אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שאני שם דיסק רגיל CD-R הוא מראה לי גודל תקין אבל אני יכול צרוב עד 24 ושאני שם דיסק DVD-R הוא מראה עדיין 700 מגה אבל נותן לי לצרוב עד 48 משהו מוזר... אני משתמש בנרו 6 אם תוכלו להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה אולי נרו לא מתאים? תודה...
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב של ריקו שנה בערך , והבעיה שלו עוד לפני שאני צורב משהו , הוא לא מזהה דיסקים , הבעיה התרחשה אחרי שהתקנתי תוכנה לכונן וירטואלי ומאז הוא התחיל לעשות בעיות , שרוצים לצרוב משהו אז יוצא הדיקס כאילו אין מדיה בכונן, והתוכנה של נירו אומרת שאין מדיה הכונן ריק . גם שאין דיסק, כאשר אני לוחץ על כונן הצורב הוא נפתח כאילו יש דיסק אבל בחלון אין כלום . מה שכן היה צריך להיות הודעה של נא הכנס דיסק לכונן . כאשר הוא מצליח לצרוב שזה באמת דבר נדיר , אחרי שהדיסק יוצא אני מכניס אותו שוב ואז נשמע צליל של כוכבית ואחר כך הוא מתחיל לצרוב . עדכנתי את aspi וללא הצלחה . מישהו יכול לעזור ? ??? תודה מראש דני
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את הצורב היום חדש...התקנתי במחשב עם SATA זיהה אותו והכל טוב, אבל מה ? במקום סמסונג הוא מזהה אותו בתור TssTcorp למה זה ככה ? האם זה אומר שאינו מקורי ? עכשיו בנוגע לדרייברים .. מצאתי באתר הרשמי 5של סמסונג דרייברים (firmware), האם צריך להתקין את כולם או רק את האחרון ? תודה מראש, noder
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הצורב DVD שלי הפסיק לפעול כמו שצריך, הוא מריץ דיסקים רגילים וגם צורב אותם. ברגע שאני מתחיל לעבוד עם דיסקים של DVD הוא לא מגיב,הוא לא מריץ אותם ולא צורב עליהם.. אין לי מושג מה הבעיה. אשמח לקבל עזרה. זה הDVD שיש לי: NEC DVD RW ND-3540A לאחראי פורום: הרגע ראיתי את הת'רד עם הבעיות בצורבי NEC בפורום של אמצעי האחסון, האם הייתי צריך לפתוח את הנושא שלי שם?
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ערב טוב אחרי שקיבלתי את הצורב החדש שלי ( Lite on 52X32X52 ) התקנתי אותו אחריו את התוכנה Nero וכאשר נכנסתי לתוכנה במסך Choose Recorder אין את הצורב שלי ומופיע שם רק Imgae Recorder מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה ? אגב ניסיתי לצרוב בתוכנת צריבה של XP והצלחתי לצרוב
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב חדש LG H62N SATA עכשיו חיברתי אותו ללוח לחיבור הSATA איפה שרשום PRI SATA הלוח שלי הוא Asus K8V-SE Deluxe עכשיו הצורב בכלל לא נקלט במערכת, הוא אפילו לא נפתח(אין מתח) ליד החיבור של הSATA בצורב יש חיבור שאין לי מושג מהו, יכולת שזהו חיבור מתח לספק? הכונן קשיח שלי מחובר בחיבור SATA בודד, לידו למטה נמצאים עוד שניים אחרים,PRI SATA ,SEC SATA יכול להיות שאני צריך להחליף בין החיבורים? יכול להיות שבכלל הצורב לא נתמך בלוח שלי? חייב תשובה דחוף, תודה מראש!.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי מחשב ישן (פנטיום3) והוא מחפש איזשהו כרטים כדי לחבר את הצורב ללוח אם אמרו לו משהו סקזי.... יש למישהו מושג מזה ואיפה אפשר להשיג את את זה? ועוד שאלה קטנה... איזה WIN מומלץ להתקין על המחשב ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר פעם שנייה שאני מנסה לצרוב משהו וכתוב בסוף תהליך הצריבה(נרו 8) שהצריבה נכשלה, הינה הלוג שנרו מוציא: 1K22-1867-0795-66M4-5312-2932-**** Windows Vista 6.0 AMD64 Wow64Process WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.6.0 Internal Version: 8, 3, 6, 0 (Nero Express) Recorder: <PIONEER DVD-RW DVR-215D>Version: 1.13 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <Serial ATA> HA 1 Drive buffer : 2000kB Bus Type : default CD-ROM: <PIONEER DVD-RW DVR-215D>Version: 1.13 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <Serial ATA> HA 1 === Scsi-Device-Map === ArrayPeripheral : MARVELL Virtual Device 1.00 mv61xx Port 4 ID 20 DMA: Off CdRomPeripheral : WRQDU M701E74…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי צורב ריקו mp7320a 32X10X40X הבעיה שהוא צורב מקסימום ב24X אני משתמש בווין אקספי ובתוכנת נרו 5.5 כשאני בודק בהגדרות של הכונן את מהירות המקס של הצריבה רשום 32X אבל כשאני מכניס דיסק ריק(שתומך ב32X)הוא משנה את המקס ל24X ואי אפשר לשנות ל32X למשהו יש פתרון?? :asthanos:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מחשב חדש לפני חודשים, עם הצורב- Pioneer DVR-112D DVD±RW כל פעם שאני צורב איתו על דיסקים, הוא נתקע ב40%, תוקע איתו את כל המחשב, ואחרי 20 שניות בערך מפסיק לצרוב ורושם שצריבה נכשלה. שרפתי עליו כבר 8 דיסקים, וכל פעם ניסיתי לסדר את זה בלי הצלחה. הורדתי דריבר, עדכנתי ASPI. פעם אחת הורדתי את מהירות הצריבה ל24X ובמקום להיתקע ב40% הוא נתקע לי ב99%. אני כבר לא יודע מה לעשות, הצורב הזה מעצבן אותי. תודה רבה לעוזרים. נ.ב שמעתי שהצורב הזה תומך בלו ריי.. זה נכון?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,לפני שנתיים שלוש קניתי צורב lg שפעל מצויין שקט ואיכותי רק עכשיו הוא החליט לא לפעול,יכול להיות שנשרף? אם כן מה עושים כי נגמרה לי האחריות וגם צבעתי אותו (הוא פעל גם לאחר הצבע...). האא כן ואיך אני יכול לדעת אם הוא באמת שרוף? תודה. NiGhT-FiRe
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 צורבי SATA 1.פלקסטור 760SA 2.פייוניר 212D DVR --- הלוח שלי DFI LANPARTY NF4ULTRA משום מה, המחשב מסרב לצרוב עם הצורבים הנ"ל, כאשר עם צורב בממשק IDE - אין שום בעיה הצורבים תקינים ונבדקו עם מחשב אחר שיש לי בבית במקרה התקנתי WIN מחדש אתמול (התחדשתי בHD חדש), והבעיה לא נפתרת פתרונות?
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אוקי...לי אישית יש צורב של סוני מדגם dwd22a ולמישי שהתקנתי לה את המחשב יש nec3550 הבעיה היא שהצורב לא מזוהה כצורב בכלל הצורב שלי בכלל לא מזוהה כצורב (למרות שבדיווייס מנג'ר השם הוא מופיע והשם שלו בסדר גמור) ונרו לא מזהה כאילו יש לו בכלל צורב. הוא כותב לי בכלל "image recorder" ולא את הצורב שלי יש לבחורה שהתקנתי לה ת'מחשב זה מזהה ת'צורב והוא אומר כאילו הוא צורב וכאילו הכל בסדר אבל הוא לא צורב שום דבר בכלל. אני משתמש בנרו 5.5 (אולי בזו טמונה הבעיה?) עזרה מישהו?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, ברשותי צורב DVD של LG בן שנה וחצי. מספר הצריבות האחרונות שביצעתי (גם DVD וגם CD) לא היות תקינות: חלק ממערכות הסטריאו לא הצליחו לקרוא את הדיסק, חלק מהמחשבים לא הצליחו לקרוא קבצים וכו'... אמרו לי שמכיוון שגם דיסקי DVD וגם דיסקי CD לא נכתבים כראוי וכל אחד מהם נכתב ע"י ראש אחר בכונן, יתכן והבעיה היא לא בחומרה אלא בתוכנה (למרות שאותה תוכנה צורבת דיסקים כראוי עם הצורב CD השני)... יש סיכוי שזה באמת הגדרת מערכת כלשהיא או שהגיע הזמן לקנות צורב חדש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
למחשב של חבר שלי יש בעיה רצינית עם צריבה (CD) במהירות גבוהה - בכל מהירות שגבוה מx8 (ולפעמים אפילו בx8) יש בעיה, לפעמים הדיסקים נהרסים, לפעמים הצריבה נכשלת עשינו את הבדיקת מהירות של נרו (לסמן רק determine maximum speed) והוא החזיר תוצאות בין x8-x16 אני כבר התייאשתי ואין לי רעיונות לגבי הבעיה, בין הדברים שבדקנו - - הדיסק הקשיח על UDMA-5, הצורב על UDMA-2 - הוא פירמט את המחשב לפני מספר חודשים, אז אין בעיה של הצטברות של זבל שמכביד על המחשב - אין וירוסים, אין spyware - דרייברים של הצ'יפסט מעודכנים יש לו מעבד P4 2.66B, לוח Gigabyte 8SQ800,? 512MB RAM הדיסק הקשיח שממנו מתבצעות הצריבות הוא 120GB מסדרת הBB של WD הצורב הוא 4521B של LG (זה קומבו) - 52x32x52
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום רכשתי צורב לייט און 52X32X52 מהדגם ששמו מתחיל בLTR ניסיתי לצרוב עם הנרו שהיה מותקן אצלי כבר, משום מה התוכנה פתאום נעשתה איטית, כל קובץ ש"גררתי" לרשימה של הצריבה, לקח לו דקה בערך אולי יותר לטעון. התחלתי בצריבה, וב 2 דקות הראשונות הצורב היה במצב IDLE ורק לאחר מכן הוא התחיל לצרוב, וגם אז האחוזים של הused buffer קפצו כל הזמן מ90 ל20 ניסיתי כמה פעמים והבעיה חזרה על עצמה תמיד. בזמן הצריבה לא רצה שום תוכנה ברקע. ניסיתי גם להתקין את הנרו שבא עם הצורב, ש"מותאם" לו לכאורה, אבל אותן הבעיות. זה קרה למישהו? או שאולי יש למישהו כיוון לבעיה? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אז ככה יש לי קובץ של 7500 של IMG עכשיו אני כמעט בטוח ב100% שצריך דיסק של 8 גיגה צודק? שנית מאיפה אני יכול לקנות דיסק כזה בהכי זול שיש? פשוט המחירים מטורפים או שיש איזה אפשרות אחרת שבה אני יכול לצרוב? וזה אמור לשמש בתור BOOTABLE אז יותר נכון לומר שזו מערכת הפעלה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני חייב עזרה בקשר לדיסק צריבה רגיל DVD-R שצרבתי עליו משהו, אבל השארתי אותו פתוח בנרו (multi session) אחר כך כ כשנשאר מלא מקום על הדיסק ורציתי לצרוב עוד משהו ועוד משהו שמתי לב שהווינדוס מראה לי רק את מה שצרבתי אחרון - כלומר המידע הקודם אבד, המקום שלו נשמר על הדיסק והוא נמצא אך אי אפשר להשתמש בו כי רואים רק מה שנצרב אחרון .. יש איזו דרך לסדר את זה? או להוציא את המידע שצרבתי בהתחלה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הורדתי פרקים של התוכנית ארץ נהדרת ואני רוצה לצרוב על דיסק עכשיו אני נכנס לנרו ואיך שאני מקליק פעמיים על הקובץ כדי להוסיף אותו...קבצים יותר נכון, נפתח לי החלון הזה של error ויש למטה את הREPORT ןDONT REPORT הזה.... ואז נרו נסגר..... אומנם זה צורב חדש אבל עד עכשיו הוא עובד מצוין וכבר צרבתי קובץ אחד של ארץ נהדרת על הדיסק הזה וצרבתי איתו סרטים אחרים וזה עובד עכשיו זה לא צורב לי תקבצים החדשים שהורדתי... מה קורה פה ואיך אני מסדר את זה? תודה
-
MPEG אחריי שצרבתי את זה שמתי ת'דיסק בדי וי די ורואים בשחור לבן למה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הקומבו של LG(צורב ו dvd ) ניסיתי היום לראות סרט dvd(מקורי-שעובד לי בdvd שבסלון) ולא הצלחתי דרך איזו תוכנה אתם מנגנים את הסרט? ניסיתי דרך מדיה פלייר והוא הראה לי שגיאה גם RealPlayer הראה שגיאה ובדיסק של הסרט היתה גם תוכנה התקנתי אותה וגם איתה הוא מראה שגיאה ניסיתי לשים סרט אחר(גם מקורי) וגם הראה שגיאה יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? **עריכה** ד"א נגיד ואני נכנס ל realplayer איך משם אני מפעיל את הסרט?(איזה קובץ צריך לפתוח?) והנה תמונות תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, הנתונים : כונן בנפח כולל של 57,239Mb כאשר נמצאות בו 3 מחיצות: 1. כונן C בנפח 1,537Mb כ FAT32 (הוגדר במקור כזכור לי לגודל המקסימלי של מחיצת FAT רגילה 2,074) - PRIMARY -> Extended בנפח של 55,701Mb: 2. כונן D בנפח 4,502Mb כ NTFS (עליו יושבת מערכת ההפעלה Win2k) (בינו לבין E נמצא מקום שלא מוגדר (לא ברור לי למה) 509Mb 3. כונן E בנפח 48,257Mb כ NTFS (רוב התוכנות מותקנות עליו (מפה ועד סוף הכונן שוב נמצא מקום לא מוגדר (שוב לא ברור לי למה) בנפח של 2,431Mb מערכת הפעלה Win2k SP3 *עד עכשיו האמת לא שמתי לב למקומות הלא מוקצים האלה. הבעיה: אני מנסה לקחת גי'גה מכונן E ולהעביר אותו ל D באמצעות PM 8 . עם השלב הראשון בו מתבצעת בדיקת סקטורים פגומים לכונן E(BadSectors), מדווחת שגיאה 1…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן צורב של לייט-און 52X24X52 ולפני יומיים קניתי DVD של טושיבה 16X48. בהתחלה חיברתי את הצורב כSLAVE והDVD כMASTER והמחשב זיהה את שני הכוננים בבאיוס אולם היחיד שקרא דיסקים היה הצורב לטושיבה אני מכניס דיסק וכאילו כלום מבחינת המחשב אין דיסק בכונן. ניסיתי כבר את כל הקונפיגורציות שרק אפשר אבל שום דבר לא עוזר, הקטע המוזר הוא שאם אני מחבר את שניהם יחד אז רק הצורב עובד ואם אני מחבר אותם כל אחד בנפרד אז גם הטושיבה עובד (קורא את כל הדיסקים בלי שום בעיה), החלפתי גם את הכבל IDE לאחד אחר וגם זה לא עזר. אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה דומה ויש לו פתרון בשבילי ???
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה hd הנ"ל, והווינדוס הפסיק לעבוד לי פתאום כבר פעמיים. הפעם השלישית שבאתי להתקין אותו מחדש ההתקנה הגיבה בהודעה הבאה: the hd is corrupted and cannot be repaired, לאחר שפירמטתי אותו גיליתי שיש בו 1.5 Mb של bad sectors, לאחר הפירמוט הצלחתי להתקין את הווינדוס. האם ה bad sectors מהווים עילה להחלפת ה hd בחדש(קניתי אותו לפני חצי שנה)? והאם לאחר הפירמוט הווינדוס אמור שוב לעבוד באופן תקין ולא להפסיק לעבוד מדי פעם?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום אז ככה רציתי לדעת משהו לגבי הצורב שלי בטח אנשים מפה כבר יודעים שיש לי תבעיה אם הצורב שהוא פתאום הפסיק לצרוב אבל בואו נעזוב את זה עכשיו . הסתכלתי בחומרה של הצורב ומופיע לי ברשימה : עכשיו יש לי כל דבר תסוג שלו floppy disk ה dvd rom והצורב Cd RW ועכשיו אני חושב שיש בעיה פה בגלל זה הוא לא צורב ליד ה Dvd ROM רשום Dvd/cd-rom drives ובצורב רשום גם Dvd/cd-rom drives אז יכולה להיות שזאת הבעיה או שזה בכלל צריך להיות ככה אני לא חושב : אם זאת באמת בעיה אז מישהו אולי יודע איך אני משנה תמצב הזה ??! :s05: תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-