אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
עד לפני ימים ספורים הייתי מכניס מדיות חדשות וצורב להנאתי. משום מה, ולא ידוע לי החל ממה, הכונן רק קורא דיסקים מלאים (DVD) מקוריים וצרובים כאחד, אבל בדיסקים חדשים הוא עושה לי בעיות: קודם כל הוא לא קופץ אוטומטית ושואל מה ברצוני לעשות; הוא משנה את תצוגת ה-D:DVD-ROM ב"המחשב שלי" לCD DRIVE; והכי גרוע, כשאני מנסה לפתוח את הכונן (בדאבל קליק), הוא קופץ עם הודעת שגיאה: D:IS NOT ACCIBLE... IN CORRECT FUNCTION. ניסיתי להחליף כמה מדיות (שמאותה חבילה הוא צרב וזיהה נהדר לפני כמה ימים) ולרסטרט, אבל כלום לא עזר. מה עושים? יש סיכוי שזה קשור להגדרות ב"נרו"?!
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי כונן WD Raptor 36GB חדש. לפני זה היה לי Maxtor 80GB ATA ורציתי לדעת האם יש בעיה שהם יעבדו יחד? והאם יש משמעות לג'ימפור שלהם (בהזדמנות זו אשמח גם לדעת מה אומר כל אחד מזוגות הפינים עליהם מולבש אותו ג'מפר...) והאם לא טוב ששניהם מוגדרים כ master (יש לציין שלא על אותו כבל מאחר וה Raptor הוא SATA ואילו ה Maxtor הוא ATA)? אני שואל את זה בגלל שחיברתי את שניהם במחשב וניסיתי להתקין את ה windows אבל בכל פעם שהגעתי לשלב מסוים בהתקנה קיבלתי מסך כחול שטוען לשגיאה בהעתקת קובץ (נראה לי) שקרוי ntfs.sys. אני יודע שזה קשור איכשהוא בכוננים רק אין לי מושג איך... עזרו לי בבקשה, אני אובד עיצות... :'( תודה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
לאחר שנשרף לי הלוח אם לפני שלושה חודשים החלטתי לקנות כונן חיצוני, כמפורט בכותרת (הדגם בלי הכפתור, רק הנורית הכחולה). היום לאחר שכיביתי את המחשב, הכונן לא נכבה. הנורה במקום להיעלם מהבהבת בקצב קבוע כל שניייה ולא נכבית, ולא חוזרת לתיפקוד מלא לא משנה מה אני עושה. האם תוכלו לעזור לי, מכיוון שעכשיו באמת יש חומרים חשובים בכונן? בכדי למנוע בילבול, הנה הדגם: http://www.westerndigital.com/en/products/products.asp?driveid=351 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי הביא לי כונן של WD כדי שאני יעביר אליו כול מני דברים עכשיו הוא היה במערכת קבצים של FAT32 ועשיתי לו איתחול מהיר לNTFS בגלל שאיתחול רגיל הוא ניתקע לי במשך שעות על אותו מצב. עכשיו כשאני מנשא להעביר קובץ גדול הוא פשוט מראה לי את השגיאה שבתמונה משהו יודע למה ואך אפשר לפתור את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים, קניתי דיסק 2.5'' של טושיבה, והשתמשתי בו די הרבה זמן ככונן חיצוני (בשילוב עם מתאם IDE->USB), אבל בימים האחרונים הוא לא בדיוק מתפקד כראוי. אני יכול לגשת לכונן ולכל התיקיות שעליו דרך חלונות, אבל אני לא יכול לפתוח קבצים או להעתיק אותם... כשאני מנסה, המחשב מודיע "Delayed Write Failed" לקובץ Mft$, או פשוט מתרסק. הכונן אבוד לתמיד, או שיש תוכנה/מעבדה כלשהי שתוכל להציל אותו?
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק און קיי בבית עם מהירות של 2.0 ולא 1.1. בכל המחשבים בבית הוא מזוהה ואין בעיות אבל רק באחד (הוא לפני 7 שנים..) הוא לא פותח לי.. (כתוב במנהל ההתקנים שהוא פועל כראוי והוא מזוהה אבל הוא לא נמצא במחשב שלי בתור עוד כונן וגם לא נפתח אוט'.. ניסיתי בכמה חיבורים(כולם עובדים כראוי) ואפילו שחיברתי אותו ראיתי את המנורה עליו דולקת... אז מה הבעיה? אולי יכול להיות בגלל שהמחשב לי תומך ב-2.0USB ? או שאם אני מכניס אז הוא פשוט יעבוד על 1.1USB? זה דיי דחוף.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הכונן הוא מסוג SATA לא מזמן קניתי מחשב חדש וניתקתי את השני כוננים קשיחים מהישן, בהתחלה משניהם הצלחתי להעביר חלק מהמידע להארד דיסק במחשב החדש, אבל הייתי מקבל מסך כחול באיזשהו שלב. כרגע נוצר מצב שרק אחד מהם מזוהה על ידי מהערכת הפעלה והשני לא מגיב בכלל וגם באמצעות התקן USB אותו דבר, בעצם הוא מזהה אותו, אבל לא הוא מזהה את הטבלת מידע שתגיד לו כמה ג'יגה יש עליו וכל זה... ניסיתי לעבוד עם תוכנות Active File Recovery ו- ZAR וכלום לא עזר. גם שאני מחבר אותו באמצעות USB אפילו אי אפשר לעשות לו Initialize ב- disk managment זה אומר"device is not ready" למרות שזה לא משהו שהייתי רוצה לעשות כי זה בעצם יפרמט אותו. האם הכונן הקשיח מת? או שיש עוד משהו לעשות? יש שמה הרבה קבצים שלא הספקתי להעבי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק w.d 20 gb הבעיה היא שהביוס לא מזהה אותו בשום מקרה,גם לא במחשב אחר. יש לי עדיין אחריות עליו,אבל החנות שבה קניתי אותו נסגרה. למי אני יכול לפנות,או איך אני יכול לבדוק את הכונן ? תודה מראש על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הארד דיסק שמחובר לראוטר שהוא כונן המדיה שלי דרך הסטרימר בוקסי אני נכנס לכונן לספריית הסרטים הבעיה היא שחלק מהסרטים מופיעים כרבע מהגודל שלהם ולכם לא ניתן לנגן אותם עד הסוף כאשר אני נכנס ממחשב אחר לכונן הסרטים נראים בסדר מישהו מכיר את הבעיה? עצות/פתרונות יתקבלו בברכה עומר.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אחרי הרבה בעיות עם הסדרה התקולה של סיגייט, KSP החליפו לי ל WD6400AAKS חדש. הכונן עבד שבוע וחצי בערך בלי בעיות, עד שאתמול הוא פתאום התחיל לעשות בעיות. קודם כל בזמן שצפיתי בסרט שהיה על הכונן, הסרט נתקע וגם כל המשחב והייתי צריך לעשות ריסט, אח"כ כבר הכונן "הסתדר" ולא נתקע אבל עדיין הוא לא מחלץ מהר מקבצי RAR, שבכונן השני שלי (גם WD) זה מחלץ במהירות את אותם קבצים. יש לציין שהמידע שיש לי על הכונן לא חשוב לי אז אם יש פתרון שכולל מחיקה טוטאלית של כל הקבצים הוא גם מתקבל. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי במחשב כונן 80GB SATA. חיברתי כונן נוסף חדש, את הWD2500KS ואת הWD2500YS ובשניהם אותה הבעיה - כשאני מתקין משחקים זה לוקח משהו כמו פי 4 זמן מאשר אם אני מתקין את אותו משחק בכונן ה 80GB וגם כאשר אני משחק וטוען שלבים לוקח מלא זמן. אשמח אם תוכלו לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול בו את השאלה שלי אז אני מתנצל מראש. בכל מצב יש לי כרטיס MSD של 8 ג'יגה שהפלאפון שלי עושה בו שימוש, נוקיה 5220, עכשיו כאשר אני מחבר את הפלאפון למחשב אם זה דרך הבלוטוט או דרך כבל USB המחשב מראה שיש לי בסך הכל 3.7 ג'יגה על הכרטיס , כאשר הפלאפון עצמו אומר שיש בסך הכל 8 ג'יגה בערך , בנוסף כאשר אני משתמש בקורא כרטיסי MSD ומחבר אותו למחשב המחשב מראה שיש לי 8 ג'יגה עליו בסך. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון או עצה כיצד אפשר לסדר את זה, או לפחות הסבר לתופעה . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הכרטיס הגיע אליי, הכנסתי אותו למצלמה ופירמטתי אותו כמו כל כרטיס שהגיע אליי עד הכרטיס הזה. אז פירמטתי את הכרטיס דרך המצלמה מסתבר שהמצלמה פירמטה את מערכת הקבצים לRAW מאז אין אפשרות להשתמש בכרטיס ואו לפרמט אותו. אז יש פיתרון לעניין?
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Micro SD של סנדיסק [של סמסונג e250] הוא בא עם מתאם כזה שמכניסים אליו את הMICRO והוא הופך ל SD עכשיו יש לי מתאם SD לUSB למחשב, חיברתי ביניהם [המיקרו לSD למחשב] והמחשב לא מזהה את זה. כשאני מנסה לפתוח את ה removable disk ב''מחשב שלי" הוא עושה לי "please insert a disk into drive H" וזה מוכנס והכרטיס עובד בפלאפון. כמו כן אין בעיה עם הUSB כי הוא עובד עם מתאם אחר [sD לminiSD]. למה אני לא יכול להעביר קבצים אל/ מהmicro SD ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מצלם וידאו FHD בצורה מקצועית כפרנסה, עם מצלמת CANON60D. לשם כך רכשתי 2 כרטיסים אלו: http://www.mymemory.co.uk/SDHC/Transcend/Transcend-16GB-SD-Card-%28SDHC%29---Class-10 שאגב הם הכי זולים בעולם,משלוח תוך 5 ימים עד הבית. הבעיה היא שהבאפר של המצלמה לפעמים מפסיק את הצילום. העתקה מהכרטיס למחשב לוקחת המון זמן...גם קריאה. יש לי כרטיס קינגסטון16 גיגה, CALSS 6 ואיתו אין בעיה שהמצלמה עוצרת כשאין באפר. זיוף זה לא כי בדקתי סריאל, והאתר מאוד אמין. בדקתי עם תוכנה בשם DISKBENCH והיא מראה כתיבה של 3.6-3.8MB/S (קלאס 10 אמור להיות 10 לא?) יש בעיה בתוכנה? (אשמח להמלצה לתוכנה) כרטיס? תודה. * אגב זה הדוח: Warning: Only 400 of 15379 MByte tested. Test finished without errors. You ca…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום שלום תראו יש לי בעיה חמורה עם כרטיסי זכרון... אז זה מה שקרה: רכשתי מכשיר של סוני אריקסון מדגם W810I לאחר בירורים ברשת, היה חשוב לי שהמכשיר יתמוך בכרטיס זכרון בנפח 4 גיגה אכן מצאתי הודעות בפורומים הרלוונטיים של אנשים שדיברו עם היצרן בנושא ואושר שהמכשיר תומך, כמו כן הודעות של אנשים שהתקינו זכרון כזה בטלפון הזה ואפילו בטלפונים ישנים יותר שאינם תומכים בכרטיס רשמית ולא היו להם בעיות. אפילו מצאתי די הרבה מפעילות סלולר בחו"ל שמוכרות את הטלפון עם כרטיס 4 גיגה מותקן כבאנדל. סוג הכרטיס הוא מסוג Memory Stick Pro Duo אגב השבוע רכשתי את הכרטיס המדובר, וקצת לפני זה קורא כרטיסים של LEXAR, שאמור ליהיות איכותי וגם עלה לא מעט. כשמילאתי את הכרטיס ב-MP3-ים, לצורך נסיון, הבחנתי בכך שלאחר…
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי כרטיס זכרון 32 גיגה לS3 שלי באייבורי. לפני כשבועיים תוך כדי שימוש רגיל במכשיר פתאום עלתה לי הודעת "כרטיס SD ריק". כל הניסיונות לשחזרו עלו בתוהו. הלכתי לאייבורי שם החליפו לי אותו במקום בלי לשאול שאלות. וידאתי שהכרטיס מזוהה ע"י המכשיר והלכתי. מאוחר יותר חיברתי אותו למחשב עם קורא כרטיסים מקורי של סנדיסק והעתקתי את הגיבוי שהיה לי אליו. באמצע ההעתקה קיבלתי שגיאה והכרטיס שוב בלתי מזוהה בכל דרך שהיא. מה גורם לתקלות כאלו? יש טעם להתווכח עם אייבורי שיחליפו לי לחברה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קניתי מדיות 780 מגה של סילברליין כי הן היו די בזול (30 שקל ל-25), אבל יש איתן כמה בעיות: הצורב שלי (NEC 3500AG) זיהה אותן כמדיות 700 מגה. הנחתי שהוא יוכל לצרוב על זה 780 מגה, והגדרתי באוברברן והצלחתי באמת לצרוב על זה 780. הבעיה היא שהוא מאפשר לצרוב עליהן רק X8. כנראה שלזה הן מיועדות, כי על הקופסא לא כתובה מהירות מקסימלית, אבל אין דרך בנרו בכל זאת לגרום לו לצרוב במהירות יותר גבוהה. ואם יש דרך, המדיות כנראה יהרסו במהירות יותר גבוהה? והבעיה הגדולה - אחרי הצריבה הצורב אמנם הצליח לקרוא את הדיסק על כל ה-780 מגה שלו, אבל כונן ה-DVD הרגיל שלי (של BENQ) לא הצליח לקרוא את הקבצים ששמתי בו, והתחיל לעשות רעשים. הוא הציג את הכותרת של הדיסק, אך לא הצליח לקרוא את הקבצים שעליו. גם לפני שצ…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן, לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה והתקנת Nero (כל גרסה, מ 5 עד 7) מופיעות מהירויות הצריבה הבאות בלבד: עבור CD: 32 , 24, 16, 8 בלבד עבור DVD: 2.4 , 2 , 1 כמדומני בהתקנה ראשונית עבד הכל תקין אבל עם ניסיון שדרוג לגרסה 6 יותר מתקדמת קרתה התקלה. עד עתה ניסתי להתקין ולהסיר מספר פעמים כולל מחיקת הספריה והערכים מה Registry. ניסתי להתקין מספר גרסאות של 5, 6 וגם 7. האם הבעיה / פתרון מוכר למישהו ? שחף.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שזה המקום הנכון לדבר על זה ... יש לי שני הראדיסקים 1 מחולק לשניים שבו מותקנת הוינדוס ויסטה באות C והמחיצה השניה באות D שיש פה חומר שאני מוריד היא המחיצה שנפגעה .. ההרדיסק השני הוא הגיבוי שלי של רוב החומר והוא תקין... עכשיו ניסתי לעשות Ghost 8.2 לכונן C וכנראה שטעיתי איפה שהוא וישר הפסקתי ומאז אני לא יכול להכנס לכונן D הוא אומר לי לפרמט את הכונן ... חשוב לציין שניסתי לתקן בעזרת התוכנות של אקרוניקס ופרטישן מאג'יק לא עזר העם מישהו פה יכול לעזור לי ??
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
התקנתי את VISTA והופיע לי שיש לי 230GB (מה שנכון יש לי WD2500KS) ואז עשיתי לי שתי מחיצות, האחת של 50GB השניה של 100GB וזהו חשבתי שמה שנשאר זה עוד כונן של 100-+ אבל כשנכנסתי לWIN הופיעו לי רק שני הכוננים שעשיתי והכונן השלישי של ה100 לא מופיע לי בכלל.. קיצקץ מקווה שהבנתם את הבעיה אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.. זה יענו נעלם לי 100GB נראה לי שאני פשוט צריך לפתוח עוד מחיצה אני לא יודע איך עושים את זה בכלל בVISTA..
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי צורב HP 32X12X8 די ישן משהו כמו שנתיים אני תמיד השתמשתי בדיסק רב פעמי של סילבר ליין... לא מזמן קניתי דיסק חדש של סילברליין גם רב פעמי...שניסיתי לצרוב עליו לא הצלחתי היה מין אירור כזה.... אז הלכתי לחבר שלי גם לו יש צורב של HP (אגב לשנינו יש את תוכנת נרו אותה גירסה)הוא הצליח למחוק ולצרוב עכשיו שאני מנסה למחוק את הדיסק הזה הנרו מתחיל למחוק ואז מסיים ... כשאני מנסה לצרוב עליו הוא שואל אם למחוק אני אומר לו כן ואז הוא מוחק ואומר הדיסק מלא האם למחוק אני שוב אומר כן וכו...... הורדתי את הגירסה הכי חדשה מהאתר של נרו גם לא עזר... ואפילו השתמשתי בתוכנה אחרת ..... יש לי XP .......אם זה משנה עכשיו הדיסק רב פעמי הישן של סילברליין עובד לי! הם שניהם של סילברלין אבל הישן הוא משנת 200…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לקחתי מחבר שלי את הצורב dvd שלו (לא יודע בדיוק איזה דגם יש לו)וצרבתי כמה דיסקים (התוכן הוא וידאו) (מהירות הצריבה היתה x16)(הדיסקים תומכים במהירות הזו - החברה היא philips) צרבתי בעזרת התוכנה nero ועשיתי "make data disk" לי יש כונן קומבו(read&write cd/read dvd )- ויש איתו בעיה לקרוא את הדיסקים האלו. חלק מהדיסקים הוא מצליח לקרוא טוב אבל חלק הוא כן קורא אותם אבל הוא מנגן את המדיות לאט והמחשב כולו נתקע. כדי לברר שהבעיה לא בדיסקים עצמם לקחתי שוב את הצורב dvd של חבר שלי ובאמת זה עבד חלק. (לי זה נשמע שהעיה היא בdvd) לקחתי אותו לתיקון והם אמרו לי שזה בגלל שצרבתי את הדיסקים על x16 - לא נשמע ממש הגיוני מה נראה לכם?הבעיה היא ב dvd שלי? ד"א זו הבעיה היחידה שנתקלתי עם הכונן הזה (הו…
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי מפצל USB שאני מחבר לנייד בשביל לחבר עכבר ומקלדת חיצוניים. מדובר במפצל סטנדרטי עם 4 יציאות. הבעיה היא שמדי פעם, משום מה המפצל מפסיק לעבוד. אם מחברים את העכבר והמקלדת ישירות למחשב אף פעם אין בעיה. אם הם מחוברים למפצל אז כשהוא מפסיק לעבוד לא עוזר לנתק ולחבר אותם אלא רק לנתק ולחבר שוב את המפצל עצמו. האם אני צריך איזשהו מפצל עם חיבור מתח חיצוני או משהו כזה או שפשוט יש לי מפצל דפוק? תכלס אין לי בעיה לקנות עוד מפצל ולנסות אבל אולי מישהו פה מכיר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס למאפיינים של מחיצה d אצלי... הוא מראה שתפוסים 110 ג'יגה... אבל כשאני נכנס למחיצה, מסמן את כל הקבצים כולל המוסתרים הוא מראה שהם תופסים רק 89 ג'יגה... מה הקטע פה?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-