עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by JHONLEV,

שיהיה איכותי ויעיל. אני מתככון לצרוב איתו משהו כמו 100 דיסקים אז אני חייב שהוא יהיה איכותי. המלצות ?

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  2. שלום חברים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני קטן 2.5 אינץ חיצוני - עד 300שח((חיפשתי בפחות אבל לא מצאתי :-\) ראיתי שלל ביקורות בין שני הדגמים האלה ואני לא יודע מה לקנות. בדרך הייתי הולך על WD אבל לפי כל האנשים החיבור של ההרדיסק הזה מגיע עם כבל שרק הוא יכול להפעיל אותו(מה שמאוד מוזר) לכן הייתי הולך על ה Seagate גם בגלל הסיפור של הכבל. שניהם עולים 300 שח ל 250 גיגה ושניהם באותו גודל ה SEGATE טיפה יותר קל. זהו תודה לעוזרים!

3. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של Dell מדגם Inspiron 5567, אותו רכשתי לפני כשנה וחצי עם כונן HDD של 1TB. אמנם המחשב לא משמש אותי לשימושים כבדים (לא משחק בו או משהו), אבל עדיין מורגשת איטיות כלשהי והייתי שמח לשדרג לכונן SSD. קיימת אופציה להוספת כונן SSD פנימי בנוסף לכונן HDD שכבר קיים? אם כן, איזה סוג של כוננים רלוונטי בשבילי מבחינת גודל פיזי וסוג חיבור? במידה ואין אופציה לחיבור כונן נוסף אלא רק להחלפה, מה הפרוצדורה הכרוכה בהחלפת הכונן הקיים, והאם שווה את ההשקעה הכספית? תודה

4. Started by רפי,

שלום, התקנתי אתמול את PIONEER DVR-107D שמשהו קנה לי בארה"ב. לאחר ההתקנה הסתכלתי ב- device manager כיצד הוא מוגדר וזה מה שראיתי: Pioneer DVD-RW DVR-107D SCSI Cdrom Device מה בקטע של SCSI כאן? המכשיר הזה הוא IDE לא? אינני מכיר בכלל חיבורי SCSI. האם החיבור של SCSI זהה לחיבור של IDE ? במחשב שלי יש כרגע: CD, צורב CD, שני HD ואת הDVD החדש חיברתי בעזרת כרטיס הרחבה של IDE אתו גם קניתי באותה הזדמנות. ניסיתי להשתמש בתוכנת NERO אבל כאשר אני נותן פקודת צריבה הוא מנסה לגשת לצורב CD ולא ל-DVD. חוץ מזה, כאשר אני מכניס מידיה חדשה לצורב DVD לא נפתח שום חלון שמזהה את זה (מה שקורה כאשר אני מכניס מידיה CD-R לצורב CD) מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Started by nitsanroz,

יש כזה דבר? אני מצאתי משהו חדש של IOMEGO משהו EGO PRO בנפחים של 320 או 500 אבל לא מצאתי אותו באתרי קניה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by p-o-i,

מישהו בקשה יכול לומר לי אם יש בכלל צורך בSSC?!...ומה OPT2 וPM2 עושים..??...(לפי מה שהבנתי OPT2 זה בעצם מצב SATA2 אופטימלי בעצם..(אני צודק?)..קיצר איך אתם ממלצים לסדר את הג'אמפרים?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  7. שלום, הוינדוס משום מה מגמגם מפעם לפעם( כל כמה זמן נתקע לכמה שניות כאשר העכבר זז אבל למשל הTASKBAR לא מגיב) גם כשהראם לא עובר את ה30%-40%, אז הורדתי CRYSTALDISKINFO. להלן דיווח הSMART שלו: מכיוון שלא הייתי בטוח למה הכוונה במספר 10 (הבנתי שהוא מציג בהקסימלים) הרצתי גם בדיקת READ של HDDSCAN להלן סיכום התוצאות שלו: L] אני מבין שישנם 2 סקטורים פגומים ואני לא בטוח לגבי המשמעות של קריאה ארוכה ממספר סקטורים נוספים... לקינוח, הנה צילום של DEFRAGGER שמדבר כבר על 16 סקטורים פגומים (מה?) (REAL VALUE): ] השאלה שלי היא בעצם "מה מצבו של הפציינט דוקטור"? מה הבעיה, מה האיטיולוגיה שלה, מה התחזית לעתיד, והאם יש אי אילו בדיקות נוספות לבצע. משום מה מקורות שונים אומרים דברים שוני…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by אנטי-פסטו,

אהלן, הבחנתי שבביוס מוגדר לי הsata כ ide. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שאני לא יכול לשנות לAHCI בלי שמערכת ההפעלה תקרוס לי. מצאתי 2 פתרונות: 1) להתקין את הווינדוס מחדש ( קצת בעייתי כי זרקתי את הכונן האופטי לפני שנים ויש צורך לפרמט) 2) יש את המדריך הבא שמאפשר לשנות בלי פירמוט והתקנה מחדש: http://forums.pcper.com/showthread.php?t=444831 הבעיה שהורדתי את intel Storage manager (כמו שרשום במדריך) ובהתקנה צצה הודעה שהמחשב שלי לא תואם לדרישות המינימום של ההתקנה ולכן אני לא יכול להמשיך. מערכת: win xp pro sp3 (32bit) asus p5b delux intel core2due 6400 ich8 עזרה?

9. Started by originall,

שלום, נתקלתי בשני דיסקים קשיחים חיצוניים של Western Digital בנפח 3TB במחירים דומים. להלן שני המוצרים: http://ksp.co.il/?list_compare=.13384..21376 1. מהם ההבדלים בין שני הדגמים למעשה? 2. האם שני הדגמים תומכים במערכות ההפעלה Windows 7 ו-Windows 8? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני רוצה להפנות אותכם לשניי דגמים מתחרים ספציפים!! אל תספרו בכללי אלא רק אחד מול אחד WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 יש לציין שהמחיר שלהם זהה !! 579 שקלונים! אז מה יותר עדיף?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. עכשיו...נכנסתי לביוס ראיתי שהוא זיהה אותו... גם בווינדוז ראיתי (רק שלא היה את הכונן - בדקתי במנהל ההתקנים) עכשיו נכנסתי ל- FDISK לחצתי על - 5... כדי להגיד לו שאני רוצה לשנות את הדיסק הקשיח החדש... עכשיו אני נכנס ואני רואה 2 דברים הראשון: C: 30 גי'גה והשני: בלי אות 10 ג'יגה למרות שהכונן אמור להיות 80 ג'יגה! מה לעשות ?!?!?!!? למה הוא לא מראה שזה 80 ג'יגה ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Omri D,

אני מקווה שאני פותח את זה במקום הנכון אם לא תעבירו כי הלכתי לפי האיגיון. אני מחפש מארז של כוננים קשיחים שאני יוכל לשים שם 2 או 4 כוננים לחבר אותו לרשת שלי בבית ולעשות מין Netapp קטן כדי לגבות שם את הנתונים שלי. אני ראיתי שיש דברים כאלה אבל בצורה מצומצמת שאין לי מושג איך לחפש את זה ברשת... אם יש של WD אני מעדיף את שלהם. תודה כל העזרה מראש...

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  13. אני הכנסתי דיסק DVD+R , רציתי לצרוב משהו, פתאום אחרי איזה דקה ככה הוא עושה לי שיש PWER CALIBRATION ERROR, מוציא לי את הדיסק , ואז עושה רסטרט =S מה זה?? פעם ראשונה שנתקלתי בדבר כזה... חיפשתי בגוגל , מצאתי שצריך להיכנס ל CONTROL PANEL -> ADMINISTRATIVE TOOLS -> SERVICES ואז לדפדף ל IMAPI CD-Burning COM Service ללחוץ על זה קליק ימני , להיכנס ל PROPERTIES , ובSTARTUP TYPE לבחור DISABLED. בקיצור זה לא עזר =\ ניסתי לנקות את האבק מעל הכונן, יש לו גם עיגול לבן כזה, ניקיתי שם גם טוב מאוד את האבק...עדיין לא עוזר... צריך להוציא את הכונן לפתוח אותו ולהוציא את האבק חח?? אולי הכונן נדפק, צריך להחליף?? הכונן הוא Lite-On LH-18A1P תודה. יום טוב. עריכה: עם דיסק 700 MB הרגיל הצלחתי …

14. Started by idanmal,

מישהו אולי יכול לענות לי על השאלה מה ההבדל בהרדיסקים בין סידרת JD ל- JB ב-WD למשל.....ומה יותר מהיר.....

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  15. יש ברשותי 840 רגיל של סמסונג (לא פרו או EVO) כשהתקנתי את המערכת לראשונה הרצתי את ה Windows Experience Inde וקיבלתי על הכונן תוצאה של 7.9 היום אחרי כמה חודשים הרצתי שוב את הבדיקה וקיבלתי עליו 7.1 אני יודע שהבדיקה הזאת בדרך כלל לא מעידה על כלום אבל בכל זאת זה נראה לי מוזר. התחלתי להריץ בדיקות על הכונן: הבדיקות ניראות לי יחסית בסדר. מה דעתכם? יתכן והכונן נותן היום תוצאה יותר נמוכה ב Index rating כי הוא כבר חצי מלא? תודה

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  16. התקנתי הארד דיסק במחשב, עם חיבור SATA. כשנכנסתי לווינדוס הוא זיהה את ההארד דיסק (של היטאצ'י) אבל לא הופיע לי שום כונן במחשב שלי. איך אני גורם לו להופיע במחשב שלי?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by thebenjamin,

במחשב שלי מופיע לי כונן דיסקים 3.5" למרות שאין לי את החומרה הזאת על המחשב בכלל יש לי רק צורב DVD.. איך מעלימים את זה?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by roeesnir,

שלום. היה לי Raid0 בלוח הקודם (2 דיסקים של 500GB) קניתי לוח חדש, ga-x58-ud3r ואני לא יכול להיכנס לביום של ה-Raid. כשהוא מגיע לשם הוא כותב לי באדום: be careful, it is not raid mode now, but there is still raid structure in the hard disk מה זאת אומרת? יש לציין שמערכת ההפעלה מזהה את 2 הדיסקים בתור דיסק אחד של טרה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by tsr,

שאלה לגבי 840evo 120gb הפעלתי RAPID mode בתוכנה של סמסונג, הרצתי בדיקה עם AS SSD, האם הכונן עובד כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שלום רב, קניתי את ההרדיסק של Western Digital WD6400AAKS. אני משתמש בווינדוס XP SP3, כיצד לפרמט את ההרדיסק והאם לחלק אותו (ואם כן לחלק, אז לכמה ??) על מנת לנצל את ההרדיסק בצורה מירבית. תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by RJ1,

קניתי דיסק של SilverLine DVD+R DL רשום שהוא צורב ב8x ניסתי לצרוב עליו משהוא, הNero הגיע ל100% ואז רשם שהוא לא הצליח לצרוב. למה זה? צריך לצרוב במהירות יותר איטית? ואם כן איזה מהירות? או שבכלל הבעיה בתוכנה?

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by Bah_gots_pIII_450,

ובכן, חשובה לי מאוד אמינות ואי התקלקלות, אני לא רוצה לבזבז כסף על משהו שכנראה יכשל בטוח ב3 שנים הקרובות. אז החלטתי להשקיע בצורב של פלקסטור, עכשיו השאלה היא איזה צורב? ובכן יש את אלה עם האחריות לשנתיים, איזה מומלץ? האם יש חברה יותר אמינה באותו טווח?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי כונן חיצוני שמחובר למחשב ב-USB. כרגע אני משתמש בו כמקום אחסון למשחקי WII (מתחברל -WII ב-USB). יש לי שם כבר כמה משחקים שחבר שם לי שם ברוב טובו. אני מעוניין להוסיף עוד אחד, כשאני מחבר את הכונן למחשב (ניסיתי כמה מחשבים) הוא מעלה לי הודעה שאני חייב לפרמט, אם אני מסרב - אין לי גישה לכלום. אם אני אאשר - אאבד את המשחקים הקיימים שם. מה אפשר לעשות בנידון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by guy94,

רציתי לשאול לגבי הפיצ'ר הבא: Audio Master Advanced Audio Master Quality Recording "Under this mode, the system widens the lands and pits during recording. This significantly reduces jitter and improves audio and music recording quality. The new Advanced Audio Master Quality mode now supports 1x and 8x writing speeds as well as the original 4x speed mode. You can select proper writing speed for the media in use, or use the Best mode allowing the CRW-F1 to determine the best writing speed. " רציתי לשאול עד כמה יעילה האפשרות הזהו ? האם היא באמת מסוגלת להשפיע על איכות הדיסק ? והאם יש צורבים אחרים (לא בהכרח של YAMAHA) שיש להם פיצ'ר דומים ?

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. שלום אין לי אופציה של פירמוט, איך אני יכול להגדיר את החלק שנשאר ? תמונה אחת שווה אלף מילים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.