עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by jingi01,

יש לי כונן בעל נפח רב וזה מה שקופץ כאשר אני מנסה ... http://www.zix.co.il/viewer.php?id=282323613.jpg

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by mosabr1234,

מבקש לדעת איך אפשר לחבר האר דיסיק SAS ל PC. איזה בקר אני יכול לקנות במחיר סביר ואיפה. תודה

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  3. שלום רב, ברשותי דיסק קשיח חיצוני של WD מהדגם WD5000H1CS המחובר למחשב באמצעות כבל USB 2. לכונן הזה יש קיבולת של 500GB אבל למרות שיש עליו קבצים במשקל כולל של 40 GB בכל פעם שאני מנסה להוסיף קובץ נוסף אני מקבל את ההודעה הבאה: "אין אפשרות להעתיק את X: אין די מקום פנוי בדיסק. מחק קובץ אחד או יותר כדי לפנות מקום בדיסק ולאחר מכן נסה שוב. כדי לפנות מקום בכונן זה על ידי מחיקת קבצים ישנים או קבצים שאינם נחוצים, לחץ על לחצן ניקוי הדיסק". גם הסרה של קבצים כלשהם (אפילו במשקל של הקובץ שאני רוצה להוסיף לכונן זה) לא מאפשרת לי להעביר אליו את הקובץ הרצוי. איך ניתן לפתור בעייה מציקה ומעיקה זו? תודה רבה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Transfer,

שלום חברים יש לי כזו אפשרות בביוס והיא ב DISABLE כרגע should I put it on or "if it work, dont change anything"? mb : INFINITY NF ULTRAII-M2 HD : WDC WD2500KS

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by kovar2,

שלום, אני טס מחר לארה"ב וראיתי שיש את ה SSD הזה במחיר יחסית טוב - 170 דולר לכונן של 750GB שזה יוצא בערך 650 ש"ח. ראיתי ביקורות מעורבות על הכונן הזה לכן אני לא יודע אם הקנייה משתלמת. אשמח לקבל קצת חוות דעת. תודה.

6. Started by BlackTalon,

יש לי Philips 52X (שונא ת'חברה הזאת) BENQ 702MB (שונא ת'חברה הזאת) Nero 6 Windows XP Pro ואני מנסה לצרוב קובץ של 697.8 מהמחשב לדיסק. שניה אחרי שאני לוחץ Burn אני מקבל ת'הודעה הבאה: There is not enough space to burn this compilation onto this disc. Please insert another disc that provide more space... וזה מעצבןןןן בא לי לזרוק ת'צורב הזה לפח עם האחריות לשנתים שלו ועם הדיסקים המגעילים האלה!!! ניסיתי כמה דיסקים מאותו סוג וגם עם עוד דיסק מסוג אחר שהגיע עם הצורב...לא יודע מה לעשות ??? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי נייד COMPAQ PRESARIO 2100 מאושפז כבר כמה שבועות ההארד דיסק גמור וצריך אחד במקומו. הנייד משמש לצרכים בסיסיים של אינטרנט ואופיס לכן אני מעדיף לקנות אחד משומש. בעבר היו לי מספר כוננים שחילקתי וכעת אני מניח שהגיע זמני.. שאלתי בכמה מעבדות מחשבים אבל לא מצאתי. אם יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג או אם מישהו רוצה למכור בבקשה צרו איתי קשר. תודה רבה.. X

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  8. יש לי צורב ASUS DRW-2014L1T ואני מעוניין ליצרוב תמונה על הדיסק - Lightscribe איך אני עושה את זה? יש לי דיסקיםLightscribe תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by idan_203,

חג שמח לכולם כפינוק לחג החלטתי לקנות לעצמי כונן TB2 ההתלבטות שלי היא איזה כונן??? עד עכשיו הייתי חסיד של wd (כולל הכונן 350G שיש לי במחשב) הבנתי שכונן הblack caviar מרעיש יחסית (המחשב בחדר שינה) וגם מחירו מופלג (200 שקל יותר מהgreen) ושה green caviar מגמגם בביצועים.. אז חשבתי אולי חברה אחרת,מקווה שתוכלו לעזור לי (הבנתי גם ש HD204UI יחסית מומלץ ) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822152245&Tpk=%u200e%20HD204UI%u200e למרות שעוד לא יצא לי להתעסק עם כונני 5400rpm מה כדאי לקנות???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הצורב חדש לגמרי ...אצלי כבר 3 שבועות ניצרבו כבר 2 דיסקים עליו פתאום הוא לא קורא יותר שום דיסק ! כל דיסק שאני מכניס מופיע כאילו אין עליו כלום ...אבל הצורב כן מגיב , מהבהב , אם אני עושה עליו כפתור ימיני לדוגמא ואז "EJECT" הוא מגיב ...... מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by Syrul,

היי חבר'ה. ברצוני להתקין כונן SSD בגודל 128GB בנוסף לכונן ה-1TB 5400RPM שקיים במחשב. בפורום מחשבים ניידים הסבירו לי כי עליי לקנות HDD CADDY תואם למחשב על מנת להחליף אותו בכונן האופטי הקיים, להתקין שם את הHDD הנוכחי ובמיקום הקודם את ה-SDD החדש. מעבר לזה, תהיתי על איזה SSD הייתם ממליצים למחשב הנ"ל ? האם כל SSD יתאים? איך אני יודע מה המידות הרצויות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. http://www.maximumpc.com/article/news/microns_960gb_solid_state_drive_cheaper_you_think

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by BlackShadow,

באיזה פורמט יותר נגני DVD יתמכו - VCD או DVD-R? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by zivler,

אני מעוניין לקנות הארדיסק של 500GB ומיתלבט בין שלושת הסדרות של WD הכחולה עם 16MB זיכרון עולה 285שקל הירוקה עם 32MB זיכרון עולה 290שקל והשחורה עם 32MB זיכרון עולה 355שקל מה ההבדל בין הסדרות?? מה היתקונות/חסרות של כל אחת? מה הכי כדי לקנות ולמה?? ועם בכלל כדי WD?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. אז ככה .. הארד דיסק מתוצרת מקסטור 120 גיגא בייט 7200 RPM 8 מגא ביט באפר ... רכשתיא ותי לפני חצי שנה בערך פחות אפילו ... בחודש האחרון הוא התחיל לחרוק למשל אני מעלה תמשחק כלשהו לוקח לו איזה 15 שניות ואז הוא מתחיל לחרוק לעשות רעשים כמוש ל כונן תקליטונים או משהו בסגנון ואז עולה הכל יש לי שמחב פנטיום 4 2.66 256 מגא זיכרון פנימי די די אר מחשב דיי חדש מישהו אולי יוכל להגיד לי איך לפתור את זה ? אין לי משמ כח ללכתלחברה עם יש דרך אחרת של לפתור את זה מהר זה יעזור או האם זה בעיה בכלל ? תודה ...

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by ^alon^,

אני מעוניין לקנות צרוב די וי די.... כמה אמור לעלות לי? איזה לקנות? מה היכולות שלו....זאת אומרת אפשר לצרוב עליו רק סוג מסויים של קבצים.... האם אני יכול לצרוב עליו סרטים מסוג AVI/MPEG....... האם אפשר לצרוב קבצים מסוג NRG....... וכו' וכו'.... תודה מראש... אלון

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  17. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לצורב DVD מSkyPc, אני קונה משם את המחשב ולכן אני מעדיף מאוד לקנות גם את הצורב משם, המארז שלי שחור ולכן אני ארצה כונן שחור, ועדיפות לתמיכה בצריבת אימג על הדיסק אבל לא חובה... מסגרת מחיר לא ממש משנה, הם ממילא לא כלכך יקרים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  18. מישהו יכול לעזור לי בלדעת איך ניתן להבדיל בין דיסקים שבנויים לעבודה 24 שעות ביממה ואיזה לא? האם רשום משהו על הדיסק עצמו? האם הסימונים שונים בין חברה לחברה? ומה קורה עם דיסק שלא בנוי לעבודה 24 שעות ביממה וכן עובד 24 שעות ביממה, מה יכול לקרות לו? תודה.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  19. שלום. בתזמון מעניין הכונן הקשיח במחשב שבק אתמול חיים. אני מעוניין להחליף אותו ומכיוון שSSD בגדלים האלו עולים הון תועפות אני צריך כונן קשיח סטנדרטי. התרד על הכוננים הקשיחים עודכן ב2014 וכל התרדים האחרונים בפורום מדברים על כונני SSD, כך שהשאלה היא בעצם "מה חדש"? הקריטיריון העיקרי הוא אמינות, אחריו מהירות- עדיפות ל2TB אבל אם אין ברירה (דהיינו, כפי שניתן להבין מהתרד של 2014, הדיסקים של 1TB טובים מאלו של 2TB) גם גודל נמוך יותר הוא סבבה. אגב, מחר זה הבלאק פריידיי אז אם נתקלתם באיזו הצעה מעניינת של דיסקים קשיחים רלוונטיים אשמח ללינק. תודה רבה.

20. Started by ron56,

קניתי מחשב עם דיסק קשיח 160 GB SATTA2 .כשהתקנתי גיליתי שיש רק130GB האם זה יתכן או שפשוט מכרו לי רק130GB

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  21. Started by netanel38121,

אני לא כך כך הבנתי מה זה. אם יש לי 2 כונני 500GB, יש חיבור מיוחד שאני אמור לחבר את זה? או שזה חיבור SATA רגיל. מה זה נותן בשורה התחתונה? ולמה זה מיועד בעיקרון? והאם שני הכוננים חייבים להיות באותו נפח ואותו יצרן? האם זה נותן ביצועים למערכת ההפעלה? נניח ויסטה 32-64 BIT? והאם XP תומך בזה? או שויסטה יותר עדיפה. שואל מתוך סקרנות. תודה. חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי משהו שענה על השאלות האלה.

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  22. שהיסתובבתי בפורמי הפלאפונים השונים מצאתי את הדיון הזה http://www.howardforums.com/showthread.php?t=752455 מה שהם אומרים בעצם שכל ממורי סטיק (רק מבית סאנדיסק כרגע) מכיל פי שתיים מהגודל המוצהר שלו ואת השאר הם מחביאים במחיצה לא מפורמטת ובלתי נראת. מה שהם לא יודעים שפלאפון מבית סוני אריקסון (שמשתמש בכרטיס זה כזיכרון) יכול לחסוף את המחיצה הבלתי ניראת הזאת ואפילו נותן לפרמט אותה. הקאטצ'? לחלק זה עובד לחלק זה לא. לכולם זה מראה שזה הכפיל אבל ברגע שהם מנסים לעבור את המגבלות המקוריות בעיות שונות נגרמות. מזכיר את הליבות של הכרטיסי מסך שאפשר לשנות. אבל בנתיים יש כאלו שעובדים על טריקים שונים ולחלקם יש טריקים מפגרים אבל שעובדים לפי מה שהם טוענים... אפשרי או סתם באג של פלאפונים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nvaknin,

לכל יודעי הדבר, אני מנסה להעתיק דיסק שווינדוס לא מזהה!!! זהו דיסק אודיו עם הגנה כזאת או אחרת שהנגנים מזהים אבל הווינדוס לא. ניסיתי מספר תוכנות והנרו נתקע בגלל שהוא לא מזהה את הדיסק CLONE CD כביכול קורא 11% ונתקע האמת שניסיתי לעבוד עם צורב אחד בלבד שממנו גם קוראים ובסוף התהליך צורבים אבל לא הצלחתי. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by talje,

שלום רב, כונן שברשותי, מסוג WD5000AAKS נמצא תקול לאחר בדיקה ממושכת (Exntended Test) בתוכנת הבדיקה של WD. על הכונן אין חומר חשוב, הוא כמעט ריק למען האמת. האם יש דרך לתקן אותו או להמשיך לעשות בו שימוש מבלי לפחד שהוא יתפגר בזמן הקרוב? תודה מראש, טל

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by rubib,

האם הוא אמין? מישהו עבד איתו? תודה

• 6 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.