אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מאוד מתלבט ביו שני צורבים: LiteON LH-20A1S 210ש"ח Pioneer DVR-212 235ש"ח LightScribe לא חשוב עזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קודם כל שבת שלום יש לי שאלה לגבי חיבור אר דיסק נוסף למחשב כרגע מחובר אצלי אר דיסק אחד בחיבור sata וחיבור שכתוב עליו PM שיש בו פיצול-חיבור שכתוב עליו PM ובאמצע הכבל עוד אחד שכתוב עליו PM אני משער לעצמי שמדובר בIDE במידה ואני מעוניין לחבר אר דיסק נוסף שיפעל בו זמנית אני מוסיף כבל sata ובחיבור השני מחבר בחיבור PM שבה באמצע הכבל? חוץ מהכבל הזה מהספק כוח באים הרבה חיבורים שלא מתאימים בצבע לבן כמו אלו http://images.yad2.co.il/Pic/ArticlePicYad2/image/PC-Power-Supply.jpg הבנתי נכון איך לחבר?
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
טוב נראה לי שהבית שלי שוכן מעל שדה מגנטי, אחרת אני לא יכול להסביר למה הארדיסקים מתקלקלים אצלי על ימין ועל שמאל. לא אני לא בועט במחשב שאני מפסיד בפוקר אונליין. בכל אופן , הארדיסק 160GB של Samsung , ניסיתי להתקין עליו משחק ללא הצלחה ... הרצתי CHKDSK ו- 256KB נמצאו ב Bad Sectors. האם ההארדיסק הזה גמור ? אפשר לעשות משהו זמני ? האם יהיה ניתן להתקין עליו אי פעם משהו שוב ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כונן נוסף, של 0.5-1T. לא סגור על עצמי עדיין אם פנימי או חיצוני. את היתרונות של החיצוני אני יכול למנות בכיף על כף ידי. השאלה מה הם החסרונות בכונן חיצוני (פרט למחיר), במידה ומשתמשים בתקן ESATA. שאלה נוספת, האם יהיה ניתן להתקין מע' הפעלה על החיצוני, ואז בכל מחשב שאחבר אליו את הכונן, אפשר יהיה להשתמש במע' הפעלה הזאת? איך זה עובד? אני אנסה לפשט את השאלה. כרגע יש לי מחשב שהמפרט שלו כתוב בחתימה. אני שוקל לקנות נייד. התכנון הוא, ששני המחשבים יהיו לי למחשב עבודה במוסיקה. (תוכנות כבדות, והמון התקני כניסה) אני רוצה שיהיה לי כונן חיצוני גדול אחד, שיוכל לשמש אותי לעבודה זהה ב-2 המחשבים. האם זה אפשרי? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכם. בזמן האחרון חלק לא קטן מהדיסקים שלי התחיל להחליף צבע.. המראה לא נעים כל כך אבל מה שעוד יותר לא נעים הוא שחלק מאותם מדיות שהחליפו צבע לא עובדים יותר. אני מחזיק אותם במקום מוצל וקריר, לא כותב עליהם כלום וגם לא משתמש בהם יותר מידי.. פעם בשבוע שבועיים לעיטים אף יותר.. רציתי ליקנות חבילה גדולה של 50 מדיות לפחות לצורכי גיבוי וגם לצורכי צריבה בטוחה (שהדיסקים לא יחליטו איזה צבע מתאים להם יותר..) לכן אני פונה אליכם: על איזה חברה של מדיות לצריבה איכותית ואמינה אתם ממליצים? (רצוי שגם המחיר יהיה סביר) אני מודע לכך שTDK הם בין הטובים אם לא הכי טובים (?) אבל הם גם די יקרים.. מה עם Silver Line וכל השאר? אשמח לישמוע את תגובותיכם בנושא. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעת פירמוט מה קובע את תצוגת סוג הפורמט (NTFS או FAT32) הHD או הלוח? יש פורמטים (מהדיסק של XP) שרואים רק פרמוט מהיר או איטי של NTFS ויש כאלה גם עם NTFS מהיר ואיטי וגם FAT32 מהיר ואיטי מה קובע את התצוגה הHD או הלוח ?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום. אני יודע שלמחשב יש יחידת עיבוד מרכזית (CPU) גם מאז שנות ה-90' התחיל להיות גם יחידת עיבוד גרפיקה (GPU). אבל בזמן האחרון שומעים על יחידת עיבוד לכונן מצב מוצק (SSD) שהיא זאת שמשפיעה על הכונן מצב מוצק (SSD) יותר מכל רכיב שם ויש היום ברוב יחידות העיבוד האיילה גם צלעות קירור בינתיים ללא קירור אוויר. רציתי לדעת איך קוראים ליחידת העיבוד של ה-SSD? (תודה מראש לעוזרים, בעיקר באנגלית וגם אם אפשר עם תרגום כל שהוא בעברית)?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
במילים אחרות-האם שווה לשלם 100 שקל יותר על מהירות קריאה\כתיבה גבוהה יותר? אני מתבסס על ההנחה ש60GB יספיקו לי לWINDOWS 7+תוכנות מובחרות+BF3 בשביל לקבל עליהם את תוספת המהירות ולא חושב להוסיף עוד 250+- ש"ח בשביל 120GB. לסנדיסק יש 275\265 מגה לשניה ולאינטל יש 400\500. יש לי לוח אם Gigabyte Z77-D3H עם SATA III 6Gb\s ופונקציית SSD Caching\Intel smart response, כך שאוכל לסחוט את המקסימום מכונן SSD. מה דעתכם? תודה רבה! [=
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי היום דיסק נוסף 20G של WD,בעזרת data lifeguard tools(של WD) אני רוצה לפרמט אותו למחיצת fat 32 איזה cluster size לבחור? 8k/16k/32k
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה חברה של צורב רגיל יותר טובה LG 52x32x52 SONY 52x32x52 Samsung 52x32x52? Teac 52x32x52 Lite-on 52x32x52 ASUS 52x32x52 או שזה לא משנה ולקחת את מה שיותר זול תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היום פעם ראשונה ניסיתי לצרוב על מדיה של DVD+RW Verbatim X4 באמצעות הצורב של Optiarc שמצויין בכותרת. הצורב לא הצליח לצרוב על המדיה. ניסיתי מדיה אחרת מאותו סוג וגם אותה הוא לא צרב. ניסיתי לצרוב עם צורב LG על אותה המדיה שה-Optiarc לא הצליח, וה-LG כן הצליח. ה-Optiarc צורב על DVD+/-R ו-CD-R של Verbatim ללא בעיה. מה זה אומר? האם המדיה בעייתית או שהצורב תקול? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב לי שתהיה לו יציאת ESATA. אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ההבדל בWD,בין 2 הסדרות כזה משמעותי בביצועים? או שהוא מינורי? אחרי הכל זה תוספת של 150 שקל.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בהם לצריבת סרטים ומשום מה שאני צורב במהירות גבוהה..52 נראה לי ושם ב DVD יש מין עצירות והפרעות.. לא ניסיתי לצרוב במהירות נמוכה עדיין.. אני צריך לדעת אם זה משנה משהו .
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הורדתי כלי שבודק ערכי SMART כדי לבדוק את הכוננים שלי אחרי שהם עשו לי קצת בעיות. כמעט כל הערכים שם נמצאים במקסימום שלהם (ב worst), למרות שבתוכנה כתוב שהמצב טוב. מישהו יכול לעזור לי להבין מה המצב של הכונן? אגב, אתמול לקח למחשב הרבה זמן לעבור את השלב של הבדיקות הראשוניות וקיבלתי הודעה של disc failure. אחרי ששיחקתי קצת עם הכבלים ווידאתי שהכל מחוזק כמו שצריך המחשב עלה, אבל אני עדיין מאוד מודאג. יש למישהו דרכים אחרות לוודא שהכל תקין? http://img214.imageshack.us/img214/5193/firstx.png http://img577.imageshack.us/img577/8535/second.jpg תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי הארד דיסק MAXTOR 120G SATA ויש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס,ואני יודע שהוא תומך ב-SATA אז האם אני צריך בקר כזה? ומה ההבדלים בין החיבורים של ATA לבין SATA?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך את הכונן בעיקר למטרת הורדת ונגינת קבצי אודיו כולל MP3 ברכב חשוב שהכונן יהיה איכותי מאוד ומהיר ושהר"ד יקרא אותו במקסימום איכות. הרדיודיסק הוא איכותי מאוד למי שמכיר אקליפס 7200 . או שמה עדיף IPOD? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב DVD מסוג 3540A ורציתי לדעת אם מה שקוראה לי זה נמצא אצל כולם אז ככה מתי שאני מכניס דיסק ואני לא משתמש בו כמה דקות ואז אני נכנס לכונן (של הצורב) לוקח לו כמה שניות (איזה 10 שניות אולי יותר) עד שאני יראה את כול מה שיש בפנים אני ישתמשתי במחשב הקודים שלי בסירום ושם זה לא קראה לי אז רציתי לדעת אם זה קשור לצורב או שיש אולי דרך לעשות שזה היה יותר מהיר
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב עם הדיסק קשיח: Western Digital 1600JS 160GB SATA 2 8Mb ראיתי באיזשהו מקום שהכוננים של WD רועשים. זה נכון? כדאי לקחת Samsung או חברה אחרת? תודה
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיים ברשותי דיסק קשיח 1T כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא משמיע זמזום קל של 5 שניות ולאחר מכן נדם זמזומו. גם רעש חשמלי שהדיסק עובד לא נשמע.והוא לא מזוהה במחשב. אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני כנראה קונה את ה3200AAKS, רציתי לדעת אם הוא נחשב שקט ואם לא אז אילו כוננים לפחות ברמה שלו יש ושקטים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=202864 עבר boot אחד תקין, ועוד 2 reboot-ים. אבל אז הייתי צריך להוסיף דיסק חדש אז כיביתי את המחשב. בהדלקה עשה בעיות, רעשים מאוד חזקים של הראש (רעש של חניה של הראש, כל שניה בערך) בזמן POST כאשר הוא לא מזוהה ב-POST ותוקע את ה-POST. הדלקה מחדש והוא עבר זיהוי וזאת הפעם האחרונה שהוא זוהה ב-POST על SATA3 או בכלל. מסתבר שיש בעיה עם ה-Spinpoint F3 ו-SATA3. יש גם עדכון Firmware אבל לא הצלחתי לבצע אותו, גם התוכנת דיאגנוסטיקה של סמסונג לא מצליחה לזהות אותו? ההרדדיסק הזה היה הדיסק OS שלי וכל המידע שלי היה עליו, מישהו מכיר חברת שיחזור מידע בצפון? בעקרון זה רק החלפת בקר אז אני מקווה שזה לא יהיה יקר.
-
- 26 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
http://www.trustedreviews.com/storage/news/2008/08/05/Pioneer-Produces-500GB-Blu-ray-Disc/p1 תואם לחלוטין לנגני BR רגילים. מדהים.
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי לכולם. ברצוני לקנות דיסק קשיח חיצוני. המטרה כמובן שהוא יהיה יחסית מהיר(לא חובה הכי מהיר שיש אם ההבדל במחיר גדול, העיקר שיהיה בערך ברמה של דיסק SATA II). אני חושב על קיבולת של כ250GB. האם יש לכם המלצות? או אולי אפילו עדיף אם תתנו לי פוינטרים לגבי מה חשוב כשבודקים על דיסק חיצוני? תודה על עזרתכם! גיא. נ.ב: אני קונה את הדיסק בארה"ב אם זה משנה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככה אני מחפש דיסק קשיח בנפח 320 ג'יגה בית כמה שיותר מהיר כמובן.. עד 700 שקל (רצוי כמה שפחות) לוח האם שיש לי - asus p4p800 deluxe יש הצעות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-