכנס לאותה מחיצה ומסמן את כל הקבצים והתיקיות, המחשב "טוען" שהכל ביחד מנצל 4.5 גיגה בלבד! להיכן נעלמו 4.4 גיגה??? עשיתי חשיפה של קבצים מוסתרים וזה לא עזר... עשיתי ניקוי דיסק וזה לא עזר... ביצעתי אנליזה ולפיה אין צורך לעשות איחוי דיסק (לא יודע אם זה קשור)... הדיסק פורמט לפני מספר שבועות... בבקשה עיזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-