עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Flea,

שלום. קודם כל המפרט: Gigabyte 770T-USB3 AMD Phenom II X4 955 Windows 8.1 x64 אז קניתי את ה Samsung SSD 840 EVO 120gb חיברתי אותו עם כבל SATA כמו כל הארדיסק, ניסיתי לכל פורט אפשרי, המערכת מזהה אותו ב'מנהל התקנים' (בדר"כ מציגה) אבל כשאני מנסה לפרמט הוא עושה שגיאה ורושם שאי אפשר לאחות את הכונן חרשתי את גוגל ולא הצלחתי לפתור את הבעיה! מגוון מצוות לעוזרים הישרים

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. היי.. קודם כל אני חייב לציין שהפורום פה הוא אחד הדברים המפליאים שעולם האינטרנט סיפק לי. כל הכבוד !!! אינני גאון מחשבים (למרות שאני מתיימר להבין קצת) אך המידע שיש ברשותי הינו מספיק ע"מ לקבל עזרה. אז ככה... אני רוכב תחרותי במירוצי ראלי (ג'יפים, כמו בפאריס-דאקר) ואני מנווט עם מחשב טאבלט של פוגיטסו 4121. כמעט לאחר כל מירוץ אני נדרש לקנות הארד דיסק חדש מכיוון שההארד דיסק נדפק לגמרי מרמת הזעזועים שהוא סופג ולכן המחשב שובק חיים לאחר זמן לא רב ואני נדרש לנווט ע"י מכשירים ומפה. חשבתי להחליף את הכונן הקשיח בזכרון מסוג COMPACT FLASH. זהו זיכרון שיכול לספוג זעזועים ואינו מושפע מטלטולים או מכות. אני יודע שהדבר אפשרי מכיוון שבמחשבי הנווטים המקצועיים אין הארד דיסק אלא כרטיס זכרון. קניתי…

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  3. לפני הפרמוט היו לי שתי מחיצות בהארד דיסק, זהות בגודלן פחות או יותר. הכנסתי את הדיסק של Win XP כדי לפרמט את שתי המחיצות, לאחד אותן ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. במהלך ההתקנה מחקתי את המחיצה המשנית, ומאז נעלם לי בערך חצי מנפח האחסון של ההארד דיסק. פרמטתי מחדש את המחיצה הראשית כ-NTFS, התקנתי את מערכת ההפעלה, התקנתי את Partition Magic אבל לא הצלחתי למצוא פתרון. כרגע המחשב לא מכיר לדעתי את נפח האחסון ש"נעלם". איך אני פותר את הבעיה?

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח פנימי בנפח 2TB אני לא מעוניין בדיסקים ירוקים למיניהם. זה הולך להיות דיסק קשיח יחיד בתוך מחשב שמשמש ל: 1. פעולות רגילות כמו: גלישה, תוכנות אופיס, מוזיקה, סרטים, גם סרטי 720P, 1080 2. משחקים 3. עריכת וידיאו. אני צלם חובב, אני מצלם הרבה וזו אחת הסיבות לכך שאני מעוניין ב- 2TB אשמח לקבל המלצות תודה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by @guitarsuite@,

קניתי היום צורב דיוידי של lg בקיצור אני לא יודע אם יש לו את התמיכה של + - ואני אפילו לא יודע מה זה אומר ! אז למי שיש מושג על מה אני מדבר ויכול לעזור לי אז תודה מראש!

6. Started by phenix,

יש לי הארד דיסק חיצוני SEAGATE 1TB ואני עובד איתו קצת יותר מחצי שנה, לאחרונה חיברתי אותו גם למקבוק וגם לווינדוס 7 ואחרי זה כשניסתי לחבר אותו למחשב שלי שרץ על וויסטה המחשב מזהה את הכונן (גם בDevice manager וגם בהוצאת החומרה באופן בטוח) אבל אין לי גישה אליו.. וזה קורה רק במחשב הספציפי הזה, יש לי עוד שני מחשבים בבית עם XP ו7 ובשניהם הוא עובד חלק, רק בויסטה לא. יש משהו שאפשר לעשות כדי ל"שכנע" את הויסטה להכיר בו מחדש?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Revos,

שלום, אני מעוניין לקנות כונן SSD בשביל שיריץ את מערכת ההפעלה ובנוסף אתקין שמה גם כמה משחקים. הגודל המתוכנן הוא 60GB, ה120GB טיפה יקר לי כרגע. בכל אופן, המפרט שלי: כרטיס מסך ATI Radeon 5770 מעבד: QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 זיכרון : 4GB כרגע מחובר דיסק קשיח אחד של סיגייט של 500 GB. כמה שאלות, האם השינוי במהירות העתקת קבצים, קריאה וכו' יהיה באמת משמעותי? האם זה יהיה משמעותי גם במשחקים ותוכנות שמותקנות על הSSD? ומה אתם ממליצים כמובן?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב עם כונן קשיח אחד של HDD וכונן אחד של SSD השאלה שלי היא כשאני מתקין את הווינדוס בפעם הראשונה, איזה הגדרות בדיוק אני צריך לעשות בביוס בשביל להתקין אותו על כונן הSSD באופן הכי אידיאלי? ולאחר שאני מתקין את הווינדוס, האם ווינדוס יזהה באופן אוטומטי את הכונן HDD? בקיצור איך כל העסק הזה עובד? תודה רבה מראש לכל מי שעור..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by j,

שלום לכולם, [אגב טעות שלי פעם קודמת, סליחה] ניסיתי לצרוב קובץ ISO כמו שצריך (בתוכנת NERO כIMAGE) הכל היה טוב ויפה, אבל הצריבה נכשלה 3 פעמים!!! אז לפני שאני זורק עוד כמה דיסקים לפח, יש למישהו רעיון איך לעשות את זה כמו שצריך?? תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by MATAN_BS,

אני עומד לרכוש מחשב חדש, אני מתלבט איזה HD לבחור :s05: המחשב משמש לישומי אופיס(XLS,WORD), משחקים(WARCRAFT) ,ואינטרנט הכי חשוב לי שקט אבל ממש שקט (המחשב מבוסס מארז SONATA2, כרטיס מסך בקירור פאסיבי, ומאורר מעבד IGLOO 7002L LIGHT) אני מחפש HD שיהיה בערך ->160MB 8MB BUFFER 7200RPM SATA2 שמעתי ש Samsung וגם Seagate מאוד שקטים. כמה שאלות - מי מהם עדיף ? כמה הם באמת מרעישים ? איזה מודל מומלץ ? יש משהוא אחר יותר טוב ? תודה MAT

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  11. עד הבית...

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by eyalgross,

שלום לכולם אני ממש בדרך לקנות צורב חדש מה עדיף SATA או IDE, יתרונות חסרונות ? לפי ההגיון הפשוט שלי SATA אמור להיות יותר מהיר לא ? תודה רבה לכול המתייחסים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, רציתי לשאול אתכם מה היא האפשרות שהכי תתאים לי. המטרה שלי, מהירות. למיטב ידיעתי כיום הדיסק הקשיח מהווה את צוואר הבקבוק של המחשב, ואני רוצה לעלות רמה מעל הממוצע כיום שהוא 7200RPM 8MB BUFFER עכשיו ישנם כמה אופציות : 1. Rדיסק NCQ, הבנתי שהוא 20-30 אחוז יותר מהיר מRדיסק רגיל. 2. Rדיסק בחיבור SATA2. 3. Rדיסק בעל סיבוב גבוהה כגון 10K\15K RPM. ברצוני לדעת מה יתן לי את התוצאה הכי טובה והכי יעלה ביחד למחיר תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by mzlbat,

היי איך זה לאחסון סרטים ? ‏1.5TB EcoGreen F2 32MB Sata II HD154UI‎

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Pc gool,

שלום לכולם יש ברשותי כרגע מחשב של לנובו g550 למי שמכיר.כרגע יש עליו כונן HDD רגיל ואיטי מאוד.רציתי לדעת לגבי המלצות לכונן ssd תואם.וכמובן שיתאים גם מבחינת הברגים והתושבות .האם זה ישפר לי תמהירות באמת?מצרף קישור לכונן שרציתי .מה עדיף בין השתיים וכמובן עם זה ישנה תמהירות תודה רבה לינק https://ksp.co.il/m/uin/45745?ref=select וזה כונן שני של סאנדיסק פלאש https://ksp.co.il/m/uin/33866?ref=select

16. ש לי הארד דיסק 500 ג'יגה, כשאני מחבר אותו למחשב אני רואה שנשארו בו רק 2 ג'יגה פנויים למרות שיש בו הרבה מקום פנוי ואני גם לא רואה את כל מה שיש בו למרות שאיפשרתי תיקיות מוסתרות וכשהוא מחובר ל-DVD אני רואה הכל, אני מסתכל ב-Disk Management וגם שם אני רואה אותו הדבר, אגב הוא מפורמט ב-FAT32 ואני עם WIN7 X64 אשמח לעזרה.

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  17. http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=barracuda-7200-12-sata-3-0-gb/s-1tb-hd-st31000528as&vgnextoid=20b92d0ca8dce110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=7227b5b72fbce110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=576 לקנייה היום

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by Sargon,

אני צריך הרד דיסק לגיבוי אבל אני צריך לגבות דרך הרשת כי אני צריך לגבות מMAC ואוליי להעתיק לPC. הבעיה היא שהפורמט של הרד דיסק של MAC לא נקרא על ידי הPC וזה קצת יותר מסובך לתת לMAC לכתוב על הרד דיסק של PC. הפתרון הוא נראה לי פשוט לגבות דרך הרשת. נראה לי ניתן פשוט לחבר את ההרד דיסק ישירות למחשב PC שלי, ואז פשוט לשתף סיפרייה על הכונן החיצוני ולהעתיק לשם? אני יודע איך לשתף סיפרייה על הPC שלי כך שהMAC יוכל לגשת אליה. נראה לי זה צריך להיות זהה עם שיתוף סיפרייה על הרד דיסק חיצוני? אין מגבלה שלא מאפשרת לעשות את זה נכון? אני צריך נפח גיבוי של לפחות 2TB אבל יהיה נחמד אפילו 3 או 4. מכיוון שההרד דיסק נועד לגיבויים, הייתי מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר ע…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Yotam.B,

היי, אבא שלי הביא לי את המחשב שלו - HP Pavilion dv3-4110ej על מנת שאעזור לו לפתור איזו בעיה שהתגלה אצלו לאחרונה. הכונן דיסקים שלו פשוט לא קורא את הדיסקים. הכונן עצמו מוצג במחשב. כשמכניסים דיסק, הוא מנסה לקרוא אותו והתוצאה הסופית במחשב היא "דיסק ריק". ברור שהם דיסקים שמלאים בתוכן כלשהו וניסיתי כמה דיסקים. גם DVD וגם CD. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין לקנות SSD חדש. בעיקרון נמנעתי מלבדוק על הEVO בגלל התקלה שהתגלתה בו והתמקדתי בחיפוש של MX100 ("חיפוש" אני מתכוון במבצעים של הBLACK FRIDAY). העניין הוא, שמצאתי כרגע מבצע מטורף של הEVO המחיר במבצע הוא 88 דולר לאחר מיסים, לדגם של ה250 ג'יגה. השאלה היא האם כדאי לקנות את המוצר הזה או שבגלל התקלה לא מומלץ לקנות אותו אפילו במחיר מצחיק שכזה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי HDD שולחני 3.5 ואני מעוניין להרכיב אותו במארז יעודי ע"מ שיתפקד כדיסק(גיבוי) חיצוני. דרישות: USB3, מתאים לדיסק של 2TB בגודל 3.5 ו- 7200RPM, מספיק מאוורר וכמה שפחות וויברציות. אשמח להמלצה למארז כזה עד 100 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by taotao,

שאני מעוניין לקנות צורב די וי די שקורא/צורב את כול הפורמטים? בין החברות של LG NEC POINEER TOSHIBA וחשוב שיתמכו בDUAL LAYER

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by MS-D,

אוקי אנשים יש לי שאלה ואשמח אם תוכלו לענות לי עליה .. יש לי הארד-דיסק שלא בשימוש , ואני רוצה לנסות אליו כל מיני דברים , רציתי לשאול אותכם אם עצם זה שאני יחתוך חור בחלק העליון של ההארד-דיסק (בכדי להכניס לשם מאורר שיקרר) לא יפגע בהארד דיסק עצמו ? מה יותר ישפיע אם המאוורר יוציא אוויר או יכניס ? (אני מתכוון מה יותר יקרר..) האם כל הרעיון הגיוני (אני מדבר על החתך והכנסת המאורר) ?.. והאם הוא נעשה כבר , במקרה ונעשה אשמח לקבל דוגמאות .. תודה מראש לכל העוזרים !

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by MichaelZ,

לפני מספר שבועות העלתי פה שאלה וקיבלתי מענה. הזמנתי את הכבל הדרוש דרך איביי. זהו הקישור: http://www.ebay.com/itm/Dual-Power-eSATA-to-SATA-22pin-eSATAp-to-SATA-22-0-5M-/250815257582?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item3a65c11bee לפני מספר ימים קיבלתי את הכבל הזה. חיברתי דרכו כונן SEAGATE BARRACUDA 2TB... שום דבר... הכונן לא מסתובב ולא מתחמם. לא מופיע ב-ביוס ולא ב- Disk Management. עשיתי חיפוש קצר בגוגל וזה מה מצאתי: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20110502175406300&board_id=1&model=P8P67+EVO&page=1&SLanguage=en-us אני מוכרח לציין שהכבל התחבר בצורה יפה ללוח וגם לכונן. אך לפי מה שהבחור כותב בת'רד, הלוח פשוט לא מוציא 12 וולט אפילו שיש ליציאה את המגע…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אנשים קניתי מחשב ויש בו שתי הארדיסקים SATA 2 והמחשב מזהה לי רק אחד מהם שמשמש כמסטר.. מה לעשות שיזהה גם את השני? אגב ההארדיסק השני לא מזוהה גם בביוס.. והארדיסקים הם של היטאצ'י

• 7 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים