אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
תראו יש לי 80 גיגה של MAXTOR חילקתי את הכונן עכשיו על כונן C מותקן ה WINDOWS ובכונן השני סתם כל מיני קבצים סרטים ועוד עכשיו שאני מנסה לעתיק קובץ מי כונן לכונן מי C ל D אז המחשב מתחיל לא לזוז וברוב הפעמים מתחיל את המחשב מחדש למה זה קורה ? אולי לא חיקתי טוב ? חילקתי מי ה FDISK ובכלל אחרי שבדקתי אפילו אם אני מעתיק קובץ מי כונן C לכונן C הוא עושה אותו דבר !! תודה רבה לעוזרים ומצטער שאני רושם בזמן האחרון הרבה הודעות פשוט יש לי הרבה בעיות במחשב שאטת הרוב אתם פתרתם אז תודה רבה לכם !!!
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי דיסק של SATA 120GB של WD לוח אם ASUS P4P800 ויש לי בעיה מאוד חמורה עם כל העניין של PARTITIONS דבר ראשון הוא לא מוכן לעשות מחיצה אחת גדולה של 120GB ברגע שעושים מחיצה כזאת, הוא אומנם מזהה אותה אבל שעושים ממנה BOOT הוא פשוט נתקע ולא מגיב, לא חשוב עם זה FAT32 או NTFS, פשוט לא עולה ניסיתי לנסות כל מיני דברים דרך PQMAGIC הרבה פעמים זה אמר לי BAD PARTITION TABLE וכאלה, הדרך היחידה שהצלחתי לעלות את המחשב בצורה "יציבה" זה שחילקתי את הHD לשני מחיצות אחד של 20 (הראשי) והשניה של 100GB שניהם FAT32, דבר זה היה יציב כמה חודשים ופתאום היום כנראה נהרס הDATABASE של הPARTITIONS המחשב לא עולה יותר זה אומר שכל הדברים שהיו לי על המחשב נמחקו קליל וכעת אני צריך להגדיר PARTI…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כונן WD 40G IDE מאתמול המחשב התחיל לזוז לאט הוא עשה ריסט פתאומי לא קשור לכלום והראה לחצי שנייה מסך כחול של שגיאה לא הספקתי לראות כלום רק שזה היה מסך כחול שכולנו מכירים. מאז התחילו הבעיות הדלקתי את המחשב הנורה של ההארד דיסק דלוקה כל הזמן!!! לא נכבתה או הבהבה לשנייה!! והמחשב לא עלה פשוט לא רצה לעלות פחדתי שההארד דיסק הלך לעולמו הרצתי chkdsk וזה זיהה כמה בעיות אבל לא תיקן אותם. בקיצור עכשיו התקנתי שוב ווינדוס והכל פועל סבבה עכשיו המטרה שלי לתקן שגיאות בהארד דיסק ולבדוק שהוא תקין וכאן אני צריך את עזרתכם נכנסתי לcmd>chkdsk וזה אמור לעשות 3 בדיקות בבדיקה ה2 הוא אומר שיש שגיאות ולא יכול לתקן אותם מקווה שהסתדר תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן של 40G שאני מאוד רוצה להפעיל, הוא פעל מצוין עד לא מזמן,שניסיתי לחבר אותו למחשב כלשהוא. אני לא יודע מה הסיבה לבעיה, אני רק יודע שזה קשור אך ורק לכונן עצמו (לא לכבל/לוח אם/ביוס) שהדלקתי את המחשב והכונן בפנים הוא עשה רעש, מן ביפים כל חצי שניה בסדר עקבי.... שמתי לב שהוא לא מחובר טוב אז חיברתי טוב יותר והוא כבר לא עושה את הביפים, אלא רק מן רעש כאילו הוא נוגע במשהו... לא יודע ממש איך להסביר את זה, אבל יכול להיות שהוא עשה את זה תמיד פשוט לא שמתי לב. בכל מקרה, שמתי לב שהפינים קצת עקומים ויש שבירה מסויימת, אולי זאת הסיבה? אה ולא אמרתי מה הבעיה חחח, המחשב לא מזהה אותו, לא הביוס ולא הווינדאוס,ולא הלינוקס... ולא שום דבר קיצר. מה יכולה להיות הסיבה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחיפושים כאן בפורום ראיתי שהסמסונג G3 די מומלץ בתור כונן חיצוני ולאחר שרכשתי אותו(נפח 1TB) וניסיתי להעביר קובץ גדול קיבלתי הודעה שאין מספיק מקום פנוי בדיסק(וכתוב שיש 931GB פנויים..). הנפח הכי גדול של קובץ שהצלחתי להעביר הוא 4GB.. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשבים בבית לא מזהים את הכונן החיצוני. קניתי אותו לפני שנתיים, חזרתי מדרום אמריקה לפני שבוע, והכונן הפסיק לעבוד. ניסיתי הכל, את כל התוכנות לשחזור קבצים - שום דבר לא עזר! הוא מופיע בMANAGE כUnallocated . יש דרך לשחזר את הקבצים / לתקן את הכונן בעצמי? ללא מעבדה? אשמח לתשובות - תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב עולה הוא נותן אזהרה שאני צריך להחליף הארד דיסק דחוף ולגבות נתונים. וכדי להמשיך אני צריך ללחוץ F1 נכנסתי לאברסט והנה מה שהוא מביא על ההארד דיסק: בבקשה עזרה!
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב, ופרמטתי רק מחיצה אחת, זאת שבה אני מתקין את הווינדוס. אחרי הפרמוט והתקנת הוינדוס, הוא לא מראה לי את 2 המחיצות שלא נגעתי בהן. מישהו יודע למה?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
זה רושם לי Unexpected file format יש לי צורב LG GSA-4163B
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
תגידו זה רק אני או שהדיקטים נהרסים בשניות? כמעט אף פעם אין דיסקט שעובד כמו שצריך או מה ודיסקטים ישנים בכלל לא עובדים האם זה בגלל הכונן עצמו אולי החברה לא טובה או שלא שמרתי טוב על הדיסקט מה קורה איתם? ???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי לוח asus p5gd2-x ניסיתי לחבר אליו לפני מספר ימים הארדיסק חדש של SUMSUNG עם ה500גיגה והוא פשוט לא עובד הלוח אם לא קורא אותו משום מה. אני לא יודע מה לעשות, כבר שברתי את הראש בנסיונות להבין מה הולך פה ואיך לעזעזל מתקנים את הבעיה. אם מישהו יכול לתת לי עזרה קלה או טיפ אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הנה התמונה ... לא מצליח להעביר לDMAMODE מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי כונן בעל נפח רב וזה מה שקופץ כאשר אני מנסה ... http://www.zix.co.il/viewer.php?id=282323613.jpg
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
השתמשתי בכבל IDE של הצורב וחיברתי גם לכונן החדש שהוספתי... חיברתי לחשמל הכל... לא ניתקתי שום דבר, לאחר שהדלקתי את המחשב הצורב לא עבד וזה מוזר כי לא ניתקתי שום כבל.. מה יכולה להיות הבעיה? שהשתמשתי בכבל IDE אחד לשתי כוננים ?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
החלפתי את ה DVD שלי לאחר ששבק חיים ב Asus 2014L1T ועכשיו איך שהמחשב עולה אני מקבל הודעת שגיאה ב Bios system is running in Fail-Safe state The boot devices have been changed BBS boot priority will be affected ואז יש לי אפשרות או ללחוץ F1 להמשך או Del להכנס ל Bios בדקתי כמה פעמים הגדרות בביוס נסיתי לשנות דברים אך ללא הצלחה. אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום, קניתי SSD של סמסונג את ה-EVO 840. אחרי שראיתי כאן את הדיונים החלטתי לחכות לעדכון שמסדר את הבאג, חיכיתי והיום עדכנתי את הכונן כשהוא עדיין ריק. עשיתי את תהליך ההעתקה מהכונן הרגיל אל ה-SSD מסיבה כלשהי ה-SSD הוגדר ככונן E. ונשארו לי C וD עדיין, אני רואה שמוגדר שE זה השולט כלומר ממנו עולה הוינדוס, אך אני כמעט בטוח שיש התנגשויות רבות כי כונן C נשאר ועליו כל שאר ההתקנות השונות כרגע המצב שאני עומד בו זה שWINDOWS EXPLORER קורס לי כל הזמן ואני לא יכול לעשות כלום על המחשב. ניסיתי לשנות את האותיות כדי לעשות שם סדר אבל בלי הצלחה זה לא מאפשר לי את זה. אשמח לעזרה במהירות האפשרית , אני לא יכול לעבוד עם המחשב ככה ויש לי טיסה לחו"ל בקרוב והוא אמור לבוא איתי. תודה מראש על כל עזרה שהיא…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים... התקנתי עכשיו את הצורב DVD החדש שלי... ועכשיו אני רואה שאין לי שום כוננים במחשב שלי... כלומר אין את הסידי רום ואין את הצורב DVD .... איך אני מגדיר אותם מחדש ? תודה לכל העוזרים....
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום יש לי הרד דיסק חיצוני Western Digital WDG1SU5000 My Book Premium ES 500 GB MODEL: WDG1SU5000N http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 עד אתמול בלילה הוא היה הרד דיסק חיצוני במערכת FAT32 ככה הוא הגיע מכיון שNTFS יותר טוב ואין הגבלה של גודל הקבצים החלטתי לעובר אליה עכשיו אני מחבר את ההרד דיסק בכבל USB הוא כן מזדהה בדיוויס מנג'ר ללא שום בעיה אך בפועל אין לי שום כונן במחשב שלי אשמח לתשובה די דדחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש לי HD של WD במחשב שמחולק לשני פרטישנים ומערכת הפעלה XP! הכל היה נפלא עד שיום אחד (אתמול) החליט פרטישן D להיות לא תקין. וכשאני רוצה לפתוח אותו דרך המחשב שלי הוא שואל אותי אם אני רוצה לפרמט את הכונן? חחה(שזה לא מצחיק). מה לא נסיתי בשביל לתקן את הכונן כי יש לי הרבה חומר חשוב שם!! ניסיתי לתת לו פקודה לסריקת דיסק דרך הוינדוס! ניסיתי לתת לו את אותה פקודה דרך דיסק חיצוני! ניסיתי דרך מערכת הפעלה שמותקנת לא על אותו דיסק! בפרטישן מגיק הוא רושם לי שגיעה על כל הדיסק! בתוכנת דיגנוזה של WD אין שם שום אופציה תיקון! המוזר הוא שבניהול דיסקים של וינדוס הוא רושם שהפרטישן תקין ומצוין גם כמה מקום פנוי ותפוס נשאר בטוח יש דרך לסדר את הפרטישן הזה גם עם לא כל החומר י…
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי היום הארד דיסק ישן אין לי מושג של איזה חברה בעל 20גיגה איכסון (מחשב ישן) אני עובד על ווינדוס XP פרו ויש לי בעיה מוזרה מאד פיצלתי את ההארד דיסק לכונני C ו D כמו כולם הקצבתי 7גיגה לסי ו13 לדי עכשיו הבעיה היא שניגמר לי המקום בדי ויש לי גיגה פנוי בסי אז העברתי קבצים בגדול של כמעט גיגה מדי לסי והמקום בדי לא עלה עכשיו אני תקוע במצב שאין לי מקום בשני הכוננים ולכל המתחקמים לא עשיתי קופי עשיתי קאט פורמט לא בא בחשבון כי העברתי לסי דברים שאין מצב שאני הולך לוותר עליהם והצורב נדפק :[ עזרה בקשה.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי יש לי צורב 3550A של NEC, ושאני מכניס דיסק לכונן הוא מזהה אותו, ומראה לי שיש דיסק בכונן, אבל שאני מנסה לראות את התוכן של הדיסק אז כאילו יש דיסק ריק בכונן ואין בפנים כלום. מישהו מכיר את התופעה ואיך מסדרים?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שמחולק ל2 מחיצות c ו d ב 20 ג'יגה ו d שיש בו 130 ג'יגה. כשאני נכנס למאפיינים זה מה שמוצג לי: מראה שתפוסים 122 ג'יגה מתוך 130 נכון? אבל כשאני נכנס לכונן ומסמן את כל הקבצים כולל מוסתרים ונכנס למאפיינים שלהם זה מה שזה מראה לי: שתפוסים רק 96 ג'יגה! לאן נעלמו לי 26 גי'גה?!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה - עד יום חמישי האחרון המחשב עבד נפלא אבל רשם לי את הודעת ה-"CPU is unworkble or has been changed" זאת הודעה כזו שהוא רושם הייתי מאשר לו להמשיך באמצעות לחיצה על F1 והכל עבד מעולה. ביום חמישי נכנסתי להגדרות ביוס שלי והכנסתי את כל ההגדרות לאופטמייז (עברתי תפריט תפריט ולחצתי F7. בסוף שמרתי ויצאתי) ומאז המחשב לא מזהה שום כונן אופטי שהוא. רק לצורך בדיקה חיברתי צורב חדש לחלוטין שהזמנתי בשביל המחשב החדש שאני מקבל בקרוב וגם אותו הווינדוז לא זיהה. אגב, גם כוננים וירטואליים הוא לא מזהה ובנוסף לדימון טולז אותו הוא לא מזהה ניסיתי להתקין תוכנה אחרת וגם את הכוננים שהיא יצרה הווינדוז לא זיהה. גם את הכוננים של האלכוהול שלי הוא לא מזהה ובקיצור - כל נסיון ליצור כונן כלשהו או אפילו לז…
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי משחק מסויםם, כאשר אני מכניס אותו ל DVD אצלי הוא עובד אך כאשר אני מכניס אותו לDVD של חבר שלי הוא לא מצליח לקרוא אותו ונותן לי את השגיאה כפי שתראו בתמונה . מה אני יכול לעשות בנידון? מה נראה לכם הבעיה כאן ? תודה רבה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי צורב Ricoh MP7125A וכשאני מכניס דיסק אז הוא לא קורא אותו (כאילו לא קיים דיסק) ואחרי שאני מוציא ומכניס את המגירה מלא פעמים........ :AR15: :AR15 אז הוא קורא אותו מישהו מכיר את הבעיה הזו או שהוא חווה אותה בעבר? זה מאוד מעצבן יום אחד פשוט הצורב לא יקרא יותר דיסקים :bash: אוליי העין של הכונן מכוסה אבק ובגלל זה לא קורא את הדיסקים? דיסק ניקוי יעזור?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-