עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Necessary_Evil,

אני צריכה להחליף במסגרת אחריות כונן סידי של LG שמת והאפשרויות שלי הם סמסונג או בנק... איזה עדיף? תודה, חציל

2. שלום, החלטתי לבצע פורמט למחשב הנייח, עשיתי כהרגלי גיבויים בD, נכנסתי לבוט של W7, וכחלק מההתקנה עשיתי פורמט לC. בסיום ההתקנה וכשהווינדוס עולה, אני שם לב שלא קיים כונן D. דיוויס מנג'ר אמנם מזהה שיש עוד דיסק קשיח, אך לפני שאני עושה משהו שיעלה לי בכמות המידע השמורה על הכונן, אני שואל מה אני צריך לעשות באמת נ.ב אלו הם שני כוננים נפרדים פיזית. לא נגעתי בכונן השני בהתקנה. שניהם היו ועדיין מחוברים בSATA תודה![br]פורסם בתאריך: 22.11.2010 בשעה 22:25:02 הבעיה נפתרה!היה צריך להגדיר אות לכונן בDISK MANAGEMENT. תודה בכל אופן (תשקלו להוסיף לFAQ, אני מאמין שזה קורה לאנשים מדי פעם)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by g00098,

שלום יש לי הרדיסק שקצב קריאה 50MB שמתי עליו סרט בלוריי מלא שקצב הסרט 40Mb שזה עשירית מקצב הרדיסק אבל יש תקיעות והסרט לא רץ חלק כאילו הארדיסק לא עומד בקצב שהעברתי את הקובץ להרדיסק 80MB ,הסרט רץ חלק מדוע אני לא יכול לראות סרט בלוריי בהרדיסק שקצב קריאה ממנו פי 10 מהסרט מחפש תשובה טכנית שמסבירה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by iyehuda,

קנה שתיים השלישי חינם גם ב DVD וגם ב CD

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by amirx19,

שלום, נא המלצתכם לקורא כרטיסים. האם יש טעם היום לקנות קורא כרטיסים עם מגוון רחב של כרטיסים או שכל המכשירים כבר עברו לכרטיסים הקטנים (מיקרו SD כמדומני) ? אין מגבלת תקציב. תודה

6. עדכון : היא פירקה אותו מהמחשב , דפקה לו מכות והכניסה אותו למקפיא לאיזה חצי שעה . חיברה אותו חזרה , התחיל לעבוד קצת , בנתיים היא הוציאה את החומר החוצה , והדיסק עדיין עובד . נראה איך מממשים עליו אחריות עכשיו . אוקיי ... חברה שלי דפקה במחשב שלה את הכיסא שלה , כשהמחשב עבד . המצב כרגע שהדיסק מתקתק בצורה דיי אגרסיבית . יש לה את כל החומר הלימודים שלה על הדיסק הזה , ומן הסתם , היא לא גיבתה שום דבר . אני מוכן לקנות 120 גיגה WD IDE , או להחליף על 160 גיגה חדש לחלוטין , אני צריך מנגנון מכאני של 120 גיגה , רצוי של דגם זהה לדיסק שלה . ללכת לחברת שחזור מידע לא בא בחשבון , העלויות שם הזויות לחלוטין . אעלה צילום של הדיסק הקשיח והדגם שלו לכאן עוד מעט . למי שיש רעיונות לבנתיים איך לנסות לה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הפריט המצויין לעיל, כפי שעולה מאתר היצר ובטח מהחבילה עליה מצויין במפורש שהוא תומך בUSB 1.1, לא תומך במה שמובטח. כל נסיון להעתיק עליו קבצי RAR/ZIP שאפשר לבדוק את הCRC שלהם מעלה חרס, כולם מועתקים עם פגמים. על המחשב הם בסדר גמור, וההעתקה שלהם לדוקים אחרים צולחת, וכן גם הם תומכי USB2.0(שניים שלך סנדיסק ועוד איזה דרעק ג'נרי). הדבר הזה הוא פשוט קטסטרופה, החנות שממנה קניתי מסרבת בצדק להחליף כי על מחשבים עם USB2 הבעיה לא מופיעה, שזה עוד יותר מרגיז! בנתיים זאת צריכה להיות הערת/הארת אזהרה, כל עוד מישהו לא מוצא פתרון למכאוביו של מוצר כאוב זה. הערת סיום: תמיד סברתי שTWINMOS היא חברה קברית שעשו לה אובר הייפ בישראל, וכנראה צדקתי.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by AlcHEMisT,

שלום לכולם כידוע לכם לא כל הביוסים מזהים דיסקים בנפחים גדולים ולכן צריך להשתמש באמצעים אחרים כמו disk manager למינהם בהתאם לחברה כמובן. שמעתי שיש דרך טובה יותר להגדיר את הדיסק הקשיח ללא שימוש ב disk manager רק שאני לא יודע מהי? אשמח לקבל תגובות והסברים. תודה :spin3:

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. https://www.youtube.com/watch?v=D39kk1mMDUU הסרטון מתייחס לנושאים הבאים: 1. מה יותר אמין, דיסק קשיח או SSD 2. אמינות SSD 3. בלאי ב-SSD

10. Started by junkam,

אני רוצה כזה. מקור: שווה קריאה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי לוח 7VTXH+ שאמור לפעול ב ATA133 והארדיסק של מקסטור שגם אמור לפעול במצב זה. איך אני יודע באיזה מצב הוא פועל בכלל??! תעזרו בבקשה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by motogt,

בהמשך לתרד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376053.0 קניתי קורא כרטיסים, הכנסתי את הכרטיס SDHC. ואין שום תגובה. הלכתי לחנות להחליף אולי מקולקל, בחנות המוכר ניסה, וזה עבד, על כרטיס משלהם. אמרתי אולי אחד דפוק, תנו לי אחד אחר. נתנו לי אחד אחר כביכול יותר טוב. אני מגיע לבית מכניס את הקורא, מחכה שהווינדוס יזהה את ההתקן,מכניס את הכרטיס... לא עובד. הכנסתי כרטיס mini SD שיש לי בפלאפון עם מתאם לSD שקיבלתי איתו לקורא, ועבד יפה מאוד. ביקשתי מחבר שיתן לי את הקורא שלו של סילברליין. בפעם הראשונה שחיברתי את הכרטיס "הרע" לא קרא, אבל מהפעם השניה קורא. חשבתי אולי המחשב שלי דפוק. עברתי למחשב אחר, ושוב הקורא לא מזהה את הכרטיס מהמצלמה, אבל מזהה את הכרטיס של הפלאפון. מדובר בכר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Ovid,

הוא מחובר ב SATA 2 אבל למה ביצועים כאלה נמוכים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות עוד ארדיסק חיצוני ואולי SSD חיצוני במקום אם תשכנעו אותי גודל: 2TB/1TB ... או.... שעדיף להשקיע ב NAS או בשרת ביתי (חומרה+ ארדיסקים ) התלבטות קנייה: אייבורי/KSP . אבל אני פתוח לעוד הצעות. כמה כל הסיפור הזה אמור לעלות לי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by NTK1,

הזמנתי כונן SSD מארצות הברית שאני צריך לקבל ביום שני ( חצי מחיר ממה שעולה בארץ ) בכל מקרה יש לי לפטופ עם כונן שמחולק לשני מחיצות, אחת ( D ) של בערך 15GB ויש בה את ההתקנה של ה-WINDOWS בשביל שחזור המערכת, וכל שאר המקום זה ב-C, איזה תוכנה הכי טובה לשכפול הכונן 1:1 של שני המחיצות בדיוק כמו שהם עכשיו ועוד שאלה שלא ממש ידעתי באיזה פורום לכתוב, יש לי תחנת עגינה עם 4 כוננים של 2TB שמחוברים ב-USB 3, אני רוצה לשים אותם רחוק מהמחשב ואני צריך כבל מאריך, אבל הבעיה שלא מצאתי כבל מאריך ל-USB 3 של יותר מ-3-5 מטר אם אני אחבר 2 כבלים של 5 מטר האם תהיה בעיה ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום חברים, לאחרונה נהרס הדיסק הקשיח החיצוני שלי שהיה מחובר עם ספק. הגעתי להחלטה שאני קונה שניים, אחד פנימי למחשב ואחד חיצוני שלא יהיה מחובר קבוע אלא רק בעת גיבוי. האם אפשר המלצה לשני דיסקים קשיחים חיצוני ופנימי בנפח טרה בית כל אחד? האם יש מניעה מחברות כמו סגייט וסמסונג? לקנות רק ווסטרן? בדיסק קשיח חיצוני מה ההבדל העקרוני בין דיסק קשיח עם ספק וללא ספק? מה יותר מומלץ?.. תודה מראש למגיבים וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. http://web.zap.co.il/models.asp?sekey=DVD&sog=C-CDWDisc עריכה: מצאתי בפלונטר: http://www.plonter.co.il/products_results.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&EQshelfdataRQ=DVD%20Dual%20Layer&cart=11753806212447959〈=heb&DESCRIPTIONsort=1&TITLEsort=2&max=25&sortitems=1 אבל זה עולה 60 שקל לדיסק???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by MichaelZ,

לפני מספר שבועות העלתי פה שאלה וקיבלתי מענה. הזמנתי את הכבל הדרוש דרך איביי. זהו הקישור: http://www.ebay.com/itm/Dual-Power-eSATA-to-SATA-22pin-eSATAp-to-SATA-22-0-5M-/250815257582?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item3a65c11bee לפני מספר ימים קיבלתי את הכבל הזה. חיברתי דרכו כונן SEAGATE BARRACUDA 2TB... שום דבר... הכונן לא מסתובב ולא מתחמם. לא מופיע ב-ביוס ולא ב- Disk Management. עשיתי חיפוש קצר בגוגל וזה מה מצאתי: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20110502175406300&board_id=1&model=P8P67+EVO&page=1&SLanguage=en-us אני מוכרח לציין שהכבל התחבר בצורה יפה ללוח וגם לכונן. אך לפי מה שהבחור כותב בת'רד, הלוח פשוט לא מוציא 12 וולט אפילו שיש ליציאה את המגע…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ההרדיסק שאני קונה הוא בעל בקר IDE ולא SATA! כנראה 120 או 160 גיגה חשוב לי מאוד מאוד השקט! איזה הרדיסק הייתם קונים לעצמכם, ולמה? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by NAND,

כשיש לי כמה תיקיות RAR מחולקות ואחרי חילוץ שלהן אני מקבל קובץ ISO, כשאני מחלץ אותו אוטומטית (מבלי לבחור יעד שמירה) הוא פשוט מחלץ אותו למקום לא ידוע על הכונן שלי ופשוט תופס לי הרבה מקום של קבצים שאני לא צריך הרי אחרי ההתקנה של המשחק הקבצים האלה חסרי משמעות ותופסים לי מקום סתם היה לי 82 ג'יגה פנוי ואחרי שהתקנתי את המשחק ירד לי ל-74 וזה משחק שבקושי שוקל 4 ג'יגה (יש לציין שההורדה הגיעה למחיצה אחרת, אני מדבר רק על החילוץ עצמו) אז איפה זה נשמר ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו? ונראה לי שאת הפוסט הקודם פרסמתי במקום הלא נכון...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by davidpo,

1.אני לא מצליח לראות את השרת במחשב שיש עליו ויסטה(על WINDOWS 7 אין בעיה), למה זה(הראוטר זה TL-WR1043N)?? 2.אפשר לשדרג את התוכנה לגרסה יותר חדשה מבלי לשנות את כל ההגדרות מחדש?? 3.יש דרך להאיץ וליצב את מהירות העברת הקבצים מהשרת??(המחשב שלי מעתיק עליו במהירות של 80MB ואני יכול להגיע ל120MB מכיוון שיש בשרת 5 דיסקים במערך רייד 5 בחיבור של 1Gb ומבחינת חומרה לא המחשב לי ולא השרת מוגבלים) 4.איך אני יכול להוסיף סיסמה לתיקיות?? 5.איך זה שהמהירות כתיבה שלי היא ממוצע של 100MB אבל המהירות קריאה מהשרת היא בממוצע 40MB??

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yakir8,

שלום אני קונה את הדיסק קשיח הזה SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition רציתי לדעת אם כדי לי לחלק אותו לשתי מחיצות? ואם כן כמה בכול אחת?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שפכתי בטעות אצטון על כמה דיסקים (DVD - RW) והם התאכרו כלומר: הדיסק נהיה נהיה לבן והוא הפסיק להקרא (אם אתם מכירים זה קורה כששופכים אצטון על פלסטיק) יש לי עליהם חומר חשוב בנוסף לעובדה שהלכו דיסקים של די וי די שאפשר לפרמט אם מישהו יודע דרך לנקות את זה בבקשה תגידו לי איךךךך :'(

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by TzV-EyE-GeR,

בזמן האחרון כשאני מנסה לצרוב, אז התוכנות שאיתן אני עובד(נרו - גירסה 5.5.9.14, CLONE CD ) מודיעות בסיום הצריבה, שהצריבה הצליחה, אך כאשר אני בודק אם אכן נצרב משהו על הדיסק, אני מגלה שהדיסק נשאר ריק. איך אני פותר את הבעיה?? מישהו אמר לי שזה קשור בגירסה של הנרו, שדפקה איזה קובץ DLL במערכת, אם אכן זאת הבעיה, הכיצד אני מתכן אותה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by madror,

קניתי לאחרונה 2 הרד דיסקים חיצוניים עם חיבור SATA . הבעיה שהכבל DATA קצר מאוד ולא מאפשר לי משחק רב במיקום הדיסקים החיצוניים. האים יש מגבלה לאורך של הכבל ? האים בכוונה צרפו כבל קצר (אולי 60 ס"מ לא יותר, ב 2 הדיסקים החיצוניים מחברות שונות , אולי בשביל לא לאבד מידע ?). אשמח לקבל עידכון בנושא מגבלת המרחק (אני צריך כבל בין מטר למטר וחצי ) והיכן ניתן לקנות כבל שכזה . תודה מראש, דרור.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים